Znaci ti skines gace dok vidis da bi te neko mogao yebati??Alucard je napisao/la:Baš sam htio da napišem komentar povodom ovoga..deni_23 je napisao/la:MI BRINEMO O NOVCU
Uoči prvog susreta baraža između našeg nacionalnog tima i Portugala u Sarajevu su se pojavili jumbo plakati na kojima je predsjednik UEFA-e, Michel Platini sa porukom "we care about money".
Koliko god se Evropska fudbalska federacija trudila biti neutralna, odnosno koliko god uvjeravala javnost da ima iste aršine prema bogatim i siromašnim, neka ranija iskustva govore sasvim suprotno.
UEFA je uvijek na stranih bogatih, a toga su svjesni i bosanskohercegovački navijači, pa se s pravom pribojavaju susreta sa Portugalom, odnosno UEFA-ine "kuhinje".
A, da su Bosanci i Hercegovci uvijek duhoviti, pa čak i kada im je najteže pokazuju današnji jumbo plakati u Sarajevu.
"Mi brinemo o novcu", putem istih poručio je Platini, koji sa torbom najvjerovatnije punom novca trči ko zna gdje
Ne znam, ne svidja mi se ovo nikako, počeli smo se igrati s vatrom i bojim se da smo tek sad yebani jer ove slike će 100% doći do uefe i Platinija. Sami sebi kopamo jamu :/ ne znam ko je organizator ovoga ali ovo je ludost koja nam se dodatno može obiti o glavu :/ Zašto su odjednom ove plakate osvanule pred baraž i pitam se čija je ovo poruka? Ko stoji iza ovoga? Jedno je sigurno...ovaj čin će nam više odmoći nego pomoći!
Ovako i jos agresivnije treba dati UEFI do znanja da nismo ovce i da ce svaka nepravda biti dobro ilustrovana...