BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Znači faktor 85 treba naći xD
Sta Dzumhur radi ove sedmice? gledam liste turnira,i ne vidim nigdje njega,a ovaj Bastaad se ubio turnir za njega
-
- Kontakt:
Igra Davis Cup, velik turnir iz serije ITF 0 bodovaSemir1985 je napisao/la:Sta Dzumhur radi ove sedmice? gledam liste turnira,i ne vidim nigdje njega,a ovaj Bastaad se ubio turnir za njega
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Mislis hladi jaja u Grckoj?thelightblue je napisao/la:Igra Davis Cup, velik turnir iz serije ITF 0 bodovaSemir1985 je napisao/la:Sta Dzumhur radi ove sedmice? gledam liste turnira,i ne vidim nigdje njega,a ovaj Bastaad se ubio turnir za njega
Davis Cup je sljedece sedmice i kad mogu momci iz samog svjetskog vrha igrati moze i nas Danir. Uostalom taj DC je jedan od uslova za nastup na OI.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
i Bastad je sljedeće sedmice xD
-
- Kontakt:
Damir je vec norme za OI ispunio, duplo vise je igrao neko je bilo potrebno. Momci iz samog svjetskog vrha igraju samo kad je njima dosadno kod kuce i nemaju drugih turnira koje bi mogli igrati. Gdje je Nole, Federer, Nadal? Samo su rekli da necu igrati ove godine/ovaj mjesec u DC i je u redu. Kad jedan put je Damir otkazao zbog borbe za USO, onda je bila velika tragedija za vas...AnkleBreaker je napisao/la:Mislis hladi jaja u Grckoj?thelightblue je napisao/la:Igra Davis Cup, velik turnir iz serije ITF 0 bodovaSemir1985 je napisao/la:Sta Dzumhur radi ove sedmice? gledam liste turnira,i ne vidim nigdje njega,a ovaj Bastaad se ubio turnir za njega
Davis Cup je sljedece sedmice i kad mogu momci iz samog svjetskog vrha igrati moze i nas Damir. Uostalom taj DC je jedan od uslova za nastup na OI.
DC je smiješno i bespotrebno takmičenje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neće još dugo svakako, mijenjat će se sistem takmičenja sigurno, nikome ovo ne odgovara
Kakvi samo žrijebovi u Hamburgu i Bastadu sljedeće sedmice, a Damir će se ganjati u DCu ni za šta

Jedina pozitivna stvar da će ljudi u Bihaću moći gledati tenis

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ovo je mogao i preskociti. Mogli su ponovo staviti u Zenicu na hard i Mirza i Tomo bi to rijesili. Ovako sedmica sljake propade sto mi je najzalije.shminka je napisao/la:Kakvi samo žrijebovi u Hamburgu i Bastadu sljedeće sedmice, a Damir će se ganjati u DCu ni za šta![]()
![]()
Hajde bar cu prvi put gledati Damira na sljaci uzivo.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Aldin u finalu!
Naklepa poena da može igrati CH ko čovjekbadel62 je napisao/la:A šta je cilj Aldina sa ovim fjucersima ?

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- AnkleBreaker
- Kontakt:

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pocela prodaja ulaznica. 

- bosnacazin
- Kontakt:
gdje se mogu uzeti?AnkleBreaker je napisao/la:Pocela prodaja ulaznica.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
U kantini TK Una-gem.bosnacazin je napisao/la:gdje se mogu uzeti?AnkleBreaker je napisao/la:Pocela prodaja ulaznica.
Bas i ja to kontam, ovaj Bastad je uzas konkurencija, i ja kao takoreci Damiroskeptik moram reci da bi tu uz dobru formu i ozbiljnost stvarno mnogo mogao. Steta sto nije otisao.Semir1985 je napisao/la:Sta Dzumhur radi ove sedmice? gledam liste turnira,i ne vidim nigdje njega,a ovaj Bastaad se ubio turnir za njega
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ako neko sa foruma dolazi na ove meceve DC u Bihac neka se javi slobodno ako im bude sta trebalo, rado cu izaci u susret i upoznati vas sa ljepotama grada na Uni 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.