Igrač br. 6

Virtu4l
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2015, 20:43

dubrovnik je napisao/la:Tim cinom je po meni Ognjen pokazao da mu je reprezentacija iznad svega cak i iznad osobne sigurnosti.
Nije on imao pojma da će to odjeknuti u RS, naivno je poletio da ukloni tetovažu bez razmišljanja. Tim činom je samo pokazao da je gluplji nego što mislimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2015, 20:44

dubrovnik je napisao/la:Strasno je sta je ova budaletina od Vranjesa sama sebi uradila. Zasluzio sam ban prije nekog vremena na njegovoj temi a sve zbog misljenja da ga po svaku cijenu treba izbaciti iz repke. Poslije toga je covjek napravio takav salto mortale nevidjen u modernoj povijesti BiH. Stavio je pod noge nesto sto bi rijetko koji stanovnik danasnje BiH uradio sa koje got strane dolazio. Malo bi ljudi naklonjeno ideji Bosne kao jedinstvene drzave prekrilo Ljiljane na svom tijelu niti onih naklonjenih RSu precrtali kartu te tvorevine na sebi. Tim cinom je po meni Ognjen pokazao da mu je reprezentacija iznad svega cak i iznad osobne sigurnosti. Sto se mene tice zasluzio je jos jednu sansu i nikad vise necu dovesti u pitanje njegovo igranje u repki. Osim naravno ako mu kakva slicna glupost opet ne padne na pamet. Dobro dosao natrag Ognjen Vranjes ma kako got ti sinko glup bio.
+1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2015, 20:46

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Tim cinom je po meni Ognjen pokazao da mu je reprezentacija iznad svega cak i iznad osobne sigurnosti.
Nije on imao pojma da će to odjeknuti u RS, naivno je poletio da ukloni tetovažu bez razmišljanja. Tim činom je samo pokazao da je gluplji nego što mislimo.
Ne mozes tako govoriti jer je onda legitimno sto neki govore da nije znao da ce ni karta nama smetati. Za mene je tocno ono sto sam i napisao. Mislim da koliko je got glup zna on svoje ljude i znao je u kakav se rizik upusta. Novine su prenijele fotografiju krecenja RSa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2015, 20:52

dubrovnik je napisao/la:Ne mozes tako govoriti jer je onda legitimno sto neki govore da nije znao da ce ni karta nama smetati.
Upravo to je poenta, neznanje ga ne može amnestirati od gluposti koju je napravio. Bošnjo je vazda dežurna naivčina u regionu, zato mu se dešavaju Vranješi i ismijava ga ko stigne. Sreća pa su fanatikosi prepoznali težinu onoga što je uradio i vjerujem da će istrajati u svojim namjerama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 jun 2015, 20:54

Raja ga ispljuvala, Vranjes se pokajao, lekcija je naucena i za buduce slucajeve, selektor rekao svoje...treba to staviti ad acta, bilo bi glupo da takav tokmak poremeti stanje u reprezentaciji, koje se pocelo popravljati.

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 28 jun 2015, 20:56

Argentina je napisao/la:BHF su najveci neprijatelji drzave. Zbgo njih svaki put neka kazna, ljudi protiv Izraela dosli i navijali kao da igra Palestina a ne BiH. Medju njima 90% dijaspore, ne znaju bosansnki kako treba, a guraju se kao da su najvece partiote.
:thumbup:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2015, 21:03

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ne mozes tako govoriti jer je onda legitimno sto neki govore da nije znao da ce ni karta nama smetati.
Upravo to je poenta, neznanje ga ne može amnestirati od gluposti koju je napravio. Bošnjo je vazda dežurna naivčina u regionu, zato mu se dešavaju Vranješi i ismijava ga ko stigne. Sreća pa su fanatikosi prepoznali težinu onoga što je uradio i vjerujem da će istrajati u svojim namjerama.
Ja se ne sramim svoga Bosnjackog porijekla care iako samo rodjen u drugoj drzavi. Ne pristajem da sam naivcina i glupan niti sam primjetio da me bilo tko radi moga porijekla ismijava. Nemam nista ni protiv BHF dapace ali imam svoj mozak. Neka oni rade sto zele ali ovaj put ja nisam vise na njihovoj strani. Samo u svoje ime govorim i ne zelim ulaziti u diskusiju posebno losu sa tobom po ovom pitanju. Najzad smo dosli na nivo da mozemo zajednicki pisati afirmativno po nekim temama. Necu da to opet pokvarim. Pozdrav.
Ipak ostajem pri tome da je nestao razlog za tjeranje Ognjena iz repke.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 28 jun 2015, 21:05

Aerodromsko je napisao/la:
Argentina je napisao/la:BHF su najveci neprijatelji drzave. Zbgo njih svaki put neka kazna, ljudi protiv Izraela dosli i navijali kao da igra Palestina a ne BiH. Medju njima 90% dijaspore, ne znaju bosansnki kako treba, a guraju se kao da su najvece partiote.
Imate pozdrav iz dijasporskog Šehera. ;)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2015, 21:27

krmpotich je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Može on volit šta hoće ali ne može dijelit državu. Svi znamo ćemu teži RS i samo isticanje samo njihovih granica znaći da hoće podjelu. I on ne nastupa za RS već za BiH, i mi nećemo samo repku Bošnjaka već hoćemo repku svih ljudi koji ovu državu osječaju kao svoju.
Samo palamudite bez razloga. RS je sastavni dio BiH. Covjek istetovirao granice tog entiteta i u cemu je onda problem?!? Nosi dres BiH ali voli RS koja je opet ponavljam po Daytonu ravnopravan entitet, sada je to znaci zlocin :facepalm: Razapnimo ga, zasluzio je :beba:
Sam je prepravio a ne razumijem zasto ako je toliko voli. Svi koji toliko vole RS da im je ona prioritet vise od BiH neka igraju za RS i mirna Bosna. Niko se nece ljutiti. Momci koji nisu u tim politickim igrama su i vise nego dobro dosli. Ova reprezentacija nije Bosnjacka i svi ostali bi se trebali vise boriti za nju a ne kao sto je Zizou prije par dana rekao najbolje sinove saljete pod druge zastave a ovdje bi krojili postenje.

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 28 jun 2015, 21:31

nele-BHF je napisao/la:
Aerodromsko je napisao/la:
Imate pozdrav iz dijasporskog Šehera. ;)
Kako je u Svedskoj ljudino?
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jun 2015, 21:38

@dubrovnik
+1 na svaki post
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jun 2015, 21:40

Dakle sad mrze Ognjena i u Banja Luci. Momak ima muda to se mora reci. :urnebes:
Ubise ga patri(j)ote sa dvije strane.

Ognjen trola citavu BiH. Prejako. :rol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jun 2015, 21:51

Principatus je napisao/la:
Dakle sad mrze Ognjena i u Banja Luci. Momak ima muda to se mora reci. :urnebes:
Ubise ga patri(j)ote sa dvije strane.

Ognjen trola citavu BiH. Prejako. :rol:
Da je samo radi ovoga sada ga mi navijaci moramo zastiti. Samo naivac nije mogao pretpostaviti da one nacionalisticke guje nece reagirati na prekrivanje RSa sa Ognjenove strane. Ja mislim da mi u velikoj vecini nismo nacionalisti i sretan sam zbog toga. Zato mu i treba oprostiti i zaboraviti glupost koju je napravio. Oprostili smo mnogim prije njega a nisu uradili tako drastican otklon od pogreske kao Ognjen. Ne zelim komentirati BHF koji su najvjerniji navijaci BIH i skupina koja nije poznata kao neke druge u regiji koje svoje repke brukaju gdje stignu ali trebali bi biti pametniji kad je Vranjes u pitanju. I zanemariti ovu pogresku. Koliko su dugo glavonji prastali mogu i Ognjenu ovo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2015, 21:53

Ne znam kad sam zadnji put vidio ovako nesto. Slicna (samo slicna) situacija je bila oko Pjaniceve izjave za Lulicev gol ali tamo hvala Bogu se sve sredilo itd. Ovo je vec ozbiljna stvar zbog nacionalnog naboja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jun 2015, 22:00

Jednim sam dijelom da ga se izbaci a jednim nisam, samim izbacivanjem ćemo stvorit veliki problem. Iz RSa neće šutit i htjet će po' svaku da izbace i Bošnjake koji imaju nacionalna obilježja.

Jasno k'o dan da igraju za nas, samo što moraju, nemaju gdje drugo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jun 2015, 22:03

On ako ima gram mozga skroz ce se distancirati od reprezentacije svojom voljom.
1946

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 28 jun 2015, 22:04

Unofficialpage je napisao/la:Jednim sam dijelom da ga se izbaci a jednim nisam, samim izbacivanjem ćemo stvorit veliki problem. Iz RSa neće šutit i htjet će po' svaku da izbace i Bošnjake koji imaju nacionalna obilježja.

Koga će izbaciti? Nijedan Bošnjak u reprezentacijii nije napravio nešto slično.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jun 2015, 22:10

adoo11 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Jednim sam dijelom da ga se izbaci a jednim nisam, samim izbacivanjem ćemo stvorit veliki problem. Iz RSa neće šutit i htjet će po' svaku da izbace i Bošnjake koji imaju nacionalna obilježja.

Bičakčić ima istetovirane ljiljane a Seo (ne znam da li njega smiju :mrgreen: ) se slikao sa ratnom zastavom R BiH. :D Ne upoređujem ovo dvoje, navodim kao primjer.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 28 jun 2015, 22:18

Unofficialpage je napisao/la:
adoo11 je napisao/la:

Bičakčić ima istetovirane ljiljane a Seo (ne znam da li njega smiju :mrgreen: ) se slikao sa ratnom zastavom R BiH. :D Ne upoređujem ovo dvoje, navodim kao primjer.

Zuka, Hare, Pjana, Vedo imaju brade. Jel se i to računa :D Ma oni iz RS bi jedva dočekali da se Ognjen izbaci iz reprezentacije da mogu glumiti žrtve iako ih boli neka stvar za reprezentacijom.Napravi momak problem i sebi i savezu radi gluposti.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 28 jun 2015, 22:18

Sergej Barbarez je Srbin, a voli Bih i igrao je srcem vise nego svi Bosnjaci skupa, to je isto radi i Misimovic koje je Srbin. NJih dvojica su definitivno mogli birati za koga da igraju jer su imali mjesto gdje god. Sjecam se da je Barbarez odbio i Njemacku da bi igrao za BiH. Pada ti teorija u vodu. Imam osjecaj da guras pricu da samo mi volimo BiH, to nije istina, ima jako puno Srba i Hrvata koji vole ovu drzavu, nisu svi, ali oni koji je vole medju najvecim i iskrenijim su navijacima. Opet ponavljam, mislim da guras tu pricu, ako sam pogrijesio, halali.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.