Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Ja isto, sutra oko 4:00 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Megamon
- Kontakt:
Gledajte ovo
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 10813009#1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 10813009#1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Znam ga iz vidjenja,kuca mu cijela bordo bijela.Prelud frajerMegamon je napisao/la:Gledajte ovo![]()
![]()

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Megamon
- Kontakt:
Zbog ovakvih ima nadu u bolje sutra naseg fudbala.Jer nema sanse da neko moze voliti neki strani klub kao Smajo Sarajevo.Nema tu nekog kvaliteta al' ljubav je ljubav.LudLo 4 je napisao/la:Znam ga iz vidjenja,kuca mu cijela bordo bijela.Prelud frajerMegamon je napisao/la:Gledajte ovo![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 10813009#1" onclick="window.open(this.href);return false;ali respekt svakako.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma burazeru njemu svaka cast.Ali vjerujes da u Zenici ima isto tako.Obisao je sve,i sad prati tekme.I stariji je od Smaje (mislim) cak prodaje i dresove,duxeve,ma sve zivo
Al sta ces.Bolje sutra-NE ! Pa ti vidi
P.S A dosad je u novinama izlazio brat bratu 10 puta 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ne kontam sta mislis pod tim "nema kvaliteta " ?Megamon je napisao/la:Zbog ovakvih ima nadu u bolje sutra naseg fudbala.Jer nema sanse da neko moze voliti neki strani klub kao Smajo Sarajevo.Nema tu nekog kvaliteta al' ljubav je ljubav.LudLo 4 je napisao/la:Znam ga iz vidjenja,kuca mu cijela bordo bijela.Prelud frajerMegamon je napisao/la:Gledajte ovo![]()
![]()
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 10813009#1" onclick="window.open(this.href);return false;ali respekt svakako.
Ema Smajke izlazio 100 puta ili taj vas ?
||| FKZeljeznicar |||
- Megamon
- Kontakt:
ludlo
Mislio sam na kvalitet lige.
Mislio sam na kvalitet lige.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma ovaj nas
Ku*ci se samo interviju,novine,internet ovo ono
Al ja ga nikako ne mogu,pa da je bio vodja Legie

Ku*ci se samo interviju,novine,internet ovo ono

Al ja ga nikako ne mogu,pa da je bio vodja Legie

Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
e ko mi kažeEmir ZENICA je napisao/la:a jbt sta se palis odma isto dijete kakvo.Kazem ti tako sam cuo.Sta napadas odma.I ti i ova tvoja sekretarica LBJ.Dobio,dobio.Cura je u pitanju ha jalegenda reala je napisao/la:
zajebaji ti koga drugog jesi čuo ,slabo si čuo ,ima veze pošto ja nikad jarane nisam dobio mare ni od koga ,a vjerovatno ni neću nikad ,kontaš, il ti trebam crtati![]()

Ne pišite džaba više ,znam zbog čega me ti i ovaj Megamoj podjebajete ,Bosco vam reko eto da i vi mene uvrjedite ,pošto on neće da se spušta na moj nivo ,ali ja nisam Bosco ili Magica ,da me neko može uvrijediti preko foruma

I šta ti imaš protiv malog LBJ MVP ,nemoj da ti zovem Eda ,ako nastaviš srati ,on će te odmah banovati

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A ja tebe.Ma moram navalit,nece meni svako legendu dirat .Znaci nije cura u pitanju,znaci neko drugi je.Ipak je istina da si maru dobio.legenda reala je napisao/la:
e ko mi kaže,kažem ti pogrešno si čuo ,a ti navalio ko lud ,nisam dobio ,a i neću ,i nije cura u pitanju ,nisam ja ti da me tuču zbog cura .
Ne pišite džaba više ,znam zbog čega me ti i ovaj Megamoj podjebajete ,Bosco vam reko eto da i vi mene uvrjedite ,pošto on neće da se spušta na moj nivo ,ali ja nisam Bosco ili Magica ,da me neko može uvrijediti preko foruma![]()
![]()
I šta ti imaš protiv malog LBJ MVP ,nemoj da ti zovem Eda ,ako nastaviš srati ,on će te odmah banovati![]()
![]()
![]()
Ma Bosco nema nikakve veze,to sto ste vi antitalenti nisam vam ja kriv

Samo nemoj Edu !
Volim te Celik ! ! !
Liga je kari.na koliko puta samo kazem necu vise nikad otici na tekmu (drugo je vama mozete pripisati do stadiona
) pa opet sve organizujem kad treba ici,ali eto.Ema meni ovaj Smajke uvijek da motiv kad idem za Tz i vidim njegovu kucu
Mada ovo mu je prvi ovakav intervju ja mislim.

||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Liga je boli glava
Sto bolan,ko diro
Pa odakle si ti to matere ti pa ti treba mLogo do stadiona ? Dobar Smajke buraz.Sve bordo-bijela boja
Cak i antena

Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Ma šta ba mene,neće niko mene ne dira ,ne brini se ti ,nije cura u pitanju ,ali nije ni niko drugi ,nije istina nisam dobio ba .Emir ZENICA je napisao/la:A ja tebe.Ma moram navalit,nece meni svako legendu dirat .Znaci nije cura u pitanju,znaci neko drugi je.Ipak je istina da si maru dobio.legenda reala je napisao/la:
e ko mi kaže,kažem ti pogrešno si čuo ,a ti navalio ko lud ,nisam dobio ,a i neću ,i nije cura u pitanju ,nisam ja ti da me tuču zbog cura .
Ne pišite džaba više ,znam zbog čega me ti i ovaj Megamoj podjebajete ,Bosco vam reko eto da i vi mene uvrjedite ,pošto on neće da se spušta na moj nivo ,ali ja nisam Bosco ili Magica ,da me neko može uvrijediti preko foruma![]()
![]()
I šta ti imaš protiv malog LBJ MVP ,nemoj da ti zovem Eda ,ako nastaviš srati ,on će te odmah banovati![]()
![]()
![]()
Ma Bosco nema nikakve veze,to sto ste vi antitalenti nisam vam ja kriv![]()
Samo nemoj Edu !
Eto da sam Bosco sad bi se ja trebao naći uvrijeđen što si me nazvao antitalentom ,vjerovatno se i Bosco uvrijedio ,sad će i tebe bojkotovati

E pa ne diraj malog Sarajliju i Lebrona ,šta da Eda dovedem ovdje ,vbidio bi ti svog boga onda

A vidim ja šta je tebi cilj ovdje ,mene si uzo zajebavati ,da malo postova sakupiš ,nešta si opasno umanjio ,pa znaš koće ti odgovarati na pitanja

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Brate kad odes u TZ em te uvedu u 15.oj em si na rizli nekoj a stadion tamo negdje 3 kilometra od tebe ne vidis nista,jos te izvedu u 70.oj o kvalitetu fudbala da ne pricam jer nista u tz se ne vidi,a ni na drugim stadionima nije bolje.Emir ZENICA je napisao/la:Liga je boli glavaSto bolan,ko diro
Pa odakle si ti to matere ti pa ti treba mLogo do stadiona ? Dobar Smajke buraz.Sve bordo-bijela boja
Cak i antena
Valjda ce ti se sta razbistriti ako ti kazem da mi je Grbavica najdalje "gostovanje"

Smajo legenda mada smo mu jednom prije 2 godine htjeli baciti plave farbe na kucu ali sazalili se

||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma nece te ako ne uzmes trebu.Ali ti si ocigledno naumio tu i desilo se sta se desilo
Nema veze jbg.Ja sam cuo od par momaka tako ti kazes da nisi dobio . Ok nisi i tacka
Ma uvrijedjen si ti,znam ja to . A Bosco je dobar
Necu tvoje sekretarice dirati,casna rijec
Ma zabrinuo se za tebe
Al bar si mi pobjegao,daleko daleko 
Uglavnom dobro je sad sve,gura se nekako
Kvaliteta fudbala na zavidnom nivou.
Ma druze nista ja tebe ne kontam.Odakle si ti pitaj Boga.
Gdje ces to Smaji uraditi ba.A plava boja na kuci,mislim da bi je odma prodao

Ma uvrijedjen si ti,znam ja to . A Bosco je dobar

Necu tvoje sekretarice dirati,casna rijec

Ma zabrinuo se za tebe

Ma Tuzla je bila najgora.Kisa pada dole blato joj.Ne mogu ni pricatiLudLo 4 je napisao/la:
Brate kad odes u TZ em te uvedu u 15.oj em si na rizli nekoj a stadion tamo negdje 3 kilometra od tebe ne vidis nista,jos te izvedu u 70.oj o kvalitetu fudbala da ne pricam jer nista u tz se ne vidi,a ni na drugim stadionima nije bolje.
Valjda ce ti se sta razbistriti ako ti kazem da mi je Grbavica najdalje "gostovanje"![]()
Smajo legenda mada smo mu jednom prije 2 godine htjeli baciti plave farbe na kucu ali sazalili se![]()

Volim te Celik ! ! !
Ma Tuzla je bila najgora.Kisa pada dole blato joj.Ne mogu ni pricatiLudLo 4 je napisao/la:
Brate kad odes u TZ em te uvedu u 15.oj em si na rizli nekoj a stadion tamo negdje 3 kilometra od tebe ne vidis nista,jos te izvedu u 70.oj o kvalitetu fudbala da ne pricam jer nista u tz se ne vidi,a ni na drugim stadionima nije bolje.
Valjda ce ti se sta razbistriti ako ti kazem da mi je Grbavica najdalje "gostovanje"![]()
Smajo legenda mada smo mu jednom prije 2 godine htjeli baciti plave farbe na kucu ali sazalili se![]()

Ma nisam bola iz nikakve Vukojebine samo mi je Saraj'vo daleko,u Tuzlu,Gradacac,Banovice mogu pripisati

A jbg nas su zvali neki mangupcici iz tog Smajinog mjesta,kao ima pitar bla bla ajmo i eto nismo mi htjeli doci daleko nam,tako da nisu ni oni a od tad ga nekako i respektujem

Lijepa Zenica sto se tice gostovanja

||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Odakle sad gore bgt ? Koliko se sjecam radio si u Nicaze ?LudLo 4 je napisao/la:
Ma nisam bola iz nikakve Vukojebine samo mi je Saraj'vo daleko,u Tuzlu,Gradacac,Banovice mogu pripisati![]()
A jbg nas su zvali neki mangupcici iz tog Smajinog mjesta,kao ima pitar bla bla ajmo i eto nismo mi htjeli doci daleko nam,tako da nisu ni oni a od tad ga nekako i respektujem![]()
Lijepa Zenica sto se tice gostovanja![]()
mada zamalo nisam poginuo zadnja dva gostovanja dole
![]()
haha gdje ces Smaji kucu unistavat,samo da znas koliko je on ono sredjivo.Al dobar je.
Pogotovo zadnje gostovanje

Volim te Celik ! ! !
Da bio sam dole kod vas,pa sam onda isao na neki kao kongres/edukacija pm u Italija nije me bilo cak ni na forumuEmir ZENICA je napisao/la:Odakle sad gore bgt ? Koliko se sjecam radio si u Nicaze ?LudLo 4 je napisao/la:
Ma nisam bola iz nikakve Vukojebine samo mi je Saraj'vo daleko,u Tuzlu,Gradacac,Banovice mogu pripisati![]()
A jbg nas su zvali neki mangupcici iz tog Smajinog mjesta,kao ima pitar bla bla ajmo i eto nismo mi htjeli doci daleko nam,tako da nisu ni oni a od tad ga nekako i respektujem![]()
Lijepa Zenica sto se tice gostovanja![]()
mada zamalo nisam poginuo zadnja dva gostovanja dole
![]()
haha gdje ces Smaji kucu unistavat,samo da znas koliko je on ono sredjivo.Al dobar je.
Pogotovo zadnje gostovanjeAl dobro po meni Banja Luka radi drotova (najbolji)
![]()

Banja Luka je meni skroz cool ozb ja gore bez rizika

||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kratko si mi bio,nismo se upoznaliLudLo 4 je napisao/la:
Da bio sam dole kod vas,pa sam onda isao na neki kao kongres/edukacija pm u Italija nije me bilo cak ni na forumue sad sam zavrsio to kao placeno volontiranje
E sad sam se vratio gdje i trebam biti mislim odakle i jesam ,rekao sam dok ne uganjam Saraj'vo nigdje ne idem odavde po cijenu da ne zaposlim se.
Banja Luka je meni skroz cool ozb ja gore bez rizikaprije je bila dobra Modrica.Ovo ostalo Rinaka

Dobro je tamo vopra.Modrica,Orasje i Posusje.Prije,sad je sve sitno

Volim te Celik ! ! !
Bio sam ja dobro dole,nego ti imao obaveza oko udruzenja,a ja prolazim noge samo sto nisu na stolu sjedi seKratko si mi bio,nismo se upoznaliZnam da si i u Italiju isao na 15-ak dana mislim.Ajde fino samo radno
Sarajevo na Kosevu jel moze ?
Odma poso da sredimo.
Dobro je tamo vopra.Modrica,Orasje i Posusje.Prije,sad je sve sitnoNista nije kao prije ! Valjda bude nekad

Jel mi ili vi na Kosevu ?

E to su bile tekme,ni represeije neke posebne,doduse u Orasju je onaj duduk uvijek imao neku maricu ljutu

||| FKZeljeznicar |||
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.