Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
To je to...
Kada si GLUP i ne znas iskoristiti svoje prilike ima ko hoce.
Kimmich od 257246245256424 ubacaja pogodi Evru, a Müllera na ovom EP-u ne vrijedi komentarisati.
Steta sto ce se oni cigani ne zasluzeno provuci u finale.
Kada si GLUP i ne znas iskoristiti svoje prilike ima ko hoce.
Kimmich od 257246245256424 ubacaja pogodi Evru, a Müllera na ovom EP-u ne vrijedi komentarisati.
Steta sto ce se oni cigani ne zasluzeno provuci u finale.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Fenomenalna utakmica Njemačke, nemaju Francuzi šta tražit ovakvom kurvinskom igrom, ima još poluvrijeme, vjerujem u Nijemce.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mene samo zanima kako nije bio prekrsaj na Krosu kad su ga mislim ona deva Pogba i jos jedan udarilil s ledja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- BavaracZenica
- Kontakt:
Mogu Njemci ovo dobit jos, jbg desilo se vec 2 put doduse i sa Talijanima.. Sta je tu je, ima poluvrijeme, sve il nista !
FC Bayern !!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Muller je igrac manje. Frajer zapinje na sopstvenu nogu, klize se po terenu, ma nula teska
Daj Podolskog barem ce smetati.
Daj Podolskog barem ce smetati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Muller je katastrofa, najlosiji igrac ove prve postave.
Ja ne znam sta je Mulleru stvarno. Prije ce Golden Boy proraditi nego on, lik ko amater na ovom prvenstvu.
U drugom poluvremenu ofanzivnije, stisnuti i bit ce gol sigurno. Nije losa igra zasad.
Basti wtf?!
U drugom poluvremenu ofanzivnije, stisnuti i bit ce gol sigurno. Nije losa igra zasad.
Basti wtf?!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zapamtite ljudi Miler je obicna **** od napadaca svaki ga stoper pojede a jaci sut ima svaki penzioner od njega
joj hamo vidi mu glave
Eh da je Lahm veceras bio.....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sve mane sto smo.spominjali dosad su se pokazale u ovoj tekmi. Sve.
- Desperado09
- Kontakt:
Ej moj Kimmich, ebo ti Loewu mater, a i on tebi.
Kimmich je jos zelen za sve ovo... a da budem iskren ne vjerujem u price da je on pravi nasljednik Lahma. Nema on tih prodora po boku kakve ima Lahm. Nije to to...
Sa Tomicom nesto nikako nije u redu...
Sa Tomicom nesto nikako nije u redu...
Schwainstaigera molim da se oprosti od reprezentacije.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
i ozila i ozilaBesic je napisao/la:Schwainstaigera molim da se oprosti od reprezentacije.
-
- Kontakt:
Dijasporci kako je?
Kimmich
Kimmich
Kimmich
Kimmich
Kimmich
Euro2016:
Neuer, Hummels, Howedes, Ozil, Kroos
Ostali: zaqurac.
Neuer, Hummels, Howedes, Ozil, Kroos

Ostali: zaqurac.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost, to je fudbal.
Onaj Griezmann je rodjen pod nekom najsretnijom zvijezdom. Mislio sam da je to Muller, no veceras sam promijenio misljenje.
Njemacka mnogo bolja i ovaj poraz je nezasluzen s obzirom na prikazanu igru no kao sto rekoh u uvodu, to je fudbal.
Francuzima cestitke i sretno u finalu a Nijemci ce nakon meca za trece mjesto vjerovatno dobiti novog selektora te krece potraga za kvalitetnim bekovima iako je Kimmich pokazao da je izuzetno talentovan i da moze odgovoriti zadatku.
Onaj Griezmann je rodjen pod nekom najsretnijom zvijezdom. Mislio sam da je to Muller, no veceras sam promijenio misljenje.
Njemacka mnogo bolja i ovaj poraz je nezasluzen s obzirom na prikazanu igru no kao sto rekoh u uvodu, to je fudbal.
Francuzima cestitke i sretno u finalu a Nijemci ce nakon meca za trece mjesto vjerovatno dobiti novog selektora te krece potraga za kvalitetnim bekovima iako je Kimmich pokazao da je izuzetno talentovan i da moze odgovoriti zadatku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pozdrav za ljevaka: mrgreen
Muller zaboravio igrat fudbala :mrgreen
Svajni i pored greske jedan od boljih kod Svaba. Falili Khedira i Hummy, ogromne rupe bez njih.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Muller zaboravio igrat fudbala :mrgreen
Svajni i pored greske jedan od boljih kod Svaba. Falili Khedira i Hummy, ogromne rupe bez njih.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Konačno se Lowu osvetilo forsiranje poluigrača poput Ozila, Gotzea i danas Cana.
Jedan ld razloga što ne mogu uvijek navijati za Njemačku je njegov očajan izbor igrača. Sreća njegova ima Boatenga, Kroosa, Mullera i Khediru pa se može zayebavat tako. Večeras je povreda jednog od ključnih bila dovoljna za ispadanje protiv Griezmanna i još 10 poluigrača.
Schweini je bio odličan u prvom. Ne shvatam kritike na njegov račun. Problem je što tu nije bilo Khedire koji je savršen za njega i Kroosa.

Schweini je bio odličan u prvom. Ne shvatam kritike na njegov račun. Problem je što tu nije bilo Khedire koji je savršen za njega i Kroosa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.