Sastav odlican i ja sam to tako zamisljao i pobjeda 0-2

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Dobro bi bilo dovesti njega po meni nije puno ni skup ne znam sad vase misljenje..trxel je napisao/la:Manchester United je zainteresovan za 25 miliona funti vrijednog kenijskog veznjaka Victora Wanyamu koji je prije dvije noći bio junak pobjede Celtica nad Barcelonom.
Wanyama je postigao gol na toj utakmici, a sve je vrijedno zabilježio Unitedov skaut Martin Ferguson koji od jula prati ovog 21-godišnjaka, prenosi Daily Mail.
QPR ga nije uspio dovesti za 10 miliona funti u augustu, a interes za njega pokazali su i Manchester City, Arsenal i Sunderland.Celtic ga je, pak, doveo iz belgijskog Germinal Beerschota za samo 900.000 funti prošle godine, a prošle je sedmice menadžer Neil Lennon rekao da igrač vrijedi 25 miliona funti.
Waynama, koji za kenijsku reprezentaciju debitovao samo sa 15 godina, ima ugovor sa Celticom do 2014. godine i već je odbio ponudu da poboljša taj ugovor.
Slazem se da bi nam dobro dosao, sad mozda bi SAF htio dati 15 po meni je ova cjena najbolja i taman zamjena za Scholesa ili Carricka.motty je napisao/la:Ma dobar je mali al tesko da ce dobit vise od 15 mil jer na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora a to znaci da je moguce da odigra jos jednu godinu u Celticu a onda da sa svojih 22-23 godine bira klub. Dobro bi nam dosao jedan borac u sredini.
Jesu, ali sto se tice malog on bi dobar bio zalogaj bgm fino igra i dobar je borac na terenu.Cartman je napisao/la:Mislim da je Celtic u dosta teskoj financijskoj situaciji, iako im je sigurno sad pomogao plasman u LP. Tako da ne bi trebao bit previse skup. Iskreno nisam ga nikad gledao, tako da ne znam je li za Uniteda.
paranojafredy je napisao/la:Cartmane nisi nikad gledo ni Bebea,pa je dosao i nije bio za Uniteda,tako da je glupo rec ne znam jel za Uniteda,i ja se naravno slazem da samo vrhunski mogu nosit sveti dres,al mi se nista ne pitamo,i ako nije Fergi je tu da ga napravi da bude kontas me?Sta rec nemogu vise iscekat mec,mili boze kud mi usadi ovoliku ljubav,bolje da sam u botanicare otisao.MOlim te Fergi ispostuj me stavi Makedu na klupu bar covjek voli zabit Villi
Narin je napisao/la:MUTV Lineup:
De Gea, Rafael, Ferdinand, Smalling, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Young, Rooney, Van Persie
Znaci ipak Scholes igra.Nema Toma,iako je igrao odlicno zadnjih par utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.