FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za Europu su potrebna 54 boda. Dakle, sve pobjede kući + 9 bodova na strani. Ako uzmemo da kući izgubimo 5 bodova (a nećemo), onda u gostima moramo uzeti 14. 3 već imamo. Računica je jasna.
Ta priča o tome kako niko ne pljuje Amara, ne pije vode, iz prostog razloga što prvo što slijedi nakon "ko je ovaj debil u napadau" jeste "ko stavlja ovog debila". Svakako, nije jednom rečeno "ko gura Lazara" i "zna se dobro što ga Amar forsira."
Ta priča o tome kako niko ne pljuje Amara, ne pije vode, iz prostog razloga što prvo što slijedi nakon "ko je ovaj debil u napadau" jeste "ko stavlja ovog debila". Svakako, nije jednom rečeno "ko gura Lazara" i "zna se dobro što ga Amar forsira."
- bistrikboy
- Kontakt:
A ko to prica?Niko.Ali da ih je teze dobiti nego ostale,da.Ko ne ide po utakmicamna moze samo nagađati kako igraju ali koje bio par puta u TZ i travniku zna kakvi su uslovi,doduse u Tz evo vec dvije godine normalno suđenje,a u Travniku odron zesci (reklo bi se ocekivano),to sto ste vi umislili sebi da Željo ne smije izgubiti ni jednu utakmicu je vec problem za psihologiju,jer ja i mnogi drugi smo znali unaprijed porazeni ici u Orasje,Modricu,Laktase...da gledamo Želju,jer je samo on bitan,a titule i kupovi dolaze u intervalima.Imamo ekipu koja je i vise nego sposobna za vrh,veoma povoljan raspored na proljece i prije svega imamo Amara,sve ostalo je nebitno.nestor je napisao/la: Price da se ne mogu pobjediti travnik i sloboda, možete pricati nekom drugom.
Ova rasprava je dokaz da se svasta nakupilo oko Želje,kako u klubu tako i van njega,neke je paranoja davno savladala pa su umisli sebi svasta.Sreca pa je Amar bezobrazno realan.Također prica oko Laza smara,da imamo neku alternativu i ja bih vjerovatno srao po njemu ali nemamo,Daka je neozbiljan eno mu drugova pitarskih nek se s njima lize,Bajro nema kvalitet,Pehilj i Nikolic djeca.Mozda se ukaze neki spic do kraja prelaznog roka,potreban nam je.Alen je otisao jer je dosao nespreman i onakav ne bi zaigrao do novembra,a i on se zeli posvetiti trenerskom poslu,nek mu je sa srecom.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- nikad_izvini
- Kontakt:
Pljuješ igrača kojeg Amar forsira. Ovdje se priča da trebamo da haramo ligom jer vi tako kažete. Date par maraka, dođete na domaću utakmicu i kontate da ste najpametniji. Čim kakite iza monitora, pod nikom, očito je da niste. Samo izrazito plitki ljudi mogu da rondaju aktuelnim šampionima jer su izgubili dvije utakmice kod mesara u gostima i jer su dobili vodeću ekipu na tabeli, bez kiksa kući. Šta će tek biti ako/kad kiksmo na Grbavici ? Jesul to navijači, po meni nisu. To je skupina nerealnih likova koja živi u iluziji da je u BiH lako biti šampion i da Travnik i Slobodu trebamo da šamaramo kad i gdje stignemo bez PRIVATIZACIJE KLUBOVA i krivičnih prijava za mešetare u fudbalu.nestor je napisao/la:Ja Amara nikad nisam pljuvao niti ga tjerao, niti to namjeravam ikad u životu.Za mene je on jedina svijetla tacka u klubu i daj Bože da poživi na klupi još jedno 10 godina najmanje.
Nemoj mi stavljati to u usta kad nisam to rekao.
Ovdje se uopšte ne piše o Amaru vec o našim igracima, napadacima koji ne znaju dati gola i odbrani koja prima golove.
Price da se ne mogu pobjediti travnik i sloboda, možete pricati nekom drugom.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Pa ne može Amar Osim uci u teren i zabiti gol umjesto Popovića.elSaik je napisao/la:Za Europu je potrebno 50 bodova. Dakle, sve pobjede kući + 5 bodova na strani. Ako uzmemo da kući izgubimo 5 bodova (a nećemo), onda u gostima moramo uzeti 10. 3 već imamo. Računica je jasna.
Zašta je placen taj igrac ako nije za golove, šta mu je dužnost nego zabijati golove.
Samo treba da zabija golove i ništa više, ne traži od njega da se bavi kvantnom fizikom ili globalnim otopljavanjem.
Nece Osim za njih igati i braniti gol i praviti akcije na sredini i zabijati golove.
IMA LI SUTRA TRENING I U KOLIKO SATI ??? džaba vam je prepiranje kad Amar odlučuje , i hvala Bogu da je tako . Zato umjesto pametovanja , u subotu svi na GRBAVICU , da podržimo naš klub !
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
nikad_izvini prijatelju,metes ih k'o metlom,svaka ti cast kad imas snage da se natezes sa svakakvom djecurlijom po internetu. 

Zadnja izmjena: Tarantino, dana/u 22 avg 2010, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
ali nema para,sve se rastalilo....
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da podebljam, možda neko slabije vidibistrikboy je napisao/la:A ko to prica?Niko.Ali da ih je teze dobiti nego ostale,da.Ko ne ide po utakmicamna moze samo nagađati kako igraju ali koje bio par puta u TZ i travniku zna kakvi su uslovi,doduse u Tz evo vec dvije godine normalno suđenje,a u Travniku odron zesci (reklo bi se ocekivano),to sto ste vi umislili sebi da Željo ne smije izgubiti ni jednu utakmicu je vec problem za psihologiju,jer ja i mnogi drugi smo znali unaprijed porazeni ici u Orasje,Modricu,Laktase...da gledamo Želju,jer je samo on bitan,a titule i kupovi dolaze u intervalima.Imamo ekipu koja je i vise nego sposobna za vrh,veoma povoljan raspored na proljece i prije svega imamo Amara,sve ostalo je nebitno.nestor je napisao/la: Price da se ne mogu pobjediti travnik i sloboda, možete pricati nekom drugom.
Ova rasprava je dokaz da se svasta nakupilo oko Želje,kako u klubu tako i van njega,neke je paranoja davno savladala pa su umisli sebi svasta.Sreca pa je Amar bezobrazno realan.Također prica oko Laza smara,da imamo neku alternativu i ja bih vjerovatno srao po njemu ali nemamo,Daka je neozbiljan eno mu drugova pitarskih nek se s njima lize,Bajro nema kvalitet,Pehilj i Nikolic djeca.Mozda se ukaze neki spic do kraja prelaznog roka,potreban nam je.Alen je otisao jer je dosao nespreman i onakav ne bi zaigrao do novembra,a i on se zeli posvetiti trenerskom poslu,nek mu je sa srecom.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ma po mom misljenju amarova zamisao sa lazarom je da prima lopte i da spusta na bokove, koji bi se onda trebali survat u sesnesterac i to nam za sada i neide bas...ja licno zamjeram lazi samo kad izadje 1 na 1 sa golmanom sto ne prestano fula, i to ko dolazi na trening moze potvrditi, jos je tad pritisak manji u glavi da ga mora zabiti...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Tarantino je napisao/la:nikad_izvini prijatelju,metes ih k'o metlom,svaka ti cast kad imas snage da se natezes sa svakakvom djecurlijom po internetu.

E pa ne može tako

Problem u tvojim postovima je sto "stavljas drugima rijeci u usta", pa tako u ovom slucaju i meni. Ono sto sam ja napisao nije pljuvanje, ono je realno i objektivno razmisljanje.nikad_izvini je napisao/la:golume i potpisivaču. Očito je da nam je Lazar prvi napadač. Imamo dvije opcije. Da ga podržimo ili da pričamo kako je loš. Vi koji pričate kako je loš nemojte da se čudite kad Sjever juskoro počne da **** familiju i Amaru, Lazaru već ****, KOJI GA DRŽI U EKIPI. Vi niste treneri. Amar jeste. Željo nema para da dovede boljeg napadača. Do tada bi bilo logično da podržimo IGRAČA ŽELJE i trenera koji ga FORSIRA. Jel tako. Po vama, NIJE. Neko blesav ovdje ?
Takodjer, problem na ovoj temi je precesto koristenje konstrukcije "jel' ti znas bolje od Amara" i slicnih. To je odgovor na skoro svaku kritiku, bila ona konstruktivna ili ne. Ja ne mislim da znam, Amara jako cijenim, ali razumijem fudbal dovoljno da mogu vidjeti neke "skrivenije" stvari. Isto tako, svaki fudbalski strucnjak na svijetu pravi greske i lose procjene, pa tako i Amar.
Podrzat cu ja i Lazara i ostale, ne brini se. Ali, ne mogu protiv sebe, moram biti realan. A, realnost je za neke previse surova i tesko prihvatljiva.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Šta bi mi da nam nije Širokog, gdje je mnogo lakše igrati... Nikad boda u gostima uzeli ne bi! Ovako, uvijek ima lagano gostovanje u Širokom, gdje se redovno svake sezone bodovno obezbijedimo. Ne d'o Bog da Široki ispadne iz lige. Široki i Olimpik.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- nikad_izvini
- Kontakt:
De mi objasni kako da odvojimo "objektivno pisanje" od pljuvanja. Sad da pitaš sve ove pljuvače rekli bi da su samo objektivni. Takva priča NE POMAŽE. Zapravo, mnogo više odmaže. Ako se neko uvrijedi, a nije pljuvač, ide na sve utakmice, pardon, kolateralna štetagollum je napisao/la:Problem u tvojim postovima je sto "stavljas drugima rijeci u usta", pa tako u ovom slucaju i meni. Ono sto sam ja napisao nije pljuvanje, ono je realno i objektivno razmisljanje.nikad_izvini je napisao/la:golume i potpisivaču. Očito je da nam je Lazar prvi napadač. Imamo dvije opcije. Da ga podržimo ili da pričamo kako je loš. Vi koji pričate kako je loš nemojte da se čudite kad Sjever juskoro počne da **** familiju i Amaru, Lazaru već ****, KOJI GA DRŽI U EKIPI. Vi niste treneri. Amar jeste. Željo nema para da dovede boljeg napadača. Do tada bi bilo logično da podržimo IGRAČA ŽELJE i trenera koji ga FORSIRA. Jel tako. Po vama, NIJE. Neko blesav ovdje ?
Takodjer, problem na ovoj temi je precesto koristenje konstrukcije "jel' ti znas bolje od Amara" i slicnih. To je odgovor na skoro svaku kritiku, bila ona konstruktivna ili ne. Ja ne mislim da znam, Amara jako cijenim, ali razumijem fudbal dovoljno da mogu vidjeti neke "skrivenije" stvari. Isto tako, svaki fudbalski strucnjak na svijetu pravi greske i lose procjene, pa tako i Amar.
Podrzat cu ja i Lazara i ostale, ne brini se. Ali, ne mogu protiv sebe, moram biti realan. A, realnost je za neke previse surova i tesko prihvatljiva.

Problem je što većina takvih dođe na cirka 5-6 najzanimljivijih utakmice na Grbavicu i ako ga neko prevari na jedno gopstovanje. Jel takvi trebaju da pišu svoja mišljenja i štete atmosferi. Ne trebaju. A većina je takvih. Čim pišu to što pišu. Ponekad naleti neka kolateralna šteta. Bolje tako nego da se dopusti dijelu Sjevera da nametne svoje mišljenje od kojeg se ježim.
Evo ja sam simbol "pljuvača"! Koliko sam čest na utakmicama?

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Problem je sto vecina kriticara misli,da nas koji ne pljujemo po svemu ne boli poraz,da je neko tu samo da odgleda utakmicu,a da mu se hebe kako ce zavrsiti,da smo svi slijepi pored ociju,da ne vidimo da Lazar nije Torres....ali nije bas tako,jer svi mi volimo Želju svim srcem,svi zelimo da on pobjedjuje,da zabija u prosjeku po 5-6 golova i da hara ligom,ali neke stvari se ne mogu desiti preko noci,i trebamo svi strpljivo cekati,vjerovati u Amara i dati mu bezrezervnu podrsku,jer AMAR VOLI ŽELJU kao i svi mi i siguran sam da ce uvijek raditi za dobrobit kluba.Vidim mnogi placu za Bekrićem i kao nemamo pleja ovo ono,a ja sam siguran da je Zeba za njega Maradona,u svim aspektima fudbalske igre osim u brzini,a takvom igracu to i nije neki hendikep,zato manje supljirajte i kritikujte,jer je to za dobrobit i Želje i svih nas,a znamo sta nam se sve desavalo dok su nas sa klupe predvodili raznorazni prodavaci magle,koji su nas skoro unistili,samo se toga sjetite i sve ce vam biti jasno....nikad_izvini je napisao/la:Tarantino je napisao/la:nikad_izvini prijatelju,metes ih k'o metlom,svaka ti cast kad imas snage da se natezes sa svakakvom djecurlijom po internetu.U prvom Amarovom mandatu sam bio mlađi pa nisam toliko mogao da utičem na događaje. Sad mogu. I nisam sam
Voljni momenat je također na nivou
Ovi ne kontaju da ovakvim pričama samo štete Želji i Amaru koji ga trenutno vodi. Sad su postale tragedije ako izgubimo u gostima. Šta će biti ako počnemo da gubimo kod kuće ? Kako će se onda pojedinci ponašati i šta će pričati ? To je pitanje. Takva atmosfera dovodi do veoma logičnog raspleta. Onda će takvi nestati i čekati novu titulu, da laju.
E pa ne može tako
Ovo prvo se ne odnosi na tebe?nikad_izvini je napisao/la:nestor je napisao/la:kontate da ste najpametniji. Čim kakite iza monitora, pod nikom, očito je da niste. Samo izrazito plitki ljudi mogu da rondaju aktuelnim šampionima jer su izgubili dvije utakmice kod mesara u gostima i jer su dobili vodeću ekipu na tabeli, bez kiksa kući.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Željovac, ti imaš neki problem sam sa sobom, očito
AKo citiraš, citiraj sve, nemoj segmente. Ako imaš neki problem sa mnom ili svijetom, idi i liječi se. Šta da ti kažem

AKo citiraš, citiraj sve, nemoj segmente. Ako imaš neki problem sa mnom ili svijetom, idi i liječi se. Šta da ti kažem

Ko je ovo IKAD rekao? Jedini problem je što su se mnogi pretplatili na ljubav prema ŽELJI, pa tersaju kad neko i na forumu prijmijeti stvari koje ne valjaju i bez imalo poštovanja se odnose prema takvima. I u tom procesu im nije ni bitno ni kad Amar kaže da je protivnik više želio, da su uslovi bili idealni, da nije bilo igre...Tarantino je napisao/la: Problem je sto vecina kriticara misli,da nas koji ne pljujemo po svemu ne boli poraz
On sve to može reći. Ali samo ON! Drugi ne smiju ponoviti!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pišeš k'o da si poništen!nikad_izvini je napisao/la:Željovac, ti imaš neki problem sam sa sobom, očito![]()

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dobro,preformulisacu taj dio posta,"vecina kriticara misli da smo mi,koji ne pljujemo po svemu,glupi ili namjerno slijepi na neke ocigledne stvari u nasoj igri i klubu"....Željovac je napisao/la:Ko je ovo IKAD rekao? Jedini problem je što su se mnogi pretplatili na ljubav prema ŽELJI, pa tersaju kad neko i na forumu prijmijeti stvari koje ne valjaju i bez imalo poštovanja se odnose prema takvima. I u tom procesu im nije ni bitno ni kad Amar kaže da je protivnik više želio, da su uslovi bili idealni, da nije bilo igre...Tarantino je napisao/la: Problem je sto vecina kriticara misli,da nas koji ne pljujemo po svemu ne boli poraz
- nikad_izvini
- Kontakt:
Prema tebi pošstovanja nemam. Pišeš a ne znaš. Da ponovimo onu priču o Lazaru ? Sjećaš li se tvojih čuđenja o njegovoj igri u Širokom gdje te ljudi poklopiše. Da ti ponovim. Nije mi mrsko da tražim ?Željovac je napisao/la:Ko je ovo IKAD rekao? Jedini problem je što su se mnogi pretplatili na ljubav prema ŽELJI, pa tersaju kad neko i na forumu prijmijeti stvari koje ne valjaju i bez imalo poštovanja se odnose prema takvima. I u tom procesu im nije ni bitno ni kad Amar kaže da je protivnik više želio, da su uslovi bili idealni, da nije bilo igre...Tarantino je napisao/la: Problem je sto vecina kriticara misli,da nas koji ne pljujemo po svemu ne boli poraz
Dalje, nismo se mi pretplatili na ljubav prema Želji nego pojedini misle da mi možemo biti Man Utd preko noći. S tim da si ti neki kontraš, baš me zanima kako i šta dalje ?
Moj stav je jasan, da čujem tvoj. Šta valja, šta ne valja. Kako to riješiti al konkretno. Kako riješti da se ne "brukamo" u Travniku i Tuzli.
Da čujem

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Tuce11 i 53 gosta.