FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2014, 03:49

hajde braco spavajte lipsat cete do sutra pa kako ce se naivjat :)..ja kao sto gledam kao uvjek do tekme se preforsirS I NA TEKMI SI LIPSU STO OD ALKOHOLA STO OD NAVIJANJA IZVan stadiona :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2014, 05:42

ljudi ovo nije normalno ali definitivno nije normalno :)

ne mozes ti ni ovaj telefon u USA smirit samo me zovu ljudi pitaju za prijenos utakmice da dodju da gledamo skupa..hajde da su to moji tuzlaci nebi mene ni cudilo to ali zove lik iz Bugojna, ,Tesnja i td :)..mislim ova tekma je zajebala vjeciti derbi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 mar 2014, 07:43

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne zna se koja je gora :sick: :lol:
Ma shvatam ja tebe. Vi ste navikli na nularicu, 0% alkohola. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 29 mar 2014, 08:26

Jutro narode, u zivinicama vec sunce usjalo, jos samo da ovo vrijeme brzo proleti,ovakva me euforija nije dugo pucala:-)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 29 mar 2014, 08:52

Ima li prenos negdje ???
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 mar 2014, 08:54

Link Tv Tk?????

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2014, 08:56

nema link ..idite tamo na tk na fb obratite im se neka naprave za dijasporu danas link da se gleda..evo ja sma vec napisao..ja ima kanal na tv ali eto za ostale koji nemaju neka svi zahtjevaju ..ako ima neko u bihacu ko je ostao ko gleda neka napravi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 mar 2014, 09:08

Danas obavezno ispoštovati Azmira Husića!

Da nije bilo njega (i svih nas koji smo ga podržali), danas vjerovatno ne bi bilo ni Slobode. Klub bi se ugasio, a mi vjerovatno nikad ne bismo bili u prilici da obaramo rekord stadiona i borimo se za PL. Kamoli da dovedemo jednog Ćiru, koji je bio 3. na svijetu, i sve ove igrače, koji kotiraju kao jedni od boljih u BiH. Pa animirali smo čitav TK i svi se počinju vraćati na Tušanj. Svaka čast svima, ali sve na stranu kada govorimo o Gigantu. Zato danas i sjever i zapad trebaju pozdraviti PREDSJEDNIKA najbolje što znaju i zahvaliti mu na svemu. Sramota bi bilo da se to ne uradi.

Također apelujem na Fukare da ne skandiraju nešto što će uvrijediti ljude koji su došli mimo Tuzle da podrže svoju Slobodu. Ove subote svi moramo biti k'o jedan i zajedno proslaviti pobjedu našeg kluba.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 mar 2014, 09:10

Claus je napisao/la:Danas obavezno ispoštovati Azmira Husića!

Da nije bilo njega (i svih nas koji smo ga podržali), danas vjerovatno ne bi bilo ni Slobode. Klub bi se ugasio, a mi vjerovatno nikad ne bismo bili u prilici da obaramo rekord stadiona i borimo se za PL. Kamoli da dovedemo jednog Ćiru, koji je bio 3. na svijetu, i sve ove igrače, koji kotiraju kao jedni od boljih u BiH. Pa animirali smo čitav TK i svi se počinju vraćati na Tušanj. Svaka čast svima, ali sve na stranu kada govorimo o Gigantu. Zato danas i sjever i zapad trebaju pozdraviti PREDSJEDNIKA najbolje što znaju i zahvaliti mu na svemu. Sramota bi bilo da se to ne uradi.

Također apelujem na Fukare da ne skandiraju nešto što će uvrijediti ljude koji su došli mimo Tuzle da podrže svoju Slobodu. Ove subote svi moramo biti k'o jedan i zajedno proslaviti pobjedu našeg kluba.
Bravo, pogotovu za zadnju rečenicu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 mar 2014, 09:27

SLOBODA - JEDINSTVO U BH PLAY KLADIONICAMA

1 1.55
X 3.30
2 4.55
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 29 mar 2014, 09:38

Tuzlaci sretno danas

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 mar 2014, 09:39

Jedina losa stvar ce bit kad ovi "derbi navijaci" pocnu mi glumit vece Fukare i Slobodase od svih nas koji smo tu cijelo vrijeme.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 29 mar 2014, 09:44

Claus je napisao/la:Danas obavezno ispoštovati Azmira Husića!

bravo claus za ovo i kao sto benjo rece pogotovo za ovo zadnje... Evo ja smijem garantovati danas iz zivinica ce minimum 100 ljudi da gleda utakmicu, ovo nam je svima prilika da predstavimo i Slobodu i Fukare u nekom novom svjetlu, da ljudima vratimo nadu da trebaju voljeti i navijati za Slobodu

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 mar 2014, 09:46

Jesi se ti ufatio zivinica hehe. Pa sama tuzla ima dovoljno naroda da napuni 3 tusnja ba. Prvo svoje dole animirajte a ovi sa strane ako dodju dodju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 mar 2014, 09:48

terabajt je napisao/la:Jesi se ti ufatio zivinica hehe. Pa sama tuzla ima dovoljno naroda da napuni 3 tusnja ba. Prvo svoje dole animirajte a ovi sa strane ako dodju dodju.
dobro je ba...sta je problem
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 mar 2014, 09:50

terabajt je napisao/la:Jesi se ti ufatio zivinica hehe. Pa sama tuzla ima dovoljno naroda da napuni 3 tusnja ba. Prvo svoje dole animirajte a ovi sa strane ako dodju dodju.
Ne seri ko' grlica!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 29 mar 2014, 09:55

Zamisli samo, sjever kaze AZMIR, zapad kaze HUSIC i tako nekoliko puta, akobude 7500 ljudi koliko je stampanoulaznica a bice ih toliko i prodato, to bi grmilo i zvucalo bi pravo extra... :)
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 mar 2014, 10:02

AZMIR :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: HUSIC :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: AZMIR :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: HUSIC.....

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 mar 2014, 10:06

Probisvjet je napisao/la:AZMIR :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: HUSIC :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: AZMIR :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: HUSIC.....
:clap: :clap: :clap: oooooooo :clap: :clap: :clap: Azmiiiiiiiir Husic :clap: :clap: :clap:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 mar 2014, 10:09

fukara87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:AZMIR :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: HUSIC :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: AZMIR :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: HUSIC.....
:clap: :clap: :clap: oooooooo :clap: :clap: :clap: Azmiiiiiiiir Husic :clap: :clap: :clap:
Azmir Azmir :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Azmir Azmir :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Azmir Azmir :clap: :clap: :clap: :clap: ....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.