neno#4 je napisao/la: Ja nikada svoj identitet nisam krio, niti cu. Dosta ljudi zna ko sam. A ovo za glavu necu komentarisati, bilo bi neumjesno.
Možda ti glava nije velika već ti je samo tijelo malo!!

Ovo je bila šala, naravno.
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
neno#4 je napisao/la: Ja nikada svoj identitet nisam krio, niti cu. Dosta ljudi zna ko sam. A ovo za glavu necu komentarisati, bilo bi neumjesno.
Ma glupo je da sad svak zna 'ko je 'ko ,to i je bit forumaJosip321 je napisao/la:neno#4 je napisao/la: Ja nikada svoj identitet nisam krio, niti cu. Dosta ljudi zna ko sam. A ovo za glavu necu komentarisati, bilo bi neumjesno.
Možda ti glava nije velika već ti je samo tijelo malo!!![]()
![]()
![]()
ma jel...**** li ti..ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemas ti pravo na euforiju, ti imas pravo sutjeti i da te sram bude.
kevine ti si od početka favorizirao igokeu, ali mislim da si pretjerao...oni jesu dobri, i nisu koliko ih ti hvališ...mislim da je široki pokazao kakva je ekipa, a ti im ne vjeruješ baš previše,,, i da ti kažem nešto, morović je za MASONA izmislio košarku, to će ti svaki stručnjak reći...mogu i izgubiti obe utakmice, za MENE SU PRVACI!!!!Kevin je napisao/la:50:35 gubimo u trećoj...biži nosi vas baja..kak ocemo protiv igokee, ako nismo u stanju mladost dobit
Kakvi strucnjaci jbtšampioni je napisao/la:kevine ti si od početka favorizirao igokeu, ali mislim da si pretjerao...oni jesu dobri, i nisu koliko ih ti hvališ...mislim da je široki pokazao kakva je ekipa, a ti im ne vjeruješ baš previše,,, i da ti kažem nešto, morović je za MASONA izmislio košarku, to će ti svaki stručnjak reći...mogu i izgubiti obe utakmice, za MENE SU PRVACI!!!!Kevin je napisao/la:50:35 gubimo u trećoj...biži nosi vas baja..kak ocemo protiv igokee, ako nismo u stanju mladost dobit
Dao otkaz ili smijenjen??Jel to znaci da se Igokea vec predala,jer ovo je glup i cudan potez i od uprave ako ga je sad smijenila i od njega ako je dao otkazMilosObilic je napisao/la:Smijenjen Klipa, Bajić preuzeo ekipu
ko ih nije favorizirao? pa ljudi su skuplji jedno 10 puta od nas, a u nas još + dosta mladih igrača..potajno sam se nadao da možemo uzeti naslov ali nisam "naglas" ovdje govorio...prepustiti njima da budu favoriti, a onda ih mazniti..to je moto cijele sezone..Morović je ok igrač ali nije toliko bolji od Masona, al opet ,nisam ja stručnjakšampioni je napisao/la:kevine ti si od početka favorizirao igokeu, ali mislim da si pretjerao...oni jesu dobri, i nisu koliko ih ti hvališ...mislim da je široki pokazao kakva je ekipa, a ti im ne vjeruješ baš previše,,, i da ti kažem nešto, morović je za MASONA izmislio košarku, to će ti svaki stručnjak reći...mogu i izgubiti obe utakmice, za MENE SU PRVACI!!!!Kevin je napisao/la:50:35 gubimo u trećoj...biži nosi vas baja..kak ocemo protiv igokee, ako nismo u stanju mladost dobit
Jesu oni skuplji, ali malo pokazuju kroz cijelu sezonu...nisam ni ja stručnjak, ali sam rekao sta kaži neki ljudi koji dosta zanaju o košarci...mason je za nas heroj, i kapa mu do poda za igre kod nas, to se nikad ne zaboravlja. Međutim, taj isti mason je samo kod nas odigrao dobro, i prije i poslije nas se nigdje nije pokazao, tj . nigdje nije ostao duže od 2.mj...morović je bio u dosta klubova, nikad nije bio potjeran na pola sezone i imao je veliki peh s ozljedama...po meni mason ima samo bolji skok, u obrani su podjednaki, a u ostalim segmentima mislim da morović dosta bolji...Nadam se samo da ce u nedjelju cijela dvorana navijati, i napraviti pravu atmosferu, i naravno nadam se NAJBOLJEM!!!Kevin je napisao/la:ko ih nije favorizirao? pa ljudi su skuplji jedno 10 puta od nas, a u nas još + dosta mladih igrača..potajno sam se nadao da možemo uzeti naslov ali nisam "naglas" ovdje govorio...prepustiti njima da budu favoriti, a onda ih mazniti..to je moto cijele sezone..Morović je ok igrač ali nije toliko bolji od Masona, al opet ,nisam ja stručnjakšampioni je napisao/la:kevine ti si od početka favorizirao igokeu, ali mislim da si pretjerao...oni jesu dobri, i nisu koliko ih ti hvališ...mislim da je široki pokazao kakva je ekipa, a ti im ne vjeruješ baš previše,,, i da ti kažem nešto, morović je za MASONA izmislio košarku, to će ti svaki stručnjak reći...mogu i izgubiti obe utakmice, za MENE SU PRVACI!!!!Kevin je napisao/la:50:35 gubimo u trećoj...biži nosi vas baja..kak ocemo protiv igokee, ako nismo u stanju mladost dobit![]()
a ako nisi pročitaj moj post par stranica prije, duži je malo...ja sam odavno već rekao da su ovo za mene heroji, ljudi su odradili sezonu najbolje sa najmanje sredstava i sa najmlađom ekipom ikad..neznam jel ima itko mlađu u NLB-u!? za mene su odavno bili prvaci
To i ja mislim.Nisu se oni predali,kao sto netko napisa.Znam da će Velić momcad pripremiti na najbolji način,i da ce se ova promjena trenera njima obiti o glavu!!!kksiroki je napisao/la:Ova stvar na relaciji Klipa-Bajić je ništa drugo nego pokušaj napada na naše glave tj.da nam se pokuša uvaliti crv kako je gore raspad sistema a odgovorno tvrdim da nije i da se pripremaju ako treba poginuti u nedjelju na Pecari . Značo ovo nije ništa nego li taktički trik koji je netko savjetovao netko kome Dodig vjeruje , naravno da će ova promjena utjecati na našu pripremu utakmice ali znam da je Vela dovoljno sposoban i mudar da odgovori na ovu "provokaciju".
daleko od toga da su se predali, ali ja tvrdim da je bajić bolji za ovu ekipu nego klipakksiroki je napisao/la:Ova stvar na relaciji Klipa-Bajić je ništa drugo nego pokušaj napada na naše glave tj.da nam se pokuša uvaliti crv kako je gore raspad sistema a odgovorno tvrdim da nije i da se pripremaju ako treba poginuti u nedjelju na Pecari . Značo ovo nije ništa nego li taktički trik koji je netko savjetovao netko kome Dodig vjeruje , naravno da će ova promjena utjecati na našu pripremu utakmice ali znam da je Vela dovoljno sposoban i mudar da odgovori na ovu "provokaciju".
Je,al bi morao slušati Milu!!!TaRgEt_ je napisao/la:Mile je veliki kosarkaski strucnjak sto se tice trenerske taktike![]()
ne bi me cudilo da OBradovic bude slijedeci na klupi IGokeje
Pa bio je Sasa u kombinacijama za trenera Igoke -e..Ali ipak nije potpisao...TaRgEt_ je napisao/la:Mile je veliki kosarkaski strucnjak sto se tice trenerske taktike![]()
ne bi me cudilo da OBradovic bude slijedeci na klupi IGokeje
Ne, nije glupo jer bi 80 posto ovih ljudi kada bi se trebali pokazati ko su i sta su, odbili to.felix123 je napisao/la:Ma glupo je da sad svak zna 'ko je 'ko ,to i je bit forumaJosip321 je napisao/la:neno#4 je napisao/la: Ja nikada svoj identitet nisam krio, niti cu. Dosta ljudi zna ko sam. A ovo za glavu necu komentarisati, bilo bi neumjesno.
Možda ti glava nije velika već ti je samo tijelo malo!!![]()
![]()
![]()
Što se glave tice ja sam malu projekciju ,viruj mi već je moja![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.