Jasta nego se bojis mrmote...kad Velez izadje na teren ima da se saseres ljaksefoneru!!

Po meni, stručnjak koji bi od Veleža napravio davno Evropsku ekipu (da me razumiju ovi s moje teme, ne kažem da to Feja neće uraditi, ovaj bi još prije) i koliko znam ovako iz nekih pouzdanijih izvora, svaki put kad je bila potraga sa novim trenerom, on se dovodio s nama u kontakt i nikad ga neće prežaliti. Dovoljno ti je reći da je bivši trener Real Sociedad B , što znači da zna Evropski fudbal i da vas može odlično voditi. Kao čovjeka ga ne znam, ali mislim da je dosta autoritativan i da će znati na kraj izaći sa "partijanerima"(vidim da je to glavni problem) , iako je jako teško bilo ko da uradi. Mislim da će na početku kiksati 1-2 utakmice, ipak iz Španije dolazi u našu ligu (ogromna razlika) , malo dok se navikne i tako. Bivši selektor BiH , ne znam šta da ti kažem drug osim Sretno i mislim da je najbolji izbor što se tiče naših stručnjakaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
Slažem se s tobom.Ja ga poznajem i mogu reći da će od vas napraviti ekstra ekipu.Čovjek zna kad i šta hoće.Imat će on autoritet nad igračima to je 100% sigurno.I nadam se da će vas odvest najmanje u Europa Ligu.shaman7 je napisao/la:Po meni, stručnjak koji bi od Veleža napravio davno Evropsku ekipu (da me razumiju ovi s moje teme, ne kažem da to Feja neće uraditi, ovaj bi još prije) i koliko znam ovako iz nekih pouzdanijih izvora, svaki put kad je bila potraga sa novim trenerom, on se dovodio s nama u kontakt i nikad ga neće prežaliti. Dovoljno ti je reći da je bivši trener Real Sociedad B , što znači da zna Evropski fudbal i da vas može odlično voditi. Kao čovjeka ga ne znam, ali mislim da je dosta autoritativan i da će znati na kraj izaći sa "partijanerima"(vidim da je to glavni problem) , iako je jako teško bilo ko da uradi. Mislim da će na početku kiksati 1-2 utakmice, ipak iz Španije dolazi u našu ligu (ogromna razlika) , malo dok se navikne i tako. Bivši selektor BiH , ne znam šta da ti kažem drug osim Sretno i mislim da je najbolji izbor što se tiče naših stručnjakaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
Ljudska gromadaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
Ostaje zal sto nije u nas dosao, steta da se nasa legenda vraca u bh fudbal a da to nije u nas!emil02in je napisao/la:Ljudska gromadaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
Mislim da je bio pod ugovorom kad je Ibro dobio otkaz,a sad nebi imalo smisla da se mjenja Feja.mikki21 je napisao/la:Ostaje zal sto nije u nas dosao, steta da se nasa legenda vraca u bh fudbal a da to nije u nas!emil02in je napisao/la:Ljudska gromadaHead je napisao/la:Sta nam mozete reci o Mehi Kodri, ljudske karakteristike i tako to.
Ne smeta ni meni sto se nije kod nas vratio. Neka stekne to neko iskustvo sa Sarajevom i neka spreman dodje kod nas ako Feja, ne daj Boze, otidje.emil02in je napisao/la:Mislim da je bio pod ugovorom kad je Ibro dobio otkaz,a sad nebi imalo smisla da se mjenja Feja.mikki21 je napisao/la:Ostaje zal sto nije u nas dosao, steta da se nasa legenda vraca u bh fudbal a da to nije u nas!emil02in je napisao/la:Ljudska gromada
Danas me poštar iznenadio sa poklonom iz kluba stigla zastava 60x30 cm prelijepa je![]()
Sutra po pobjedu rođeni,ništa drugo samo pobjeda.
Da takve kvalitetne zastave i zastavice stave u web shopu... Što shop ne radi zna li iko?Mostarac1971 je napisao/la:Brato de slikaj tu zastavu da je vidimo kako viori
Mostarac1971 je napisao/la:Brato de slikaj tu zastavu da je vidimo kako viori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.