ma nece on nigdje...a obrazuje i emancipuje se covjekEfEDRIN je napisao/la:Chiellini vec se zna odavno da zeli u United, kolko mi se cini da je vec spominjao prije, na kraju sezone da uci engleski.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma nece on nigdje...a obrazuje i emancipuje se covjekEfEDRIN je napisao/la:Chiellini vec se zna odavno da zeli u United, kolko mi se cini da je vec spominjao prije, na kraju sezone da uci engleski.
pa ako mu se ide i otice...al on hoce normalno da ostane...Dinamitaš je napisao/la:Cuj nece on nigdje, jarane ako vec hoce da ide neka ide gdje mu je volja, kad bi ja bio vlasnik kluba i igrac zeli negdje da odem ja bi ga pustio, jer to znaci da vise neigra srcem za svoj klub.
pa vidis da ide na fakultet covjekDinamitaš je napisao/la:Pa zasto govori da uci engleski
ma novinari pisu..to im je posao..Klopp je napisao/la:Negdje sam citao da trazite Podolskog? Kol'ko ima istine u tome?
ako se ti radujes i nadas da ce Trezeguet na ljeto otici onda bih te zamilio da vise ne ostavis ni jedan post ovdje prijatelju.. strasno..Ponos Torina je napisao/la:Sve mi se cini da je Trezegeu Irfan Redzepagic menager![]()
![]()
Nece ga niko...
Moramo osvjeziti napad obavezno pod hitno
Normalno da se radujem,on je dosta dao Juventusu ali vise nemoze nista dati,vrijeme ga polako gazi nije on mladic vise niti ima onaj njuh za gol,Juventus treba kvalitetne napadace a misljenja sam da Trezege nema tu mjesta vise,kao i pola tima...On je meni drag ali nije vise za Juventus...Italia je napisao/la:ako se ti radujes i nadas da ce Trezeguet na ljeto otici onda bih te zamilio da vise ne ostavis ni jedan post ovdje prijatelju.. strasno..Ponos Torina je napisao/la:Sve mi se cini da je Trezegeu Irfan Redzepagic menager![]()
![]()
Nece ga niko...
Moramo osvjeziti napad obavezno pod hitno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.