FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

The Game
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la The Game » 21 avg 2009, 11:41

junuz23 je napisao/la:
matetaraba je napisao/la:čestitke sarajevu ali što neki govore široki,zrinjski ispadaju od tamo neki luxemburgana,zrinjski jest ali široki nije,i široki je dogurao 2005 do 1 kola kup uefa,prije tog je prošao 2 pretkola,i izbacio ga je basel,tako da je ovo isti uspjeh sarajeva koji je i široki imao naravno ako ne prođu rumunje,ako prođu to je već nesto drugo
Nije lave isti, sarajevo je proslo dva nosioca koja su vazila za apsolutne favorite a evo vec se i trecem sad gace tresu, i jos nesto ovo je 4. predkolo a prvo nismo ni igrali uglavnom nasom zaslugom zbog predhodnih evropskih uspjeha ;)
Nemoj tako, ima malo i njihove zasluge sto smo krenuli od drugog pretkola.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 21 avg 2009, 11:47

Posteno, nakon nas najvise njihove definitivno ali ove ostale ne zelim ni da cujem jer gdje god odu samo nas sjebu i obrukaju

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 avg 2009, 11:59

junuz23 je napisao/la:Posteno, nakon nas najvise njihove definitivno ali ove ostale ne zelim ni da cujem jer gdje god odu samo nas sjebu i obrukaju
Nisi me skonto, za drugo pretkolo ove godine. L...... Slobodi. Imas pravo na jedan pokusaj. ;) ;)

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 21 avg 2009, 12:03

Uz malo sreće,možete proći.Jedan gol na buku i bunker ! :)
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 avg 2009, 12:25

matetaraba je napisao/la:20 000 gledatelja,pa mislio sam da će bit pun stadion sarajevo,tradicija,povijesna utakmica

nije bilo 20.000 gledatelja nego najmanje 26.000
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 avg 2009, 12:29

Fakat vam želim sreću i da prođete, ali nemojte se dizat u oblake, spustite se na zemlju... Tako ćete lakše doćekat sljedeću sedmicu, a ako tamo nebude onako kako priželjkujete, lakše ćete podnjeti sve to i nećete biti razočarani... Budite svjesni da Cluj ima prednost kakvu takvu...

Bila bi velika stvar kad bi prošli u Grupnu fazu, to bi veoma jako uticalo na pomak kompletne naše lige i ostalih klubova...

Hajd sretno
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

belinea
Kontakt:

Post Postao/la belinea » 21 avg 2009, 12:31

rob do bagro je napisao/la:svaka cast hordama na koreo...sretno u rumuniji ;)
hhahaha odlicna je nema sta kao da su je pravili alkosi iz prijedora,a to da nema koreografija ja mislim da jos niste uradili zadacu :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 avg 2009, 12:36

Gerrard je napisao/la:
belinea je napisao/la:
hhahaha odlicna je nema sta kao da su je pravili alkosi iz prijedora,a to da nema koreografija ja mislim da jos niste uradili zadacu :lol:
Moze li neko doticnom objasniti neke stvari ... covjece svi pisu normalno samo ti glumis Engleza i seres ovdje ... neciji trud ti ponizavas i govoris da ne valja , ali razumijem te nikada nisi ucestvovao u pravljenu koreografije niti pomagao grupi pa ne znas kako je ljudima koji na suncu satima se trude , ali sta da ti kazem ljubomora je cudna stvar ... !
Nemoj mu objašnjavati Gerard kad neće shvatiti ništa. :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 avg 2009, 12:38

belinea je napisao/la:

hehehe zamolio bih te da odeš sa ove teme.....veze ti nemaš, krivo ti pa ovdje nama laprdaš
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 21 avg 2009, 12:43

belinea je napisao/la:
U fojnicu ustipak a mozes i na trening nk zelja malenoga i rumenog i javi sta kaze super brko, imal kakvog pomaka u igri..... i kupi godisnju usput kazu nestace :D

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 21 avg 2009, 13:36

belinea je napisao/la:
samo ignorisite ove ljubomorne duse ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 21 avg 2009, 13:45

belinea je napisao/la:
Cujem kad je zeljo bio na pripremama u Medjugoriju ukazao im se izlazak u evropu iduce godine???
Nemoj te zamjeriti ljudima ipak je deprimirajuce godinama raspravljati o nasoj ligi,hoce mo li iduce gostovanje nakon 800 dana pobijediti vec otpisano Posusije ili primiti 3 komada itd itd...Neka ljudi bar osjete na ovaj nacin euro atmosfere.Pozzzz

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 21 avg 2009, 14:16

matetaraba je napisao/la:20 000 gledatelja,pa mislio sam da će bit pun stadion sarajevo,tradicija,povijesna utakmica
1. 20.000 nije bilo, vec preko 25.000..
2.Svih 25.000 je doslo da gleda i navija samo za Sarajevo razumijes, mogli smo bi dobit i Herthu pa da bude 35.000 a od toga 15 hiljada da je doslo zbog njih, kao sto se ovi strumfovi samo hvataju za tih 38.000 od kojih je polovina dosla sa sela da gleda "njukasl", ne sjecam se da sam ikad prije vidio vise papa i gamadi po Sarajevu nego tu noc. Misilo sam se Čevljanska korida preselila u Sarajevo, a ono bila utakmica toliko o vasim navijacima..
3. Stvar je SFF, i to je malo poremetilo raju jos zatvaranje bilo sinoc..
4 Utakmica je bila dan pred pocetak mjeseca Ramazana..

Ne znam sta jos treba da napisem pa da ovi dusmani shvate..Navijanje svih 90 min bez prestanka, ono treba dozivjeti
ne treba nam 40.000 na stadionu i atmosfera kao u pozoristu kao kad igra zeljo, dovoljno je 25.000 a ko da nas je 50.000 eto toliko dusmani ljubomorni..
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

pit bull liska
Kontakt:

Post Postao/la pit bull liska » 21 avg 2009, 14:18

Cestitka za< sinocnu tekmu-- Hz na euro nivou odradio svoj posao.. Imate prilicno castan rezultat i realnu sansu da uz malo srece idete dalje.. Nadam se od sveg srca da cete uspjeti- BH zasluzuje to, Hz sa sjevera zasluzuju to..
KLUB KOJI JE ODBIO DA UMRE - VELEŽ MOSTAR 1922 - DO GROBA..

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 21 avg 2009, 14:24

Manijaci ako nemate sta fino da pisete nemojte ni pisati koreo protiv Helsinborga i protiv Cluja te nase navijanje mozete samo da ucite pokazite nam vase te koreo da nam budu zadaca he he

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 21 avg 2009, 14:30

VB 1987 je napisao/la:Eh pa ovako, prvo ću da čestitam na rezultatu, mislim da je ovakav rezultat uspjeh definitivno.

Drugo što hoću da kažem, nebih da budem pametan ali mislim da će ova utakmica vrlo brzo biti predmet istrage mjerodavnih organa UEFE, a to možete i sami zaključiti kad pogledate ponašanje igrača Cluja kod izjednačujućeg gola,kladionice su čudo...
haha sto ce igrati x ljudi i pustati kad je na njih bila kvota 2.50 nigdje nema logike haha presmjesan si

gdje,sta,kako?
Kontakt:

Post Postao/la gdje,sta,kako? » 21 avg 2009, 14:33

belinea je napisao/la:
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 83afd9288e
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... ge_id=6356

Moj mali skretnicaru ovo je urađeno u zadnjoj godini a postavi vase koreografije od nastanka?
Dobra tekma sinoc,navijanje predobro na tribinama oko 25000 sasvim dovoljno

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 21 avg 2009, 14:39

izgleda da ce obn prenositi revans iz rumunije, problem predstavlja samo neka agencija koja zastupa sarajevo, ali posto obn ima prava na europa ligu vjerovatno ce prenositi.

LJUBOMORNE DUSE, MOGU DA NAM GA PUSE
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 21 avg 2009, 14:46

matetaraba je napisao/la:čestitke sarajevu ali što neki govore široki,zrinjski ispadaju od tamo neki luxemburgana,zrinjski jest ali široki nije,i široki je dogurao 2005 do 1 kola kup uefa,prije tog je prošao 2 pretkola,i izbacio ga je basel,tako da je ovo isti uspjeh sarajeva koji je i široki imao naravno ako ne prođu rumunje,ako prođu to je već nesto drugo

PA BILO JE I SARAJEVO PRIJE DVIJE GODINE U ISTOJ FAZI TAKMICENJA KAD SMO IGRALI PROTIV BASELA. ALI AKO UDJEMO U GRUPU TO JE NAJVECI USPJEH BH FUDBALA
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 21 avg 2009, 14:50

anonimus je napisao/la:Manijaci ako nemate sta fino da pisete nemojte ni pisati koreo protiv Helsinborga i protiv Cluja te nase navijanje mozete samo da ucite pokazite nam vase te koreo da nam budu zadaca he he
Istinski navijac Zelje je ponosan na ovaj uspjeh Sarajeva......isto kao sto je pravi hordas bio ponosan na dolazak svraka u Sarajevo.................i tako je vazda bilo i tako ce vazda bit..............a o huliganima je sve receno.......njima nit je do Zelje nit do Sarajeva vec iskoristit guzvu pa opljackat sta,popit i najest se za dzabe i sl stvari.......a mislim da ce ove sezone derbiji izmedju Zelje i Srajeva i Sarajeva i Zelje nadmasit sve rekorde posjecenosti i gledanosti.......nesto se definitivno desava dobro u nasem fudbalu............
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Arhitekt, ledesma, ubipara, zagorski i 60 gostiju.