Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 29 feb 2016, 01:07

Pronadji razliku :tokralju: :tokralju:

slika

slika
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 29 feb 2016, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 feb 2016, 01:08

Kakva je situacija s ostalim gradovima i mjestima u RS, nesto mi se cini da jedino Slavija i Borac imaju bazu da napune stadion i stvore euforiju u gradu kada se bore za vrh.
Nad tobom sunce najljepše sja

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 29 feb 2016, 01:11

pinoglavi je napisao/la:Kakva je situacija s ostalim gradovima i mjestima u RS, nesto mi se cini da jedino Slavija i Borac imaju bazu da napune stadion i stvore euforiju u gradu kada se bore za vrh.
Sloga iz Doboja ima sasvim dobru navijacku bazu, steta sto im je stanje u klubu lose. Isto tako i Proleter Teslic. Ostali slabo.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 feb 2016, 01:12

pinoglavi je napisao/la:Kakva je situacija s ostalim gradovima i mjestima u RS, nesto mi se cini da jedino Slavija i Borac imaju bazu da napune stadion i stvore euforiju u gradu kada se bore za vrh.
Ma niko vala osim Borca, ostalo je bas katastrofa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 29 feb 2016, 01:17

Bazu imaju tamo gdje je raja zeljna fudbala. Recimo Foca bi mogla imati odlicnu posjecenost da se radi o ozbiljnom fudbalu. Spomenuti Doboj takodje, Trebinjr ako bi se uredilo stanje u i oko kluba, i.sarajevo kada bi otisla uprava i povratio stari imidz kluba.

High

Post Postao/la High » 29 feb 2016, 01:18

Pappy je napisao/la:@High zaboravio si Micu Micica. :mrgreen:
:lol: :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 29 feb 2016, 01:27

Ma Trebinje isto kao i Bijeljina, ogromna navijacka baza i Cigana i Grobara, za Leotar je malo koga briga.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 29 feb 2016, 01:34

Tristan je napisao/la:Ma Trebinje isto kao i Bijeljina, ogromna navijacka baza i Cigana i Grobara, za Leotar je malo koga briga.
Mi štrumpfovi ništa a?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 29 feb 2016, 01:52

Tristan je napisao/la:Ma Trebinje isto kao i Bijeljina, ogromna navijacka baza i Cigana i Grobara, za Leotar je malo koga briga.
Prijedor takodjer, cijeli grad je u zvezdinim grafitima.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 29 feb 2016, 01:57

Prijedor je napisao/la:
I u bivsoj drzavi na utakmicama zvezde je cesto bio veliki trans ''Prijedorcani''
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 29 feb 2016, 08:18

Rinuka je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:
I u bivsoj drzavi na utakmicama zvezde je cesto bio veliki trans ''Prijedorcani''
Sarajevo je bilo grad delija. Sto mislis zasto nisu ispali tamo 86,7 ne sjecam se vise. Sarajevo je bio Zvezdi servis klub. Danas su navijaci Sarajeva lose kopije delija, a zanimljivo je da je jedan momak koji im je kop vodio ima istetoviran Partizanov grb. To je cinjenica. Mislim da je iz Alipasa polja, tak'nekak.
Vezano i za Tuzlu, to je grad u kojem je bilo vise navijaca drugih klubova vec Slobode. Kada se sjetim Verni Tuzlaci transa i kako su bili zgazeni 13.05. 90. Mirakul. Mene osobno takva scena vise ne interesira, al' Celik i Zeljeznicar u BiH imaju taj duh, kada su u raspadu dolazi spontano, sto je vrlo vazno. Ultrasi iz Mostara imaju dosta jakih tekmi i van Europe sa Hrvatskom, to je danas vrh, prvenstva Euro i Svjetska su prava stvar. To je 20 dana totalne zahebancije, bez obzira na rezultat.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 29 feb 2016, 08:30

staragarda je napisao/la:neko je upitao za bijeljinu...kakva crna bijeljina i radnik....to su bg blizanci davno poharali...radnika dodje gledat ko ne zna sta ce sa sobom u subotu i nesto zaljubljenika sto generalno prati fudbal....meni je vise zao sto ce banjalucani prhnut u drugu ligu zbog tog nekog fudbalskog ambijenta...pisaj ti ligu 12 kad ces po selima hodat,igrat i gledat tekme pred 300 ljudi....gledam uze danas slavija vukove i borac ce se vrlooooo,vrloooo tesko iscupat...dzaba ce haman bit i trube i mars na drinu...njima sad trebaju vezane pobjede i to u serijama od 3,4 utakmice....svaka naredna im je preteska i na noz a moraju pobijedit...a znamo svi kako je kad se MORA...bjezi im opstanak velikih 7 bodova a malo je boba u igri
Teze je nego prije ovog vikenda, ali nije neizvodivo.
Olimpik - Borac ne bi trebalo biti problema da se uzmu sva 3 boda
Borac - Drina 3 boda
Travnik - Borac 3, eventualno 1
Borac - Sarajevo eto bod neka bude, mada mogli bismo i po 3, ali da ne budem skrt
Zrinjski - Borac bod, mozda
Borac - Celik 3 boda
Rudar - Borac 3 boda
Borac - Slavija 3 boda
Siroki - Borac bod, mozda
Radnik - Borac bod najvjerovatnije, mada icemo na 3
Borac - Vitez 3, eventualno bod iako u to ne vjerujem
Eto, neko moje misljenje, najmanje osvajamo 21 bod do kraja iako mnogo realnije da osvojimo 27 ili vise. Uz to opstanak ne bi trebao da bude doveden u pitanje
lisander je napisao/la:
Beduin je napisao/la:ali Radnik ima posjetu ove sezone cca 800 gledaoca a jucer su cak i ispod tog prosjeka bili
Jučer ih je "večiti derby" zaj.ebao, a realno u Bijeljini ljudima kur.ac puca za Radnikom, bitno je da se Zvezda ode pogledati
Ma da, navikli ljudi da im je Radnik nizeligas pa ga izgleda batalili i prate strane klubove ili beogradjane. Uostalom, sta god vi pricali, Bijeljina osim broja stanovnika i zgrada nije grad vec jedno obicno veliko selo. Seljacine zatucane, pa misle da je fazon navijati za beogradsku gamad, i kod njij vazi ono pitanje “Za koga navijaz, zvIJezda il' partizan? Da se razumijemo, tipicno za takve je da crvenu zvezdu zovu samo zijezdom i to na ijekavici iako tako nije originalno ime. I tako je po svim selima RS-a nazalost. Jak lokalpatriotizam je izrazen u BL i konurbaciji (najsjevernije sa Laktasima) kao i u okolnim gradicima tipa Celinac, zatim Teslic sa Leadersima, Doboj sa Vojvodama i Drina sa Vukovima. Mozda sam nekog izostavio, ali to je u sustini to. Sad Radnik ima rezultate, nadam se da ce se vratiti svom lokalnom klubu.
Rikardo je napisao/la:Meni bi draze bilo da ostane Olimpik, ove primitivce iz Banja Luke je sevap izbacit iz lige.
Aj' se sad izvini.
Opet oni o sovinizmu i neosnovanom pljuvanju po nasem narodu. Cc, ne mozes izlijeciti gamad, ovo je sportski forum.
Ali ovog kralja moram da citiram :D
MCMLXVII je napisao/la:Tkz. pjesma 'Mars na Drinu' historijska djikanska pjesma gdje se poziva na klanje i rat u prvom svijetskom ratu iz 1915, se sasvim normalno pusta na jednoj prvenstvenoj derbi utakmici 19. kola. pa koji su to umovi :tokralju: Ali abd u maju stize pravda, tako da ispadate pa se onda qurcite i pustajte sta zelite :wave:
O dan te јеbo, sta izlupa :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: Koja si ti budala, oca mi. Procitaj malo o prvom svjetskom ratu, do tad se ne vracaj na forum, postedi nas.
Agamemnon je napisao/la:A oni neka urlaju o Zvijezdi i Partizanu i "velikoj srbiji "do sudnjeg dana.
zvezdu i partizan ne mozes u istu recenicu sa velikom Srbijom, nema veze s vezom, ovi svi komunjare.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 29 feb 2016, 08:31

Komsije jel bio ofsajd kod vaseg drugog gola?

slika

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 29 feb 2016, 08:56

damirc je napisao/la:Komsije jel bio ofsajd kod vaseg drugog gola?

slika
Ko kuca!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 feb 2016, 09:04

Ako je svirao sudija, onda jeste :)

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 29 feb 2016, 09:13

damirc je napisao/la:Komsije jel bio ofsajd kod vaseg drugog gola?

slika
Tu je to. Kut nije dobar, a linija je prednost napadacu. Realno, ne treba vuci repove jer dobro sudjenje je bilo i na Grbavici i u Mostaru. Ne treba gledati lose, treba vidjeti iskljucivo dobre stvari, a ovo kolo je bilo vrlo kvalitetno. Sarajevo je iskoristilo greske Zrinjskog, gluposti koje nisu dostojne titule, a Zelju na Grbavici jucer ni bolji timovi ne bi dobili. Sjajna atmosfera, tesko da je u Europi ovaj vikend bilo gdje bolje.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 29 feb 2016, 09:18

Gdje je dobar bio, izmaltretirao je lik i nas i Zrinjski. Al hajd, nije on kriv sto ne zna :)
Sarajevo primilo golove svojim greskama, prvi gol smo bukvalno poklonili Zrinjskom, s druge strane i mi dali golove nakon greski protivnika, tako da bare-bare.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 29 feb 2016, 09:29

Agamemnon je napisao/la:Koga boli ba **** o srpskoj ligi i njihovim navijacima.
Neka navijaju za Madagaskar United ako hoce.
Od toga nemaju neke koristi.
Bijeljina je u BiH.Tu je bila tu ce i ostati.
A oni neka urlaju o Zvijezdi i Partizanu i "velikoj srbiji "do sudnjeg dana.
Ne pišem na pl temama, al na ovu glupost sam morao reagovati. Normalno je da će Srbi masovno navijati za dva najveća srpska kluba.

Kao što je normalno da u Španiji ogroman dio Španaca navija za dva svoja najveća kluba.
Neki smatraju da su po automatizmu Bogom dani da nekome nešto određuju, onda kreće boli me ______. Ne ne boli vas, samo bi željeli da namećete nekome šta će jesti, šta će raditi sa djevojkom, za koga će navijati, koju himnu poštovati, ne ide to tako....
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 29 feb 2016, 09:38

44Bertans je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Koga boli ba **** o srpskoj ligi i njihovim navijacima.
Neka navijaju za Madagaskar United ako hoce.
Od toga nemaju neke koristi.
Bijeljina je u BiH.Tu je bila tu ce i ostati.
A oni neka urlaju o Zvijezdi i Partizanu i "velikoj srbiji "do sudnjeg dana.
Ne pišem na pl temama, al na ovu glupost sam morao reagovati. Normalno je da će Srbi masovno navijati za dva najveća srpska kluba.

Kao što je normalno da u Španiji ogroman dio Španaca navija za dva svoja najveća kluba.
Neki smatraju da su po automatizmu Bogom dani da nekome nešto određuju, onda kreće boli me ______. Ne ne boli vas, samo bi željeli da namećete nekome šta će jesti, šta će raditi sa djevojkom, za koga će navijati, koju himnu poštovati, ne ide to tako....
Ovo je Bosna i Hercegovina.Bila,i BICE.
Tema je PL BiH.
A ne Zvijezda i Partizan.
Sto se tice nametanja bilo cega,tu ste svjetski prvaci. Od himne, zastave i svega ostalog.
Postedi me sarkazma.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 29 feb 2016, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 29 feb 2016, 09:39

Vec sada se vidi sta znači liga 12.Već borba za nju povećava kvalitet.Lijepo je bilo vidjeti i pocjetu na 3 stadiona u Sarajevu,Mostaru i Banjaluci.
Kako vidim već se formira liga polako.Realno ovih 10 koji su sada prvi ce i igrati tu ligu.Moguće je da će se Borac tu ugurati umjesto Mladosti ,Viteza ili Slavije i to je to...
Što se Borca tiče svima je jasno da bi ko je realan da bi veliki minus bio da ovaj klub ne igra.Baš zbog tog rivaliteta sa Sarajevskim klubovima...
Bijeljina je u Federaciji nepoznata sredina.
Ono što ja znam da gore para ko blata ima.Kada bi oni uspjeli uključiti jake ljude odozgo ,a Krstajić to slaze polako i ima viziju dosta bi mogli uraditi.
Mi moramo shvatiti da u sve i jednojj ligi u Evropi imamo klubove sa armijama navijača koji se uvjek bore za vrh ,i one koji su iz manjih sredina i bljesnu ponekad te ulaze i ispadaju.Tako je bilo i u bivsoj Yugi.Zato je i postojala velika četvorka...
Široki npr. nikad neće imati 10 hiljada na stadionu , ali su ljudi najbolji kolektiv iz razloga što imaju upravu koja sve ove godine nije dozvolila marku duga ni prema savezu ,drzavi i igracima...
I oni moraju igrati ovu ligu...Da se niko ne naljuti prije svih velikih su to zasluzili...
Jbt liga gdje ti napravis 10 miliona duga pa ti to neko lafo reprogramira i oprasta....
E ako cemo ozbiljnu ligu to se ne smije dozvoliti.Imas 5 miliona duga ne mozes vratiti mrs u 4 ligu pa ces za 3 godine otjerati bandu iz kluba i kad se vratis biti pametniji....
I kako vratiti navijače na stadione...Samo ulaganjem kvalitetom i plasmanom u Evropska takmičenja.
Evo primjer kvaliteta..Borac u subotu poziva moli ljude da dodju sakupe 5000 dolazi lider Sloboda.
Gledao sam utakmicu.Garantujem da poslije kvaliteta nogometa koji su prikazali jedni i drugi pola raje dvije godine neće otići na utakmicu...
Znači otvoren napadački nogomet je bitan za gol više,i kondiciono spremni igrači koji će moći bar hodati poslije 60 min....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.