Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 02:26

Emir ZENICA je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Legendo je l' vam se zavrsio onaj festival,zna biti dobrih picica kad je u toku :lol:
Pa je mare dobio.Vidis da izbjegava nece da prizna.
ma završio je ,bio u julu ove godine ,zbog ramazana ;)

Emire ne seri ba ,čuj ja mare dobio ,ti nisi dobar bogami ,kažem ti po stoti put ko to meni šta smije :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 02:28

Cujem ja da su te udarali,gore na Rorovima ti ceku napravili :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 02:30

Megamon je napisao/la:Cujem ja da su te udarali,gore na Rorovima ti ceku napravili :lol: :lol:
pa nisam ja ti ili Emir ,da me udaraju i čeke prave ,djeco ja to pobacam ko od šale kad bi se ko smio usuditi pa napasti :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 02:32

Kako cete samo fasovati u ss.ba ligi od Pivopija 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 avg 2011, 02:33

legenda reala je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Cujem ja da su te udarali,gore na Rorovima ti ceku napravili :lol: :lol:
pa nisam ja ti ili Emir ,da me udaraju i čeke prave ,djeco ja to pobacam ko od šale kad bi se ko smio usuditi pa napasti :lol: :lol:
Kako dopuštaš ovim papcima iz Sarajeva i Zenice da te zajebavaju i to javno :roll: Ja mislio ti opasan tip :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2011, 02:36

@legenda, to hoces da mu se nagovoris pa meni da unistis reputaciju, je li :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja sam se registrovao i onda za dan dva mi odobrili...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 02:37

Megamon je napisao/la:Kako cete samo fasovati u ss.ba ligi od Pivopija 8-)
pa kad ste potplatili onog Bosca da ne tipuje nikako ,moraću ovo prijaviti sekretaru ,da se dešavaju neke mutnje radnje ,valjda će reagovati ;)

Lebrone ma pusti papke ,šta oni znaju ,mlati ih ko stigne i oni misle da su svi žene i **** kao i oni :)

neno neću ,ali meni nikad da odobre jbo ih njihov forum ,a sad odo da jedem ;) ne pitajte više ništa neću biti tu

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 02:40

Jarane sto bi te lago.Tako sam cuo da si mare dobio.Sta ima veze ni prvi ni posljednji put ha ja
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 02:43

Emir ZENICA je napisao/la:Jarane sto bi te lago.Tako sam cuo da si mare dobio.Sta ima veze ni prvi ni posljednji put ha ja
zajebaji ti koga drugog jesi čuo ,slabo si čuo ,ima veze pošto ja nikad jarane nisam dobio mare ni od koga ,a vjerovatno ni neću nikad ,kontaš, il ti trebam crtati ;) ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 avg 2011, 02:44

Emir ZENICA je napisao/la:Jarane sto bi te lago.Tako sam cuo da si mare dobio.Sta ima veze ni prvi ni posljednji put ha ja
Čuo sam da emir najbolje zna kako je dobit batine zato i govori ni prvi ni zadnji put :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 02:47

zajebaji ti koga drugog jesi čuo ,slabo si čuo ,ima veze pošto ja nikad jarane nisam dobio mare ni od koga ,a vjerovatno ni neću nikad ,kontaš, il ti trebam crtati ;) ;)
Kazu slomili ti nos,morala ti Bektina firma praviti onu plasticnu masku :lol: :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 avg 2011, 02:48

Ljudi sta se tice ss.ba lige. Jel se mozes to uclanit u kakav "klub" il je to sve preko stele :?:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 02:48

neno#4 molim upozori ovu djecu ,da ne spominju bosa u takvom kontekstu ;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 02:50

a jbt sta se palis odma isto dijete kakvo.Kazem ti tako sam cuo.Sta napadas odma.I ti i ova tvoja sekretarica LBJ.Dobio,dobio.Cura je u pitanju ha ja 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 avg 2011, 02:54

Ma nisam sekretarica,al nije mi jasno da se legendi to desi zbog cure.Hajd zbog love ili što je nekog zajebavao,al ne ide mi on u glavu i cura vrijedna toga :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2011, 03:01

legenda reala je napisao/la:neno#4 molim upozori ovu djecu ,da ne spominju bosa u takvom kontekstu ;)
Ne smije niko da te dira. Ovi Zenicani navalili na tebe, ko grlom u jagode.

Ali sta ces, sve ce Legenda vama da naplati i to s kamatom..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 13 avg 2011, 03:11

Ode jedan na more, malo Makarska, paradajz, bureci i sok na razmućivane :lol: Pic.ka im materina vidice oni sta je Bosanac :D Cujemo se za 5 dana :)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 13 avg 2011, 03:16

NK/RK Krivaja je napisao/la:Ode jedan na more, malo Makarska, paradajz, bureci i sok na razmućivane :lol: Pic.ka im materina vidice oni sta je Bosanac :D Cujemo se za 5 dana :)
Pa neka je sretan put i lijep provod.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 13 avg 2011, 09:13

NK/RK Krivaja je napisao/la:Ode jedan na more, malo Makarska, paradajz, bureci i sok na razmućivane :lol: Pic.ka im materina vidice oni sta je Bosanac :D Cujemo se za 5 dana :)
Eto i mene u Ponedeljak sa paradaizom i pretisom graha.E kad se nalamagumam graha zna se sta ce biti :D :D :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

el-ninh0
Kontakt:

Post Postao/la el-ninh0 » 13 avg 2011, 09:20

Ja ode sutra. :lol:
Volim te Sarajevo!

I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.