Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sloga iz Doboja ima sasvim dobru navijacku bazu, steta sto im je stanje u klubu lose. Isto tako i Proleter Teslic. Ostali slabo.pinoglavi je napisao/la:Kakva je situacija s ostalim gradovima i mjestima u RS, nesto mi se cini da jedino Slavija i Borac imaju bazu da napune stadion i stvore euforiju u gradu kada se bore za vrh.
Ma niko vala osim Borca, ostalo je bas katastrofa.pinoglavi je napisao/la:Kakva je situacija s ostalim gradovima i mjestima u RS, nesto mi se cini da jedino Slavija i Borac imaju bazu da napune stadion i stvore euforiju u gradu kada se bore za vrh.
Bazu imaju tamo gdje je raja zeljna fudbala. Recimo Foca bi mogla imati odlicnu posjecenost da se radi o ozbiljnom fudbalu. Spomenuti Doboj takodje, Trebinjr ako bi se uredilo stanje u i oko kluba, i.sarajevo kada bi otisla uprava i povratio stari imidz kluba.pinoglavi je napisao/la:Kakva je situacija s ostalim gradovima i mjestima u RS, nesto mi se cini da jedino Slavija i Borac imaju bazu da napune stadion i stvore euforiju u gradu kada se bore za vrh.
Pappy je napisao/la:@High zaboravio si Micu Micica.
Mi štrumpfovi ništa a?Tristan je napisao/la:Ma Trebinje isto kao i Bijeljina, ogromna navijacka baza i Cigana i Grobara, za Leotar je malo koga briga.
Prijedor takodjer, cijeli grad je u zvezdinim grafitima.Tristan je napisao/la:Ma Trebinje isto kao i Bijeljina, ogromna navijacka baza i Cigana i Grobara, za Leotar je malo koga briga.
I u bivsoj drzavi na utakmicama zvezde je cesto bio veliki trans ''Prijedorcani''Prijedor je napisao/la:Prijedor takodjer, cijeli grad je u zvezdinim grafitima.Tristan je napisao/la:Ma Trebinje isto kao i Bijeljina, ogromna navijacka baza i Cigana i Grobara, za Leotar je malo koga briga.
Sarajevo je bilo grad delija. Sto mislis zasto nisu ispali tamo 86,7 ne sjecam se vise. Sarajevo je bio Zvezdi servis klub. Danas su navijaci Sarajeva lose kopije delija, a zanimljivo je da je jedan momak koji im je kop vodio ima istetoviran Partizanov grb. To je cinjenica. Mislim da je iz Alipasa polja, tak'nekak.Rinuka je napisao/la:I u bivsoj drzavi na utakmicama zvezde je cesto bio veliki trans ''Prijedorcani''Prijedor je napisao/la:Prijedor takodjer, cijeli grad je u zvezdinim grafitima.Tristan je napisao/la:Ma Trebinje isto kao i Bijeljina, ogromna navijacka baza i Cigana i Grobara, za Leotar je malo koga briga.
Teze je nego prije ovog vikenda, ali nije neizvodivo.staragarda je napisao/la:neko je upitao za bijeljinu...kakva crna bijeljina i radnik....to su bg blizanci davno poharali...radnika dodje gledat ko ne zna sta ce sa sobom u subotu i nesto zaljubljenika sto generalno prati fudbal....meni je vise zao sto ce banjalucani prhnut u drugu ligu zbog tog nekog fudbalskog ambijenta...pisaj ti ligu 12 kad ces po selima hodat,igrat i gledat tekme pred 300 ljudi....gledam uze danas slavija vukove i borac ce se vrlooooo,vrloooo tesko iscupat...dzaba ce haman bit i trube i mars na drinu...njima sad trebaju vezane pobjede i to u serijama od 3,4 utakmice....svaka naredna im je preteska i na noz a moraju pobijedit...a znamo svi kako je kad se MORA...bjezi im opstanak velikih 7 bodova a malo je boba u igri
Ma da, navikli ljudi da im je Radnik nizeligas pa ga izgleda batalili i prate strane klubove ili beogradjane. Uostalom, sta god vi pricali, Bijeljina osim broja stanovnika i zgrada nije grad vec jedno obicno veliko selo. Seljacine zatucane, pa misle da je fazon navijati za beogradsku gamad, i kod njij vazi ono pitanje “Za koga navijaz, zvIJezda il' partizan? Da se razumijemo, tipicno za takve je da crvenu zvezdu zovu samo zijezdom i to na ijekavici iako tako nije originalno ime. I tako je po svim selima RS-a nazalost. Jak lokalpatriotizam je izrazen u BL i konurbaciji (najsjevernije sa Laktasima) kao i u okolnim gradicima tipa Celinac, zatim Teslic sa Leadersima, Doboj sa Vojvodama i Drina sa Vukovima. Mozda sam nekog izostavio, ali to je u sustini to. Sad Radnik ima rezultate, nadam se da ce se vratiti svom lokalnom klubu.lisander je napisao/la:Jučer ih je "večiti derby" zaj.ebao, a realno u Bijeljini ljudima kur.ac puca za Radnikom, bitno je da se Zvezda ode pogledatiBeduin je napisao/la:ali Radnik ima posjetu ove sezone cca 800 gledaoca a jucer su cak i ispod tog prosjeka bili
Aj' se sad izvini.Rikardo je napisao/la:Meni bi draze bilo da ostane Olimpik, ove primitivce iz Banja Luke je sevap izbacit iz lige.
O dan te јеbo, sta izlupaMCMLXVII je napisao/la:Tkz. pjesma 'Mars na Drinu' historijska djikanska pjesma gdje se poziva na klanje i rat u prvom svijetskom ratu iz 1915, se sasvim normalno pusta na jednoj prvenstvenoj derbi utakmici 19. kola. pa koji su to umoviAli abd u maju stize pravda, tako da ispadate pa se onda qurcite i pustajte sta zelite
zvezdu i partizan ne mozes u istu recenicu sa velikom Srbijom, nema veze s vezom, ovi svi komunjare.Agamemnon je napisao/la:A oni neka urlaju o Zvijezdi i Partizanu i "velikoj srbiji "do sudnjeg dana.
Ko kuca!damirc je napisao/la:Komsije jel bio ofsajd kod vaseg drugog gola?
Tu je to. Kut nije dobar, a linija je prednost napadacu. Realno, ne treba vuci repove jer dobro sudjenje je bilo i na Grbavici i u Mostaru. Ne treba gledati lose, treba vidjeti iskljucivo dobre stvari, a ovo kolo je bilo vrlo kvalitetno. Sarajevo je iskoristilo greske Zrinjskog, gluposti koje nisu dostojne titule, a Zelju na Grbavici jucer ni bolji timovi ne bi dobili. Sjajna atmosfera, tesko da je u Europi ovaj vikend bilo gdje bolje.damirc je napisao/la:Komsije jel bio ofsajd kod vaseg drugog gola?
Ne pišem na pl temama, al na ovu glupost sam morao reagovati. Normalno je da će Srbi masovno navijati za dva najveća srpska kluba.Agamemnon je napisao/la:Koga boli ba **** o srpskoj ligi i njihovim navijacima.
Neka navijaju za Madagaskar United ako hoce.
Od toga nemaju neke koristi.
Bijeljina je u BiH.Tu je bila tu ce i ostati.
A oni neka urlaju o Zvijezdi i Partizanu i "velikoj srbiji "do sudnjeg dana.
Ovo je Bosna i Hercegovina.Bila,i BICE.44Bertans je napisao/la:Ne pišem na pl temama, al na ovu glupost sam morao reagovati. Normalno je da će Srbi masovno navijati za dva najveća srpska kluba.Agamemnon je napisao/la:Koga boli ba **** o srpskoj ligi i njihovim navijacima.
Neka navijaju za Madagaskar United ako hoce.
Od toga nemaju neke koristi.
Bijeljina je u BiH.Tu je bila tu ce i ostati.
A oni neka urlaju o Zvijezdi i Partizanu i "velikoj srbiji "do sudnjeg dana.
Kao što je normalno da u Španiji ogroman dio Španaca navija za dva svoja najveća kluba.
Neki smatraju da su po automatizmu Bogom dani da nekome nešto određuju, onda kreće boli me ______. Ne ne boli vas, samo bi željeli da namećete nekome šta će jesti, šta će raditi sa djevojkom, za koga će navijati, koju himnu poštovati, ne ide to tako....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.