"Slijedio je Igman, koji nam je uzeo dva boda na našem terenu, ali svi koji su bili u subotu Pod borićima vidjeli su Jedinstvo u novom izdanju, Jedinstvo koje je stvorilo pet stopostotnih šansi, desetak kornera, imalo inicijativu."

Moderator/ica: GracanicaAA
Jaranovoc je zaista igracina lik kad pocne driblingle protivnicki igraci odu na cevape ima i sut, a o brzini da ne govorim...nerkolfc je napisao/la:Jasmin je meni se čini u jednom trenutku cak i pogledao prema klupi i signalizirao da hoce izaci. Radio je čuda po svojoj strani i tukli su ga kako su stigli. Trener je mislio da je utakmica gotova i sigurno ga je htio postedjeti. A momak je pretrčao dosta i izgledao je kao da vise ne moze na nogama stojati.
Nego zasto Benjo vise nije kapiten?
Nesto mi rece o cudnoj taktici vaseg trenera bez formacije na terenu, al' hajde nije bitno. Odmah ce se nasaditi inspektori.LloriS je napisao/la:Odlican je Jaranovic, on ce tek do izrazaja doci na dobrom terenu, znaci njegova brzina i tehnika
Evi je dobar trener ima on taktiku, ali je pocjenio Igman pa pobjedlili smo Kopar 3:0 koji se bori za Europu...Probisvjet je napisao/la:Nesto mi rece o cudnoj taktici vaseg trenera bez formacije na terenu, al' hajde nije bitno. Odmah ce se nasaditi inspektori.LloriS je napisao/la:Odlican je Jaranovic, on ce tek do izrazaja doci na dobrom terenu, znaci njegova brzina i tehnika
Kao sto je receno vec vise puta, vjerovatno je smatrao utakmicu dobijenom kao svi na stadionu. Ja se ne sjecam da su dva puta presli centar u prvom poluvremenu.Probisvjet je napisao/la:Nesto mi rece o cudnoj taktici vaseg trenera bez formacije na terenu, al' hajde nije bitno. Odmah ce se nasaditi inspektori.LloriS je napisao/la:Odlican je Jaranovic, on ce tek do izrazaja doci na dobrom terenu, znaci njegova brzina i tehnika
...vrate se sa cevapa, a on jos uvijek dribla.Iceplayer je napisao/la:Jaranovoc je zaista igracina lik kad pocne driblingle protivnicki igraci odu na cevape ima i sut, a o brzini da ne govorim...nerkolfc je napisao/la:Jasmin je meni se čini u jednom trenutku cak i pogledao prema klupi i signalizirao da hoce izaci. Radio je čuda po svojoj strani i tukli su ga kako su stigli. Trener je mislio da je utakmica gotova i sigurno ga je htio postedjeti. A momak je pretrčao dosta i izgledao je kao da vise ne moze na nogama stojati.
Dok se oni vrate vis je loptu u mreziProbisvjet je napisao/la:...vrate se sa cevapa, a on jos uvijek dribla.Iceplayer je napisao/la:Jaranovoc je zaista igracina lik kad pocne driblingle protivnicki igraci odu na cevape ima i sut, a o brzini da ne govorim...nerkolfc je napisao/la:Jasmin je meni se čini u jednom trenutku cak i pogledao prema klupi i signalizirao da hoce izaci. Radio je čuda po svojoj strani i tukli su ga kako su stigli. Trener je mislio da je utakmica gotova i sigurno ga je htio postedjeti. A momak je pretrčao dosta i izgledao je kao da vise ne moze na nogama stojati.
Otprilike tako,što jednostavno kad može komplikovano. Al kad hoće, dobar i zahvalan igračProbisvjet je napisao/la:...vrate se sa cevapa, a on jos uvijek dribla.Iceplayer je napisao/la:Jaranovoc je zaista igracina lik kad pocne driblingle protivnicki igraci odu na cevape ima i sut, a o brzini da ne govorim...nerkolfc je napisao/la:Jasmin je meni se čini u jednom trenutku cak i pogledao prema klupi i signalizirao da hoce izaci. Radio je čuda po svojoj strani i tukli su ga kako su stigli. Trener je mislio da je utakmica gotova i sigurno ga je htio postedjeti. A momak je pretrčao dosta i izgledao je kao da vise ne moze na nogama stojati.
Imamo takve igrace kojima dobar teren puno znaci, kako vidim u Tuzli je teren odlican mogli bi mi finu utakmicu tamo odigratiNKJ je napisao/la:Arnesa ja više nikad ne bi ubacio. Šta god da je radio, ja mu ne bi dao da igra. Pa on je ušao, ništa dobro nije uradio, nije dodao lopte kako treba. Sam je sebe vodao. Ne bi mu dao više da igra, neka se dokaže na treninzima toliko dobro, pa nek dobije priliku.
Jaranović i Stjepanović, tek kad ugrije Sunce malo, kad se teren oporavi, e onda će ta dva igrača čuda raditi, a da ne pričam o Bojanu. Biće to sve bolje, samo teren da se popravi.
ma ne igra više ... samo je pometnju napravio! zbog njega je Stojanov i otisao u Zagreb na probu! izgleda da se Sajo polako baca u menadzerske vode!SiouxLukavac je napisao/la:Jel kod vas više igra Nadarević? Ne viđam ga, gdje je otišao ako jest?
slazem se sa tobom!Iceplayer je napisao/la:Ma Stojanov je daleko najbolji napadac u ovoj ligi garantujem da ce do kraja sezone biti i najbolji strijelac 1 lige FBiH...
Pa sad nek Troglavu da 2 gola eto ga na prvom mjestuIceplayer je napisao/la:Ma Stojanov je daleko najbolji napadac u ovoj ligi garantujem da ce do kraja sezone biti i najbolji strijelac 1 lige FBiH...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.