hehehehehehhe, nisam siguran da možeš i zamisliti ako nisi oženjen...vlado lesinar je napisao/la:hahahaha mogu zamisliti sta je reklaVB 1987 je napisao/la:Hahahahahaha, pa kad je tebi to rekla sestra, šta misliš kakav sam odgovor ja dobio od žene

Moderator/ica: vlakanje
hehehehehehhe, nisam siguran da možeš i zamisliti ako nisi oženjen...vlado lesinar je napisao/la:hahahaha mogu zamisliti sta je reklaVB 1987 je napisao/la:Hahahahahaha, pa kad je tebi to rekla sestra, šta misliš kakav sam odgovor ja dobio od žene
hahahaahha sigurno je bilo neko psovanje na racun borca...ma cekacemo SchlageraVB 1987 je napisao/la:hehehehehehhe, nisam siguran da možeš i zamisliti ako nisi oženjen...vlado lesinar je napisao/la:hahahaha mogu zamisliti sta je reklaVB 1987 je napisao/la:Hahahahahaha, pa kad je tebi to rekla sestra, šta misliš kakav sam odgovor ja dobio od žene, uglavnom da je to o Borcu rekao neko drugi, bilo bi mu po glavi, al žena mi je, šta da radim, ćuti i pij kafu i čekaj schlagera ili ajd po novine...
Ma sve će to biti dobro, jer mi smo bili toliko loši da sada možemo samo napredovati, tješim ja sam sebe...tatamata je napisao/la:Fino je vidjeti da smo opet krenuli kvalitetno pisati...Joj da je meni naci jednog covjeka,koji zna sve,ali bukvalno SVE,u vezi stanja u klubu,da fino sjednem s njim i postavim mu milion pitanja na koje ce mi on odgovoriti i reci istinu!Svaki dan uzmem one retardirane novine,i citam i ne znam da li da se smijem,da li da placem.Odem na onaj sajt borac-sport,opet ista stvar,veliki naslov "Jovanovic:Dosao sam u Borac da osvajam trofeje",nakon dva dana,pisi propalo!Pa dokle vise majku mu j*bem!Samo lazu i mazu,hiljade tajni,sve neke misterije...sacuvaj me boze.
Danas citam ode Markic,i mislim u sebi,pa jbt jesu li oni normalni?!Sta hoce oni vise,sta im je cilj ja stvarno ne znam!Opet citam dalje,pustili da ode onaj potencijal Susac,a doveli Jovu!Dovode nekog frajera iz 4.svedske lige?!Da nas nema,trebalo bi nas izmisliti.
Sto jedan moj drug kaze,dobro je sve dok ne ispadamo!VB 1987 je napisao/la: Ma sve će to biti dobro, jer mi smo bili toliko loši da sada možemo samo napredovati, tješim ja sam sebe...
Svaka čast, potpiši mu ime, možda je ovo tekst koji odslikava stanje u klubu...Schlager je napisao/la:Lijenštine,evo....vidjećete da je teško i pročitati ovo,a kamoli otkucati.
ODLAZAK POBEDNIKA I GOSPODINA
Krupne glasine nastaju od sitnih mahalskih tračeva,kao što ima ljudi koji se više raduju tuđoj nesreći nego svojoj sreći.Tako,ili otprilike tako shvatio sam odluku Uprave Borca o smeni trenera Velimira Baje Stojnića,a pogotovo njegovu oproštajnu besedu.Stojnić je sa kormila kluba otišao kao pobednik,bez ružne riječi,nije okrivio nikog,ali uz upozorenje da čudne i nevidljive sile,mimo legalnih organa kluba,pokušavaju da upravljaju Borcem i određuju mu budućnost.Ako je zauvek ostalo da pravo pitanje nije šta se radilo,nego šta se uradilo,onda u odlasku trenera koga je kompletna javnost podržavala,a iza sebe imao i sjajne rezultate,najmanje su dve stvari nejasne.Stojnić je na rastanku rekao da "odlazi za dobro Borca" i da mu želi najveće uspjehe,ali,zar Borcu,za svoje dobro,nije bilo stalo da Stojnić ostane?!Pogotovo što je pominjao pritiske,naručene prozivke i pretnje izvan kluba,od raznih lobista i pojedinaca.Upravo zbog tog i takvog sveta,sa ulice i iz kafane,koji je sa raznih strana natkrilio Borac,poslednjih meseci promenjeno jegotovo kompletno rukovodstvo,smenjeni direktor i sportski direktor,formiran Strucni savet,i napravljen kompletan zaokret u vodjenju Borca.
U tim,pomalo i dramatičnim okolnostima,stabilnost klubu davao je samo Stojnić,odličnim rezultatima i igrama izabranika,tako da su i oštri rezovi u konsolidaciji protekli bez potresa i mučnih scena i trenutaka.Kada je stvoren dobar oslonac,a svakodnevnim radom najužeg rukovodstva počela da se nazire i evropska vizija,koja se čeka skoro 20 godina,isti oni zbog kojih je moralo da se posegne za rezovima,otrovne strelice usmerili su prema Stojniću.Da li kao osvetu ili odmazdu?Klub je sada posegao za trulim kompromisom,uz pregršt pohvala i čestitki,olako je prihvatio ostavku trenera,i slepcu je jasno da je iznuđena,a zlobnicima omogućio da likuju,kao da laži i neiskrenost mogu da koriste!
Borac je danas ono što jeste,a ne ono što je nekad bio,pogotovo ne ono što bi želeo da bude,iako se u poslednjih sedam mjeseci toliko toga oko njega dogodilo,najčešće ohrabrujućeg.Tada se i videlo iskonsko načelo,da ne postoji put do bilo kakve sreće,put je sreća.Popločan velikom ljubavlju i dobrom namerom.Sreća nikad nema mere,ona je i nosila Borac minule sezone kada su rame uz rame bili igrači i trener,rukovodstvo i navijači,vlast i opzicija,grad i republika,baš se sve stopilo u jednu Borčevu priču. Zašto je jedinstvo sada izostalo u slučaju Velimira Stojnića,ostaće nepoznanica.Pogotovo što je za protivnike kluba i novih odnosa,koji se stvaraju u njemu,Stojnić bio samo dobra meta,a zapravo se cilja na Borac.Ko to ne vidi i prostim okom,pravi se lud,ili to zaista i jeste.Nesrećnici ne znaju da Borac nije stvoren,a tome će evo ravno 84 godine,da bi ikad bio poražen!Što se tiče Stojnića,odlazi kao pobednik i gospodin,u svakom poglrdu,sjajno je obeležio jedan Borčev period,na čast neka služi onima koji su mu podmetali nogu,a oni koji su prećutno prihvatili njegov naprasan odlazak,bojim se da će ga bez dugog čekanja,u očaju praviti od gline,samo tad će već za sve biti kasno.
pojedinci iz klupske administracije ili Stručnog saveta,svesno ili nesvesno,ali nesrećno i nespretno,posebno u finišu prvenstva,zimskoj pauzi i pripremama za prelazni rok,uvučeni su u ambijent čudnih klima intriga i palanačkog ogovaranja,što je kod Stojnića,bez obzira na apsolutnu podršku rukovodstva,stvorilo osećaj teskobe i nepoverenja i rastanak je bio logičan sled događaja.Umesto da pauzu u prvenstvu iskoriste za raščišćavanje brojnih nagomilanih,istina nasleđenih,nerešenih statusnih i finansijskih problema,bez kojih neće moći da se dodje do licence za evropsko takmičenje,a onda badava bilo kakav uspeh,sa Stojnićem ili bez njega,Borac se bavio sobom.Kada je riječ o kapitalnim investicijama za Borac i Banjaluku,koje će da odrede smer budućeg života,da se ne govori o sanaciji stadiona i svim pratećim objektima koje treba da ima,a gde je Uefa nemilosrdna i nepopustljiva,ponovo je sve bilo u stilu "selo gori a baba se češlja"!
posla je dakle bilo u izobilju,a ima ga i u buduće vreme,gotovo da čoveku glava pukne,a tamo....svi se bavili odlazećim trenerom,kao i igračima,bez stila i smisla.što je pakosnike,bolesnike i protivnike Borca ohrabrivalo i hranilo.sada je sve završeno,zna se nažalost i na čije zadovoljstvo i u korist čije štete!
Armija navijača banjalučkog kluba,čija je deviza,Bog,Nebo i Borac,sve pomno prati što se vidi i po mnogim sajtovima,očekujući da je sve urađeno za dobro Borca,a njima,toj mladosti,bez bilo kakvih prerasuda,još nikada niko nije prodao rog za sveću,niti će...Treba ipak da se veruje,da će iz iznuđenog gubitka,Borac izvući korist za sebe,i da se nešto slično neće dogoditi novom treneru Zoranu Dzimiju Mariću,o kojem svi govore u superlativu.Po tome se pametni i kad greše,razlikuju od budala,i kad pucaju na Boga!
Tacno je da oslikava stanje u klubu,medjutim ovo mi svi vec znamo.Sve su to nagadjanja,naklapanja,a pravu istinu niko ne zna.VB 1987 je napisao/la: Svaka čast, potpiši mu ime, možda je ovo tekst koji odslikava stanje u klubu...
Pa da,imena,prezimena i grijehovi,i svi se skupimo i ubijemo puru u njima!Simpatizer je napisao/la:Slozio bih se tatamatom.
Dosta uopsten clanak. Hoce li iko od tih novinara ikada napisati konkretno ko, koga i zasto j.be u nasem klubu?
Takodje i od meneVB 1987 je napisao/la:Hvala schlager, imaš piće...
Tenutno jedan od vjernih navijaca igokeje prati sve dole toliko o njemu. a tekst svi znamo ali gdje su cinjeniceSchlager je napisao/la:Autor je Tomo Marić.
Taj covjek je banjalucka raja napisao je jednu knjigu msm da se zove Tamo preko VrbasaSchlager je napisao/la:Autor je Tomo Marić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.