RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- primasquadra
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
To su se klubovi dogovorili da osiguraju jednak broj ulaznica . Volio bi da ide i vas preko 1000 i nas dole toliko da bude i navijački na nivou . usraše sve realno . iako je i problem što u vrapčićima nemože stati više gostujućih .
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Pa nije ni realno za ocekivat da brojka bude ista na stadionu koji prima maksimum 5 000 - 6 000 i stadionu koji prima 25 000....Nemogu osigurati vise od 4 autobusa? Ciste lazi i nista vise.primasquadra je napisao/la:To su se klubovi dogovorili da osiguraju jednak broj ulaznica . Volio bi da ide i vas preko 1000 i nas dole toliko da bude i navijački na nivou . usraše sve realno . iako je i problem što u vrapčićima nemože stati više gostujućih .
Prkosni i Ponosni od 1922
Dobar zrijeb kupa.Vitez moramo proci
PS obradovace nam se @pastrmka i @tosre
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ma igraju se dvije utakmice,imamo bolji tim i moramo to odraditi što bezbolnije,mislim bez povreda i sl.Samo ozbiljno pristupiti utakmici i neće biti problema.Evo da se izvinem raji za ovaj shellrodjenisa je napisao/la:Dobar zrijeb kupa.Vitez moramo proci

Neznam ko je dogovarao ovaj broj karata,ali to je sramota i ne treba ni njima na proljeće dati više od 10 karata,ovo je čista provokacija i zaoštravanje stanja u Mostaru pred izbore.I čudno mi je da je naša uprava no to pristala.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
ma kratko i jasno pristali na isti broj karata nama pod BB i njima u vrapcicima, onda tribina u nas za gostujuce navijace i neprima vise od 200-300 pa stim je zar dogovor 200 i za nas! ali glupost teska, zna se da gostima ide 5% od kapaciteta stadiona! ovo rade vec nekoliko sezona zaredom, zar da nebi slucajno doslo vise nasi nego ultrasa na stajanju!emil02in je napisao/la:Ma igraju se dvije utakmice,imamo bolji tim i moramo to odraditi što bezbolnije,mislim bez povreda i sl.Samo ozbiljno pristupiti utakmici i neće biti problema.Evo da se izvinem raji za ovaj shellrodjenisa je napisao/la:Dobar zrijeb kupa.Vitez moramo proci
PS obradovace nam se @pastrmka i @tosreali i ja sam gledao na oficijelnoj nije na spisku sponzora,a na panou ima znak shell-a kad je Isić potpisivao ugovor i zato sam pitao druga na pp šta on zna o tome.Ako stoji znak na panou onda je kakav takav sponzor,e sad niko još ništa iz uprave nije o tome govorio.
Neznam ko je dogovarao ovaj broj karata,ali to je sramota i ne treba ni njima na proljeće dati više od 10 karata,ovo je čista provokacija i zaoštravanje stanja u Mostaru pred izbore.I čudno mi je da je naša uprava no to pristala.
sto se tice kupa dobar zdrijeb! jest da je premierligas ali vitez je prelos ove sezone i svakako smo vrlo veliki favoriti, nevidim da nas ikako mogu iznenadit preko dvi utakmice! da je jedna mozda neki bunker i slucajna kontra ili centarsut ali ovako kad se dvi igraju nesekiram se ni sekunde za prolazak dalje u 1/4 finale... od ostali parova svakako siroki-zeljo je prejak par vec ovako rano i dobro je za nase ambicije u kupu da ce jedna od ove dvi ekipe ispast ovako rano, volio bi da siroki ispadne, ne iz neke mrznje nego cisto iz tog razloga da se mi abnormalno patimo snjima i da je tu vise stvorena neka vrsta kompleksa, nekako i kad dobro igramo kao prosli put sami sebe dokrajcimo sa glupom greskom! kone poslje napredka u proslom kolu opet dobise najlaksi moguci par, treceligas sloga iz ljubuskog! sto se tice protivnika kojeg bi pozelio u 1/4 finalu to bi bio pobjednik iz duela Metalleghe BSI - Mladost Velika Obarska, za sto laganiji put do 1/2 finala, e onda medju 4 ekipe nevidim da bi ijedan los protivnik ostao pa sta bude bude!
Od jednog gradskog derbija je napravljen veliki seljakluk. U Sarajevu se može oko 2 hiljade gostujućih navijača obezbijediti i to u korteu do stadiona, nama ne mogu ni s prevozom. Koliko mi kasnimo s organizacijom. Tu nisu krivi čelnici Zrinjskog, nego i našeg kluba na čelu sa gradom koji je nesposoban za bilo kakve manifestacije. Nek su Miligram uspjeli obezbijediti u Sjevernom , a to što ubijaju pojam derbija u onu njegovu pravu srž, to nema veze.
Mislim da je najviše do policije.Kako izdvojiti 200 ljudi?Po kojim kriterijima?shaman7 je napisao/la:Od jednog gradskog derbija je napravljen veliki seljakluk. U Sarajevu se može oko 2 hiljade gostujućih navijača obezbijediti i to u korteu do stadiona, nama ne mogu ni s prevozom. Koliko mi kasnimo s organizacijom. Tu nisu krivi čelnici Zrinjskog, nego i našeg kluba na čelu sa gradom koji je nesposoban za bilo kakve manifestacije. Nek su Miligram uspjeli obezbijediti u Sjevernom , a to što ubijaju pojam derbija u onu njegovu pravu srž, to nema veze.

- VigorMostarac
- Kontakt:
MA NEMOŽEMO VIŠE DOPUŠTATI OVO.
SVI U SUBOTU OKUPLJANJE NA MUSALI ILI AUTOBUSKOJ I PUT POD B.B.
NIKO ARMIJU OD PAR HILJADA NEMOŽE SPRIJEČITI DA GLEDAMO I BODRIMO SVOG VELEŽA
PJEHE U KORTEO
ONI SU NAŠA PRVA LJUBAV I ZA NJIH I KRV SVOJU
SJEĆATE SE VALJDA PRVOG GOSTOVANJA POSLJE RATA NA STAJANJU,ARMIJU KAD KRENE NEMOŽE NIKO ZAUSTAVITI A SADA SMO VELEŽU NAJPOTREBNIJI KAD SE LOME STVARI JER SA POBJEDOM STIŽEMO ZRINJSKI I DEFINITIVNO SE VRAČAMO U UTRKU ZA PRVA 3 MJESTA.
USTAJMO ĐAVOLI I PODRŽIMO NAŠE ROĐENE
S NJIMA SMO PLAKALI,S NJIMA SE RADOVALI
ROĐENI SU PA SKORO SVE LJEPO ŠTO JE OSTALO OD MOJIH USPOMENA I MOG GRADA.
PODRŽIMO ROĐENE U POVRATKU NA MJESTO GDJE MU JE UVJEK I BILO MJESTO A TO JE VRH,SAMI VRH.
NA NAMA JE SADA DA OKRENEMO STRANICU ZA BOLJU BUDUCNOST NAS I VELEŽA ,MOŽDA MI MOŽEMO BITI KLJUC A MISLIM DA MOŽEMO JER SNAGA JE U LJUBAVI KOJU IMAMO PREMA NAŠEM VELEŽU.
ZATO ZADNJI PUT VAS POZIVAM
USTAJTE,USTAJTE ĐAVOLI I PODRŽIMO NAŠE ROĐENE
SVI U SUBOTU OKUPLJANJE NA MUSALI ILI AUTOBUSKOJ I PUT POD B.B.
NIKO ARMIJU OD PAR HILJADA NEMOŽE SPRIJEČITI DA GLEDAMO I BODRIMO SVOG VELEŽA
PJEHE U KORTEO
ONI SU NAŠA PRVA LJUBAV I ZA NJIH I KRV SVOJU
SJEĆATE SE VALJDA PRVOG GOSTOVANJA POSLJE RATA NA STAJANJU,ARMIJU KAD KRENE NEMOŽE NIKO ZAUSTAVITI A SADA SMO VELEŽU NAJPOTREBNIJI KAD SE LOME STVARI JER SA POBJEDOM STIŽEMO ZRINJSKI I DEFINITIVNO SE VRAČAMO U UTRKU ZA PRVA 3 MJESTA.
USTAJMO ĐAVOLI I PODRŽIMO NAŠE ROĐENE
S NJIMA SMO PLAKALI,S NJIMA SE RADOVALI
ROĐENI SU PA SKORO SVE LJEPO ŠTO JE OSTALO OD MOJIH USPOMENA I MOG GRADA.
PODRŽIMO ROĐENE U POVRATKU NA MJESTO GDJE MU JE UVJEK I BILO MJESTO A TO JE VRH,SAMI VRH.
NA NAMA JE SADA DA OKRENEMO STRANICU ZA BOLJU BUDUCNOST NAS I VELEŽA ,MOŽDA MI MOŽEMO BITI KLJUC A MISLIM DA MOŽEMO JER SNAGA JE U LJUBAVI KOJU IMAMO PREMA NAŠEM VELEŽU.
ZATO ZADNJI PUT VAS POZIVAM
USTAJTE,USTAJTE ĐAVOLI I PODRŽIMO NAŠE ROĐENE
VFC THE RELIGION
I svi đavoli ustaše.
-
- Kontakt:
MoR je napisao/la:I svi đavoli ustaše.

Ne loži se bezvezedrakensang je napisao/la:MoR je napisao/la:I svi đavoli ustaše.![]()
![]()

Apsolutno me / nas ne zanima. Pa jebote više će policajaca biti od gostujućih navijača. Prvi put se slažem sa Ultrasima i govorim da su grad i policija usrali derbi. Kako zaštiti hiljadu ultrasa ? Ne kontam nikakoanel81m je napisao/la:Mislim da je najviše do policije.Kako izdvojiti 200 ljudi?Po kojim kriterijima?shaman7 je napisao/la:Od jednog gradskog derbija je napravljen veliki seljakluk. U Sarajevu se može oko 2 hiljade gostujućih navijača obezbijediti i to u korteu do stadiona, nama ne mogu ni s prevozom. Koliko mi kasnimo s organizacijom. Tu nisu krivi čelnici Zrinjskog, nego i našeg kluba na čelu sa gradom koji je nesposoban za bilo kakve manifestacije. Nek su Miligram uspjeli obezbijediti u Sjevernom , a to što ubijaju pojam derbija u onu njegovu pravu srž, to nema veze.
-
- Kontakt:
Ovo je smiješno ja navijam za Zrinju al ovo što oni rade je žalosno, netrebamo nikako pregovarat sa policijom niti ikakve kontakte imat jednostavno dolazit na stadion pa nek se oni sekiraju odakle ko šta kako !
- VigorMostarac
- Kontakt:
SPORT CENTAR
Navijačima Veleža omogućeno je 500 ulaznica...
Tema broj jedan u gradu na Neretvi dan uoči okršaja Zrinjskog i Veleža Pod Bijelim brijegom, mostarski je gradski derbi. I dok u jednom i drugom taboru teku posljednje pripreme pred meč, užurbano se pripremaju i navijači.
Još od ponedjeljka u Fejićevoj i Titovoj ulici u Mostaru kao i u naselju Zalik stoje transparenti sa natpisom „Svi na derbi“, te „Mobilizacija armijo“. Navijačima Veleža omogućeno je 500 ulaznica, a smješteni će biti na istom mjestu kao i svih prethodnih godina.

Tema broj jedan u gradu na Neretvi dan uoči okršaja Zrinjskog i Veleža Pod Bijelim brijegom, mostarski je gradski derbi. I dok u jednom i drugom taboru teku posljednje pripreme pred meč, užurbano se pripremaju i navijači.
Još od ponedjeljka u Fejićevoj i Titovoj ulici u Mostaru kao i u naselju Zalik stoje transparenti sa natpisom „Svi na derbi“, te „Mobilizacija armijo“. Navijačima Veleža omogućeno je 500 ulaznica, a smješteni će biti na istom mjestu kao i svih prethodnih godina.

VFC THE RELIGION
- NeverGiveUp
- Kontakt:
To je već donekle u redu, mada ni to nije po propisima kako bi trebalo biti, ali velika razlika u odnosu na 250!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Kako "dan uoči okršaja"?VigorMostarac je napisao/la:SPORT CENTAR

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- el-fighter
- Kontakt:
Naredni protivnik u Kupu nam je Vitez. U dvije tekme nebio trebalo biti problema sa njima. Sto se tice derbija mislim da je nemoguce da nam daju 250 ulaznica, mora to ici minimalno na 500.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- VigorMostarac
- Kontakt:
sada se vrte vijesti da je 200 ulaznica definitivno.el-fighter je napisao/la:Naredni protivnik u Kupu nam je Vitez. U dvije tekme nebio trebalo biti problema sa njima. Sto se tice derbija mislim da je nemoguce da nam daju 250 ulaznica, mora to ici minimalno na 500.
FORZA VELEŽ
Ja mislim da ili idemo svi ili niko!
VFC THE RELIGION
Na utakmicama protiv Zrinjskog, Velež je uvijek domaćin.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
E moj Velezu sta je ovo.Pa zar nije u interesu sto vise ljudi na tekmi.Jos malo neko ce zabranit da se igra fudbal na ovim prostorima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.