FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sto se preboli Stanoje, u roku od odma.
Hahahahahahahaha bratThrillerHz je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:18A vala i golmana nemamo, ovaj nas za 2 godine, nije dao nijedan gol
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Rekao sam vam ja, samo pratite viber grupu. I moj profil a sve ostale aktuelnosti odma saznajte.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
-
- Kontakt:
Rahman nikako nije za te pozicije, zbog broja kartona koje pravi, i po meni manji mu je radijus kretanja,Napapijri je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:17Susic moze biti ono sto englezi nazivaju deep lying playmaker ili na nasem otprilike ovo sto @skoroalen prica, kreativac sa pozicije zadnjeg veznog, koji dolazi po loptu u liniji izmedju stopera i veznog reda. Uz takvog igraca moras imati jednog koji je sklon vise otimanju loptu nego gradjenju igre, a to je Djokanovic. Ja bih tu doveo jos jednog igraca, ali kao preventivu jer ta pozicija iziskuje dosta kartona i ponekad povredu. Gavric je prespor za tu poziciju, Rahmanovic ima slifa, ali mora se u tom slucaju ograniciti u ofanzivi jer bi u suprotnom svaki izgubljeni posjed rezultirao kontrom za protivnika. Ako se ispostavi tacnim to za Hadzica, on je upravo idealan tip fudbalera uz Susica i tu poziciju o kojoj pricam.
Inace, vjerujem da je ovdje bilo raje koja je pratila Hajduk u doba kada je TSS igrao i ono sto zelim da potenciram je cinjenica da je Susic u solidnom broju navrata igrao na desnom krilu, narocito u utakmicama gdje se protivnik povlacio, pa je na taj nacin ulaskom u sredinu pokusavao gurnuti loptu izmedju protivnickih linija ili cak i pucati.
Anel je tu meni idealno rjesenje, od igraca koje imas Đoka, Gavric, il ovaj novi Hrvoje
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Radije igrati sa deset igrača, nego tu staviti Rahmanovića ili VelkoskogPitaristok je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:26Rahman nikako nije za te pozicije, zbog broja kartona koje pravi, i po meni manji mu je radijus kretanja,Napapijri je napisao/la: ↑01 feb 2020, 15:17Susic moze biti ono sto englezi nazivaju deep lying playmaker ili na nasem otprilike ovo sto @skoroalen prica, kreativac sa pozicije zadnjeg veznog, koji dolazi po loptu u liniji izmedju stopera i veznog reda. Uz takvog igraca moras imati jednog koji je sklon vise otimanju loptu nego gradjenju igre, a to je Djokanovic. Ja bih tu doveo jos jednog igraca, ali kao preventivu jer ta pozicija iziskuje dosta kartona i ponekad povredu. Gavric je prespor za tu poziciju, Rahmanovic ima slifa, ali mora se u tom slucaju ograniciti u ofanzivi jer bi u suprotnom svaki izgubljeni posjed rezultirao kontrom za protivnika. Ako se ispostavi tacnim to za Hadzica, on je upravo idealan tip fudbalera uz Susica i tu poziciju o kojoj pricam.
Inace, vjerujem da je ovdje bilo raje koja je pratila Hajduk u doba kada je TSS igrao i ono sto zelim da potenciram je cinjenica da je Susic u solidnom broju navrata igrao na desnom krilu, narocito u utakmicama gdje se protivnik povlacio, pa je na taj nacin ulaskom u sredinu pokusavao gurnuti loptu izmedju protivnickih linija ili cak i pucati.
Anel je tu meni idealno rjesenje, od igraca koje imas Đoka, Gavric, il ovaj novi Hrvoje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fulio je boju, da ne potpisuje za Crvenu Zvezdu?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi sad imamo i igrače za 4-1-4-1. Đoka iza Rahmana/Zinedina i Sušića, desno Oremuš, lijevo Tatar/Jukić.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kovacevic
Sabanovic-Serbecic-Lazic-Pidro
Đokanović- ?
Oremuš-TSS-Tatar
Ahmetovic
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Aj samo potpisi ziv bio....
Prva protiv Tuzle na Kosevu pa Borac ****.
-
- Kontakt:
O kakvim destruktivcima vi pričate tbjrb u napadu nam Merso ne zna ga ženi zabit kako treba, u karijeri zabio 60 golova. Grob vas hebo ludi... livadići jedni
- ElCartel11
- Kontakt:
Merso, Krle, Rahman, Djoka, Tato, Kova, Laza, Serba, Saban, Ora

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Mora negdje za Zinedina mjesto bit, ne vjerujem da bi ga Sparta posudila da grije klupu. Zato mislim da neće bit formacija kao do sad. Nešta će morat izmislit da sve uguraju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:
jbg brate bice tekmi gdje ce i on igrati ne mogu stalno ovih 11 igrati dobro je kada je konkurencija jaka u ekipi

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A