Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la BigBigBang » 15 jun 2016, 20:16

Marsal je napisao/la:
Artetitis je napisao/la:
Men'se čini da je Seaman dao svoj palac gore za Portugalca.
Moguće, znam da ga je Paja popljuvo. :lol: Shit, in that case...
slika
Bas bi volio da vidim taj post u kojem sam ja popljuvao Wiliama Carvalha...Marsal vec drugi put halucinira moje postove koji se nikad nisu ni desili.

Toliko je dobrih igraca na trzistu naravno da bi svako ko ima ambicije iskesirao i 100 miliona ako treba za Griezmana to ej isplativije nego dovoditi macka u vreci Vardya za 20.

Griezman, Ibra, Draxler, REus, Stones, Laporte, Rodriguez, Krychowiak itd itd... toliko dobrih igraca ali ne voajeroljupci tvrde da Seaman i ja imamo bolestan kriterij pa niko nam ne valja. Evo na prvu sam nabrojao nekoliko igraca a ima ih jos koji se pod uslovom da ne skrtaris mogu dovesti neki malo teze neki lakse ali niko nije ni rekao da svi odjednom treba da ddoju. Mi se umjesto toga zadovoljavamo prosjecnim rijsenjima ala Xhaka igrac koji se protiv Albanije i Rumunije nista ne istice na terenu ili Vardy koji je macak u vreci i koji vrlo lako moze ispasti flop pogotovo kad uzmemo u obzir kako su se igraci poput njega nakon sto uspiju i ostvare transfer u velike ekipe provodili.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 jun 2016, 20:18

Pa i Stones je macak u vreci,pogotovo za pare koje Everton traži,ako je iko to pokazao ove sezone,on je,.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 15 jun 2016, 20:21

slika

Emotivno potrošeni večeras na klupi :cry:
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jun 2016, 20:23

Gledao sam ne sve ali veci broj utakmica Evertona i kad su primali po 3-4 komada Stones uopste nije bio los, jednostavno taj Evertonje kao citava ekipa bio kriminalan pa se tako stice dojam da su Barkley i Stones imali lose seznoe a nisu, ne kazem sad da su igrali na vrhuncu jer nisu i to bi bila laz ali sigurno su bili iznad nivoa Evertona. Npr. ona smlata Lukaku vjerovatno se racuna da ima bolju sezonu od Stonesa jer je zabio 18 golova a ni to nije istina lik je zabio 18 golova a mogao je 25+ i plus ima seriju bez pogotdka kao Panjoud nisam siguran jel ima manje ili vise od njegovi 15 bez gola znam da par mjeseci i sve do kraja nije zabio gol stoji na 18 golova haman polusezonu.

Stones je mlad igrac on ce biti iz sezone u sezonu sve bolji i bolji iskreno niej mi jasno kako Unitedov Koscielny igra u Engleskoj ispred Stonesa.

Objekitvni siptari natjerali sve slasticarne da glasaju za Xhaku lik meda nije mogao gledao sam drugo poluvrijeme.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 15 jun 2016, 20:28

Bravo slastičari :clap:
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jun 2016, 20:38

Dominacija Xhake danas :bow:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 15 jun 2016, 21:35

BigBigBang je napisao/la:Gledao sam ne sve ali veci broj utakmica Evertona i kad su primali po 3-4 komada Stones uopste nije bio los, jednostavno taj Evertonje kao citava ekipa bio kriminalan pa se tako stice dojam da su Barkley i Stones imali lose seznoe a nisu, ne kazem sad da su igrali na vrhuncu jer nisu i to bi bila laz ali sigurno su bili iznad nivoa Evertona. Npr. ona smlata Lukaku vjerovatno se racuna da ima bolju sezonu od Stonesa jer je zabio 18 golova a ni to nije istina lik je zabio 18 golova a mogao je 25+ i plus ima seriju bez pogotdka kao Panjoud nisam siguran jel ima manje ili vise od njegovi 15 bez gola znam da par mjeseci i sve do kraja nije zabio gol stoji na 18 golova haman polusezonu.
Stones je mlad igrac on ce biti iz sezone u sezonu sve bolji i bolji iskreno niej mi jasno kako Unitedov Koscielny igra u Engleskoj ispred Stonesa.
Stones je dobar, ima tehniku, stono se kaze elegantan stoper, ali jos mora jesti pure da postane vrhunski stoper. Problem je u tome sto ga je tesao Martinez koji qrac od defanzive zna (taj je kod Tottenhama primio 9 sa Wiganom, osam za poluvrijeme) pa je decko bio zakocen, da ne pricam o tome da je igrao sa odbranom koja je sva u silaznoj putanji od odlaska Moyesa.

Barkley je imao solidnu prvu polusezonu, u drugoj se poceo gubiti kad i ostatak tima. On ipak igra u ofanzivnijem dijelu tima gdje se greske manje placaju (osim ako si Ox Chamberlain, onda je gol iz kontre neminovan).

Lukaku... E vidi, decko ima 22 godine, jos uvijek se razvija i oscilacije su logicne. Everton je od pola sezone ganjao kup, Lukaku je poderao odbranu Chelsea k'o Cigo napolitanku, a kad su ispali iz kupa, gledali su da se rijese Martineza kao i kad su Hazard i ostali napucali Mourinha. Kod Lukakua i uopste Evertona ima jos jedan detalj, a to je Deulofeu. Decko je na pocetku jedini pratio Ozila sa asistencijama, a onda je shit Theo Walcott uskocio na njegovo mjesto. Nemam pojma sta se tu desilo pa da Spanac prakticno nestane u drugom dijelu sezone.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jun 2016, 22:02

Stones ima sve, snagu, tehniku, brzinu, visinu, dobro se postavlja ima sve predispozicije da bude top3 stopera sviejta i to veoma brzo i bicu iznenadjen ako se to ne desi. Lukaku je ubleha, nije njega djaba Mourinho otjerao lik je beskoristan, fula zicere kad udje u seriju ne moze zabiti gol mjesecima ne znam ti da sta bojkotujes zabio bi bar jedan gol u zanjih 10 utakmica, lik je u zadnjih 20 utakmice Premiershipa zabio 3 gola statistika u rangu Panjouda. Njega ko dovede debelo ce se zayebati sreca voajer nece jer je ovaj nenormalno precijenjen inace da traze nekih 40-ak miliona ne bi me cudilo kad bi ga kupio sreca ovi traze 60 miliona i to minimalno :lol:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 jun 2016, 22:18

a eto tvoje sizologike gledo si utakmice kad je everton primao 3-4 a stones uopste nije bio los, a koscienly ti je odigrao za qrc protiv rumunije iako lik uopste nije niti grijesio nit koji qrc evra skrivio penal i tako primili gol, yebem te zivote ko sve fudbal prati

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 jun 2016, 22:20

QUARTERBACK je napisao/la:a eto tvoje sizologike gledo si utakmice kad je everton primao 3-4 a stones uopste nije bio los, a koscienly ti je odigrao za qrc protiv rumunije iako lik uopste nije niti grijesio nit koji qrc evra skrivio penal i tako primili gol, yebem te zivote ko sve fudbal prati
:urnebes: :urnebes: shhh ne koristi logiku sa njim, donji si :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 15 jun 2016, 22:54

anell je napisao/la:slika

da imaš srama kakvog nebi to opće stavljao :rol: lik je običan proljev od igrača,a plaćen je kao neka velika klasa koja bi trebala donositi prevagu,i onda se vojaeroljupci pitaju šta Paja i ja imamo protiv ovakvih proljeva od igrača :rol: mi smo za preplaćivanje pravih klasa od igrača,a ne ovakvih proljeva na koje vi vojaeroljupci drkate :rol: i još ste silno ponosno na to :tokralju:
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 15 jun 2016, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 jun 2016, 22:58

QUARTERBACK je napisao/la:a eto tvoje sizologike gledo si utakmice kad je everton primao 3-4 a stones uopste nije bio los, a koscienly ti je odigrao za qrc protiv rumunije iako lik uopste nije niti grijesio nit koji qrc evra skrivio penal i tako primili gol, yebem te zivote ko sve fudbal prati
Koscielny konstantno ispada cak i protiv ekipa koje se primarno brane kao i veceras kikser obicni malo mu treba za kiks, zamisli onda kad dodje jaca ekipa koja ce stvoriti vise prilike kakav je tu Koscielny, ustvari vidjeli smo to mnogo puta u Arsenalu. Lik je obicni kikser i nista vise, sta sada treba aplaudirati Ramiju i KOscielnom jer im je strasna Rumunija samo zabila iz penlaa.

Panjoud nastavio da se blamira i veceras, promasaj za promasajem plazenje jezika standardno obicni panj trebalo mu je sto sansi zato Griezman zabi iz prve sanse u devedestoj, Panjod bi onde sigurno pogodio precku.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 15 jun 2016, 23:04

ne odgovara ovaj sistem u france wc kartonu od stopera rekao bi jedan ljubitelj ovih prevara aka žiru i koscelni,dobar je kao godin se moglo pročitati od voajeroljubaca,hhha koji komedijaši :lol: veliki stoper od kartona ispada smiješan i protiv ovakvih smiješnih protivnika ala šiptari i rumunjski cigani :rol: :kafa:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 jun 2016, 23:05

ma ti si smijesan frajer ba i seamen ti se smije

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 15 jun 2016, 23:10

Seaman je napisao/la:
anell je napisao/la:slika

da imaš srama kakvog nebi to opće stavljao :rol: lik je običan proljev od igrača,a plaćen je kao neka velika klasa koja bi trebala donositi prevagu,i onda se vojaeroljupci pitaju šta Paja i ja imamo protiv ovakvih proljeva od igrača :rol: mi smo za preplaćivanje pravih klasa od igrača,a ne ovakvih proljeva na koje vi vojaeroljupci drkate :rol: i još ste silno ponosno na to :tokralju:
Ne mogu sad pisati, emotivno sam potrošen.
Pld W D L
38 26 12 0

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 16 jun 2016, 00:13

haha e neka vas ne bih se coek nasmijo u ova teska vremena ;)
Arsenal All The Way !

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 jun 2016, 18:22

slika

:yawn:
A.F.C. Bournemouth!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 jun 2016, 18:26

Pa ja sam prije 15 dana napisao da je "naš", samo se čeka da Englezi završe svoje putovanje na EURO-u pa da se objavi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 16 jun 2016, 18:27

Maršal novi OfficialAgent.
Pld W D L
38 26 12 0

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 jun 2016, 18:28

anell je napisao/la:Maršal novi OfficialAgent.
:nene:

Samo je jedan OfficialAgent.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.