Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
José Mourinho wants Breel Embolo desperately, according SPORTBILD.
United is offering €35m + €5m per year for Embolo. RB Leipzig don't want to go higher than €20m + €3m per year.
http://sportbild.bild.de/fussball/2016/ ... sport.html
United is offering €35m + €5m per year for Embolo. RB Leipzig don't want to go higher than €20m + €3m per year.
http://sportbild.bild.de/fussball/2016/ ... sport.html
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ne znam bgmi, ovo sto je pokazao u ove dvije tekme na EURU me i nije bas uvjerilo da je neki aman talenat.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Dobro je da nisam jedini!Rooney88 je napisao/la:Ne znam bgmi, ovo sto je pokazao u ove dvije tekme na EURU me i nije bas uvjerilo da je neki aman talenat.
Ovi su stvarno bolesni,ko upravlja ovom politikom
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma izvlače ovi pare od RB-a, nije niko toliko lud da za njega da 30 il 35 mil, a mogli onog malog Dembelea dovesti za 15 koji je za njega Messi lično.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rashford je Tri puta veci potencijal od ovog iz Basela,iako moze biti dobar ali sve je to po upitnikom.
Sto se tice Payeta njemu bi bila cast igrati za velikana kao sto smo mi,u najboljim godinama,vrhunska desetka a i krilo dobro,pravi vodja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto se tice Payeta njemu bi bila cast igrati za velikana kao sto smo mi,u najboljim godinama,vrhunska desetka a i krilo dobro,pravi vodja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ode nam Gaitan u Ateltico de Madrid sluzbeno 

- TravisBickle
- Kontakt:
Ma tesko da smo zainteresovani za ovog malog, nekako mi ova prica djeluje prenapuhano.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
10mil ponudili izgledaMohamed Bouhafsi: Manchester United, Naples, Southampton, Stoke City, another English club and the Red Bull Leipzig contacted the entourage of Ounas

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ko je sada ovaj jbte? xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Iz Bordeauxa, mali je desno krilo, ima potencijal, a ne bi bilo loše dovesti ga za rotacije pošto ne bi trebao biti skup, sigurno jeftiniji od ovog Embola koji se spominje.Rooney88 je napisao/la:Ko je sada ovaj jbte? xD
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sto je najveci fazon, za Martiala niko nije ni cuo kad smo ga dovodili za razliku od Embola. Na EURU tesko da se iko moze pokazati
⭐
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mino Raiola on Mkhitaryan: “He wants to go to MUFC&Dortmund know it. We're trying to resolve the situation. We're still talking to Dortmund"

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šta ovo sad čitam po redcafe-u da će Zlatan mozda i u Bayern..na cemu se sad to temelji???
Ma nema ništa od toga, Zlatan je Unitedov. 1+1 godina ugovora, nemoj da se bezveze ponavljamo.jasko__ je napisao/la:Šta ovo sad čitam po redcafe-u da će Zlatan mozda i u Bayern..na cemu se sad to temelji???
Inace rio, je li Mou fakat zainteresovan za Mikija? Ne znam koliko je pametno dovesti tog igraca, iako je u Dortmundu imao strašnu prošlu sezonu.
Nadam se da ce zavrsiti u Bayernu. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Miki je dobar igrac, ali postavlja se pitanje da li je kalibar za Uniteda.
Od tri sezone u bundeski, odradio je dvije vrhunske. Ipak, znamo kako je prosao Sinji u novoj sredini, da bi nakon sto se vratio u BVB pokazao znanje.
Odredjeni igraci ekplodiraju u odredjenim timovima, sistemima, ligama itd., iako ne nose oznaku top veznjaka, sto u stvari i nisu.
Dvije opcije - ostaviti Matu koji se vec privikao na uslove kluba ili dovesti neko mladje rjesenje kvalitetno u oba pravca (posto znamo taj odnos na relaciji Jozo - Juan).
Od tri sezone u bundeski, odradio je dvije vrhunske. Ipak, znamo kako je prosao Sinji u novoj sredini, da bi nakon sto se vratio u BVB pokazao znanje.
Odredjeni igraci ekplodiraju u odredjenim timovima, sistemima, ligama itd., iako ne nose oznaku top veznjaka, sto u stvari i nisu.
Dvije opcije - ostaviti Matu koji se vec privikao na uslove kluba ili dovesti neko mladje rjesenje kvalitetno u oba pravca (posto znamo taj odnos na relaciji Jozo - Juan).
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ja se nadam da nece, skroz bespotreban transfer. A i ove glasine nemaju veze sa vezom, eto garant ce pored Lewe dovesti Zlaju da grije klupu ili ako prodaju Lewu onda dovesti Zlaju od 1-2 sezone.Rooney88 je napisao/la:Nadam se da ce zavrsiti u Bayernu.
Zašto ne vjeruješ Zlatanu, jednom od najboljih centarfora u historiji igre ?Rooney88 je napisao/la:Nadam se da ce zavrsiti u Bayernu.
Ma dobar je Miki, vjerujem da bi se on isplatio. Osim toga, ima on velikih utakmica u nogama, igrao je i LP, u najmanju ruku je zahvalan i kvalitetan igrač. Nije možda vrhunsko krilo, ali za mene je dokazan igrač, dugo je bio na visokom nivou u Dortmundu.
Ovdje se često potencira kako treba dovest Mahreza koji ima jednu dobru sezonu iza sebe, kao i cijela njegova ekipa, a ne uzima se u obzir koliko je upravo on dokazan igrač, on tek treba opravdati epitete. Pisalo se već o tome, polako sa takvima
Ovdje se često potencira kako treba dovest Mahreza koji ima jednu dobru sezonu iza sebe, kao i cijela njegova ekipa, a ne uzima se u obzir koliko je upravo on dokazan igrač, on tek treba opravdati epitete. Pisalo se već o tome, polako sa takvima

''Neka me mrze samo da me se boje''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.