Sinan "vjecno pojacanje" Ramovic.Cunami87 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:11Odron frajer,ne moze medaZileZile je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:08Slazem se @Braco. Koliko god je danas Veseli bio los, Ramovic je duplo gori od njega bio, a niko ga do sada nije spomenuo.braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:49Ne znam jel' iko spomenuo Ramovića.
Po meni momak ništa nije uradio otkad se vratio u Želju. Ovo utakmica što je odigrao nije se vidio nijednom, naprimjer sjećam se protiv TC nedavno na Grbavici ja sam se bukvano na sekundu syebo kad sam tek pred kraj prvog poluvremena sjetio da igra Ramović i to slučajno, ne jer je nešto uradio. Još standardno opet neke povredice ga handrile ko i prije.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Gledaj krila, a gledaj ovih sad. Sjesti i plakati. Sa ovakvim krilima bi i ja bio LevandovskiKjosevski, S.Stevanović, Bogičević, Kerla, Stanić, Blagojević, Marković, M. Stevanović, Zeba, Zakarić, Lendrić

Pročepit će negdje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jbt toliko mi se Erić danas mota u glavi, a zaboravim njega staviti na listu ovih kojim ističe ugovor na kraju sezone.braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:59Evo lista igrača kojim ističe ugovor na kraju sezone. Zahvalit se svima, a iskreno ne vjerujem da ćemo Ikića zadržat svakako tako da jbg. Već smo svakako napravili kiks ove zime sa produženjem ugovora Stevanoviću i Mujezinoviću, trebali smo se i njih otarasit.
- Fejzić
- Ramović
- Ikić
- Šabanadžović (istek posudbe)
- Šehić
- Bekrić
- Alispahić
- Lendrić
- Bojo
- Čeliković (istek posudbe)
- Miličević (istek posudbe)
- Nargalić
-
- Kontakt:
Zabrinuo sam se sto ne pises

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:17Strahujem ja da cu ih vidjet na derbiju oca im yebem

@igrajlopte 🐦
Ma majke mi postao ravnodusan,danas gledao malo i prebacio ,mrsko mi i gledati ove levatine

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Golmani: Bender
Odbrana: Kosorić, Stevanović, Blažević, Vrhovac
Sredina: Štilić, Veselinovic, Mujezinović, Subašić, Hrelja
Napad: Juricic, Zec
Ovo su igrači koji ostaju i sljedeću sezonu po ugovoru.
Odbrana: Kosorić, Stevanović, Blažević, Vrhovac
Sredina: Štilić, Veselinovic, Mujezinović, Subašić, Hrelja
Napad: Juricic, Zec
Ovo su igrači koji ostaju i sljedeću sezonu po ugovoru.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
U odbrani jos Miletic fali. Da se jos kako rijesiti Kosorica, Blazevica i fino bi se ekipa ocistila. Na zimu jos dodatno pocistiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
povraca mi se
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mislim da je fundamentalni problem sto nasi igraci nemaju fizicku spremu da igraju onu presing igru kao sto smo danas pokusali. Neko je napisao sto nije Stilic sam krenuo naprijed umjesto da pokusa onaj pas koji je zavrsio daleko. Pa upravo zato sto nema snage za vise.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 18 apr 2021, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Razumijem sto posto, nadam se da nisi vidio bolikurca cuj mene bolikurca kapitena SEMIRA ŠTILIĆAAAdelinjo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:24Ma majke mi postao ravnodusan,danas gledao malo i prebacio ,mrsko mi i gledati ove levatine![]()
ŠTILIĆ SEMIR UNOSI NEMIR(nama)
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Svakac cast Amaru koliko je debial doveo na jedno mjesto,fkt moras znati zanat za ovosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:30Razumijem sto posto, nadam se da nisi vidio bolikurca cuj mene bolikurca kapitena SEMIRA ŠTILIĆAAA
ŠTILIĆ SEMIR UNOSI NEMIR(nama)

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sanjat ću večeras onu odvratnu facu erića, mali pokvareni gad, gadi mi se više od Veselog
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:31Svakac cast Amaru koliko je debial doveo na jedno mjesto,fkt moras znati zanat za ovosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:30Razumijem sto posto, nadam se da nisi vidio bolikurca cuj mene bolikurca kapitena SEMIRA ŠTILIĆAAA
ŠTILIĆ SEMIR UNOSI NEMIR(nama)![]()
Ja sam se sjebo kakve je mongoloide doveo.
Okej nije mogao imat Radovca, Ayajia, Jovanovića, Pavića, Krpića, Fanima, Crnkića... al je onda mogao gurat Gasala, Miličevića na go, Durakovića, Kulašina... i imao bi podrsku svih nas jos dovest dvojicu trojicu na posudbu koji su ok igraci a ne ove nehljebe skupljat.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Frane2020 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:56Duze bi ti i ja na crno izdrzali u Svici nego on legalno.braco je napisao/la: ↑18 apr 2021, 22:49Ne znam jel' iko spomenuo Ramovića.
Po meni momak ništa nije uradio otkad se vratio u Želju. Ovo utakmica što je odigrao nije se vidio nijednom, naprimjer sjećam se protiv TC nedavno na Grbavici ja sam se bukvano na sekundu syebo kad sam tek pred kraj prvog poluvremena sjetio da igra Ramović i to slučajno, ne jer je nešto uradio. Još standardno opet neke povredice ga handrile ko i prije.

Ubiparip,Zakarić,Zeba,Miroslav Stevanović,Graovac,Blagojević,Krpić....
Kakvi su sve igraci igrali u bliskoj proslosti,a ovo sad da Bog sačuva...
Kakvi su sve igraci igrali u bliskoj proslosti,a ovo sad da Bog sačuva...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Kad smo kod tih pojačanja i slično, ja sam skroz zaboravio da smo objavili da tražimo novog sportskog direktora. Koga dovesti na tu poziciju?
Zadnja izmjena: braco, dana/u 18 apr 2021, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.