Bas bi volio da vidim taj post u kojem sam ja popljuvao Wiliama Carvalha...Marsal vec drugi put halucinira moje postove koji se nikad nisu ni desili.Marsal je napisao/la:Moguće, znam da ga je Paja popljuvo.Artetitis je napisao/la:
Men'se čini da je Seaman dao svoj palac gore za Portugalca.Shit, in that case...
Toliko je dobrih igraca na trzistu naravno da bi svako ko ima ambicije iskesirao i 100 miliona ako treba za Griezmana to ej isplativije nego dovoditi macka u vreci Vardya za 20.
Griezman, Ibra, Draxler, REus, Stones, Laporte, Rodriguez, Krychowiak itd itd... toliko dobrih igraca ali ne voajeroljupci tvrde da Seaman i ja imamo bolestan kriterij pa niko nam ne valja. Evo na prvu sam nabrojao nekoliko igraca a ima ih jos koji se pod uslovom da ne skrtaris mogu dovesti neki malo teze neki lakse ali niko nije ni rekao da svi odjednom treba da ddoju. Mi se umjesto toga zadovoljavamo prosjecnim rijsenjima ala Xhaka igrac koji se protiv Albanije i Rumunije nista ne istice na terenu ili Vardy koji je macak u vreci i koji vrlo lako moze ispasti flop pogotovo kad uzmemo u obzir kako su se igraci poput njega nakon sto uspiju i ostvare transfer u velike ekipe provodili.