zrvkni cviku...MinistaR je napisao/la:Nije potpisao ugovor, informacija koja je potvrđena sa Grbavice. Otiđi do kluba, pa ćeš se i uvjeriti. Očekuje se potpis danas ili sutra.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Il' je potpisao, il' će potpisati uglavnom. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
I Mahir Karić.nick je napisao/la:ko je jos osto mali baljic i taj golman da nisu potpisali od ove djecurlijeSeyo_TM je napisao/la:Ruski internacionalac u ŽeljiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ru ... ac-u-zelji
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne moze mi nas sluzbeni sajt, u cemu je problem nekad moze a vecinom nece...

Evo ako te zanima tekst, a ne možeš otvoriti sajt.damirfile je napisao/la:Ne moze mi nas sluzbeni sajt, u cemu je problem nekad moze a vecinom nece...![]()
Ruski internacionalac u Želji
Autor: Emir Aletić Datum: 23.08.2010.
Anton Valerievič Kolobov
Novo ime u sastavu Željezničara je Anton Valerivič Kolobov koji je jučer potpisao ugovor sa Željezničarom. Klub nije objavio dužinu trajanja ugovora.
Mladi Rus je ranije nastupao za niželigaše u svojoj zemlji dok je prošlu godinu proveo u Hrvatskom Dragovoljcu. Igra na poziciji centralnog veznog a u Željezničaru sa nakon dvosedmične probe odlučili da ga zadrže. Željezničar nastavlja s praksom dovođenja mladih fudbalera. Podsjećamo, Kolobov je rođen 1989. godine. Već je stekao pravo nastupa u Premijer ligi.
Recimo i to da će ''plavi'' u srijedu gostovati u Visokom gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa domaćom Bosnom.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hvala 

U koliko je trening danas?

-
- Kontakt:
Duzina ce biti 2 godine...damirfile je napisao/la:Klub nije objavio dužinu trajanja ugovora.
Ja mislim da je oko 18 sati...droba je napisao/la:U koliko je trening danas?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zna li neko tačan info?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
jest u 18hMinistaR je napisao/la:Ja mislim da je oko 18 sati...droba je napisao/la:U koliko je trening danas?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zna li neko tačan info?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Moze pitanje: Nisam bio u toku kad ste/ako ste pisali o tome, ali eto ako moze neko ukratko samo: Sta se desilo sa "Zeljo TV", zasto vise nema?
I jos, zna li neko kad ce se Elvir Colic oporaviti? HVALA!
Osim - drugo ime za Želju !
- nikad_izvini
- Kontakt:
Zanimljivo je da "haman niko" ne primjećuje da Željo dovodi veoma mlade igrače. Kolobov, Pehilj, Nikolić, Odović. Tu su od prije Šehić, Čolić, Kerla, Stanić, Višća, Svraka, Rovčanin. Pa čak i Radovanivić, Perak i H. Bešlija su "mladi igrači"(86 godišta). To je budućnost, to je način da nešto napravimo. Da složimo nekoga za solidne pare, riješimo dugove, kupimo sve što valja u BiH i regionu
Al ne može odmah. Ne možeš imati rezultat, pare i riješene dugove.
Sve više mi se sviđa Amarova politika
Treba biti realan i shvatiti da nam je i ove sezone cilj Europa a ne titula. Ako bude nešto više od toga, uhar je. Ako ne, tja, nije tragedija i da ne izborimo Europu. Samo neka se ovako nastavi sa dovođenjim mladih igrača. Kad-tad ćemo nekoga složiti
A onda spektakl.
Doduše, dio uprave bi se mogao potruditi
Jadni, ubiše se od posla 

Sve više mi se sviđa Amarova politika

Treba biti realan i shvatiti da nam je i ove sezone cilj Europa a ne titula. Ako bude nešto više od toga, uhar je. Ako ne, tja, nije tragedija i da ne izborimo Europu. Samo neka se ovako nastavi sa dovođenjim mladih igrača. Kad-tad ćemo nekoga složiti

Doduše, dio uprave bi se mogao potruditi

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Zeljo TV je bio probni projekat, u reziji ljudi kojima je Zeljo u srcu, ugovor za dalju suradnju nije potpisan, ukratko da bi ti bilo jasnije ljudi u klubu i marketing kao da se u zivotu nisu sreli, jednostavno ljudi u klubu nemaju taj dio mozga koji razumije marketing.rossoner je napisao/la:Moze pitanje: Nisam bio u toku kad ste/ako ste pisali o tome, ali eto ako moze neko ukratko samo: Sta se desilo sa "Zeljo TV", zasto vise nema?
Colic nije nesto povrijedjen da nemoze igrati, nije ni spreman fizicki, trenutno radi individualno na treninzima na dizanju fizicke spreme, meni se cini jako brzo bi ga mogli vidjeti i u timu.Ono sto mene vise brine je Markovic i pozicija desnog beka na kojoj je ocigledno da imamo problema bar po ovim snimcima svi golovi su nam pali preko te strane...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dovodjenje mladih i perspektivnih igraca je za svaku pohvalu i sad u timu imamo i prilican broj mladjih, tako se i prave igraci evo Visca je preko noci postao ime ako nista za nasu ligu, momak jednostavno ima sansu da napravi karijeru samo takvu, nadam se i da hoce, on bi mogao biti primjer sve i jednom Zeljinom junioru.nikad_izvini je napisao/la:Zanimljivo je da "haman niko" ne primjećuje da Željo dovodi veoma mlade igrače. Kolobov, Pehilj, Nikolić, Odović. Tu su od prije Šehić, Čolić, Kerla, Stanić, Višća, Svraka, Rovčanin. Pa čak i Radovanivić, Perak i H. Bešlija su "mladi igrači"(86 godišta). To je budućnost, to je način da nešto napravimo. Da složimo nekoga za solidne pare, riješimo dugove, kupimo sve što valja u BiH i regionuAl ne može odmah. Ne možeš imati rezultat, pare i riješene dugove.
Sve više mi se sviđa Amarova politika![]()
Treba biti realan i shvatiti da nam je i ove sezone cilj Europa a ne titula. Ako bude nešto više od toga, uhar je. Ako ne, tja, nije tragedija i da ne izborimo Europu. Samo neka se ovako nastavi sa dovođenjim mladih igrača. Kad-tad ćemo nekoga složitiA onda spektakl.
Doduše, dio uprave bi se mogao potruditiJadni, ubiše se od posla
Sto se tice druge stvari o kojoj si pricao TITULA je cilj i ove sezone i evropa bi bila OK bar vecini normalnih i ljudi koji imaju rezon sve ispod toga je ravno katastrofi i to treba biti jasno i igracima i nama.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Paaaaa, što se mene tiče, ako treba da izgubimo Europu ali da napravimo tim, nije problem. Bolja je atmosfera kada ganjamo Europu nego titulu. Samo uporedi priču na početku ove i prošle sezone. Katastrofa je ako otjeramo Amara a kako je počelo ni to nije nemoguće. Ovo ostalo se da tolerisatipile87 je napisao/la:Dovodjenje mladih i perspektivnih igraca je za svaku pohvalu i sad u timu imamo i prilican broj mladjih, tako se i prave igraci evo Visca je preko noci postao ime ako nista za nasu ligu, momak jednostavno ima sansu da napravi karijeru samo takvu, nadam se i da hoce, on bi mogao biti primjer sve i jednom Zeljinom junioru.nikad_izvini je napisao/la:Zanimljivo je da "haman niko" ne primjećuje da Željo dovodi veoma mlade igrače. Kolobov, Pehilj, Nikolić, Odović. Tu su od prije Šehić, Čolić, Kerla, Stanić, Višća, Svraka, Rovčanin. Pa čak i Radovanivić, Perak i H. Bešlija su "mladi igrači"(86 godišta). To je budućnost, to je način da nešto napravimo. Da složimo nekoga za solidne pare, riješimo dugove, kupimo sve što valja u BiH i regionuAl ne može odmah. Ne možeš imati rezultat, pare i riješene dugove.
Sve više mi se sviđa Amarova politika![]()
Treba biti realan i shvatiti da nam je i ove sezone cilj Europa a ne titula. Ako bude nešto više od toga, uhar je. Ako ne, tja, nije tragedija i da ne izborimo Europu. Samo neka se ovako nastavi sa dovođenjim mladih igrača. Kad-tad ćemo nekoga složitiA onda spektakl.
Doduše, dio uprave bi se mogao potruditiJadni, ubiše se od posla
Sto se tice druge stvari o kojoj si pricao TITULA je cilj i ove sezone i evropa bi bila OK bar vecini normalnih i ljudi koji imaju rezon sve ispod toga je ravno katastrofi i to treba biti jasno i igracima i nama.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Iskreno, meni je "ganjanje" (čuj ganjanje, jedno 7 kola prije kraja je bilo jasno da ćemo biti prvaci) prošle sezone bilo dosadno. Ovako mi je zanimljivije. 

Amar je rekao da je cilj odbrana titule i ja mu vjerujem ne bih bio razocaran ni nekim drugim evropskim takmicenjem ali mi moramo igrati evropu iz milion razloga.Pa i Amar je rekao da se ne stvara tim svake godine nanovo da to ne moze funkcionisati, nama samo treba da se posloze jos neke stvari u ekipi i da nam zaigra par igraca koji jos nisu spremni a duboko vjerujem da ce i u ovoj sezoni isplivati neko od ovih mladih talenata...nikad_izvini je napisao/la:Paaaaa, što se mene tiče, ako treba da izgubimo Europu ali da napravimo tim, nije problem. Bolja je atmosfera kada ganjamo Europu nego titulu. Samo uporedi priču na početku ove i prošle sezone. Katastrofa je ako otjeramo Amara a kako je počelo ni to nije nemoguće. Ovo ostalo se da tolerisati
- nikad_izvini
- Kontakt:
Pokušavam da spustim "loptu na zemlju"pile87 je napisao/la:Amar je rekao da je cilj odbrana titule i ja mu vjerujem ne bih bio razocaran ni nekim drugim evropskim takmicenjem ali mi moramo igrati evropu iz milion razloga.Pa i Amar je rekao da se ne stvara tim svake godine nanovo da to ne moze funkcionisati, nama samo treba da se posloze jos neke stvari u ekipi i da nam zaigra par igraca koji jos nisu spremni a duboko vjerujem da ce i u ovoj sezoni isplivati neko od ovih mladih talenata...nikad_izvini je napisao/la:Paaaaa, što se mene tiče, ako treba da izgubimo Europu ali da napravimo tim, nije problem. Bolja je atmosfera kada ganjamo Europu nego titulu. Samo uporedi priču na početku ove i prošle sezone. Katastrofa je ako otjeramo Amara a kako je počelo ni to nije nemoguće. Ovo ostalo se da tolerisati

- bistrikboy
- Kontakt:
Samo da ne bude ulijetanja u terennikad_izvini je napisao/la:Pokušavam da spustim "loptu na zemlju"pile87 je napisao/la:Amar je rekao da je cilj odbrana titule i ja mu vjerujem ne bih bio razocaran ni nekim drugim evropskim takmicenjem ali mi moramo igrati evropu iz milion razloga.Pa i Amar je rekao da se ne stvara tim svake godine nanovo da to ne moze funkcionisati, nama samo treba da se posloze jos neke stvari u ekipi i da nam zaigra par igraca koji jos nisu spremni a duboko vjerujem da ce i u ovoj sezoni isplivati neko od ovih mladih talenata...nikad_izvini je napisao/la:Paaaaa, što se mene tiče, ako treba da izgubimo Europu ali da napravimo tim, nije problem. Bolja je atmosfera kada ganjamo Europu nego titulu. Samo uporedi priču na početku ove i prošle sezone. Katastrofa je ako otjeramo Amara a kako je počelo ni to nije nemoguće. Ovo ostalo se da tolerisatiVIdiš da su porazi u gostima postali tragedije. Šta će tek biti ako kiksamo na Grbavici. Linč ?

Ma panice ljudi bez razloga,sad svi kao pametni kad je Željo u pitanju a manje se zalili kad nas Posusje nakanta ili Orasje,to kao nisu bile tragedije,a sad poraz vani jeste tragedija.Sezona je duga,posluzicu se rijecima trenera Stuttgarta Grossa "sezona je maraton a ne sprint",jedna utakmica nista ne znaci,treba biti pametan i znati sta se moze a sta ne,titula ove godine nije nemoguca vidimo da su ovi konkurenti strasno kiksali do sada,a mi nismo,tako da nema razloga za paniku.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hvala na odgovoru prijatelju sa juzne tribinepile87 je napisao/la:Zeljo TV je bio probni projekat, u reziji ljudi kojima je Zeljo u srcu, ugovor za dalju suradnju nije potpisan, ukratko da bi ti bilo jasnije ljudi u klubu i marketing kao da se u zivotu nisu sreli, jednostavno ljudi u klubu nemaju taj dio mozga koji razumije marketing.rossoner je napisao/la:Moze pitanje: Nisam bio u toku kad ste/ako ste pisali o tome, ali eto ako moze neko ukratko samo: Sta se desilo sa "Zeljo TV", zasto vise nema?
Colic nije nesto povrijedjen da nemoze igrati, nije ni spreman fizicki, trenutno radi individualno na treninzima na dizanju fizicke spreme, meni se cini jako brzo bi ga mogli vidjeti i u timu.Ono sto mene vise brine je Markovic i pozicija desnog beka na kojoj je ocigledno da imamo problema bar po ovim snimcima svi golovi su nam pali preko te strane...

Osim - drugo ime za Želju !