GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Devil » 16 jul 2012, 18:44

Gledam ovu ekipu Ludogoretsa,pa ovo je odlicna ekipa sa dosta poznatih likova,samo sto ih nisam gledao kako igraju sad pred LP.Golubovic,Gargorov,Genchev,Kostadinov,Dyakov,Ivanov,Moti,Guldan...
U pocetku sam mislio da ce Dinamo lagano izaci na kraj sa njima,ali bgm morace se zapeti opasno kako bi se prosao Ludogorets.Ipak Dinamo je i dalje favorit i bilo bi iznenadjenje da ne prodju dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 jul 2012, 23:55

Samo se ne smije podcjenuti protivnik i prolaz ne bi trebao biti upitan
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 jul 2012, 15:53

BADELJ U HSV-u
Zdravko Mamić prodao kapetana Modrih u Hamburg za 4 milijuna eura

Milan Badelj u srijedu u Bugarskoj odigrati će svoju posljednju utakmicu u Dinamovom dresu. Kapetan Modrih nakon Ludogoreca odlazi u njemački HSV. Zdravko Mamić ipak se odlučio ovoga ljeta prodati jednu svoju veliku zvijezdu. Badelj već duže vrijeme inzistira na odlasku iz Maksimira, a gazda kluba iz Maksimira odlučio mu je izaći u susret.

Dinamo će od transfera Badelja u Hamburg inkasirati 4 milijuna eura, a kapetan Dinama će na sjeveru Njemačke zarađivati bruto 1.5 milijuna eura po sezoni.

Konacno da ide, fino otvara prostor za malog Kovacica. Jedina zal je sto mislim da je Mamic sposoban za njeg dobit 7-8 milijuna, al kako god, kriza je i sve su pare dobro dosle.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jul 2012, 15:59

Meni je najtuznije cuti ovo kad kaze "igrac inisistira da ode iz kluba", ja bi mu ponistio ugovor i izbacio ga iz kluba ili mu dobro naplatio ispisnicu. Pa neka sebi trazi novi aranzman, ovi danjasnji igraci svi se dizu u visine, gladno para, nimalo posotovanja. Dinamo ga punio parama, sve mu dali a on hoce da ide kad se njemu padne na pamet.

Ima ovakvih primjera sirom svjeta, malo je reci da je to bezobrazluk.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 17 jul 2012, 17:04

Elegant je napisao/la:Meni je najtuznije cuti ovo kad kaze "igrac inisistira da ode iz kluba", ja bi mu ponistio ugovor i izbacio ga iz kluba ili mu dobro naplatio ispisnicu. Pa neka sebi trazi novi aranzman, ovi danjasnji igraci svi se dizu u visine, gladno para, nimalo posotovanja. Dinamo ga punio parama, sve mu dali a on hoce da ide kad se njemu padne na pamet.

Ima ovakvih primjera sirom svjeta, malo je reci da je to bezobrazluk.
Nisi ti to nesto dobro,ocito ne poznajes dovoljno Dinamo i Badelja,steta 4 miliona,moglo je vise al zadnja godina ugovora,mislim da je prosle godine Wolfsburg davao 7 miliona,ali je ostao zbog lige prvaka,sve u svemu drago mi je sto ce napredovati,a i otvoriti Kovacicu jos vise prostora...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 jul 2012, 00:45

Golubović - dobar i miran golman. Ne boji se odigrat stoperima iako su napadači blizu, vrlo dobar refleks. Iznenadit ću se ako Čvorović bude prvi golman kao što se najavljuje

Choco (desni bek) dosta ofenzivan, ali često brzoplet. Da imamo tehnički jak lijevi bok, on bi nam bio najveća šansa, ovako u natrčavanju ima šanse, jer je dosta brz i dobro se postavlja.

Minev (lijevi bek) - on može igrat oba beka, čvrst je iza i neće jurit naprijed ako nema poptuno čist prostor, ali općenito stoji dosta visoko.

Barthe - stoper za kojeg se stekne dojam da zna igrat jer se tako kreće i "glumata", a zapravo mu je svako dodavanja prema zadnjem veznom ili drugom stoperu, dosta brz, skočan

Guldan - on je klasični stoper, zaustavit protivnika, počistiti i uputit loptu što dalje, djeluje vrlo dobro, nije previsok, al to nadoknadi požrtvovnošću

Dyakov - zadnji vezni, rijetko ide naprijed, on je deep lying playmaker, nizak, brz, jak, vrlo odgovoran igrač

Genchev - drugi zadnji vezni, ima naviku često ulaziti iz drugog plana, relativno visok, mršav, ali rijetko gubi zračne duele. Solidna tehnika, udarac također.

Stoyanov - radilica na desnom krilu(inside forward), brz i agresivan. Odlično ulazi u prostor između/iza 2 stopera i često završi jedan na jedan s golmanom, rijetko promašuje. Rijetko probija liniju i centrira, ostali su zaduženi za asistencije.

Ivanov - Bugarski Štrok, čovjek koji s 26 godina igra kao veteran. Visok je 165, duele izbjegava, ali ima odličnu loptu u prostor. Ne asistrira previše, ali često njegove lopte guraju u prostor asistenta. Obrambeno je dosta loš i sklon je simuliranju čak i kad ima dobra rješenja.

Marcelinho - ludican igrač, vrlo pokretljiv, odlična tehnika. U usporedbi sa Sammirom, nema takvu tehniku, ali se puno više kreće, koristi bolje prostor i češće završava akcije. Odlično surađuje s Gargorovim, dok se s Ivanovim često "trga za loptu"

Gargorov - napadač, playmaker. Iako će iskoristiti slobodan prostor za svoju odličnu ljevicu, cilj mu je razigrat suigrače, pa ne čudi da krila puno zabijaju. Ima savršenu dubinsku. Ne igra prečesto obranu, ali kad igra, to izgleda kvalitetno.

Moguće da se nešto promijeni, jer Moti je kvalitetan igrač, a Burgzorg je dobro djelovao u minutama koje je dobio na pripremama.
Kao ekipa nekako izgledaju podjeljeni u prvih 6(obrana+2 zadnja vezna) i ostatak koji je jako ofenziva, ali bez obzira na to djeluju dobro. Vole zadržavat vrijeme, umrtvit protivnika, a akcije su im vrlo brze i točne. Uigrana momčad koja je objektivno nešto slabija od Dinama, ali ima šansu za prolaz, pogotovo ako pobjede kod kuće, jer obožavaju kad je protivnik nervozan i juri rezultat. Ne želim da ispadne da pričam o velesili, ali ovo je opasan protivnik i očekujem zanimljive i tvrde utakmice, te težak, ali sladak prolazak Dinama.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 jul 2012, 09:48

Čačić: Badelj je zanimljiv mnogim klubovima, ali ostaje s nama do kraja kolovoza!

- Milan Badelj je naš kapetan i on je zanimljiv mnogim klubovima. Ja mogu samo reći kako će sigurno ostati s nama do kraja kolovoza - rekao je trener Dinama na pitanje o transferu Milana Badelja u HSV
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 jul 2012, 17:02

Nesjecam se kad sam zadnji put ovako ravnodusno ocekiva utakmicu Dinama, uopce me nebi "zapeklo" kad bi nas Bugari izbacili iz Europe, jer ono sta glavonje rade od Dinama je vec preslo svaku mjeru. Od trenera beskicmenjaka, do uprave koja nije ni s od strucna, do seljaka Maminha, razbojnika Vrbanovica i fikusa Barisica, igraca kojima Dinama ne znaci apsolutno nista (cast izuzetcima) i navijaca, koji su podjeljeni u tri skupine. One koji zele zlo klubu, ZZD-ovce i Mamicevce, ovaj klub citav smrdi i nema sanse da u bliskoj buducnosti ponovo gledamo pravi gospodski,purgerski klub Dinamo Zagreb.

U jednu ruku bi zelio da nas mlatnu danas pa da ovaj brko sa klupe odleti, ali opet znam da to nije moguce, on se maksimalno pokorio Mamicu i dok kog Maminjo ima koristi od njega (citaj dok ne proda sve igrace pod svojom agencijom) ovaj ce sjedit na klupi.

Sikaniranje ono malo igraca koji daju sve od sebe na ustrb Sammira i slicnih je vec dozlogrdilo, ako danas na terenu budu Rukavina,Cop i co. ja cu svim srcem bit za Bugare, pa koliko god mi to tesko bilo.
Moja prognoza da ce biti nerjeseno, 2:2, bakljada Boysa, neki kraci prekid utakmice, jos jedna kazna i moguce izbacivanje iz Europe.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jul 2012, 17:20

Pod "oni koji žele zlo klubu" misliš na BBB, je li tako?

E, pa ti su BBB bojkotirali utakmice 13 mjeseci, apsolutno se ništa dobro u i oko kluba nije dogodilo - time je pala teza da oni žele zlo klubu i da su oni smetnja "normalnim" navijačima.

Ako ga žele izbaciti iz Europe, to je sve u cilju da taj smrad iz kluba ode, i da to konačno počne mirisati.

Apsolutno stojim uz svaku odluku BBB-a danas, ako odluče uletjeti u teren, neka ulete, neka izbace taj klub - koji je sve samo ne Dinamo kakav ja i ogroman broj ljudi želimo - iz Europe, pa da nam se vrati naš Dinamo.

A užasno me boli to da s više nestrpljenja očekujem prijateljsku utakmicu Troglav - Branitelj nego europsku utakmicu Dinama, tip utakmice koju sam ranije čekao 15 dana unaprijed, znao svakog igrača protivnika, pregledao tone materijala po youtubeu. Sad ništa. :cry:
Hayley <3

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 jul 2012, 17:24

Ja želim sve najbolje Dinamu, ko god ga vodio. To je moj klub i biti ću uvijek uz njega
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 jul 2012, 17:27

badblueboylivno je napisao/la:Pod "oni koji žele zlo klubu" misliš na BBB, je li tako?

E, pa ti su BBB bojkotirali utakmice 13 mjeseci, apsolutno se ništa dobro u i oko kluba nije dogodilo - time je pala teza da oni žele zlo klubu i da su oni smetnja "normalnim" navijačima.

Ako ga žele izbaciti iz Europe, to je sve u cilju da taj smrad iz kluba ode, i da to konačno počne mirisati.

Apsolutno stojim uz svaku odluku BBB-a danas, ako odluče uletjeti u teren, neka ulete, neka izbace taj klub - koji je sve samo ne Dinamo kakav ja i ogroman broj ljudi želimo - iz Europe, pa da nam se vrati naš Dinamo.

A užasno me boli to da s više nestrpljenja očekujem prijateljsku utakmicu Troglav - Branitelj nego europsku utakmicu Dinama, tip utakmice koju sam ranije čekao 15 dana unaprijed, znao svakog igrača protivnika, pregledao tone materijala po youtubeu. Sad ništa. :cry:
Krivo si me shvatio, kazem da postoji vise frakcija, ZZD koji vode bitku protiv mafije na pravi nacin ali postoji i ovih par pojedinaca koji su tu svaki put kad se sranja rade, bilo je toga i prije Maminja i to se nazalost nece nikad promjenit, cak ni kad lopov ode sa vlasti, ali dobro, pricekajmo prvo da njega maknu pa ce valjda procistit i ovo malo huligana sta ima.

Koja jadna igra :roll: ja stvarno neznam sta oni vide u ovom Cacicu, pa ja imam vece kvalifikacije za vodit DInamo nego on, ja sam na FM-u bio u finalu lige prvaka sa Dinamom :lol: :lol:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 18 jul 2012, 21:23

gledam zelju pa sam zapostavio dinamo :S ovaj kako igra dinamo ? vidim da na uefinoj stranici u tekst prenosu ne stoji dobro ? dal je tako i zapravo ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jul 2012, 21:25

Užasno. Nije da nismo očekivali, kad ti napad predvodi Hajdukov otpadak.
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 jul 2012, 22:03

A srece :lol:

Izvuce se Cacic, igra katastrofa, tek poslije 70 minute je to licilo na nesto. Nisu ni ovi bog zna sta al Dinamo igra katastrofalno.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 jul 2012, 22:05

Pogledao sam pravu malu istoriju utakmica Dinama, ali nikada nisu izgledali, gore, bezidejnije i bezvoljnije.
Igra bas onakva kakva opisuje i samog trenera te ekipe.

Ludom srecom zavrsilo 1-1, a trebalo je iskreno 3 gola iza ledja Kelave po prikazanom.
Cacicu, rani se, prije nego te Maminho/Ludinho na mnogo tezi nacin ne otjera.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jul 2012, 01:37

Na kraju u jednu ruku moramo bit i sretni. Svjedocili smo hrpi euro utakmica u kojim je Dinamo bio puno bolji protivnik, al je gubio na kraju i protivnici bi proslavili, bitno da su uzeli rezultat. Ja cu sad zahvalit Bogu na dobrom rezultatu, a sto se tice igre i Cacica, nek mu je isti na pomoci kroz karijeru u Dinamu.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 19 jul 2012, 08:50

Dinamo je počeo igrati kad je Ibanez vraćen na beka a Alispahić ušao, Čopu nije mjestu u prvih 11, Ruki je za 4 minute provedene u igri postao igrač utakmice, spasio čist gol i zabio. U vezi treba i jedan koji će trčat za Sammira, jedan korektor (Ademi, Leko ili Callelo). Kovačić je igračina
Audere est Facere

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jul 2012, 11:01

jao dinama,kako losa igra,nadam se da je ovo samo zbog toga st nisu uhvatili natjecateljsku formu
u zagerbu ce takodjer biti tesko,nisu losi ovi bugari
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jul 2012, 12:12

Nisu mi jasni ovi bugarcici, sipaju vatru na sudca a sami su krivi sta su se povukli nakon gola, niti jedan od penala nije bio a o prekrsaju na golmanu kod Dinamovog gola nema ni govora. Ovo je prvi puta od kada ja gledam euro tekme Dinama (a to je od Newcastlea) da sudac nije ima jednu odluku na stetu Dinama.

Inace da se osvrnem malo i na taktiku vrlog trenera. Poceti igru bez klasicnog def. veznog u modernom nogometu je ravno samoubojstvu, ovi su totalno prevladali sredinom iako smo mi tu imali vise igraca, jedan od trojice Badelj-Kovacic-Sammir mora ici vanka da bi igrao Callelo, posto nas Badelj napusta za par tjedana mislim da ce to izgledat drugacije za par tjedana (nadam se).

I treba dat Kovu u ruke pravom treneru, vidi se da je mali genijalac, jucer pređe 3-4 igraca i onda ide jos jednog pa izgubi loptu. Bile su dvije situacije za dodat Sammiru i Copu ali je ovaj izgubio loptu na glup nacin.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 jul 2012, 12:24

Ulisses FC (ARM)/FC Sheriff (MDA)-PFC Ludogorets Razgrad (BUL)/GNK Dinamo Zagreb (CRO)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.