Menez

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Svake godine su oni ''nikad slabiji''meskalin je napisao/la: ovaj Udine nikad nije bio slabiji..
po ovome sto sam ja vidio i mogao zakljuciti a to je isti kao i De SiljoIlPrincipe je napisao/la:Nisam gledao tekmu, kakav je bio brat Armero ? realno
nemoj se provaljivati, De Sciglio izmislio fudbal za armera, lik pogubljen na terenu ne zna jel li pošao ili došao. Uostalom kakav može biti igrač kojeg ni ovako loš Udineze nije htio.Hattrick123 je napisao/la:po ovome sto sam ja vidio i mogao zakljuciti a to je isti kao i De SiljoIlPrincipe je napisao/la:Nisam gledao tekmu, kakav je bio brat Armero ? realno
svako ima svoje misljenjeLegendKiller je napisao/la:nemoj se provaljivati, De Sciglio izmislio fudbal za armera, lik pogubljen na terenu ne zna jel li pošao ili došao. Uostalom kakav može biti igrač kojeg ni ovako loš Udineze nije htio.Hattrick123 je napisao/la:po ovome sto sam ja vidio i mogao zakljuciti a to je isti kao i De SiljoIlPrincipe je napisao/la:Nisam gledao tekmu, kakav je bio brat Armero ? realno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.