Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 28 feb 2016, 21:24

staragarda je napisao/la:neko je upitao za bijeljinu...kakva crna bijeljina i radnik....to su bg blizanci davno poharali...radnika dodje gledat ko ne zna sta ce sa sobom u subotu i nesto zaljubljenika sto generalno prati fudbal....meni je vise zao sto ce banjalucani prhnut u drugu ligu zbog tog nekog fudbalskog ambijenta...pisaj ti ligu 12 kad ces po selima hodat,igrat i gledat tekme pred 300 ljudi....
Bijeljina je sve ali ne i selo (iako je opasana selima i seljadijom :D), sigurno ima preko 40k stanovnika, a opcina i preko 100k (ako se dobro sjecam, mrzi me traziti po wikiju sad), sredina je relativno pitoma a uvjerili smo se u to i gostujuci tamo, ali ih ocito handri to navijanje za BG timove umjesto domaceg. Valjda vremenom uspiju u tome, da privole domace stanovnistvo da navijaju za Radnik i dolaze u vecem broju, sa ovom Upravom i vizijom mogu daleko dogurati, ali podrska im je itekako bitna. A i za nas godi da su oni u PL, blizu su nam sto se tice gostovanja.
Al eto citam da su i banjalucani bili sasvim korektni prema nama, kako klubu tako i navijacima, bez incidenata, to volim cuti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 feb 2016, 21:26

Bolje ovako kad su tu samo simpatizeri, iako ih je malo. Čim je tu barem i mala navijačka skupina 90% bi se pojavili nacionalistički ispadi.

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 28 feb 2016, 21:26

MMM je napisao/la: Ma taj MCMLXVII je ili balavac ili kreten ili oboje jer ne zna iz kog je vremena ta pjesma.
Tkz. pjesma 'Mars na Drinu' historijska djikanska pjesma gdje se poziva na klanje i rat u prvom svijetskom ratu iz 1915, se sasvim normalno pusta na jednoj prvenstvenoj derbi utakmici 19. kola. pa koji su to umovi :tokralju: Ali abd u maju stize pravda, tako da ispadate pa se onda qurcite i pustajte sta zelite :wave:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 feb 2016, 21:29

Dzeje dunge za turn of ovijeh dzikana?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 28 feb 2016, 21:31

Agamemnon je napisao/la:Tu istu pjesmu mogli smo cuti po brdima oko Sarajeva dok se prase okrece u nazocnosti ratnog zlocinca radovana karadzica.
Branis neodbranjivo zato okrenite se sportskim temama.
Po toj logici, sutra kad bi neki Francuz ubio grupu migranata pjevajuci Marseljezu, onda bi ta himna postala zlocinacka?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 feb 2016, 21:35

Kakav "Marš na Drinu" ?
Ma "Marš u drugu ligu" su puštali.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 28 feb 2016, 21:35

Tristan je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Tu istu pjesmu mogli smo cuti po brdima oko Sarajeva dok se prase okrece u nazocnosti ratnog zlocinca radovana karadzica.
Po toj logici, sutra kad bi neki Francuz ubio grupu migranata pjevajuci Marseljezu, onda bi ta himna postala zlocinacka?
Mars na drini nije himna.
Nego ratna pjesmica komsija preko drine.
Takva je od nastanka do danas.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 feb 2016, 21:36

Agamemnon je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Od ovih ekipa iz vrha Sloboda definitivno najmanje pokazala. Gledam im sad raspored, uporedim igru, fizicku spremu i jednostavno njima je i Evropa upitna. :problem:
Gledajuci vase prognoze od prvog kola do danas nama je sve upitno. A gledate nam u ledja na -6
Siroki na -5.
Prati Sarajevo i uzivaj.
Ja cu pratiti sta ja hocu i pisati sta ja hocu. Ovo sto se igralo danas u Sarajevo i Mostaru je atomski fudbal za jucerasnju uspavanku u BL. Siroki je pokazao daleko vise iako je izgubio, imao je par cistih situacija, Zeljeznicar odigrao odlicno, Sarajevo i Zrinjski odigrali utakmicu koja se bas rijetko vidja u ovoj ligi. Atomski fudbal kako rekoh. :kafa:

Jos Sloboda ima igrati sa Radnikom, Sirokim, Zeljeznicarom, Sarajevo, Zrinjskim...

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 28 feb 2016, 21:36

PipiDugaCarapa je napisao/la:Kakav "Marš na Drinu" ?
Ma "Marš u drugu ligu" su puštali.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
:tokralju: :tokralju:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 28 feb 2016, 21:38

Borac i Prijedor - samo zbog debila navijaca i njihovih ispada bih volio da ispadnu, eto. :sick: :thumbup:

@pipiduga :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 feb 2016, 21:39

Boli lesinare qrac, iduce godine nece morati po mrskoj Federaciji da gostuju. :cool:
Bahati, bahati Željkan!
1946

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 feb 2016, 21:39

Lakoste je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Od ovih ekipa iz vrha Sloboda definitivno najmanje pokazala. Gledam im sad raspored, uporedim igru, fizicku spremu i jednostavno njima je i Evropa upitna. :problem:
Gledajuci vase prognoze od prvog kola do danas nama je sve upitno. A gledate nam u ledja na -6
Siroki na -5.
Prati Sarajevo i uzivaj.
Ja cu pratiti sta ja hocu i pisati sta ja hocu. Ovo sto se igralo danas u Sarajevo i Mostaru je atomski fudbal za jucerasnju uspavanku u BL. Siroki je pokazao daleko vise iako je izgubio, imao je par cistih situacija, Zeljeznicar odigrao odlicno, Sarajevo i Zrinjski odigrali utakmicu koja se bas rijetko vidja u ovoj ligi. Atomski fudbal kako rekoh. :kafa:

Jos Sloboda ima igrati sa Radnikom, Sirokim, Zeljeznicarom, Sarajevo, Zrinjskim...
ima igrat sa tim timovima ..kljucna rijec.....KUCI
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 28 feb 2016, 21:40

Lakoste je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
Siroki na -5.
Prati Sarajevo i uzivaj.

Pisi sta hoces,forum je ovo.
Radnik,Siroki,Zeljo,i Sarajevo uzimamo minimum 10 bodova.
Svinjski me ne zanima do utakmice u Mostaru sve ce manje-vise biti poznato. Nebitna utakmica.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 feb 2016, 21:46

joker90 je napisao/la:Boli lesinare qrac, iduce godine nece morati po mrskoj Federaciji da gostuju. :cool:
:rol: :rol: :rol: :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 28 feb 2016, 21:51

Bit će ovo paklena polusezona za sve naše protivnike :opaopa:
Mislim da je današnja pobjeda vjerovatno najlošija izvedba, svaka naredna će biti bolja i učinkovitija.Pade Široki koji je realno jedna od jačih ekipa, pa gotovo rutinski.Šta čeka ostale ? :damn: :damn:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 28 feb 2016, 22:06

Tristan je napisao/la:

Daj ba, o cemu mi raspravljamo, takvim pjesmama i bilo kakvim ratnim pjesmama nije mjesto na sportskim terenima

Opravdanja nema !!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 28 feb 2016, 22:11

Ovo kolo su najbolje prosli Tuzlaci.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 feb 2016, 22:15

Ja ipak mislim da su komšije i Radnik najviše profitirali..

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 28 feb 2016, 22:21

hilmo je napisao/la:Ja ipak mislim da su komšije i Radnik najviše profitirali..
Sloboda je po meni kiksala u BL, ali zahvaljujuci nama i Zeljkanu, i dalje dobro drze prvu poziciju. Radnik po meni svakako ispada vec od sljedeceg kola u borbi za europu.

Kikseri kola, Zrinjski i Siroki...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 feb 2016, 22:28

lovcen16 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Pisali ste da je kasno i za Slaviju nakon prva 3-4 kola.
Kralju ti si jedan od rijetkih koji nije pljuvao po Slaviji i ovo si dobro primjetio ali nema veze mi smo vec svakako ispali,imamo najlosiju ekipu svi nas kralju qaraju a mi jadni sutimo i pustamo te fudbalske znalce da nas svake godine sahranjuju....nista jos nije nije gotovo svi imaju svoju racunicu ali mi se polako ali sigurno priblizavamo nasem cilju....psi laju a karavani prolaze....
3 kola prosla a pisali u komentarima "evo vec imamo jednog sigurnog putnika za nizi rang, to je Slavija". Ma daj :lol:

Da se nadovezem na ove sto spominju Radnik, prava je steta sto se jedna tako lijepa fudbalska prica desava u gradu koji ne yebe svoj klub ni 2%. Vise bi volio da je u nekom selu gdje bi svi dolazili na utakmice i navijali za svoj klub, nego u gradu kao Bijeljina. Bas me zanima da li je Bijeljina izuzetak ili bi tribine trenutno bile prazne i kada bi se Rudar ili Drina borili za Europu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.