HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Josip321
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Josip321 » 26 maj 2011, 00:49

neno#4 je napisao/la: Ja nikada svoj identitet nisam krio, niti cu. Dosta ljudi zna ko sam. A ovo za glavu necu komentarisati, bilo bi neumjesno.

Možda ti glava nije velika već ti je samo tijelo malo!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ovo je bila šala, naravno.
Momče Hercegovče

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 26 maj 2011, 09:20

Josip321 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Ja nikada svoj identitet nisam krio, niti cu. Dosta ljudi zna ko sam. A ovo za glavu necu komentarisati, bilo bi neumjesno.

Možda ti glava nije velika već ti je samo tijelo malo!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma glupo je da sad svak zna 'ko je 'ko ,to i je bit foruma
Što se glave tice ja sam malu projekciju ,viruj mi već je moja :D :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 maj 2011, 09:25

ovaj put nema euforije ko zadnji u hkk :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 maj 2011, 11:42

Nemas ti pravo na euforiju, ti imas pravo sutjeti i da te sram bude. :P
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 maj 2011, 12:46

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemas ti pravo na euforiju, ti imas pravo sutjeti i da te sram bude. :P
ma jel...**** li ti.. :lol: :lol:

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 26 maj 2011, 14:38

Smijenjen Klipa, Bajić preuzeo ekipu

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 26 maj 2011, 14:38

Kevin je napisao/la:50:35 gubimo u trećoj...biži nosi vas baja..kak ocemo protiv igokee, ako nismo u stanju mladost dobit
kevine ti si od početka favorizirao igokeu, ali mislim da si pretjerao...oni jesu dobri, i nisu koliko ih ti hvališ...mislim da je široki pokazao kakva je ekipa, a ti im ne vjeruješ baš previše,,, i da ti kažem nešto, morović je za MASONA izmislio košarku, to će ti svaki stručnjak reći...mogu i izgubiti obe utakmice, za MENE SU PRVACI!!!!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 26 maj 2011, 14:53

šampioni je napisao/la:
Kevin je napisao/la:50:35 gubimo u trećoj...biži nosi vas baja..kak ocemo protiv igokee, ako nismo u stanju mladost dobit
kevine ti si od početka favorizirao igokeu, ali mislim da si pretjerao...oni jesu dobri, i nisu koliko ih ti hvališ...mislim da je široki pokazao kakva je ekipa, a ti im ne vjeruješ baš previše,,, i da ti kažem nešto, morović je za MASONA izmislio košarku, to će ti svaki stručnjak reći...mogu i izgubiti obe utakmice, za MENE SU PRVACI!!!!
Kakvi strucnjaci jbt
Po cemu to je izmislio kosarku
Obojica nisu Bog zna što u obrani ,Morovic ima bolji sut ,iako nekad previse sutira ,u skoku Mason daleko jaci ,u tranziciji takoder ,po meni su to dva veoma slicna igraca koja nemaju slicnih kvaliteta ,jedan je jaci u necemu ,drugi u necemu drugom i mislim da bi se odlicno nadopunjavali ,al eto 'ko biješe ja da odlucujem :)
A i ja se slazem taman i ne osvojili prvenstvo sad oni su PRVACI
MilosObilic je napisao/la:Smijenjen Klipa, Bajić preuzeo ekipu
Dao otkaz ili smijenjen??Jel to znaci da se Igokea vec predala,jer ovo je glup i cudan potez i od uprave ako ga je sad smijenila i od njega ako je dao otkaz

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 26 maj 2011, 15:10

kao dogovorili se da napusti mjesto trenera, mada je sasvim jasno da je otjeran, i hvala Bogu na tome, bajić je sigurno bolje rješenje za ovakvu ekipu od njega

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 maj 2011, 15:12

šampioni je napisao/la:
ko ih nije favorizirao? pa ljudi su skuplji jedno 10 puta od nas, a u nas još + dosta mladih igrača..potajno sam se nadao da možemo uzeti naslov ali nisam "naglas" ovdje govorio...prepustiti njima da budu favoriti, a onda ih mazniti..to je moto cijele sezone..Morović je ok igrač ali nije toliko bolji od Masona, al opet ,nisam ja stručnjak ;)

a ako nisi pročitaj moj post par stranica prije, duži je malo...ja sam odavno već rekao da su ovo za mene heroji, ljudi su odradili sezonu najbolje sa najmanje sredstava i sa najmlađom ekipom ikad..neznam jel ima itko mlađu u NLB-u!? za mene su odavno bili prvaci ;)

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 26 maj 2011, 16:00

Kevin je napisao/la:
šampioni je napisao/la:
ko ih nije favorizirao? pa ljudi su skuplji jedno 10 puta od nas, a u nas još + dosta mladih igrača..potajno sam se nadao da možemo uzeti naslov ali nisam "naglas" ovdje govorio...prepustiti njima da budu favoriti, a onda ih mazniti..to je moto cijele sezone..Morović je ok igrač ali nije toliko bolji od Masona, al opet ,nisam ja stručnjak ;)

a ako nisi pročitaj moj post par stranica prije, duži je malo...ja sam odavno već rekao da su ovo za mene heroji, ljudi su odradili sezonu najbolje sa najmanje sredstava i sa najmlađom ekipom ikad..neznam jel ima itko mlađu u NLB-u!? za mene su odavno bili prvaci ;)
Jesu oni skuplji, ali malo pokazuju kroz cijelu sezonu...nisam ni ja stručnjak, ali sam rekao sta kaži neki ljudi koji dosta zanaju o košarci...mason je za nas heroj, i kapa mu do poda za igre kod nas, to se nikad ne zaboravlja. Međutim, taj isti mason je samo kod nas odigrao dobro, i prije i poslije nas se nigdje nije pokazao, tj . nigdje nije ostao duže od 2.mj...morović je bio u dosta klubova, nikad nije bio potjeran na pola sezone i imao je veliki peh s ozljedama...po meni mason ima samo bolji skok, u obrani su podjednaki, a u ostalim segmentima mislim da morović dosta bolji...Nadam se samo da ce u nedjelju cijela dvorana navijati, i napraviti pravu atmosferu, i naravno nadam se NAJBOLJEM!!! :)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 26 maj 2011, 16:03

Ova stvar na relaciji Klipa-Bajić je ništa drugo nego pokušaj napada na naše glave tj.da nam se pokuša uvaliti crv kako je gore raspad sistema a odgovorno tvrdim da nije i da se pripremaju ako treba poginuti u nedjelju na Pecari . Značo ovo nije ništa nego li taktički trik koji je netko savjetovao netko kome Dodig vjeruje , naravno da će ova promjena utjecati na našu pripremu utakmice ali znam da je Vela dovoljno sposoban i mudar da odgovori na ovu "provokaciju".
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 maj 2011, 16:06

kksiroki je napisao/la:Ova stvar na relaciji Klipa-Bajić je ništa drugo nego pokušaj napada na naše glave tj.da nam se pokuša uvaliti crv kako je gore raspad sistema a odgovorno tvrdim da nije i da se pripremaju ako treba poginuti u nedjelju na Pecari . Značo ovo nije ništa nego li taktički trik koji je netko savjetovao netko kome Dodig vjeruje , naravno da će ova promjena utjecati na našu pripremu utakmice ali znam da je Vela dovoljno sposoban i mudar da odgovori na ovu "provokaciju".
To i ja mislim.Nisu se oni predali,kao sto netko napisa.Znam da će Velić momcad pripremiti na najbolji način,i da ce se ova promjena trenera njima obiti o glavu!!!

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 26 maj 2011, 22:20

kksiroki je napisao/la:Ova stvar na relaciji Klipa-Bajić je ništa drugo nego pokušaj napada na naše glave tj.da nam se pokuša uvaliti crv kako je gore raspad sistema a odgovorno tvrdim da nije i da se pripremaju ako treba poginuti u nedjelju na Pecari . Značo ovo nije ništa nego li taktički trik koji je netko savjetovao netko kome Dodig vjeruje , naravno da će ova promjena utjecati na našu pripremu utakmice ali znam da je Vela dovoljno sposoban i mudar da odgovori na ovu "provokaciju".
daleko od toga da su se predali, ali ja tvrdim da je bajić bolji za ovu ekipu nego klipa

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 maj 2011, 23:51

Sta vidjeh u današnjem Večernjaku.Klipa i kraj njega Mile Dodik na parketu.Valjda sad s ove zadnje utakmice,nije mi to jasno bilo nikako,on mu savjete daje sta li????? ;) ;) :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 maj 2011, 23:58

Mile je veliki kosarkaski strucnjak sto se tice trenerske taktike :) :D ne bi me cudilo da OBradovic bude slijedeci na klupi IGokeje :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 maj 2011, 00:12

TaRgEt_ je napisao/la:Mile je veliki kosarkaski strucnjak sto se tice trenerske taktike :) :D ne bi me cudilo da OBradovic bude slijedeci na klupi IGokeje :D
Je,al bi morao slušati Milu!!! :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 maj 2011, 00:16

PA i ja bi ga slusao kada bi mi godisnju placu dao od jedno 7 miliona maraka :) :) :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 maj 2011, 12:19

TaRgEt_ je napisao/la:Mile je veliki kosarkaski strucnjak sto se tice trenerske taktike :) :D ne bi me cudilo da OBradovic bude slijedeci na klupi IGokeje :D
Pa bio je Sasa u kombinacijama za trenera Igoke -e..Ali ipak nije potpisao...

A zna se gdje Zeljko stanuje 8-) 8-) 8-)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 maj 2011, 12:22

felix123 je napisao/la:
Josip321 je napisao/la:

Ma glupo je da sad svak zna 'ko je 'ko ,to i je bit foruma
Što se glave tice ja sam malu projekciju ,viruj mi već je moja :D :mrgreen:
Ne, nije glupo jer bi 80 posto ovih ljudi kada bi se trebali pokazati ko su i sta su, odbili to.
A covjek koji je visok oko 195 mora da ima i veliku glavu :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.