Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 avg 2011, 12:14

Ja isto, sutra oko 4:00 :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 12:34

Gledajte ovo :) :)

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 10813009#1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 12:37

Megamon je napisao/la:Gledajte ovo :) :)

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 10813009#1" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam ga iz vidjenja,kuca mu cijela bordo bijela.Prelud frajer ;) ali respekt svakako.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 12:43

LudLo 4 je napisao/la:

Znam ga iz vidjenja,kuca mu cijela bordo bijela.Prelud frajer ;) ali respekt svakako.
Zbog ovakvih ima nadu u bolje sutra naseg fudbala.Jer nema sanse da neko moze voliti neki strani klub kao Smajo Sarajevo.Nema tu nekog kvaliteta al' ljubav je ljubav.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 12:45

Ma burazeru njemu svaka cast.Ali vjerujes da u Zenici ima isto tako.Obisao je sve,i sad prati tekme.I stariji je od Smaje (mislim) cak prodaje i dresove,duxeve,ma sve zivo :D Al sta ces.Bolje sutra-NE ! Pa ti vidi :mrgreen: :mrgreen: P.S A dosad je u novinama izlazio brat bratu 10 puta :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 12:46

Megamon je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:

Zbog ovakvih ima nadu u bolje sutra naseg fudbala.Jer nema sanse da neko moze voliti neki strani klub kao Smajo Sarajevo.Nema tu nekog kvaliteta al' ljubav je ljubav.
Ne kontam sta mislis pod tim "nema kvaliteta " ?

Ema Smajke izlazio 100 puta ili taj vas ?
||| FKZeljeznicar |||

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 12:47

ludlo

Mislio sam na kvalitet lige.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 12:50

Ma ovaj nas :D
Ku*ci se samo interviju,novine,internet ovo ono :mrgreen: :mrgreen:
Al ja ga nikako ne mogu,pa da je bio vodja Legie :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 12:51

Emir ZENICA je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
zajebaji ti koga drugog jesi čuo ,slabo si čuo ,ima veze pošto ja nikad jarane nisam dobio mare ni od koga ,a vjerovatno ni neću nikad ,kontaš, il ti trebam crtati ;) ;)
a jbt sta se palis odma isto dijete kakvo.Kazem ti tako sam cuo.Sta napadas odma.I ti i ova tvoja sekretarica LBJ.Dobio,dobio.Cura je u pitanju ha ja 8-)
e ko mi kaže :( ,kažem ti pogrešno si čuo ,a ti navalio ko lud ,nisam dobio ,a i neću ,i nije cura u pitanju ,nisam ja ti da me tuču zbog cura .
Ne pišite džaba više ,znam zbog čega me ti i ovaj Megamoj podjebajete ,Bosco vam reko eto da i vi mene uvrjedite ,pošto on neće da se spušta na moj nivo ,ali ja nisam Bosco ili Magica ,da me neko može uvrijediti preko foruma ;) ;)

I šta ti imaš protiv malog LBJ MVP ,nemoj da ti zovem Eda ,ako nastaviš srati ,on će te odmah banovati :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 12:54

e ko mi kaže :( ,kažem ti pogrešno si čuo ,a ti navalio ko lud ,nisam dobio ,a i neću ,i nije cura u pitanju ,nisam ja ti da me tuču zbog cura .
Ne pišite džaba više ,znam zbog čega me ti i ovaj Megamoj podjebajete ,Bosco vam reko eto da i vi mene uvrjedite ,pošto on neće da se spušta na moj nivo ,ali ja nisam Bosco ili Magica ,da me neko može uvrijediti preko foruma ;) ;)

I šta ti imaš protiv malog LBJ MVP ,nemoj da ti zovem Eda ,ako nastaviš srati ,on će te odmah banovati :lol: :lol: :lol: :lol:
A ja tebe.Ma moram navalit,nece meni svako legendu dirat .Znaci nije cura u pitanju,znaci neko drugi je.Ipak je istina da si maru dobio.
Ma Bosco nema nikakve veze,to sto ste vi antitalenti nisam vam ja kriv :lol:
Samo nemoj Edu !
Volim te Celik ! ! !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 12:57

Liga je kari.na koliko puta samo kazem necu vise nikad otici na tekmu (drugo je vama mozete pripisati do stadiona :mrgreen: ) pa opet sve organizujem kad treba ici,ali eto.Ema meni ovaj Smajke uvijek da motiv kad idem za Tz i vidim njegovu kucu :) Mada ovo mu je prvi ovakav intervju ja mislim.
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 13:02

Liga je boli glava :D Sto bolan,ko diro :D Pa odakle si ti to matere ti pa ti treba mLogo do stadiona ? Dobar Smajke buraz.Sve bordo-bijela boja :D Cak i antena
Volim te Celik ! ! !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 13:05

A ja tebe.Ma moram navalit,nece meni svako legendu dirat .Znaci nije cura u pitanju,znaci neko drugi je.Ipak je istina da si maru dobio.
Ma Bosco nema nikakve veze,to sto ste vi antitalenti nisam vam ja kriv :lol:
Samo nemoj Edu !
Ma šta ba mene,neće niko mene ne dira ,ne brini se ti ,nije cura u pitanju ,ali nije ni niko drugi ,nije istina nisam dobio ba .
Eto da sam Bosco sad bi se ja trebao naći uvrijeđen što si me nazvao antitalentom ,vjerovatno se i Bosco uvrijedio ,sad će i tebe bojkotovati :lol: :lol:
E pa ne diraj malog Sarajliju i Lebrona ,šta da Eda dovedem ovdje ,vbidio bi ti svog boga onda :lol: :lol: :lol: kad bi te Edo izrešeto .

A vidim ja šta je tebi cilj ovdje ,mene si uzo zajebavati ,da malo postova sakupiš ,nešta si opasno umanjio ,pa znaš koće ti odgovarati na pitanja 8-) e evo ti neću više
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:08

Emir ZENICA je napisao/la:Liga je boli glava :D Sto bolan,ko diro :D Pa odakle si ti to matere ti pa ti treba mLogo do stadiona ? Dobar Smajke buraz.Sve bordo-bijela boja :D Cak i antena
Brate kad odes u TZ em te uvedu u 15.oj em si na rizli nekoj a stadion tamo negdje 3 kilometra od tebe ne vidis nista,jos te izvedu u 70.oj o kvalitetu fudbala da ne pricam jer nista u tz se ne vidi,a ni na drugim stadionima nije bolje.
Valjda ce ti se sta razbistriti ako ti kazem da mi je Grbavica najdalje "gostovanje" :mrgreen:
Smajo legenda mada smo mu jednom prije 2 godine htjeli baciti plave farbe na kucu ali sazalili se :D :D
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 13:10

Ma nece te ako ne uzmes trebu.Ali ti si ocigledno naumio tu i desilo se sta se desilo :mrgreen: Nema veze jbg.Ja sam cuo od par momaka tako ti kazes da nisi dobio . Ok nisi i tacka :D
Ma uvrijedjen si ti,znam ja to . A Bosco je dobar 8-)
Necu tvoje sekretarice dirati,casna rijec :D
Ma zabrinuo se za tebe :D Al bar si mi pobjegao,daleko daleko :mrgreen:
LudLo 4 je napisao/la:
Brate kad odes u TZ em te uvedu u 15.oj em si na rizli nekoj a stadion tamo negdje 3 kilometra od tebe ne vidis nista,jos te izvedu u 70.oj o kvalitetu fudbala da ne pricam jer nista u tz se ne vidi,a ni na drugim stadionima nije bolje.
Valjda ce ti se sta razbistriti ako ti kazem da mi je Grbavica najdalje "gostovanje" :mrgreen:
Smajo legenda mada smo mu jednom prije 2 godine htjeli baciti plave farbe na kucu ali sazalili se :D :D
Ma Tuzla je bila najgora.Kisa pada dole blato joj.Ne mogu ni pricati :D Uglavnom dobro je sad sve,gura se nekako :D Kvaliteta fudbala na zavidnom nivou.
Ma druze nista ja tebe ne kontam.Odakle si ti pitaj Boga. :mrgreen:
Gdje ces to Smaji uraditi ba.A plava boja na kuci,mislim da bi je odma prodao :D
Volim te Celik ! ! !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:19

LudLo 4 je napisao/la:
Ma Tuzla je bila najgora.Kisa pada dole blato joj.Ne mogu ni pricati :D Uglavnom dobro je sad sve,gura se nekako :D Kvaliteta fudbala na zavidnom nivou.
Ma druze nista ja tebe ne kontam.Odakle si ti pitaj Boga. :mrgreen:
Gdje ces to Smaji uraditi ba.A plava boja na kuci,mislim da bi je odma prodao :D[/quote]

Ma nisam bola iz nikakve Vukojebine samo mi je Saraj'vo daleko,u Tuzlu,Gradacac,Banovice mogu pripisati :D
A jbg nas su zvali neki mangupcici iz tog Smajinog mjesta,kao ima pitar bla bla ajmo i eto nismo mi htjeli doci daleko nam,tako da nisu ni oni a od tad ga nekako i respektujem :D
Lijepa Zenica sto se tice gostovanja :D :D mada zamalo nisam poginuo zadnja dva gostovanja dole :evil: :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 13:23

LudLo 4 je napisao/la:
Ma nisam bola iz nikakve Vukojebine samo mi je Saraj'vo daleko,u Tuzlu,Gradacac,Banovice mogu pripisati :D
A jbg nas su zvali neki mangupcici iz tog Smajinog mjesta,kao ima pitar bla bla ajmo i eto nismo mi htjeli doci daleko nam,tako da nisu ni oni a od tad ga nekako i respektujem :D
Lijepa Zenica sto se tice gostovanja :D :D mada zamalo nisam poginuo zadnja dva gostovanja dole :evil: :mrgreen:
Odakle sad gore bgt ? Koliko se sjecam radio si u Nicaze ?
haha gdje ces Smaji kucu unistavat,samo da znas koliko je on ono sredjivo.Al dobar je.
Pogotovo zadnje gostovanje :twisted: Al dobro po meni Banja Luka radi drotova (najbolji) :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:28

LudLo 4 je napisao/la:
Odakle sad gore bgt ? Koliko se sjecam radio si u Nicaze ?
haha gdje ces Smaji kucu unistavat,samo da znas koliko je on ono sredjivo.Al dobar je.
Pogotovo zadnje gostovanje :twisted: Al dobro po meni Banja Luka radi drotova (najbolji) :lol: :lol:
Da bio sam dole kod vas,pa sam onda isao na neki kao kongres/edukacija pm u Italija nije me bilo cak ni na forumu :D e sad sam zavrsio to kao placeno volontiranje :) E sad sam se vratio gdje i trebam biti mislim odakle i jesam ,rekao sam dok ne uganjam Saraj'vo nigdje ne idem odavde po cijenu da ne zaposlim se.

Banja Luka je meni skroz cool ozb ja gore bez rizika :) prije je bila dobra Modrica.Ovo ostalo Rinaka :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 13:32

LudLo 4 je napisao/la:
Da bio sam dole kod vas,pa sam onda isao na neki kao kongres/edukacija pm u Italija nije me bilo cak ni na forumu :D e sad sam zavrsio to kao placeno volontiranje :) E sad sam se vratio gdje i trebam biti mislim odakle i jesam ,rekao sam dok ne uganjam Saraj'vo nigdje ne idem odavde po cijenu da ne zaposlim se.

Banja Luka je meni skroz cool ozb ja gore bez rizika :) prije je bila dobra Modrica.Ovo ostalo Rinaka :mrgreen:
Kratko si mi bio,nismo se upoznali :lol: Znam da si i u Italiju isao na 15-ak dana mislim.Ajde fino samo radno :D Sarajevo na Kosevu jel moze ? :D Odma poso da sredimo.

Dobro je tamo vopra.Modrica,Orasje i Posusje.Prije,sad je sve sitno :D Nista nije kao prije ! Valjda bude nekad :D
Volim te Celik ! ! !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:37

Kratko si mi bio,nismo se upoznali :lol: Znam da si i u Italiju isao na 15-ak dana mislim.Ajde fino samo radno :D Sarajevo na Kosevu jel moze ? :D Odma poso da sredimo.

Dobro je tamo vopra.Modrica,Orasje i Posusje.Prije,sad je sve sitno :D Nista nije kao prije ! Valjda bude nekad :D
Bio sam ja dobro dole,nego ti imao obaveza oko udruzenja,a ja prolazim noge samo sto nisu na stolu sjedi se :lol: :lol: Ne pratimo repku ni jedan ,ali ako ces doci sam :lol: naci cemo se na kafi :D :D trebamo nesto smisliti ozb :D
Jel mi ili vi na Kosevu ? :D zemo poso odmah :)

E to su bile tekme,ni represeije neke posebne,doduse u Orasju je onaj duduk uvijek imao neku maricu ljutu :D
||| FKZeljeznicar |||

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.