RK Bosna
Re: RK Bosna
Eto vam jedna 10 iz Živinica. 

i to sa kilom luka u cijeli somun 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Odlična utakmica u Živinicama. Veoma me iznenadijo trener Bosne koji je jako unijo nemir u redove svoje ekipe, čak je i išaketo jednog momka, lijevo krilo, na klupi. Upravo to krilo, zaboravio sam prezime mlad igrač, je izazvao incident u prvom poluvremenu zbog kojeg su isključeni Begić i Hrbat.
Na kraju utakmice 59:10 kod rezultata +10 za Konjuh desno krilo skače na jednog gledaoca na tribinama i pokušava se fizički obračunati sa publikom. SRAMOTA.
Inače Bosna nije baš igrala brz rukomet kako je najavljivano, na punu zonu nisu "ništa" uradili, a golman Efendić je katastrofa mislim da je imo tri odbrane.
Sve u svemu blijeda Bosna da bleđa ne može biti.
Pozdrav iz Živinica

Na kraju utakmice 59:10 kod rezultata +10 za Konjuh desno krilo skače na jednog gledaoca na tribinama i pokušava se fizički obračunati sa publikom. SRAMOTA.
Inače Bosna nije baš igrala brz rukomet kako je najavljivano, na punu zonu nisu "ništa" uradili, a golman Efendić je katastrofa mislim da je imo tri odbrane.
Pozdrav iz Živinica

Bosna ima mladu i perspektivnu ekipu, no nema strucni stab. Jbg, kod nas su se promijenili kriteriji, samo u Bosni trenera postavlja politicka partija, citaj SDP, a ovaj trener o kojem tako lijepo pises je licni vozac Marina Ivanisevica, alfe i omege partije. Mislim da ti je sve jasno.konjuh je napisao/la:Odlična utakmica u Živinicama. Veoma me iznenadijo trener Bosne koji je jako unijo nemir u redove svoje ekipe, čak je i išaketo jednog momka, lijevo krilo, na klupi. Upravo to krilo, zaboravio sam prezime mlad igrač, je izazvao incident u prvom poluvremenu zbog kojeg su isključeni Begić i Hrbat.
Pozdrav iz Živinica![]()
![]()
Pa bilo je i za očekivati da će mlada ekipa Bosne izgubiti , izgubio je i Gradačac sa Doborcem u Živinicama i svi ostali
... , a ja sam davno rekao da Konjuh neće izgubiti kod kuće ove sezone ... možda jest malo prevelik rezultat , ali kako piše na žvnc.ba da su u zadnjih par minuta napravili tu razliku ... , a što se tiče incidenta volio bi čuti i drugu stranu ...

Vidim da volis rukomet i dosta pratis, pa ako mozda imas roster Bosne, odnosno godista tih mladih igraca. Meni se ceni da oni bas i nisu plaho mladi.no rules je napisao/la:Pa bilo je i za očekivati da će mlada ekipa Bosne izgubiti , izgubio je i Gradačac sa Doborcem u Živinicama i svi ostali... , a ja sam davno rekao da Konjuh neće izgubiti kod kuće ove sezone ... možda jest malo prevelik rezultat , ali kako piše na žvnc.ba da su u zadnjih par minuta napravili tu razliku ... , a što se tiče incidenta volio bi čuti i drugu stranu ...
Nisam baš toliki zaljubljenik da imam godišta
, ali po ovoj slici mogu ti reći da su Dedajić , Terza i Efendić najstariji ,(Tatar otišao u Qatar), a i oni nemaju više od 26-27 , ostali do 21-22 god...

Terza 87, Dedajić 89 Efendić 90 godište.
Ma cijelu utakmicu je Konjuh dikitirao i pravio razliku, nema tu neke price..Imali smo i mi mladu ekipu i nismo se zalili, uigravali su se momci i danas napravili solidnu ekipu..10 golova razlike za ovu igru Konjuha veceras je realno..Bosna losa, golman nista nije odbranio, oba golmana skoro 4 odbrane..Trener sakama udara igrace, igraci diskutuju i svadjaju se sa publikom, nemam rijecii..Dobili su sta su i zasluzili, dosta smo i mi bili vrijedjani i ponizavani u Sarajevuno rules je napisao/la:Pa bilo je i za očekivati da će mlada ekipa Bosne izgubiti , izgubio je i Gradačac sa Doborcem u Živinicama i svi ostali... , a ja sam davno rekao da Konjuh neće izgubiti kod kuće ove sezone ... možda jest malo prevelik rezultat , ali kako piše na žvnc.ba da su u zadnjih par minuta napravili tu razliku ... , a što se tiče incidenta volio bi čuti i drugu stranu ...

Sve sto si napisao dovoljno govori o danasnjoj Bosni. Kazu mladi momci, prosjek 21-22 godine i jos pokoji stariji. Tim gore, trener tuce igrace, ti mladici koji nisu jos ni guzili kako Bog zapovjeda biju se sa publikom. Sta rade od Bosne, sta rade od kolektiva koji je bio ponos ove drzave, kojeg su neki ljudi godinama stvarali.Zivinicko je napisao/la:Ma cijelu utakmicu je Konjuh dikitirao i pravio razliku, nema tu neke price..Imali smo i mi mladu ekipu i nismo se zalili, uigravali su se momci i danas napravili solidnu ekipu..10 golova razlike za ovu igru Konjuha veceras je realno..Bosna losa, golman nista nije odbranio, oba golmana skoro 4 odbrane..Trener sakama udara igrace, igraci diskutuju i svadjaju se sa publikom, nemam rijecii..Dobili su sta su i zasluzili, dosta smo i mi bili vrijedjani i ponizavani u Sarajevuno rules je napisao/la:Pa bilo je i za očekivati da će mlada ekipa Bosne izgubiti , izgubio je i Gradačac sa Doborcem u Živinicama i svi ostali... , a ja sam davno rekao da Konjuh neće izgubiti kod kuće ove sezone ... možda jest malo prevelik rezultat , ali kako piše na žvnc.ba da su u zadnjih par minuta napravili tu razliku ... , a što se tiče incidenta volio bi čuti i drugu stranu ...
- gradacac10
- Kontakt:
ko je ovaj mladi gospodin, ne vidim lijepo, ali je vjerovatno desno krilo, jel ovo becic ili?
Ovaj fajt mi smrdi na mog havera iz Zenice Anesa. 
EDIT: Jeste 100% on, znam ga u dušu. Nema priče, odma udri ko ti sere.

EDIT: Jeste 100% on, znam ga u dušu. Nema priče, odma udri ko ti sere.

Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 03 feb 2013, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
E svaka mu čast , treba ga suspendovati najmanje doživotno...
- MajklRounder
- Kontakt:
Koje gluposti se ovdje seru ne mogu da vjerujem , sta je to momak lose uradio dobro znamo kako mi seremo igracima i psujemo sve i svasta i oni su ljudi Bog te i ja bih se potukao da mi opsuje mrtve ili nesto ... kakve znaju biti tuce na parketima ovo je nista ovo se ne moze ni nazvati tucom ...
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
- gradacac10
- Kontakt:
Becicu, u redu je.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nije kriv igrac,krivi su treneri.Od koga da nauci?Ko da ga posvjetuje?
Vidite momak napisa da je trener udarao igrace pa sta onda da ocekujes od igraca.
Dok je bio imperator nisu smjeli pogledati u publiku.
Vidite momak napisa da je trener udarao igrace pa sta onda da ocekujes od igraca.
Dok je bio imperator nisu smjeli pogledati u publiku.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- MajklRounder
- Kontakt:
prvo se mora ustanoviti jeli taj navijač udario prvi igrača, logičan slijed pa dečko se samo branio ja ga u potpunosti podržavam i razumijem, obično u tim manjim gradovima dešavaju se čudni izlivi navijača koji smatraju sve one koji dodju iz Sarajeva neprijateljima, ja sam sličan duel imao u Zavidovičima ničim izazvan navijač me je loptom pogodio u glavu i fizički nasrunuo na mene, dečko samo hrabro ja sam lično na tvojoj strani, nemoj dati da te pojedinci udaraju, prvo treba isti ti navijači da sami sebe preispitaju odakle im pravo da se fizički sukobljavaju sa igračima, to se za mene zove papanluk i primitivizam,,, ovo je jedan komentar koji sam nasao na netu za ovaj incident i prvo se sve treba ustanovit sta i kako je bilo a ne odmah optuzivati momka 

Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Shodno ovom komentaru zajedno cemo svi preporučiti Messiju, Ronaldu i drugim da naredni put kada budu izvodili kornere, a oko njih padale novcanice, mobiteli, boce vode, svinjske glave, da ostave loptu i zalete se na tribinu. Cuj treba se utvrditi sta je bilo, ako je bio provociran, pa i dobio prvi udarac, tu su sudije, sluzbena lica da odluce sta i kako dalje, a ne on da se saketa. Ovo je skandal, u najmanju ruku, jos ako se radi o mladom reprezentativcu.MajklRounder je napisao/la:prvo se mora ustanoviti jeli taj navijač udario prvi igrača, logičan slijed pa dečko se samo branio ja ga u potpunosti podržavam i razumijem, obično u tim manjim gradovima dešavaju se čudni izlivi navijača koji smatraju sve one koji dodju iz Sarajeva neprijateljima, ja sam sličan duel imao u Zavidovičima ničim izazvan navijač me je loptom pogodio u glavu i fizički nasrunuo na mene, dečko samo hrabro ja sam lično na tvojoj strani, nemoj dati da te pojedinci udaraju, prvo treba isti ti navijači da sami sebe preispitaju odakle im pravo da se fizički sukobljavaju sa igračima, to se za mene zove papanluk i primitivizam,,, ovo je jedan komentar koji sam nasao na netu za ovaj incident i prvo se sve treba ustanovit sta i kako je bilo a ne odmah optuzivati momka
- MajklRounder
- Kontakt:
cuj ako dobije udarac a on treba stati ko drvo i pustit neka udara , cuj spominjes Messija i Ronalda oni igraju sine u Spaniji ne igraju ovdje u ovoj vukojebini kad navijaci ulete sa sjekirama na teren i ganjaju sudije i igrace po sumicikac je napisao/la:Shodno ovom komentaru zajedno cemo svi preporučiti Messiju, Ronaldu i drugim da naredni put kada budu izvodili kornere, a oko njih padale novcanice, mobiteli, boce vode, svinjske glave, da ostave loptu i zalete se na tribinu. Cuj treba se utvrditi sta je bilo, ako je bio provociran, pa i dobio prvi udarac, tu su sudije, sluzbena lica da odluce sta i kako dalje, a ne on da se saketa. Ovo je skandal, u najmanju ruku, jos ako se radi o mladom reprezentativcu.MajklRounder je napisao/la:prvo se mora ustanoviti jeli taj navijač udario prvi igrača, logičan slijed pa dečko se samo branio ja ga u potpunosti podržavam i razumijem, obično u tim manjim gradovima dešavaju se čudni izlivi navijača koji smatraju sve one koji dodju iz Sarajeva neprijateljima, ja sam sličan duel imao u Zavidovičima ničim izazvan navijač me je loptom pogodio u glavu i fizički nasrunuo na mene, dečko samo hrabro ja sam lično na tvojoj strani, nemoj dati da te pojedinci udaraju, prvo treba isti ti navijači da sami sebe preispitaju odakle im pravo da se fizički sukobljavaju sa igračima, to se za mene zove papanluk i primitivizam,,, ovo je jedan komentar koji sam nasao na netu za ovaj incident i prvo se sve treba ustanovit sta i kako je bilo a ne odmah optuzivati momka

Kakve to veze ima gdje ko igra. Daj nam primjer o tim sjekirama. Sportista se ne smije ponasati onako kako se ponasao ovaj decko. Sankcije moraju biti, radi njega samog, a i radi drugih. Cuj potukao se frajer s navijacima u sred utakmice i ti to opravdas, ili pokusavas opravdati. Ali, kao sto neko rece, najmanje je decko kriv, treneri samaraju svoje igrace, pa onda ima otkoga i nauciti.MajklRounder je napisao/la:cuj ako dobije udarac a on treba stati ko drvo i pustit neka udara , cuj spominjes Messija i Ronalda oni igraju sine u Spaniji ne igraju ovdje u ovoj vukojebini kad navijaci ulete sa sjekirama na teren i ganjaju sudije i igrace po sumicikac je napisao/la:Shodno ovom komentaru zajedno cemo svi preporučiti Messiju, Ronaldu i drugim da naredni put kada budu izvodili kornere, a oko njih padale novcanice, mobiteli, boce vode, svinjske glave, da ostave loptu i zalete se na tribinu. Cuj treba se utvrditi sta je bilo, ako je bio provociran, pa i dobio prvi udarac, tu su sudije, sluzbena lica da odluce sta i kako dalje, a ne on da se saketa. Ovo je skandal, u najmanju ruku, jos ako se radi o mladom reprezentativcu.MajklRounder je napisao/la:prvo se mora ustanoviti jeli taj navijač udario prvi igrača, logičan slijed pa dečko se samo branio ja ga u potpunosti podržavam i razumijem, obično u tim manjim gradovima dešavaju se čudni izlivi navijača koji smatraju sve one koji dodju iz Sarajeva neprijateljima, ja sam sličan duel imao u Zavidovičima ničim izazvan navijač me je loptom pogodio u glavu i fizički nasrunuo na mene, dečko samo hrabro ja sam lično na tvojoj strani, nemoj dati da te pojedinci udaraju, prvo treba isti ti navijači da sami sebe preispitaju odakle im pravo da se fizički sukobljavaju sa igračima, to se za mene zove papanluk i primitivizam,,, ovo je jedan komentar koji sam nasao na netu za ovaj incident i prvo se sve treba ustanovit sta i kako je bilo a ne odmah optuzivati momka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.