alcantra ti i nije nesto za tika take, mali je drzak igrac kojeg vuce lopta, ide u driblinge,suteve itd, tako da nemate potrebe strahovati da ce on donijeti neku tika takuthulkazal je napisao/la:Tike-take, lažne devetke i čudne formacije ... Osjećaj da će Pep brzo završiti sa Bayernom
http://www.sbnation.com/soccer/2013/7/1 ... -alcantara
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neka nama tika take, kamo srece da ce uspjeti tako igrati.
Shaqiri u L'pool moze samo na posudbu i to bez mogucnosti otkupa ugovora.

Shaqiri u L'pool moze samo na posudbu i to bez mogucnosti otkupa ugovora.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- brzitesanj
- Kontakt:
Oko Alcantare izgleda da je gotova stvar sad imao puno igrača koji konkurišu u vezni red pa će mislim morati neko seli Nisam baš priželjkivao da (budem iskren) Alcantau prvenstveno iz razloga što smo popunjeni u sredini terena ali eto sada kad je već izvjesno da dolazi misli da bi neko iz sredine morao da ove da bi ustupio mjesto Thiagu. Sada praktično bez Alcantare imao 10(ak) igrača koji konkurišu za vezni red(što je za mene puno) jest da je duga sezona i da ćemo guliti na tri fronta do samoga kraja, ali vrlo brzo ćemo saznati šta Guardiola namjerava sa igračkim kadrom i na koga će računati tokom sezone; po meni najbliži je odlasku Gustavo(opet mislim da je šteta njega prodavat sjetimo se samo njegovih igara na KK) il' Shaqiria da pošaljemo negdje na posudbu na godinu dana kaljenja.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Može biti nisam ga gledao nešto puno a i ono što sam gledao sad kad vratim film ispadne tako... Ipak priče o Martinezu na štoperu, Gotze na 9, Ribery u sredini ... komplikovanje kad može jednostavno ...Romariooo je napisao/la:alcantra ti i nije nesto za tika take, mali je drzak igrac kojeg vuce lopta, ide u driblinge,suteve itd, tako da nemate potrebe strahovati da ce on donijeti neku tika takuthulkazal je napisao/la:Tike-take, lažne devetke i čudne formacije ... Osjećaj da će Pep brzo završiti sa Bayernom
http://www.sbnation.com/soccer/2013/7/1 ... -alcantara
Neko od starijih igrača će morati ispaštati a prvi koji će to biti je Gustavo koji je rođen za velike utakmice i nekakve "special" zadatke a onda možda Boateng i Mandžo ...
amerosm je napisao/la:Prema pisanju BILD-a kaznu koju ce Tuzilastvo u Minhenu predloziti za UH-a su dvije godine uslovne kazne...
Bogami izvuce se UH i izgleda da je lobi CDU-a/CSU-a odradio svoje...
Angela

Nadam se da će sutra aBd javiti da je Thiago naš igrač. Ako ne, onda sumnjam da će to ikako i biti.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Danas utakmica protiv Hansa Rostock, i utakmica je od znacaja velikog za tu ekipu jer svi prihodi idu bas tom klubu.
I to je jos jedan pokazatelj koliko Bayern vodi racuna o ostalim klubovima u Njemackoj, na stranu ovo sto ih reseta redovno golovima.
Sto se tice humanosti, jaki smo i na tom polju.
Utakmica od 16:50 h . Pa bice linkova ak Bog da
I to je jos jedan pokazatelj koliko Bayern vodi racuna o ostalim klubovima u Njemackoj, na stranu ovo sto ih reseta redovno golovima.

FC Bayern !!!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 7960_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;BavaracZenica je napisao/la:Danas utakmica protiv Hansa Rostock, i utakmica je od znacaja velikog za tu ekipu jer svi prihodi idu bas tom klubu.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Tom Starke je branio 4 puta ove sezone i nije ni jednom primio gol. Mislim da bi Bayern trebo prodat Neuera 

Walk on, with hope in your hearts.
Starke treba da brani u kupu i finale, a ne kao prošle godine gdje je u finalu Neuer branio ako se ne varam.
Bundesliga i lp rezervisano za Manuela.
Bundesliga i lp rezervisano za Manuela.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vidite ljudi jednu stvar, sto se tice Alcantare, ja stvarno nezz da li ga treba dovesti ili ne... s jedne strane kada se gleda, u svakom slucaju je dobro imati takvog jednog igraca, koja ekipa ga ne bi htjela imati u svojim redovima, s druge strane kada uzmemo u obzir igrace, Shaqiri, Ribery, Müller, Kroos, Robben, Götze, Basti, Gustavo, Javi gdje da ga stavimo, odnosno ko ce gubiti mjesto, tj ko ce pasti u drugi plan...
Manimo se rotacije, to je samo za budale, svi znamo da postoji prva postava i da do rotacije dolazi samo kada su nebitne utakmice u pitanju!
Sjetite se koliko je puta prosle godine Müller startovao prije Robbena u bitnijim utakmicama, ili recimo Ribery prije Shaqiri-a...
Sto se tice te rotacije uvijek ce se znati ko je glavni igrac na kojoj poziciji!!!
Manimo se rotacije, to je samo za budale, svi znamo da postoji prva postava i da do rotacije dolazi samo kada su nebitne utakmice u pitanju!
Sjetite se koliko je puta prosle godine Müller startovao prije Robbena u bitnijim utakmicama, ili recimo Ribery prije Shaqiri-a...
Sto se tice te rotacije uvijek ce se znati ko je glavni igrac na kojoj poziciji!!!
Stern des Südens
- gerdmuller
- Kontakt:
Link? Hvala unaprijed
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 14380.html" onclick="window.open(this.href);return false;gerdmuller je napisao/la:Link? Hvala unaprijed
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Lahm na 6-ci!!! 

--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Igrali Gotze posto sam sad tek uso? 
Neutral dok se smijes izgleda sam ja nesto fulio?

Neutral dok se smijes izgleda sam ja nesto fulio?

Zadnja izmjena: BundesLigaNo1, dana/u 14 jul 2013, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Shaqiri je strašan igrač

- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde sto rotira igrace na svim mogucim pozicijama, ovakve utakmice i sluze za to, ali da pored Lahma Kroos dobije kapitensku traku.
Ne znam, ocigledno da ce Lahm izgubiti tu cast i ja ocekujem da se traka dodijeli Schweiniju.

Ne znam, ocigledno da ce Lahm izgubiti tu cast i ja ocekujem da se traka dodijeli Schweiniju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa kakva je bijela traka oko Lahmove ruke
Kapiten Elf-a mora biti i kapiten Bayerna !
Navijači Hanse, inače najbolji u Njemačkoj prave odlično atmosferu.

Kapiten Elf-a mora biti i kapiten Bayerna !
Navijači Hanse, inače najbolji u Njemačkoj prave odlično atmosferu.
Ne znam zasto je Lahm uopste preuzeo kapitensku.
Kad se sve sabere i oduzme ( Posudbe i to) Schweinie je duze u Bayernu i djeluje mi nekako kao dominantnija licnost koja je šef na terenu, ali ako je Lahm u Elfu kapiten sto ne bi i ovdje bio.
Mentalno jeste jaci od Bastiana.
Kad se sve sabere i oduzme ( Posudbe i to) Schweinie je duze u Bayernu i djeluje mi nekako kao dominantnija licnost koja je šef na terenu, ali ako je Lahm u Elfu kapiten sto ne bi i ovdje bio.
Mentalno jeste jaci od Bastiana.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Zato što je kapiten Elf-a. Bayern je njemački tim, ako si kapiten u Elf-u onda ćeš biti i u Bayernu. Drugo je ako si Gaal, pa daš kapitensku Bommelu 
Kapiten 0:1

Kapiten 0:1

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.