Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jun 2010, 17:06

EfEDRIN je napisao/la:Chiellini vec se zna odavno da zeli u United, kolko mi se cini da je vec spominjao prije, na kraju sezone da uci engleski.
ma nece on nigdje...a obrazuje i emancipuje se covjek :mrgreen: nek uci :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 21 jun 2010, 17:10

Cuj nece on nigdje, jarane ako vec hoce da ide neka ide gdje mu je volja, kad bi ja bio vlasnik kluba i igrac zeli negdje da odem ja bi ga pustio, jer to znaci da vise neigra srcem za svoj klub.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jun 2010, 17:13

Dinamitaš je napisao/la:Cuj nece on nigdje, jarane ako vec hoce da ide neka ide gdje mu je volja, kad bi ja bio vlasnik kluba i igrac zeli negdje da odem ja bi ga pustio, jer to znaci da vise neigra srcem za svoj klub.
pa ako mu se ide i otice...al on hoce normalno da ostane... :mrgreen: ...buduci kapiten i jedan od najomiljenih igraca medju navijacima..gdje ce
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 21 jun 2010, 17:15

Pa zasto govori da uci engleski :?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jun 2010, 17:16

Gledao sam u pepeljare i Chielini je sve blize Man Utd :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jun 2010, 17:17

Dinamitaš je napisao/la:Pa zasto govori da uci engleski :?
pa vidis da ide na fakultet covjek :lol: :mrgreen:

a na pitanje dal to znaci da ce u manchester..kaze volio bih ostat u juventusu al vidjecemo ;) ovo.ono...i on malo vrsi pritisak na upravu juventusa da mu ponude poboljsan ugovor

ma ostaje 100% nema sta tu

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 21 jun 2010, 19:40

Photo © Philip Gabutti
Lacking only the official announcement, but now Mark Storari can be considered a Juventus player for about 5 million euros. Today in fact, the goalkeeper was agreed with the black and white and tomorrow will sign the contract that will bind to the Old Lady for three years. The player will receive 1.2 million euros per season. After meeting with leaders Juventus to Milan, Storari expressed his happiness to the microphones on Sky Sports: "I am very happy to be at Juve. I wait to put pen to paper. If you are happy? Very, very happy."
VISITS TOMORROW - Tuesday morning in Turin Marco Storari will support medical examinations for Juventus. " The same company announced the Bianconeri, with a brief statement posted on its official website. The goalkeeper, born in Pisa, January 7, 1977, he played the second half of the 2009/2010 season of Delneri Sampdoria, on loan from Milan, and was among the protagonists of the fight for fourth. hehehe hehehe jest glup juve a milan uzeo ameliu koji ima 27 god na posudbu hehejesmo **** glupi 5 miliona za golmana

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 jun 2010, 19:44

sva logika pada u vodu kad je "ovaj" Juventus u pitanju ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 jun 2010, 20:06

Ja predvidjam borbu za Euro Ligu sa ovakvim pojacanjima i igrackim kadrom kojim raspolazemo. I to ce biti povuci a bogami i potegni.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jun 2010, 10:18

pozdrav momci :mrgreen:

sto se tice Chiellinija vidite da ide na fax i uci engleski.. a sta ima lose sto uci jezik? pa mene licno bi bilo sramota da sam tako poznata licnost a znam samo maternji jezik.. a ucio je da daje interviewe na SP-u, logika.. inace, Giorgio je zakleti Juventino i nigdje on ne ide.. Capitano buduci..

mada, procitah na JB forumu da je Del Neri postavio posle Del Piera i Buffona, Marchisija kao Capitana? :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 jun 2010, 13:01

dobar nam 3 kapiten,onaj sto je zahvalan na Farsopoliu/Calciopoliu,tu mi je pravo "porastao" u ocima,kapiten i pol
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jun 2010, 13:53

pogresno se izjasnio ili je pogresno prevedeno.. a kako nasi prevode siguran sam da je pogresno prevedeno.. a mislim da je to logicno, da nije Farsopolija nikad ne bi ulagali u svoje mlade zvijezde..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 jun 2010, 17:34

Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 22 jun 2010, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 jun 2010, 17:39

Sve mi se cini da je Trezegeu Irfan Redzepagic menager :lol: :lol: :lol: Nece ga niko...
Moramo osvjeziti napad obavezno pod hitno
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 jun 2010, 17:41

evo sad sam stavio ovo za dzeku...ma ja sam nekako siguran da cemo ga uzeti aBd...samo city da odustane...onda samo u juve moze

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 22 jun 2010, 18:17

Negdje sam citao da trazite Podolskog? Kol'ko ima istine u tome?
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 jun 2010, 18:22

Klopp je napisao/la:Negdje sam citao da trazite Podolskog? Kol'ko ima istine u tome?
ma novinari pisu..to im je posao..

al sigurno nista od tog..imamo mi prioriteta a i boljih igraca od njeg..iako je poldi dobar nema sta...al price o eventualnom transferu u juve su ciste novinarske "patke" :D ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jun 2010, 21:24

Ponos Torina je napisao/la:Sve mi se cini da je Trezegeu Irfan Redzepagic menager :lol: :lol: :lol: Nece ga niko...
ako se ti radujes i nadas da ce Trezeguet na ljeto otici onda bih te zamilio da vise ne ostavis ni jedan post ovdje prijatelju.. strasno..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 jun 2010, 21:28

Italia je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Sve mi se cini da je Trezegeu Irfan Redzepagic menager :lol: :lol: :lol: Nece ga niko...
ako se ti radujes i nadas da ce Trezeguet na ljeto otici onda bih te zamilio da vise ne ostavis ni jedan post ovdje prijatelju.. strasno..
Normalno da se radujem,on je dosta dao Juventusu ali vise nemoze nista dati,vrijeme ga polako gazi nije on mladic vise niti ima onaj njuh za gol,Juventus treba kvalitetne napadace a misljenja sam da Trezege nema tu mjesta vise,kao i pola tima...On je meni drag ali nije vise za Juventus...

Neznam sta je tu strasno.... :shock: :shock:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 jun 2010, 21:50

ako se sjecam ti navijas za Juventus i Liverpool.. nisam bas siguran da si zakleti bianconero..

brate, znas li ti sta je David Trezeguet uradio za klub? i nije istina da on vise ne moze, najmanje utakmica i najvise golova od napadaca.. ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.