Rent free
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako procenti?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
48-38-88 u Bruklinu, znaci elitni

U Houstonu dok mu je uloga bila da bude prva opcija imao brojke kao Jordan, sad kad ima kreativnu ulogu brojke kao Magic. Kakav ofanzivac

#Punoljetstvo
Trade restriction for 90 players that signed a contract in the offseason has now been lifted.
93% of NBA players are trade eligible.
29 players still have some type of restriction.
93% of NBA players are trade eligible.
29 players still have some type of restriction.
Kakav igrac. Najbolji ofanzivac nakon Jordana definitivno.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 feb 2021, 15:0248-38-88 u Bruklinu, znaci elitni![]()
U Houstonu dok mu je uloga bila da bude prva opcija imao brojke kao Jordan, sad kad ima kreativnu ulogu brojke kao Magic. Kakav ofanzivac![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kako Harden ima losije procente od Stepha koji igra u slabijoj ekipi i u kojoj Alem rece nece preko 37% ici za 3, zar ne bi Harden sad sa Durantom i Kyriem trrbao ici na 50-40-90
Evo ja ga pitam, al suti. Po obicaju pickasto ponasanje i bjezanje od diskusije.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Felixians4
- Kontakt:
clippersi nikakav surprise, ti si ih nezalaganje otpisao i pokopao nakon dallasa na poečtku,a vidjelo se da su dobri od samog početka,dobrodošle trenerske rokade.
eto,sinoć ih boston sruši,očuvao obraz easta koji je pometen u friday.
sixers včrs ponovno kući protiv suparnika na back to back koji je bez najboljeg igrača
sixers včrs ponovno kući protiv suparnika na back to back koji je bez najboljeg igrača
-
- Kontakt:
Dog god se vi budete pecali na trolanje ublehe iz Hjustona , on će ovdje pisati nebuloze . Ignorisati ga i sam će se ugasiti . Vi ga hranite , a on nam kvari maksimalno ovu temu .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nesto se ne sjecam da sam ih pokopao.Nadji mi taj post gdje ih ja otpisujem.Felixians4 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:10clippersi nikakav surprise, ti si ih nezalaganje otpisao i pokopao nakon dallasa na poečtku,a vidjelo se da su dobri od samog početka,dobrodošle trenerske rokade.
Stavise, otvorio sam ovu temu postom gdje LAC stavljam u grupu favorita za naslov.
-
- Kontakt:
Ovaj momak ima neverovatan talenat u pregledu igre i da vidi kako će se stvari razvijati na terenu pre nego što se stvarno i dogode. Padne vam na pamet Arvidas Sabonis i stvari koje je on činio sa tim asistencijama. To je takođe bilo nešto van ovog sveta jer niste mogli da zamislite da neko tako visok poput njega dodaje tako dobro kao što je činio u Portlandu. Nikad to pre niste videli. Jedino ako pogledate njegove mečeve za reprezentaciju i stvari koje je tamo činio, njima nije bilo nepoznato .
Mogli biste slobodno da kažete isto i za Jokića, ako ste ga gledali kako igra kod kuće, za reprezentaciju, verovatno je tada radio iste stvari. Imati takav pas je pravi dar. Ne za vas, već za saigrače. Svi imaju osećaj da su uključeni. I kad ste uz to najbolji igrač tima, a momci oko vas imaju taj osećaj da su jednako važni kao i taj najbolji igrač, jer on to deli sa njima. On želi da lopta stalno kruži, s jedne na drugu stranu. Raduje ga uspeh saigrača. Onda je i kolegama lakše da igraju za vas .
Jokić nastavlja da napreduje iz godine u godinu i napravio je i ove sezone veliki korak unapred. Lepo je to videti. Obožavam da gledam igrače koji igraju tu nesebičnu košarku, iz ljubavi i radosti zbog same igre, za sebe i svoje kolege, igrače koji ne igraju samo za sebe .
LeBron James o ljubitelju čvaraka
Mogli biste slobodno da kažete isto i za Jokića, ako ste ga gledali kako igra kod kuće, za reprezentaciju, verovatno je tada radio iste stvari. Imati takav pas je pravi dar. Ne za vas, već za saigrače. Svi imaju osećaj da su uključeni. I kad ste uz to najbolji igrač tima, a momci oko vas imaju taj osećaj da su jednako važni kao i taj najbolji igrač, jer on to deli sa njima. On želi da lopta stalno kruži, s jedne na drugu stranu. Raduje ga uspeh saigrača. Onda je i kolegama lakše da igraju za vas .
Jokić nastavlja da napreduje iz godine u godinu i napravio je i ove sezone veliki korak unapred. Lepo je to videti. Obožavam da gledam igrače koji igraju tu nesebičnu košarku, iz ljubavi i radosti zbog same igre, za sebe i svoje kolege, igrače koji ne igraju samo za sebe .
LeBron James o ljubitelju čvaraka

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Felixians4
- Kontakt:
pa napisao si da opet igraju isto samo pick malo kawhi pa george predvidljivo i da će to opet ih koštati u doigravanju,a igraju sjajno,efektivno i s puno off screena. nebitno, itekako su opasni i "mora" se dogoditi playoff match up s lakersima. nego što je ovo s prodajom dionica spursa,prokomentiraj.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:20Nesto se ne sjecam da sam ih pokopao.Nadji mi taj post gdje ih ja otpisujem.Felixians4 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:10clippersi nikakav surprise, ti si ih nezalaganje otpisao i pokopao nakon dallasa na poečtku,a vidjelo se da su dobri od samog početka,dobrodošle trenerske rokade.
Stavise, otvorio sam ovu temu postom gdje LAC stavljam u grupu favorita za naslov.
ispisa se LeBron po AS vikendu a i Kawhi rece igramo jer smo odabrali pare prije zdravlja
jos i Durant ismija citav COVID protokol
izgleda da nije uopste bilo kolektivno glasanje za AS nego predsjednik (CP3) i Silver aminovali odluku
jos i Durant ismija citav COVID protokol
izgleda da nije uopste bilo kolektivno glasanje za AS nego predsjednik (CP3) i Silver aminovali odluku
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I Giannis.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Smijurija. Kakve su ono izjave najboljih igrača lige.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Razumljiva odluka Silvera. NBA ima problem, i svaki dolar im je bitan
Pa tu je, s Netsima ima 48.3 fg, 38% 3 i 88% ft. Ide to preko 50 40 i 90 do kraja sezone lagano
A prci ce opasti, ovo malo nabijao statistiku vs overrated doncica i to
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je ta trenerska velicina Luea.Ne igra najbolji igrac i 30 razlike za protivnika u cetrvrtinu.Felixians4 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:57pa napisao si da opet igraju isto samo pick malo kawhi pa george predvidljivo i da će to opet ih koštati u doigravanju,a igraju sjajno,efektivno i s puno off screena. nebitno, itekako su opasni i "mora" se dogoditi playoff match up s lakersima. nego što je ovo s prodajom dionica spursa,prokomentiraj.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:20Nesto se ne sjecam da sam ih pokopao.Nadji mi taj post gdje ih ja otpisujem.Felixians4 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:10clippersi nikakav surprise, ti si ih nezalaganje otpisao i pokopao nakon dallasa na poečtku,a vidjelo se da su dobri od samog početka,dobrodošle trenerske rokade.

Potpuno identicna igra u ove 3 tekme koju je imao i Doc, s tim da Lue sad ima Ibaku koji itekako daje novu dimenziju i Georgea koji je usao bolje u ovu sezonu.
Medjutim, sistem je i dalje daj je u ruke Kawhi/George/Williamsu, pa sta bude....
Dakle, ovo je moj post od 27.decembra. Ko je ovdje njih otpisao i rekao da ce ih nesto kostati u doigravanju??
Niko.Stoji i dalje da je stil igre isti. Lopta u ruke ove trojice, pa sta bude.Za sad izgleda dobro, jer Kawhi i George sutiraju historijskih 50/40/90., izmedju ostalog.
Razlog zbog kojeg smatram da ce biti opasni u POu je taj sto ih sad niko ne gleda kao glavne favorite kako je to bilo prosle godine i godinu su iskusniji.Otislo se iz precjenjivanja do podcjenjivanja.
U pogledu Spursa, prodaje se nekih 15% i to rezultat novog pravila NBA da se otvori vise prema investitorima.
Niko ih ozbiljan prosle godine nije gledao kao glavne favorite.Lal u 5,ako dodje do duela.Eto koliko su opasni.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.