Isto mislim. Ali takodjer mislim da Primera ima veliki potencijal da postane najbolja liga svijeta, glavni problem je u Realu i Barci koji ostalim klubovima ne daju da zarade postene love (preko onih TV prava se dobra para ubere). Kada su pare igrale nesto manje bitnu ulogu Primera je bila najjaca liga svijeta (98-2004), ali danas, nije sigurno, mada moze biti ako se bude pametno radilo, inace, Premiership ce ostati najjaca liga svijeta.xaviesta je napisao/la:Nisam siguran, ali sigurno nisu ni sa juniorima.Portillo je napisao/la: Tu sam te ceko'Tottenham i Bolton su igrali sa prvim momcadima jel?
Nego, daleko od toga da tvrdim da je Primera najjaca liga na svijetu,ali me nervira sto se Premiership smatra za neki fudbalski NBA
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Auu ali sam ja propao tokom ovoga leta jbt.xaviesta je napisao/la:Razvalili su momke koji igraju u Segundi, pardon griju klupu u Segundi. Bilo je tu i par juniora cak.Devil je napisao/la: Mogu ti reci da je i mene iznenadilo da je tamo neka Guadalajara pobedila,ups razvalila ekipu koja se odaziva na Barcelona,sto me moram priznati poprilicno iznenadilo s obzirom da je Spanska liga najjaca" na svetu.

Pa sta to zgresise Pique,Villa,Abidal,Xavi,Iniesta,Keita,Thiago,Busquets,Pedro,Pinto pa ih Guardiola prebaci u B tim.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Igrali prvo poluvrijeme, rezultat glasio 1:0 za Barcu. Inace skoro sve sto valja iz Barce B, trenutno se nalazi sa Spanjolskom U20 reprezentacijom, osim Dos Santosa.Devil je napisao/la:Auu ali sam ja propao tokom ovoga leta jbt.xaviesta je napisao/la:Razvalili su momke koji igraju u Segundi, pardon griju klupu u Segundi. Bilo je tu i par juniora cak.Devil je napisao/la: Mogu ti reci da je i mene iznenadilo da je tamo neka Guadalajara pobedila,ups razvalila ekipu koja se odaziva na Barcelona,sto me moram priznati poprilicno iznenadilo s obzirom da je Spanska liga najjaca" na svetu.![]()
Pa sta to zgresise Pique,Villa,Abidal,Xavi,Iniesta,Keita,Thiago,Busquets,Pedro,Pinto pa ih Guardiola prebaci u B tim.
Don't hate what you don't understand.
Pa dobro to je jedan od problema ali ne i glavni sigurno . Recimo u EPL ako je sve tako bajno sto se tice tv prava zasto su se svi klubovi rasprodali tajkunimaIsto mislim. Ali takodjer mislim da Primera ima veliki potencijal da postane najbolja liga svijeta, glavni problem je u Realu i Barci koji ostalim klubovima ne daju da zarade postene love (preko onih TV prava se dobra para ubere). Kada su pare igrale nesto manje bitnu ulogu Primera je bila najjaca liga svijeta (98-2004), ali danas, nije sigurno, mada moze biti ako se bude pametno radilo, inace, Premiership ce ostati najjaca liga svijeta.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Samo da kazem da je Bilbao izgubio od tamo neke ekipe iz engleske,tottenhem ih zovu,i valencija od nekog liverpoola,i zaragoza od wolwerhamptona
Rođen s tobom da budem
I Betis od onih VelsanaFaraon iz Visokog je napisao/la:Samo da kazem da je Bilbao izgubio od tamo neke ekipe iz engleske,tottenhem ih zovu,i valencija od nekog liverpoola,i zaragoza od wolwerhamptona

Drago nam je da si to podjelio sa nama.Faraon iz Visokog je napisao/la:Samo da kazem da je Bilbao izgubio od tamo neke ekipe iz engleske,tottenhem ih zovu,i valencija od nekog liverpoola,i zaragoza od wolwerhamptona
Don't hate what you don't understand.
Samo da kazem,ekipa koja ima najvise trofeja u engleskoj ligi je ponizena od barcelone i valencie.Ili neki arsenal,do duse on je ponizen samo od messia,ili fulham od atletico madrida.I pusti te prijateljske,gledaj ove vaznije utakmice.Faraon iz Visokog je napisao/la:Samo da kazem da je Bilbao izgubio od tamo neke ekipe iz engleske,tottenhem ih zovu,i valencija od nekog liverpoola,i zaragoza od wolwerhamptona
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Vidim ti si sinoc dijelio,veceras nista,pa reko red je da ja stavimxaviesta je napisao/la:Drago nam je da si to podjelio sa nama.Faraon iz Visokog je napisao/la:Samo da kazem da je Bilbao izgubio od tamo neke ekipe iz engleske,tottenhem ih zovu,i valencija od nekog liverpoola,i zaragoza od wolwerhamptona

Rođen s tobom da budem
Manite se gluposti pa Villareal je prosle godine u pripremnom duelu na WHL pobjedio 1-4 Tottanhema a znamo kako je Tottanhem igrao u LP,u tim utakmicama 30 igraca najmanje dobije priliku .Nebitno ...
Inace Deportivo ima fenomenalne navijace ,naime ove sezone ocekuje se preko 25 000 prodatih godisnjih ulaznica ,sto je apsolutni rekord ,najvecu posjetu imali su tamo prije 10-tak god ,dok su prosle sezone prodali tek oko 10 000 .Dakle navijaci su uz klub kada je najpotrebnije i nisu nikakvi glory hunteri .Njih cu sa uzitkom pratiit ove sezone u segundi zajedno za Elcheom .
Inace Deportivo ima fenomenalne navijace ,naime ove sezone ocekuje se preko 25 000 prodatih godisnjih ulaznica ,sto je apsolutni rekord ,najvecu posjetu imali su tamo prije 10-tak god ,dok su prosle sezone prodali tek oko 10 000 .Dakle navijaci su uz klub kada je najpotrebnije i nisu nikakvi glory hunteri .Njih cu sa uzitkom pratiit ove sezone u segundi zajedno za Elcheom .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Potpis k'o atlantski oceanDesimaL je napisao/la:Samo da kazem,ekipa koja ima najvise trofeja u engleskoj ligi je ponizena od barcelone i valencie.Ili neki arsenal,do duse on je ponizen samo od messia,ili fulham od atletico madrida.I pusti te prijateljske,gledaj ove vaznije utakmice.Faraon iz Visokog je napisao/la:Samo da kazem da je Bilbao izgubio od tamo neke ekipe iz engleske,tottenhem ih zovu,i valencija od nekog liverpoola,i zaragoza od wolwerhamptona

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Air Commodore
- Kontakt:
Granada Club de Fútbol
Granada CF, klub je osnovan 1931 inace prvo ime kluba je Club Recreativo Granada, boje su im crveno-bijeli.
U prvoj ligi su proveli 18 godina, drugoj 31g, trecoj 22g itd..
Najbolja pozicija u 1.ligi je 6mj. (1971/72 i 1973/74).

Trener Granade je karizmatični Fabriciano González "Fabri"

Za sad su doveli 6 novih igraca :
Jaime Romero (Udinese)
Ikechi (Celta)
Kabiru Akinsola (Salamanca)
Pamarot (Hércules)
Mollo (Mónaco)
Fran Rico (R.Madrid Castilla)
Granada CF, klub je osnovan 1931 inace prvo ime kluba je Club Recreativo Granada, boje su im crveno-bijeli.
U prvoj ligi su proveli 18 godina, drugoj 31g, trecoj 22g itd..
Najbolja pozicija u 1.ligi je 6mj. (1971/72 i 1973/74).

Trener Granade je karizmatični Fabriciano González "Fabri"

Za sad su doveli 6 novih igraca :
Jaime Romero (Udinese)
Ikechi (Celta)
Kabiru Akinsola (Salamanca)
Pamarot (Hércules)
Mollo (Mónaco)
Fran Rico (R.Madrid Castilla)
Danas se navrsava 2 god od kada nas je napustio Dani

D.E.D Dani Jarque!!
Inace Betis prodao Emanu Al Hilalu za 4,7 mil eura ,nije los posao obzirom da Emana ima 29 god . Navodno sa tim novcem pokusat ce dovesti Paraguvajca Valdeza .

D.E.D Dani Jarque!!
Inace Betis prodao Emanu Al Hilalu za 4,7 mil eura ,nije los posao obzirom da Emana ima 29 god . Navodno sa tim novcem pokusat ce dovesti Paraguvajca Valdeza .
E ****, ja sam htio napisat to za godisnjicu smrti Jarquea, mrs! 
[youtube][/youtube]
Slava tebi heroju!

[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Molio bih te da mi objasnis kako to prodaja najboljeg igraca nije los posao?juznjak> je napisao/la:Danas se navrsava 2 god od kada nas je napustio Dani![]()
D.E.D Dani Jarque!!
Nije on najbolji igrac Betisa pored Rubena Castra i Moline . Cinio uz njih taj ubojiti trio ali bez njega su odigrali veci dio druge polusezone i to dosta ubjedljivo. Nije los posao obzirom da su uzeli skoro 5 milki koje ce vjerovatno uloziti u dovodjenje jos boljeg igraca (Valdeza) tu su i godine .
Objavljene satnice za prvo i drugo kolo .

Prvo kolo otvaraju Granada i Espaynol .

Malo mi se ova nova sezona ne sviđa zbog tih satnica,sad ce nedjeljom se igrati u 12 i 16hjuznjak> je napisao/la:Objavljene satnice za prvo i drugo kolo .

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Primera nikad jaca!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.