Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Moji prijedlozi za kladjenje:
Portugal - BiH 2 (ili poluvrijeme X, kraj 2)
Irska - Francuska 1X
Rusija - Slovenija 0:0 (rezultat)
Grcka - Ukrajina 1:0 (rezultat)
Portugal - BiH 2 (ili poluvrijeme X, kraj 2)
Irska - Francuska 1X
Rusija - Slovenija 0:0 (rezultat)
Grcka - Ukrajina 1:0 (rezultat)
LISABONOM BEHAR PROBEHARAO
Wolverine je napisao/la:"zapalili benziksu"Gorazde11 je napisao/la:![]()
im da im jebu mater veceras.
zasto bas 1-3,jel to sto sam ja rekao da ce biti tako,ili....

ajde vise jos 9 satii..
bravo hrvati , svaka vam cast , necemo vam ovo zaboraviti !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- miralem444
- Kontakt:
hhehe...upamtiti se nas portugalci...pojest cemo ih...jocker123 je napisao/la:LISABONOM BEHAR PROBEHARAO
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Sanjao sam sinoć da smo prvo poluvrijeme odigrali 0:0, a u drugom smo poveli sa 1:0 nevjerovatno kako je istinito izgledalo, radovanje nakon gola, portugalski navijači u šoku zvižde.
Najbolje je to što je gol postigao neko skroz nepoznat, a komentator kaže; Barbarez je strijelac.
I tako je san završio.
Najbolje je to što je gol postigao neko skroz nepoznat, a komentator kaže; Barbarez je strijelac.
I tako je san završio.

- rob do bagro
- Kontakt:
haha cuj Barbarez...sta je nismo imali vise igraca na raspolaganju,pa Ciruliru pozvao Sergeja s tribina da zaigraarmin je napisao/la:Sanjao sam sinoć da smo prvo poluvrijeme odigrali 0:0, a u drugom smo poveli sa 1:0 nevjerovatno kako je istinito izgledalo, radovanje nakon gola, portugalski navijači u šoku zvižde.
I tako je san završio.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Vidi u Džeke dresa, nike i ima čak grb BiHGorazde11 je napisao/la:

Dragon Town
A da vidis najave na TV, Bozo Susec najavljuje sudbonosan mec ko kad je Hrvatska igrala polufinale SP 1998miralem444 je napisao/la:ej znate sta hrvatima svaka cast...oni su pokazali da zele da bih ode na svjecko prvenstvo i da su uz nas..a to im ja nikad necu zaboravit...svaka cast nasim zapadnim susjedima...
U Hrvatskoj je euforija "skoro" kao i u BIH (malo karikiram, ali...)
Ko moze nek pogleda i prijenos na HTV-u, oni su prenosili i prosle meceve BIH (Turska, Estonija) ukljucivali se u prijenos i dok je igrala Hrvatska
To mi je najjači detalj!rob do bagro je napisao/la:haha cuj Barbarez...sta je nismo imali vise igraca na raspolaganju,pa Ciruliru pozvao Sergeja s tribina da zaigraarmin je napisao/la:Sanjao sam sinoć da smo prvo poluvrijeme odigrali 0:0, a u drugom smo poveli sa 1:0 nevjerovatno kako je istinito izgledalo, radovanje nakon gola, portugalski navijači u šoku zvižde.
I tako je san završio.![]()
![]()

- rob do bagro
- Kontakt:
Život ćemo dati, BOSNA mora zaigrati! R.I.P. PortugaL!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ov-dje ni-ko nije normalan, nije normalan, nije normalan 

Support Velez, It's logical! ★
Volim te bosno !rob do bagro je napisao/la:Život ćemo dati, BOSNA mora zaigrati! R.I.P. PortugaL!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Hrvati su "zdrav" narod..kao i mi..ja sam se prvi radovao svim njihovim uspjesima..od fudbala..košarke a naročito rukometa..pa niko normalan ne moze da ne navija za Balića,Džombu,Metličića..sječam se jednom kad je Pero dobio nagradu u Skenderiji (mislim da je igrao tad u Ademar Leonu)..ovacije su trajale 5 minuta!!! a da ne pričam o Janici i Ivici Kostelić!!!
Mada ne sumnjam ni da Srbi nece navijati za nas..I Dodik će gledati tekmu..al mozda nikad to nece priznati (da ne pogazi sve ssto je dosad rekao
)
Mada ne sumnjam ni da Srbi nece navijati za nas..I Dodik će gledati tekmu..al mozda nikad to nece priznati (da ne pogazi sve ssto je dosad rekao

AhahahaMont0 je napisao/la:Ov-dje ni-ko nije normalan, nije normalan, nije normalan

Svaka čast komšijama za ovo =)
Danas prenos pratim na HTV-u
NAPRED BOSNOOOOOOOOOO
[youtube][/youtube]
I ja sam za to da ne gledamo tekmu na BHT1 jer uvijek izgubimo kad nas oni prenose i kad onaj mrtvi komentator podze SRAT...edoode je napisao/la:AhahahaMont0 je napisao/la:Ov-dje ni-ko nije normalan, nije normalan, nije normalanIStina istina
Svaka čast komšijama za ovo =)
Danas prenos pratim na HTV-u
NAPRED BOSNOOOOOOOOOO
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
edoox je napisao/la:Hrvati su "zdrav" narod..kao i mi..ja sam se prvi radovao svim njihovim uspjesima..od fudbala..košarke a naročito rukometa..pa niko normalan ne moze da ne navija za Balića,Džombu,Metličića..sječam se jednom kad je Pero dobio nagradu u Skenderiji (mislim da je igrao tad u Ademar Leonu)..ovacije su trajale 5 minuta!!! a da ne pričam o Janici i Ivici Kostelić!!!
Mada ne sumnjam ni da Srbi nece navijati za nas..I Dodik će gledati tekmu..al mozda nikad to nece priznati (da ne pogazi sve ssto je dosad rekao)
sve je to Lijepo s njihove strane ...a sad da ja vas pitam kolko je vas navijalo za HR kad se igrala plufinalna utakmica cini mi se TURSKA-Hrvatska mislim da je 90% raje na forumu i u bih navijala za Tursku a Turci su najveca ****!
AJMO BIH

Zadnja izmjena: Lokomotiv Jaroslavl, dana/u 14 nov 2009, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Momci, lakse malo, ne mogu da stignem da procitam sve! Uzhas! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.