Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Viper je napisao/la:@ng1
Vidim jos nisi izgubio pa javi se za ovo 2. kolo![]()
I ovdje podhitno treba uvest 1. i 2. ligu. Kakvi su ovo rezultati i gol razlike po -20Gdje ovo ima likma nije ni zadnji ni predzadnji
![]()
Imaju dvojica ispod tebelikma23 je napisao/la:Viper je napisao/la:@ng1
Vidim jos nisi izgubio pa javi se za ovo 2. kolo![]()
I ovdje podhitno treba uvest 1. i 2. ligu. Kakvi su ovo rezultati i gol razlike po -20Gdje ovo ima likma nije ni zadnji ni predzadnji
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj predadnji, zar ima neko gori od mene
ajda da a ja i ti odigramo ovo 3. kolo ,ako njega nemaHypnose je napisao/la:@delko, ako si tu hajde da igramo haxa...... Pravi sobu......
Moze.vm22 je napisao/la:@likma da odigramo ?
hajde, pravi sobu..... i javi mi u PP sifru.....a mozes vala i ovdje objaviti....Adelin je napisao/la:ajda da a ja i ti odigramo ovo 3. kolo ,ako njega nemaHypnose je napisao/la:@delko, ako si tu hajde da igramo haxa...... Pravi sobu......
Napravi ti sobu ,mozda ce lagat ako ja napravimEvolution87 je napisao/la:@adelin hocemo li 3 kolo?
ne mogu nista sad,cekam Liverpool pa sam nervozananonimni je napisao/la:@ Otelo ili @ delko
ako ste tu, hajmo igrat'
OK, onda ćemo nekad večeras jer i ja odoh ubrzoOtelo je napisao/la:ne mogu nista sad,cekam Liverpool pa sam nervozananonimni je napisao/la:@ Otelo ili @ delko
ako ste tu, hajmo igrat'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.