Pa gledaju li hajvani ikada utakmice gdje Edin igra. Da je Nijemac vrijedio bi 60 miliona kada onaj kloc Gomez vrijedi 42 miliona ili koliko već

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije to ništa čudno kad je u pitanju Transfermarkt jer po njima na primjer i Higuaín "vrijedi" 38 mil.Neutral je napisao/la:Onaj osjećaj kada veliki transfermarkt smanji cijenu Džeke za 2 miliona i sada kao vrijedi 27 miliona eura. Najviše do sada po toj stranici je vrijedio 32 miliona eura.
Pa gledaju li hajvani ikada utakmice gdje Edin igra. Da je Nijemac vrijedio bi 60 miliona kada onaj kloc Gomez vrijedi 42 miliona ili koliko već
Primjetim da imaš veze s tom stranicom. Daj mi molim te link od tih engleskih medija koji su prenijeli ovu Robertovu izjavu. Tražim, ali ne mogu naći. Hvala.valterboy je napisao/la:Mancini: Ovo je bio drugi Edin
http://www.bigsoccerbosnia.com/6/post/2 ... dzeko.html" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
lud
Roberto Mancini: Upravu je BaDa12 ja se ne sjecam da sam to rekao. Da dodam i da je AzRimiRzA co'ek ip'o, prava legenda sportsport'a.BaDa12 je napisao/la:Primjetim da imaš veze s tom stranicom. Daj mi molim te link od tih engleskih medija koji su prenijeli ovu Robertovu izjavu. Tražim, ali ne mogu naći. Hvala.valterboy je napisao/la:Mancini: Ovo je bio drugi Edin
http://www.bigsoccerbosnia.com/6/post/2 ... dzeko.html" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
lud
City treba jedan u rangu Hernandeza. Znaci koji zna zabit i ima kvalitet, ali koji se nece bunit radi klupe, jer nije svjetska klasa.SamoZeljo je napisao/la:Njegov problem je sto ima previse napadaca a niko od njih nije za baciti. Objektivno, Tevez nije za klupe, Aguero nije za klupe, Edin nije za klupe a nije ni Balo bio za klupe. Zato mnogo losiji napadaci u Engleskoj daju vise golova. Naravno da to boli sve i jednog napadaca Cityja. U svakom slucaju Edin zasluzuje da igra.
Nek proda jos jednog napadaca ili Edina, ali NEK IGRA!
( ili da mi prodamo TV, sta ce nam ako Edin ne igra?)
kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
Mandrax i bez žene ne izlazi, a šta bi bilo tek da ima kakvu kršnu 'Ercegovku za vratommandraX je napisao/la:kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
![]()
![]()
![]()
Nek je hairli!kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()