Pojacano na max, ne moze viseVirtu4l je napisao/la:Pojačaj te zvučnike ne čuje se himna

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pojacano na max, ne moze viseVirtu4l je napisao/la:Pojačaj te zvučnike ne čuje se himna
Medjuosobni dueli se pikajuKobe Bryant je napisao/la:Jel se pika medjusobna koš razlika ili ukupna koš razlika? Ako Efes i CZ budu imali isti omjer?
Ako Efes dobije Fener i Pao, mada ce teško dobiti Fener ipak je to derby.
Zvezda Cedevita, ali sutra cemo vise znati...
Pa zar nije 1-1 ali Zvezda je dobila ja mislim 9 razlike a Efes 1,lumani je napisao/la:Medjuosobni dueli se pikajuKobe Bryant je napisao/la:Jel se pika medjusobna koš razlika ili ukupna koš razlika? Ako Efes i CZ budu imali isti omjer?
Ako Efes dobije Fener i Pao, mada ce teško dobiti Fener ipak je to derby.
Zvezda Cedevita, ali sutra cemo vise znati...
arelinho je napisao/la:Micić prodao više lopti od adidasa.![]()
Kakav glupan.
Kad smo vec kod kladze, imao sam over 141,5.. a turci 30 sec za zadnji napad i rutinsko vodjenje lopte do kraja, u nba stilu... uffMaGiCa je napisao/la:
Covek koji bi na sebe odigrao na kladzi "2xvise izgubljenih od poena" bi prodao manje lopti nego Micic veceras.
Da ne govorimo o 5-6 situacija gde se desilo 2+1 za minimalni faul u situaciji 1na1:
dscile je napisao/la:Ne mogu se oni nama posrati u sezonu koliko smo mi njima. Od Zvezde je decembru rijetko ko ocekivao da ce proci u top 16, a da ne pricam o top 8.. U svako doba dana i noci bih izabrao pobjede nad Cedevitom u ABA koje vode u EL, nego pobjedu u zadnjem kolu top 8 protiv njih. Mada sam ja misljenja da mi svakako idemo dalje. Mislim da cemo i mi dobiti Cedevitu, a i da ce Efes izgubiti jednu do kraja.
Nije mu prvi put. Zaleti se , skoci i onda ne zna kome da baci loptu.arelinho je napisao/la:Micić prodao više lopti od adidasa.![]()
Kakav glupan.
Da, da, nesto nije u redu, kad ubacuje koseve onda ulece brzo u faulove, kad ne ulece u faulove ne moze da pogodi nista.shakalll je napisao/la:Zirbes je zadnja dva mjeseca vas najlosiji igrac.
dscile je napisao/la:Protiv CSKA odigrati seriju bez ikakvog pritiska.. nek igraci odigraju za svoju dusu, svaka pobjeda ce biti cudo.
Zasluzili smo ovo veceras.. kao sto sam i rekao u prethodnom upisu, nisam vjerovao da ce Efes dobiti sve do kraja.
Trenutno korisnika/ca: galia95, invincible1921, N3R3D, Proximic i 13 gostiju.