Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Young zalosno ne zna krenuti naprijed...ali sta ces nema ko igrat tu poziciju
Ando treba umjesto Carrica uci jer ovaj nije pokreno niti jedne jedine akcije...
Ando treba umjesto Carrica uci jer ovaj nije pokreno niti jedne jedine akcije...
Kakva golchina. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
E tek ce sada utakmica liciti na nesta.United ce se vratiti ovde i preokrenuti.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Uh sreca pa ga dadose. Ovako sam siguran da cemo pobjediti 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Sta je Smallingu sa brojem..?
Kako jadno..Imam neki osjecaj da je David ono mogao odbraniti,ali nema veze..
Nek gubimo,to smo i zasluzili nakon ovakvog poluvremena.
Pa cak i protiv Brage smo bolje igrali,a protiv Brage smo katastrofalno odigrali prvo poluvrijeme.
Nekad mi je zao sto ne igraju Anderson i Cleverley vezu,tad smo dosta agresivniji,brzi,aktivniji i sve.
Kako jadno..Imam neki osjecaj da je David ono mogao odbraniti,ali nema veze..
Nek gubimo,to smo i zasluzili nakon ovakvog poluvremena.
Pa cak i protiv Brage smo bolje igrali,a protiv Brage smo katastrofalno odigrali prvo poluvrijeme.
Nekad mi je zao sto ne igraju Anderson i Cleverley vezu,tad smo dosta agresivniji,brzi,aktivniji i sve.
Smallingu, debilu jedan. Kao djete ga otrese.
Koja jadna igra. Sporo, traljavo i neprecizno. Ocito su ih podcjenili. Sramota. Scholes ocajan, Carrick isto tako. Uvest Andersona odma.
Koja jadna igra. Sporo, traljavo i neprecizno. Ocito su ih podcjenili. Sramota. Scholes ocajan, Carrick isto tako. Uvest Andersona odma.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
idemo po novi preokret , opusteno
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- paranojafredy
- Kontakt:
Lose bgm bezidejno totalno
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
gol iz niceg, ocekivano tvrda utakmica, puno smo bolji bili po desnoj strani, nadati se boljem nastavku
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Yebem ti krilo i majku. Pa kad to igra samo da ne pogrijesi. Kad to nema muda. Pa probaj proci nekoga, probaj taj centarsut, nemoj samo dodat unazad loptu. Ne zna se ko je gori Valencija il Young. Strasno, nek smo ga primili. Nismo suta imali u prvom poluvremenu protiv jedne Aston Ville.
Taman kad pomislis da ti krene u sezoni spustis se na zemlju ladno i shvatis da na dva prsta mozes nabrojat world class igrace u svojoj ekipi.
Nani je za ova krila Maradona
Taman kad pomislis da ti krene u sezoni spustis se na zemlju ladno i shvatis da na dva prsta mozes nabrojat world class igrace u svojoj ekipi.
Nani je za ova krila Maradona
Glory Glory Man United!
**** ti i ekipu i sve vise.
Pa koliko ovi ljudi covjeka mogu isfrustrirati to je cudo bozije. U kakvoj minuti i situaciji oni primaju gol. **** ga Small vise, onu loptu izbij u aut covjece boziji, oduva ga momak kao da ga ni bog nije dao, u zadnjim sekundama prvog dijela kada smo mi trebali samo mirno da privedemo utakmicu.
Scholsa odmah izvaditi, Younga takodjer, majka mu stara od njih dvojice u prvih 45 minuta vise stete nego koristi. Nek` nam je bog na pomoci u drugom dijelu, svi smo Villu prekrizili prije nego je tekma i pocela...

Pa koliko ovi ljudi covjeka mogu isfrustrirati to je cudo bozije. U kakvoj minuti i situaciji oni primaju gol. **** ga Small vise, onu loptu izbij u aut covjece boziji, oduva ga momak kao da ga ni bog nije dao, u zadnjim sekundama prvog dijela kada smo mi trebali samo mirno da privedemo utakmicu.
Scholsa odmah izvaditi, Younga takodjer, majka mu stara od njih dvojice u prvih 45 minuta vise stete nego koristi. Nek` nam je bog na pomoci u drugom dijelu, svi smo Villu prekrizili prije nego je tekma i pocela...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jao majko
...
Koja patnja gledati Janga. Park je od njega tri puta bolji igrac.

Koja patnja gledati Janga. Park je od njega tri puta bolji igrac.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otpuha ga Benteke.
Klasična kontra, mog'o je vala i Scholes žuti zaraditi, jer je neoprezno išao na jednog Villinog igrača. Al', da je to sudija prekinuo, ne bismo vidjeli ovaj gol.
Smalling je definitivno krivac. Dopustio je da Benteke u primanju lopte prođe i osvoji dovoljno prostora. Morao je praviti faul, nebitno što bi dobio žuti karton zbog istog.
Sve u svemu, loš United. Od Aston Ville ne očekujem ništa specijalno, al' po ovom prvom poluvremenu se ne bi reklo da je ovo duel sedamnaestolasirane i prvoplasirane ekipe na tabeli.

Klasična kontra, mog'o je vala i Scholes žuti zaraditi, jer je neoprezno išao na jednog Villinog igrača. Al', da je to sudija prekinuo, ne bismo vidjeli ovaj gol.

Smalling je definitivno krivac. Dopustio je da Benteke u primanju lopte prođe i osvoji dovoljno prostora. Morao je praviti faul, nebitno što bi dobio žuti karton zbog istog.
Sve u svemu, loš United. Od Aston Ville ne očekujem ništa specijalno, al' po ovom prvom poluvremenu se ne bi reklo da je ovo duel sedamnaestolasirane i prvoplasirane ekipe na tabeli.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ako je Evans duze povrijedjen, jadna nam je majka. Sa ovim Smallingom nam se crno pise protiv Readinga, a ne sta drugo.
Jedino mi je zao sto mozemo samo 3 izmjene izvrsiti,a kandidata je barem duplo vise.
- majestic24
- Kontakt:
COJK SE SAMO VRATIO ...STA OCEKUJETE OD NJEGA??? Da bude VIDIC?Cartman je napisao/la:Ako je Evans duze povrijedjen, jadna nam je majka. Sa ovim Smallingom nam se crno pise protiv Readinga, a ne sta drugo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma MU ovo lagano preokrece 

Pa moze li barem bit Adnan Mravac? Kakve samo greske pravi, nevidjeno. A nije ni neki igrac kad je u formi da ti pravo kazem.majestic24 je napisao/la:COJK SE SAMO VRATIO ...STA OCEKUJETE OD NJEGA??? Da bude VIDIC?Cartman je napisao/la:Ako je Evans duze povrijedjen, jadna nam je majka. Sa ovim Smallingom nam se crno pise protiv Readinga, a ne sta drugo.
- majestic24
- Kontakt:
Nije obrana kriva sto nema krila i veznog reda
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Samo u Unitedu cini mi se igrac koji je duze povrijedjen se gura od prve minute u jakim utakmicama, evo i Smalling nije igro pola godina i onda u prvih 11 protiv Brage, pa sad, fali mu ta ostrina. Sjecam se Heargrevs jednom nije godinu igro pa se naso u prvoj postavi protiv Arsenala cini mi se. Bilo je jos par primjera.
Pratim fudbal i tesko gdje to vidim osim kod Fergusona.
Znam da prvo malo odigraju za rezerve ali nije to to. Isto sa Schlsom i tom rotacijom, reko bi covjek da imamo 8 dobrih veznih igraca, ali niko od tih 8 nije odlican, a dobar je koliko znamo ocjena 3
Ni Scholes, ne odigra po 3 utakmice i onda cetvrtu je ko usporen snimak.
Konituitet, to nam fali, to je kod igraca najbitnije da igra utakmice, a ne samo da trenira
Pratim fudbal i tesko gdje to vidim osim kod Fergusona.
Znam da prvo malo odigraju za rezerve ali nije to to. Isto sa Schlsom i tom rotacijom, reko bi covjek da imamo 8 dobrih veznih igraca, ali niko od tih 8 nije odlican, a dobar je koliko znamo ocjena 3

Ni Scholes, ne odigra po 3 utakmice i onda cetvrtu je ko usporen snimak.
Konituitet, to nam fali, to je kod igraca najbitnije da igra utakmice, a ne samo da trenira
Glory Glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.