fanatik19 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:08
killafrommanilla je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:57
fanatik19 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:24
Ti se meni popišao usta a samo okrećeš lopticu i prebacuješ temu na Jel zemlja okrugla svaki put kad te dovedem u situaciju da ne znaš šta da kažeš. Nešto si zaboravio za Zlomislića, imaš li još kakve statistike oko cleanova kao na meču protiv Hajduka gdje je bilo 0 šuteva u okvir gola Rijeke, jel još uvijek opravdan poziv ili priznaješ da si ispao glup.
Naravno, ne želiš da pročitaš statističke činjenice i ĉinjenicu da je ta oyebina od golmana dobila pedalu iz Širokog.
Bitan je poziv Kulašinu jer ga ravnaš sa Mešanovićem koji je isto tako samo jednom dobio poziv i nikad više, ali ti ne želiš to da priznaš kao i svaki put kad te suočim sa činjenicama i dokažem da su Husara i Džida isti.
Hvala gospodinu Emiru Spahiću na Esmiru, Arminu i Samedu jer poker mafija zajedno sa ublehama iz stručnog štaba koje je okupio oko sebe nema 5% veze sa njihovim dovođenjem. Baš će Esmira ili Armina ubijediti neki menadžer Milenković ili Hrgović da dođe u reprezentaciju, oni su im sigurno idoli bili dok su gledali repku a nije Spahić
Nek mene ljudi nazivaju mongloidom i debilcinom, šta ćemo sa pišanjem ljudi po tvojoj šugavoj faci na temi voljenog ti kluba, klošaru mali serem ti se usta
Može još jednom, znači Spahić je sam, samoinicijativno, doveo Esmira, Armina i Sameda i rekao selektoru oni će ti biti na spisku. Ili on sređuje svima sportska državljanstva bez obzira hoće li ih selektor zvati ili neće, kako to funkcioniše možeš li nas opet uputiti. A ostale ove što ne valjaju je doveo Barbarez i stručni štab, osim ako ne budu valjali je li tako
Hvala gospodinu Sergeju na odličnim momcima koji će igrati za našu reprezentaciju narednu deceniju
Rekao sam da ću ohladiti ali me ne prestaju hraniti tvoje gluposti pa moram odgovoriti. Zato sam pripisao ovih 5% Barbarezu, zbog želje za tim igračima, međutim zaboravljaš da ih je Misimović isto tako želio pa nikad ne dođoše za njegova mandata, što li sada odjednom svi dođoše? Odgovor je: Emir Spahić
I sam Barbarez ti uvijek kaže, direktor je odradio veliki dio posla(čitaj kompletan posao dok smo mi svirali qrcu) samo naravno to nikada neće reći jer će uskratiti sebi pravo na prepotenciju u komunikaciji s medijima
Ovdje definitivno prestajem, a kada mi odgovoriš na navedene činjenice oko clean shit Zlomislića i navedeš razliku između jednokratnog poziva Kulašinu i Mešanoviću sa odigranih 0 minuta i samim time razliku između njihovih poganih menadžera onda ću ti možda odgovoriti a unaprijed znam da neću jer si se pojeo u svojim nebulozama braneći pokeraša u uništavanju reprezentacije
Legendo, govoriš navijaču Veleža da brani Džidu. Pa onda hvališ Borac i ligu, pa osporavaš poziv najboljem igraču Borca kojem je btw 21 godina, a možda i najboljem igraču lige koji bi u svih 12 timova igrao u prvoj postavi neovisno o godištu, sa 70 utakmica u ligi sa 21 godinom. Pa onda pripišeš 5% Barbarezu za ove što valjaju, a s druge strane 95% mu pripišeš za ove što kao ne valjaju, iako je isti proces bio dovođenja.
Zlomsilić je drugi najbolji golman gledajući statistiku i ligu te tim u kojem igra. Kraj priče, možeš ti sad govoriti kako na nekoj od 8 utakmica nije bilo šuta u okvir, to ne mijenja tu činjenicu. Isto tako kao ni da Džidić ima dva igrača od koja su oba zasluženo na spisku, jednog si čak i hvalio da ga gledaš u Orenburgu, a sad kao ovaj uvaljuje igrače.
Znači, ako je Barbarezu 5% za Baždara, onda je 5% i za Đakovca. Nikako drugačije, na to sam se prvobitno nadovezao i to je to.
I ne trebam ti objašnjavati da je Mešanović dobio poziv u 31. godini života, kada nam takav igrač uopšte ne treba, s 5 golova u 30 mečeva za neku madjarsku oyebinu, dok s druge strane ovaj je 10 godina mlađi, igra odlično, plus je na deficitarnoj poziciji krila, i može da bude koristan igrač i za budućnost u reprezentaciji. I jedan je dobio naknadni poziv, dok je Jasmin boga mi osvanuo odmah na spisku. Za Kulašina ima vremena i znači mu što je s 21 godinom i trenirao s takvim igračima bez obzira na minutažu, ogroman motiv mladom igraču, dok je kod ovog drugog jedini cilj bio da ga Husara proba još jednom negdje utopiti kao reprezentativca u tridesetim. Da su ista godišta, i da su obojica na prvom spisku bila, rekao bih isti pozivi. Ali nisu.
Jesam li ti se ovo opet u usta popišao i to činjenicama? I golemo mi je da sebe uhvatim da se raspravljam s likom koji napiše
clean shit ali očito imam viška vremena.