BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Za_raju
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Za_raju » 04 nov 2011, 18:55

Alucard je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:MI BRINEMO O NOVCU

Uoči prvog susreta baraža između našeg nacionalnog tima i Portugala u Sarajevu su se pojavili jumbo plakati na kojima je predsjednik UEFA-e, Michel Platini sa porukom "we care about money".
Koliko god se Evropska fudbalska federacija trudila biti neutralna, odnosno koliko god uvjeravala javnost da ima iste aršine prema bogatim i siromašnim, neka ranija iskustva govore sasvim suprotno.

UEFA je uvijek na stranih bogatih, a toga su svjesni i bosanskohercegovački navijači, pa se s pravom pribojavaju susreta sa Portugalom, odnosno UEFA-ine "kuhinje".

A, da su Bosanci i Hercegovci uvijek duhoviti, pa čak i kada im je najteže pokazuju današnji jumbo plakati u Sarajevu.

"Mi brinemo o novcu", putem istih poručio je Platini, koji sa torbom najvjerovatnije punom novca trči ko zna gdje
Baš sam htio da napišem komentar povodom ovoga..

Ne znam, ne svidja mi se ovo nikako, počeli smo se igrati s vatrom i bojim se da smo tek sad yebani jer ove slike će 100% doći do uefe i Platinija. Sami sebi kopamo jamu :/ ne znam ko je organizator ovoga ali ovo je ludost koja nam se dodatno može obiti o glavu :/ Zašto su odjednom ove plakate osvanule pred baraž i pitam se čija je ovo poruka? Ko stoji iza ovoga? Jedno je sigurno...ovaj čin će nam više odmoći nego pomoći! :|
Znaci ti skines gace dok vidis da bi te neko mogao yebati??
Ovako i jos agresivnije treba dati UEFI do znanja da nismo ovce i da ce svaka nepravda biti dobro ilustrovana...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 04 nov 2011, 19:00

mozel mi neko odgovoriti jel se karte prodaju samo u centrotransu u zenici ili i u sarajevu i ukolko sati pocinje prodaja pozzz

Javier
Kontakt:

Post Postao/la Javier » 04 nov 2011, 19:04

xxl basket je napisao/la:mozel mi neko odgovoriti jel se karte prodaju samo u centrotransu u zenici ili i u sarajevu i ukolko sati pocinje prodaja pozzz
Imas drug moj u svim gradovima u BiH.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 nov 2011, 19:06

Za_raju je napisao/la: Znaci ti skines gace dok vidis da bi te neko mogao yebati??
Ovako i jos agresivnije treba dati UEFI do znanja da nismo ovce i da ce svaka nepravda biti dobro ilustrovana...
mogu misliti sto je onim mafijasima u uefi stalo do nas ionako.. :lol:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 04 nov 2011, 19:12

STEVIE je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Znaci ti skines gace dok vidis da bi te neko mogao yebati??
mogu misliti sto je onim mafijasima u uefi stalo do nas ionako.. :lol:
NE MOZEMO MI PROTIV UEFE PREVISE SMO MALA FUDBALSKA NACIJA I ZATO NAM NE TREBAJU OVAKVI GRAFITI PROTIV UEFE
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 04 nov 2011, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 04 nov 2011, 19:12

slika
vidite face sudcu
Nil Satis Nisi Optimum

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 nov 2011, 19:13

Za_raju je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:MI BRINEMO O NOVCU

Uoči prvog susreta baraža između našeg nacionalnog tima i Portugala u Sarajevu su se pojavili jumbo plakati na kojima je predsjednik UEFA-e, Michel Platini sa porukom "we care about money".
Koliko god se Evropska fudbalska federacija trudila biti neutralna, odnosno koliko god uvjeravala javnost da ima iste aršine prema bogatim i siromašnim, neka ranija iskustva govore sasvim suprotno.

UEFA je uvijek na stranih bogatih, a toga su svjesni i bosanskohercegovački navijači, pa se s pravom pribojavaju susreta sa Portugalom, odnosno UEFA-ine "kuhinje".

A, da su Bosanci i Hercegovci uvijek duhoviti, pa čak i kada im je najteže pokazuju današnji jumbo plakati u Sarajevu.

"Mi brinemo o novcu", putem istih poručio je Platini, koji sa torbom najvjerovatnije punom novca trči ko zna gdje
Baš sam htio da napišem komentar povodom ovoga..

Ne znam, ne svidja mi se ovo nikako, počeli smo se igrati s vatrom i bojim se da smo tek sad yebani jer ove slike će 100% doći do uefe i Platinija. Sami sebi kopamo jamu :/ ne znam ko je organizator ovoga ali ovo je ludost koja nam se dodatno može obiti o glavu :/ Zašto su odjednom ove plakate osvanule pred baraž i pitam se čija je ovo poruka? Ko stoji iza ovoga? Jedno je sigurno...ovaj čin će nam više odmoći nego pomoći! :|
Znaci ti skines gace dok vidis da bi te neko mogao yebati??

Jedna je stvar ovo sto mi piskaramo na forumima a nesto sasvim drugo povesti organizovanu kampanju protiv jedne ogromne organizacije kao sto je UEFA/FIFA. Da ne govorim da ta kampanja lezi na klimavim nogama. Ko to ima dokaze protiv njih? Sta bi ti sada imao reci Platiniju da se nadjes kojim slucajem ispred njega? Znaci konkretne stvari, dokazi o korupciji, namjestanju utakmica i sl.
Sudije grijese i to svi znamo, to nije dokaz da su kupljeni.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 04 nov 2011, 19:16

Number1 je napisao/la:slika
vidite face sudcu
:D :D :D :D

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 04 nov 2011, 19:26

Javier je napisao/la:
xxl basket je napisao/la:mozel mi neko odgovoriti jel se karte prodaju samo u centrotransu u zenici ili i u sarajevu i ukolko sati pocinje prodaja pozzz
Imas drug moj u svim gradovima u BiH.

hvala , konto otic u ferhadiju sutra po kartu pa poslije na derbi ali ne znam ukolko da odem do centrotransa a da ne zakasnim ... to me zajebava

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 04 nov 2011, 19:27

Ne nego znači da je se teško i uzaludno boriti sa vjetrenjačama. Šta ti misliš da će se oni zbog ovih plakata postidjeti? Irska onako oštećena (i nisu oni jedini) pa im ni poslije toga nisu ništa mogli jer je bilo "uzalud vam trud svirači". Mi "velika" Bosna i Hercegovina, gigant u fudbalskom svijetu, ogromna država i po populaciji i po površini, trebamo da nekoliko dana prije utakmica Uefu i ostali svijet upozoravamo i "prijetimo" da sa nama nema zayebancije? Da..... BiH je mala u apsolutno svakom pogledu i ne može ništa protiv sile a to je nažalost Uefa. poređenja radi Libija-NATO, ili drugim riječima, možeš se ti boriti koliko god hoćeš ali veliki jede malog i tako je nažalost uvijek bilo i uvijek će biti. Život nije fer i to svi dobro znaju! Mi samo možemo još više da nayebemo i ništa više.

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 04 nov 2011, 19:31

Number1 je napisao/la:slika
vidite face sudcu
Ovo je bio zabrinut pogled prema Platiniju.. Jer da je ostalo 1 - 0 , ovaj bi sudija davno bio rahmetli :mrgreen:

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 04 nov 2011, 19:33

Zna li neko da li je istina da jedna osoba moze kupiti samo 3 karte za utakmicu ?

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 04 nov 2011, 19:34

[youtube][/youtube]

:lol:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2011, 19:36

Objavi i Bento spisak, sve kao i što smo očekivali (osim možda izostavljanja Bosingwe). Istina je da mi imamo bolji i kvalitetniji kolektiv, no i to da su oni (Portugal) nešto jači po individualcima. Ipak, to ne mora ništa značiti, jer je fudbal timska igra. Eh, sad, ima i ona druga strana medalje, za koju se nadam da neće uzeti maha (da, znate, moguće uplitanje UEFA-e, pa i FIFA-e). :mrgreen: Uglavnom, u prvom utakmici treba pokušati pritisnuti Portugalce i zabiti im prvi gol, a onda, uz zadovoljavajući posjed lopte, pokušati smiriti utakmicu i eventualno izroditi još koju akciju iz koje može pasti gol. Ono što je bitno je činjenica da odbrana MORA biti dobro postavljena i odraditi posao na zavidnom nivou. Ne trebam naglašavati koliko bi dobro bilo sačuvati vlastitu mrežu u prvom susretu.

Moddern
Kontakt:

Post Postao/la Moddern » 04 nov 2011, 19:39

Ako ne uspijemo proci Portugal u ove dvije utakmice i ne plasiramo se opet, zauvijek cu proklinjat tih 13-14 minuta koje su nas djelile od EURA u Parizu .

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 04 nov 2011, 20:00

BENTO OBJAVIO SPISAK ZA SUSRETE SA ZMAJEVIMA

Paulo Bento, selektor Portugala, objavio je spisak od 23 igrača koji će biti u konkurenciji za utakmice baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv naše reprezentacije.
Zmajeve prva utakmica protiv Portugalca očekuje 11. novembra na Bilinom Polju u Zenici, dok se revanš igra na Stadionu svjetlosti 15. novembra.

Selektor Portugala za ove susrete protiv Zmajeva moći će ponovo računati na Dannyja, veznjaka Zenita, koji je neko vrijeme odsustvovao zbog povrede.

Spisak: Eduardo, Beto, Rui Patrício, Bruno Alves, Coentrão, Sereno, João Pereira, Pepe, Rolando, Sílvio, Carlos Martins, Moutinho, Veloso, Raul Meireles, Amorim, Ruben Micael, Ronaldo, Danny, Hugo Almeida, Postiga, Nani, Nuno Gomes i Quaresma

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 04 nov 2011, 20:02

vOluMme je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol:

ovo je super :D :D :D :D

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 04 nov 2011, 20:16

master44 je napisao/la:Zna li neko da li je istina da jedna osoba moze kupiti samo 3 karte za utakmicu ?
Istina je,ja sam danas bio na Ferhadiji u Centrotransu i rekli su mi da je maksimalno tri karte po osobi.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 nov 2011, 20:20

edo_malesak je napisao/la:
master44 je napisao/la:Zna li neko da li je istina da jedna osoba moze kupiti samo 3 karte za utakmicu ?
Istina je,ja sam danas bio na Ferhadiji u Centrotransu i rekli su mi da je maksimalno tri karte po osobi.
Pametno! ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 nov 2011, 20:34

edo_malesak je napisao/la:
Daj jos inf. Treba li kopija licne karte?? Za Bjelorusiju djeca od 10 godina kupovala karte, hoce li i sada biti tako ili ce samo punoljetni moci kupiti??
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.