Meni najdrazi gol od Cicarita

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
opusteno samoXConTroL7 je napisao/la:idemo po novi preokret , opusteno
arsenal zapravo drži rekord koji su postigli prošle sezone po broju uzastopnih preokreta utakmica u svoju koristRooney88 je napisao/la:Razumijem ja da United ima mozda i "najjaci" mentalitet od svih ostalih klubova, da se igraci nikada ne predaju i da bilo kakvo vodstvo nije bauk ali stvarno zar se moraju primiti 2 gola da bi se poceo igrati fudbal?![]()
To me drasticno iritira!
Hernandez neumoljiv, covjek uvijek tu gdje treba.
Ima tu i fergusona a ima i do tradicije, do kluba, do igraca koji tu igraju godinama. Jer tek sto se krenulo u drugom dijelu primili smo gol i sva ta prica ili bar veci dio nje na poluvremenu fergusona pada u vodu._karabaja_ je napisao/la:Kao sto sam rekao u proslom postu nisam vjerovao ni u bod.
Sada sam bez rijeci, unistili su ih drugo poluvrijeme, samo da mi je vidjet sta Ferguson radi na poluvremenu u ovakvim situacijama pa se situacija tako okrene. Strasan mentalitet, vjerovatno jedinstven u svijetu zadnjih godina.
Svaka cast za Hernandeza, nevjerovatan osjecaj za prostor, brzina, zavrsnica (jos da ima tehniku i dribling bolji bio bi Messi)
RAWK je zakon, svake druge sedmice pad sistema nakon utakmice UnitedaCartman je napisao/la:Jesu li zivi na blue moonu? RAWK znam da je implodirao.
Citam malo sad RAWK, pola foruma odigrala na preokret Uniteda kad smo gubili 2:0. Skontali i oni da barem mogu zaraditi na svojoj muciMoR je napisao/la:RAWK je zakon, svake druge sedmice pad sistema nakon utakmice UnitedaCartman je napisao/la:Jesu li zivi na blue moonu? RAWK znam da je implodirao.![]()
ili zaključavanje foruma ili totalni nestanak
I dont care if they don't give me the 2nd goal, for me I score a hattrick to my teammates to win the game. The matchball is coming home!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.