Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ma ono sto je Dzeko sinoc odigrao je nevjerovatno. Demonstracija moci, igrao se sa njima ko sa djecom.
Dobro cini mi se Konjic rece, preskakanje igre sto je nuzno zlo protiv Grka je postalo najjace oruzje sinoc i najlaksi nacin osvajanja terena , a to samo zbog Edina jer je dobio svaki duel sa Grcima.
da on nije odigrao onakvu tekmu, to bi patnja bila. Momak je sinoc po ko zna koji put pokazao svoju klasu.
Dobro cini mi se Konjic rece, preskakanje igre sto je nuzno zlo protiv Grka je postalo najjace oruzje sinoc i najlaksi nacin osvajanja terena , a to samo zbog Edina jer je dobio svaki duel sa Grcima.
da on nije odigrao onakvu tekmu, to bi patnja bila. Momak je sinoc po ko zna koji put pokazao svoju klasu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Veliki je to igrač. Zaslužuje igrati u boljoj i kompaktnijoj ekipi od Citya, jer bi još više došao do izražaja.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Džeko sinoć kao hrubeš iz najboljih danasoxx je napisao/la:Posjetio me na kinga Drogbu. Koji je rjesavao utakmice fizickim osobinamaClaus je napisao/la:Dovoljan pokazatelj je lista strijelaca reprezentacije BiH svi vremena. Legenda, bio i ostaće. Samo neka nastavi bušit' mreže, kako u BiH tako i u Cityju, pa će bit' sve na svom mjestu. Slobodno mogu reći da je Džeko jedan od najboljih napadača na svijetu, pa i u prošlosti, po pitanju igre glavom i građenja.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Glupi Bosanac nikad nece shvatiti koliko je dobar ovaj Edin Dzeko.
Da ga sad Manicni stavi na klupu dvije tekme, glupi Bosanac ce Edina porediti sa najvecim flopovima u Evropi.
Ja nikad nisam psovao ali dobro neko rece, treba *** mater svakom ko vise ikad kaze nesto protiv Edina. Ili je glup i kao takav lose utice na normalne, ili je dobro upakovani mrzitelj nase domovine. U oba slucaja mu treba *** mater!
Da ga sad Manicni stavi na klupu dvije tekme, glupi Bosanac ce Edina porediti sa najvecim flopovima u Evropi.
Ja nikad nisam psovao ali dobro neko rece, treba *** mater svakom ko vise ikad kaze nesto protiv Edina. Ili je glup i kao takav lose utice na normalne, ili je dobro upakovani mrzitelj nase domovine. U oba slucaja mu treba *** mater!
-
- Kontakt:
I Safet Susic bi ga stavio na klupu da su Aguero i Tevez bosanci...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pogledaj listu strijelaca i sve ce ti biti jasno.BigBigBang je napisao/la:I Safet Susic bi ga stavio na klupu da su Aguero i Tevez bosanci...
Edin je prvi strijelac Cityja! (pojedi se od muke)
-
- Kontakt:
Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.
Pajo koliko je Podolski dao zgoditakaBigBigBang je napisao/la:Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako je Dzeko ojacao,kako cuva loptu
Ipak nije sve tako crno u tom City-u,nesto je Dzeko i naucio,a i ono sto je prije znao,sinoc je pokazao da nije zaboravio,samo sto takvu igru nema s kim igrat kod onog zabara.
Nije mi jasno kako od toliko strucnjaka niko ne vidi da Miske bukvalno gadja Dzeku u glavu,pa grijeh je da njih dvojica ne igraju u istom klubu

Nije mi jasno kako od toliko strucnjaka niko ne vidi da Miske bukvalno gadja Dzeku u glavu,pa grijeh je da njih dvojica ne igraju u istom klubu

On i Jelavic su tu negdje.harishp je napisao/la:Pajo koliko je Podolski dao zgoditakaBigBigBang je napisao/la:Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
HAHAHA hajde sto si hinja ali sto se sluzis i lazima da bi umanjio kvalitet BOSANSKOG dijamanta!BigBigBang je napisao/la:Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.
Uvijek pricas kako se smao pika ono u EPL jer je tamo najteze. Pa evo ti podatke iz EPL!
Dzeko 1345 minuta 12 golova
Aguero 1591 minuta 9 golova
Tevez 1723 minute 9 golova
BOSNA I HERCEGOVINA VAS BOLI (zato i ne volite nas ponos, naseg Edina)
Edin je i prvi strijelac kvalifikacija u Evropi. Da pratis NASU reprezentaciju, znao bi to.
Dzeko je vec stigao do broje od 20 golova uz to ima i 11 asistencija naravno mislim u svim takmicenjima. Prosle sezone je imao 19 ukupno , dakle ova sezona je vec uspjesnija od one prosle a dodajmo tome da ima odigrat sigurno 12-3 tekmi. Kad bi uvalio jos 5-6 do kraja bilo bi odlicno siguran sam da ce u kvalifikacijama dat makar jos jedan tu je i prijateljska valjda ce ga u klubu ponovo krenut. Iako bi zasita volio da dzeko vise od iz sitija sinoc je pokazao zasto je igracina i sta moze u bilo kojem klubu bi zabijao 20 golova po sezoni u bilo kojem drugom sem citya koji se polako raspada ako im ode toure oni su izgubljeni a nadam se da ce **** mancini vise odletit odatle ...
-
- Kontakt:
Hahahahha ti si naravno svjestan da City ove godine nastuapa/nastupao u 4 takmicenja? Daj mi podatke iz LP npr? Uzimas podatke koji ti odgovaraju cinjenica je da je Dzeko zabio isto golova koliko i Aguero i Tevez ove sezone, a da je prosle sezone Aguero bio ubjedljivo najbolji napadac Citya koji je medju 3 najzasluznija igraca za titulu i ti umjesto da budes zadovoljan Dzekinom minutazom jer su mu konkurencija napadaci koja su sama krema svjetskog fudbala ti jos kukas nesto i trazis neke smijesne statistike minute golova.SamoZeljo je napisao/la:HAHAHA hajde sto si hinja ali sto se sluzis i lazima da bi umanjio kvalitet BOSANSKOG dijamanta!BigBigBang je napisao/la:Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.
Uvijek pricas kako se smao pika ono u EPL jer je tamo najteze. Pa evo ti podatke iz EPL!
Edin je i prvi strijelac kvalifikacija u Evropi. Da pratis NASU reprezentaciju, znao bi to.
Kojih ba 20 golova? Jesi ti zdrav, Dzeko je zabio 13 golova u svim takmicenjima, 12 u ligi i samo jos jedan Realu u ostala 3 takmicenja.
Ma hajde, znamo mi da se ti jedes od muke zbog onog sinoc pa trazis izgovore da na nekom iskalis bijes a da se to ne primjeti u tolikoj mjeri.BigBigBang je napisao/la:Hahahahha ti si naravno svjestan da City ove godine nastuapa/nastupao u 4 takmicenja? Daj mi podatke iz LP npr? Uzimas podatke koji ti odgovaraju cinjenica je da je Dzeko zabio isto golova koliko i Aguero i Tevez ove sezone, a da je prosle sezone Aguero bio ubjedljivo najbolji napadac Citya koji je medju 3 najzasluznija igraca za titulu i ti umjesto da budes zadovoljan Dzekinom minutazom jer su mu konkurencija napadaci koja su sama krema svjetskog fudbala ti jos kukas nesto i trazis neke smijesne statistike minute golova.SamoZeljo je napisao/la:HAHAHA hajde sto si hinja ali sto se sluzis i lazima da bi umanjio kvalitet BOSANSKOG dijamanta!BigBigBang je napisao/la:Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.
Kojih ba 20 golova? Jesi ti zdrav, Dzeko je zabio 13 golova u svim takmicenjima, 12 u ligi i samo jos jedan Realu u ostala 3 takmicenja.
BOSNA - GRCKA 3:1
BOLI LI TE REZULTAT PAJA??

@Paja bi bubreg dao da Edin zaigra za Arsenal.
dobar mali, evo keksicBigBigBang je napisao/la:I Safet Susic bi ga stavio na klupu da su Aguero i Tevez bosanci...
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
A kvalifikacije za Brazil nisu takmicenje to je ono onako ?Ima 7 golova u kvalifikacijama 13+7 je 20 racunaj.Dzeko jest zabio kolko i agero i tevez u cityu ag je dao 9 u PL ima 2 u LP i 2 u kupu ... Tevez je dao ukupno 15 za city od kojih je 5 dao u kupu. Al ako se uzme u obrzir samo PL onda je dzeko vodeci strijelac ekipe sa 12 golova ova 2 imaju 9. Sveukupno u svim takicenjima dzeko ima 20 i 11 asistencija. A ti si klasicni pljuvac i debil kojem necu odgovarat dalje.BigBigBang je napisao/la:Hahahahha ti si naravno svjestan da City ove godine nastuapa/nastupao u 4 takmicenja? Daj mi podatke iz LP npr? Uzimas podatke koji ti odgovaraju cinjenica je da je Dzeko zabio isto golova koliko i Aguero i Tevez ove sezone, a da je prosle sezone Aguero bio ubjedljivo najbolji napadac Citya koji je medju 3 najzasluznija igraca za titulu i ti umjesto da budes zadovoljan Dzekinom minutazom jer su mu konkurencija napadaci koja su sama krema svjetskog fudbala ti jos kukas nesto i trazis neke smijesne statistike minute golova.SamoZeljo je napisao/la:HAHAHA hajde sto si hinja ali sto se sluzis i lazima da bi umanjio kvalitet BOSANSKOG dijamanta!BigBigBang je napisao/la:Aguero 13 golova, Dzeko 13 golova ove sezone, iako je Aguero odsustvao ukupno par mjeseci. Tevez 13 golova.
Paja samo Spaniju i njihove igrace mrzi vise od Bosne i nasih igraca.mandraX je napisao/la:@Paja bi bubreg dao da Edin zaigra za Arsenal.
(i to je pitanje da li je istina)
Dzeko je sinoc pokazao ko je i sta je i kakav je spic....
Vulgar display of power!!

Vulgar display of power!!

-
- Kontakt:
Placem ja kao i moj cijeli rodni Zakintos...
Kakvih zadojenih pacijenata ovde ima on jadan misli da ja ne anvijam za BiH zato sto mislim da je Aguero bolji igrac od Dzeke
grgr. Golovi u kvalfiikacijama se ne racunaju u golove Citya mi ovde rpicamo o najboljem strijelcu Citya gdje 3 napadaca imaju po 13 golova. To sto si ti glup i u listu strijleaca Citya bi uracunao golove iz kvalifikacija za svjetsko prvenstvno nije moj problem. Dzeko jeste najbolji strijelac Citya u ligi, Aguero je najbolji strijleac u LP, Tevez u kupovima sve ukupno imaju po 13 golova dakle isti ucinak. Kad uzmemo u obzir reputaciju koju su stekli Aguero i Tevez u proslim sezonama samo subjektivna neznalica se cudi sto Dzeko nije svaku utakmicu starter.
Kakvih zadojenih pacijenata ovde ima on jadan misli da ja ne anvijam za BiH zato sto mislim da je Aguero bolji igrac od Dzeke

grgr. Golovi u kvalfiikacijama se ne racunaju u golove Citya mi ovde rpicamo o najboljem strijelcu Citya gdje 3 napadaca imaju po 13 golova. To sto si ti glup i u listu strijleaca Citya bi uracunao golove iz kvalifikacija za svjetsko prvenstvno nije moj problem. Dzeko jeste najbolji strijelac Citya u ligi, Aguero je najbolji strijleac u LP, Tevez u kupovima sve ukupno imaju po 13 golova dakle isti ucinak. Kad uzmemo u obzir reputaciju koju su stekli Aguero i Tevez u proslim sezonama samo subjektivna neznalica se cudi sto Dzeko nije svaku utakmicu starter.