Ako je taj obozavatelj lika i djela Seselja jedini nacin da uzmemo titulu, dabogda je nikad ne uzeli. Hvala.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 maj 2022, 18:16Samo motivatori kod nas dolaze u obzir; dovesti Lalata na ljeto pa da vidite kako će igrati bez obzira kakva ekipa bila a trebala bi bit izuzetna.Sanchez1987 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 17:36Zato daj nama Sablice,Vasoske neke,Jesice i Vinkece,jedan syebe +13,ovaj sad nije izdrzao ni dva mjeseca,a kod Sablica se Leotar igrao sa namasve strucnjaci,Jesica ne smijem ni spomenuti,a ustvari sve trofeje nam donijeli treneri poput Jovica,Musemica,Uscuplica itd,sto Bosnjo moze po svom pljuvat to ne moze niko.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta imaš od toga ako si spasio. Hvala Bogu pa nema više paćenika k'o ti.
ISTINA ZA VEDRANA!
Sta ti je skevre jedno.sta ti je skicu mali raspali
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- napoleon72
- Kontakt:
Hebo te Lalat cetnik. Njega i slicne ne pustat ni preko Drine.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Zabranit ulaz ko petronijevicu i kovicunapoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 18:51Hebo te Lalat cetnik. Njega i slicne ne pustat ni preko Drine.

Tako je
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Sta je ba ovo svaki sat nova informacija oko ulaznica za kup. Te bit ce 3000 u ponedeljak zapad, sad kazu sutra 1500,pa nema istok, sad ima.organizacija cirkus, necu ni da pitam gdje parkirati i te stvari da li su organizovali.
Imas sve sad fino na zvanicnoj objasnili , pocela danas prodaja 1000 karti sjevera u fan shopu i 500 karti istoka isto u fan shopu ( sa clanskom maksimalno 2 karte ) , od ponedjeljka 500 karti sjevera u UNFKS ( sa prevozom obezbjedjemim voz/bus ) , 1500 karti zapada od sutra na zeljeznickoj centrotrans ( sa licnom 2 karte maksimalno ).bordobijeli je napisao/la: ↑13 maj 2022, 19:04Sta je ba ovo svaki sat nova informacija oko ulaznica za kup. Te bit ce 3000 u ponedeljak zapad, sad kazu sutra 1500,pa nema istok, sad ima.organizacija cirkus, necu ni da pitam gdje parkirati i te stvari da li su organizovali.
Parking ispred željezničke stanice u zenici za sve nase navijace , cijena 5 KM.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
guadalupe je napisao/la: ↑13 maj 2022, 19:11Imas sve sad fino na zvanicnoj objasnili , pocela danas prodaja 1000 karti sjevera u fan shopu i 500 karti istoka isto u fan shopu ( sa clanskom maksimalno 2 karte ) , od ponedjeljka 500 karti sjevera u UNFKS ( sa prevozom obezbjedjemim voz/bus ) , 1500 karti zapada od sutra na zeljeznickoj centrotrans ( sa licnom 2 karte maksimalno ).bordobijeli je napisao/la: ↑13 maj 2022, 19:04Sta je ba ovo svaki sat nova informacija oko ulaznica za kup. Te bit ce 3000 u ponedeljak zapad, sad kazu sutra 1500,pa nema istok, sad ima.organizacija cirkus, necu ni da pitam gdje parkirati i te stvari da li su organizovali.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
: 
Ne svidja mi se ovo sto su nas raštrkali po tribinama sjever, istok, zapad. A Mostarci 3500 svi na zapad koji je pod krovom i baš akustičan.
Ja na zapad pa vidjecemo kako ce to sve izgledati, al sviii u Zenicu sviii
Hvalaguadalupe je napisao/la: ↑13 maj 2022, 19:11Imas sve sad fino na zvanicnoj objasnili , pocela danas prodaja 1000 karti sjevera u fan shopu i 500 karti istoka isto u fan shopu ( sa clanskom maksimalno 2 karte ) , od ponedjeljka 500 karti sjevera u UNFKS ( sa prevozom obezbjedjemim voz/bus ) , 1500 karti zapada od sutra na zeljeznickoj centrotrans ( sa licnom 2 karte maksimalno ).bordobijeli je napisao/la: ↑13 maj 2022, 19:04Sta je ba ovo svaki sat nova informacija oko ulaznica za kup. Te bit ce 3000 u ponedeljak zapad, sad kazu sutra 1500,pa nema istok, sad ima.organizacija cirkus, necu ni da pitam gdje parkirati i te stvari da li su organizovali.

Ne svidja mi se ovo sto su nas raštrkali po tribinama sjever, istok, zapad. A Mostarci 3500 svi na zapad koji je pod krovom i baš akustičan.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 13 maj 2022, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ma brate iskreno i da ih je 5000 oni se cuju par puta , jedino RA navija ko nesta ovo ostalo su bas simpatizeri . Nasih 1000 je ko njihovih 4,5 sto se navijanja ticebordobijeli je napisao/la: ↑13 maj 2022, 19:17:Hvalaguadalupe je napisao/la: ↑13 maj 2022, 19:11Imas sve sad fino na zvanicnoj objasnili , pocela danas prodaja 1000 karti sjevera u fan shopu i 500 karti istoka isto u fan shopu ( sa clanskom maksimalno 2 karte ) , od ponedjeljka 500 karti sjevera u UNFKS ( sa prevozom obezbjedjemim voz/bus ) , 1500 karti zapada od sutra na zeljeznickoj centrotrans ( sa licnom 2 karte maksimalno ).bordobijeli je napisao/la: ↑13 maj 2022, 19:04Sta je ba ovo svaki sat nova informacija oko ulaznica za kup. Te bit ce 3000 u ponedeljak zapad, sad kazu sutra 1500,pa nema istok, sad ima.organizacija cirkus, necu ni da pitam gdje parkirati i te stvari da li su organizovali.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mafijas bo li tebe k.urac sta sam..ko si ti ka.rino da meni govoris sta sam a sta nisam jel ba?
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
To ako ste dva debila bukvalca to je vas problem..preskocite post ili mi ga podojkite forum policajci.**** vas bucka.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.