Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AshburtonG
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la AshburtonG » 10 sep 2023, 22:19

Cuj 48 hiljada... :rol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 sep 2023, 23:03

Marsal je napisao/la:
10 sep 2023, 21:53
ljevak je napisao/la:
10 sep 2023, 19:33
Marsal je napisao/la:
10 sep 2023, 14:23

Izgleda da će se privatizovat dio firme kojoj ja pripadam i to vrlo skoro ako sam dobro shvatio. :)

Nemam ništa protiv.

Mi idemo privatniku, ovi ostali nek ostanu pod patronatom države. Biće bolje i njima i nama.
Znaci bio sam upravu, ide reorganizacija :bih:
Eto vama blagostanja.
Kad ocekujete da pocne posao za Vareš? Tu ce bit love za vas.
U biti ništa novo, spominje se to već 10-ak godina. Vidjet ćemo kad će se to i desiti zapravo.

Bio je već jedan pokušaj ali je odbijen jer je u pitanju bio hrvatski privatnik koji je htio preuzet samo dio firme koji donosi novac.

U zadnje vrijeme spominje se ÖBB. To bi bio pun pogodak. Dio koji su preuzeli u Hrvatskoj je radnicima donio austrijske plate i mnogo bolje uslove, a kad Operacije rade dobro i Infrastruktura profitira.

Vareš ne znam kad tačno, počela je obnova i rekonstrukcija pruge. :bih:
Koji dio bi trebali preuzeti? Koliko iznosi taj dio procentualno u firmi po broju radnika?

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 sep 2023, 07:42

Raja, ima li iz BiH direktni let za Hamburg? Kako vi generalno gledate odakle imaju direktni letovi sa naših aerodroma?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 11 sep 2023, 09:08

Ah ti Olandezi...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 11 sep 2023, 09:54

Sergej inače dobar glumac, ali baš se ofira
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 11 sep 2023, 10:18

Surreal je napisao/la:
11 sep 2023, 09:54
Uvijek je bio egoistični kreten

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 sep 2023, 10:35

samocelik je napisao/la:
11 sep 2023, 07:42
Raja, ima li iz BiH direktni let za Hamburg? Kako vi generalno gledate odakle imaju direktni letovi sa naših aerodroma?
Ima iz Banja Luke , utorkom i subotom u 10:55h polijeće , leti WizzAir .

Generalno gledamo tako što odemo na web stranice aerodroma i vidimo odlazne i dolazne letove .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 sep 2023, 10:44

ArtemisFowl je napisao/la:
11 sep 2023, 10:18
Surreal je napisao/la:
11 sep 2023, 09:54
Uvijek je bio egoistični kreten
Meni je bezveze što kod nas ljudi gledaju glumce kakav je kao čovjek . Jeste da oni sami doprinose , pogotovo ovi što uđu u politiku , ali ja bih obavezno razdvojio njihov posao i privatni život .
Najbolji primjeri su upravo Sergej Trifunović i Emir Chivas Hadžihafizbegović .

U njihovu čast :

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 sep 2023, 10:53

admin je napisao/la:
10 sep 2023, 20:50
Zmajevi se već nalaze na Islandu, spremaju se za važnu utakmicu protiv domaće selekcije, a dan prije odigravanja iste održana je uobičajena press konferencija na kojoj su se novinarima, tačnije ekipi portala SportSport.ba koja jedina prati Zmajeve u dalekom Reykjaviku, obratili selektor Meho Kodro i golman našeg nacionalnog tima Ibrahim Šehić.
Mozel ovo bit? Ja mislio samo SportSport ne radi nista osim guzica, a svi ostali portali se ubise prateci sport?
Ignorisan na svom forumu. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 sep 2023, 11:04

Ma kontam mozda sportski fanovi putuju, daleko je Island, vjerovatno su svi ovi sto vole bh sport i smatraju da ga treba podrzati sad u avionu ili po aerodromima, pa ce se javiti dok se smjeste.

Inace, nisam apsolutno nista drugo ni ocekivao. Samo potvrdjuje moju tezu da su komentari o sadrzaju na portalu zlonamjerni i neobjektivni, da niko nikad ne pise o ono sto nedostaje nego pokusavaju ispasti inteligentniji nego sto jesu trazeci ono sto je visak. A u biti, upravo su oni koji isticu magazinske vijesti i nesto ih kao ismijavaju target skupina zbog kojih se te vijesti i pisu, oni su ti koji ih najvise i citaju.

Upravo zato nas i ne zanimaju i bice i dalje brisani kao i do sad.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 sep 2023, 11:26

admin je napisao/la:
11 sep 2023, 11:04
Ma kontam mozda sportski fanovi putuju, daleko je Island, vjerovatno su svi ovi sto vole bh sport i smatraju da ga treba podrzati sad u avionu ili po aerodromima, pa ce se javiti dok se smjeste.

Inace, nisam apsolutno nista drugo ni ocekivao. Samo potvrdjuje moju tezu da su komentari o sadrzaju na portalu zlonamjerni i neobjektivni, da niko nikad ne pise o ono sto nedostaje nego pokusavaju ispasti inteligentniji nego sto jesu trazeci ono sto je visak. A u biti, upravo su oni koji isticu magazinske vijesti i nesto ih kao ismijavaju target skupina zbog kojih se te vijesti i pisu, oni su ti koji ih najvise i citaju.

Niđe veze , u zadnje vrijeme većinom normalne diskusije i kada neko nešto objavi vezano za portal ( većinom kritika ) možda jedan forumaš mu odgovori ili niko , velika većina ignoriše .

Usput kad si već tu , je li postoji neko na portalu ko moderira komentare ?

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 sep 2023, 11:36

admin je napisao/la:

Daleko od toga da su samo magazinske vijesti problem.
Imaš zaposlenike koji pokušavaju pisati članke o sportskoj materiji koju ne poznaju pa samim time ispadaju smiješni, da ne kažem glupi.

Sumnjam da neko čita smeće napisano u koloni Magazin. Želim vjerovati da bar 90% onih koji nekad kliknu na vijest o "prsatoj profesorici" to urade čisto da vide kakav debilizam su danas pripremili dobitnici Pulitzera.

Bravo za Island. :salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 sep 2023, 11:38

Ma ja sam o tome pisao par puta, privatni je portal neka pišu ljudi šta hoće. Meni samo budu smiješni određeni naslovi, neko baš ima dara za to :lol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 sep 2023, 11:44

Arvid je napisao/la:
11 sep 2023, 11:38
Ma ja sam o tome pisao par puta, privatni je portal neka pišu ljudi šta hoće. Meni samo budu smiješni određeni naslovi, neko baš ima dara za to :lol:
Ma ni ja ga ne pokušavam popravit, yebe mi se, al' ako se već svjesno ide u javnost sa sadržajem kakav jeste pa nemoj se onda ni ljutiti kad se to istakne. :mrgreen:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 sep 2023, 11:45

Naslovi tipa: Pazite šta se desilo ovom onom fudbaleru - a tekst veze s tim nema ili je tek marginalno povezan...
Ok, vjerujem da je se to klika i ispravno, al opet...
Koševo Zapad

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 sep 2023, 11:47

Ma dosta se sjetiti prenošenja priče o Gradačcu jer eto debil je bio lafo bodybuilder.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 11 sep 2023, 12:21

admin je napisao/la:

Može tebi biti krivo koliko god ti hoćeš, ali kvalitet novinarstva na ovom portalu je dno dna. Evo primjer pogledaj koliko je članaka o tome da Salah "sigurno" ide iz Liverpoola. Znači tabloid 1/1.
Kako ja da očekujem ako pišete redovno bljuvotine da ćete sad odjednom imati jako kvalitetne izvještaje i članke iz Rejkjevika?

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 11 sep 2023, 14:25

slika

Koliko se svijet promijenio u ove 22 godine. :bih:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2023, 14:34

Asteriks je napisao/la:
11 sep 2023, 09:08

slika

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 sep 2023, 15:19

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.