Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 16 jan 2013, 18:10

Bayern nije mogao nikad slabiji Chelsea da pobjedi. Jednostavno su velika skupina luzera, sto pokazuju i nastupi njihovih igraca za reprezentaciju. Ovdje kako citam, cini mi se da Arsenal igra protiv Barcelone. Al nebitno...

Zaha je navijac Arsenala. Dakle, ukoliko Arsenal zeli da ga dovede, dovest ce ga. Samo je upitno da li ima istine u ovim spekulacijama.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jan 2013, 18:11

Greivis je napisao/la:Bayern nije mogao nikad slabiji Chelsea da pobjedi. Jednostavno su velika skupina luzera, sto pokazuju i nastupi njihovih igraca za reprezentaciju. Ovdje kako citam, cini mi se da Arsenal igra protiv Barcelone. Al nebitno...

Zaha je navijac Arsenala. Dakle, ukoliko Arsenal zeli da ga dovede, dovest ce ga. Samo je upitno da li ima istine u ovim spekulacijama.

Al kako smo ažurni, dovesti cemo..nikog xD.

Nista, sve oči opet upiljene u Wengera, niko ne bleji u upravu.

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 16 jan 2013, 18:15

Sad ti kažem. Ovo takmičenje je jako čudno. Očekujem vel'ka iznenađenja već u ovom krugu CL.

http://www.givemefootball.com/324894-ar ... h-teenager" onclick="window.open(this.href);return false;

I, naravno, nastavljamo sa istom politikom kao i prethodnih sezona. Nastavljamo lov za tinejdžerima diljem Europe, a trenutno je na radaru napadač Nkoudou koji slovi za jednog od najvećih talenata u Francuskoj, a za ovog fudbalera se također bore i Porto, Juve & Benfica. Tržišna vrijednost je £1m.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 jan 2013, 18:30

Guardiola je predobar trener, velika šteta što u Bayern ide jer sam se potajno nadao da će kod nas završit... Wenger je ne znam ni sam ni šta je, čini mi se da je izlapio ali i dalje me vjerujem. Kako god bilo ja mislim da on odrađuje posljednji ugovor ovdje. Još ova i naredna sezona i nema ga kasnije, sam je nedavno govorio o tome ako se sjećate...

Poslije njega ne znam koga bismo mogli uzet za trenera!? Piksija možda? :) Ili nekog od kralja rotacija, Mancinija ili Beniteza? :mrgreen:

Volio bih da nam trener poslije AW bude Henry, Klopp ili Moyes.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Magican
Kontakt:

Post Postao/la Magican » 16 jan 2013, 18:31

Marsal od te zadnje trojice jedan slazem se.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 jan 2013, 18:54

Po meni jedine realne sanse za osvajanje imamo u kupu kojeg veceras igramo, zbog toga me ta prica oko Bayerna toliko i ne zamara. Iako nema toliko veze sa temom, o Guardiolinoj kvaliteti nece se bas lako moci suditi ako osvoji par trofeja sa Bayernom. Nekako malo je konkurenata u BL, a ako ga ne krene svi ce pricati kako je los. Standardno. Klop ce za mene opet biti nekako kvalitetniji (u BL, makar neko skorije vrijeme).

Sto se tice te spekulacije oko Bendera, fin je on igrac, doduse i brat mu je dosta dobar. Samo ne znamo mi o kojem se radi ako ima ikakve istine.

Interesuje me ako ima neko informacije oko otplacivanje tog stadiona, da su pouzdane, da li smo stvarno otplatili to ili smo makar pri kraju? Ako je vjerovati Wengerovim izjavama onda je to tako.

Shaw mislim da nece biti doveden, za Zahu smo se ukljucili i stvarno bih njega volio vidjeti u Arsenalu. To su neke zelje koje su u skladu sa dosadasnjim transferima.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 jan 2013, 19:45

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott, Giroud
Subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Podolski

Eh sad cemo da vidimo sta moze Cazorla ponudit na krilu 8-)

Magican
Kontakt:

Post Postao/la Magican » 16 jan 2013, 19:47

Edin.- je napisao/la:Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott, Giroud
Subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Podolski

Eh sad cemo da vidimo sta moze Cazorla ponudit na krilu 8-)
Sastav je dobar nadam/o se svi pobjedi, a Santi ce da leti nebitno koju poziciju igra.Come ' on Asnl.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 jan 2013, 19:49

Marsal je napisao/la:Guardiola je predobar trener, velika šteta što u Bayern ide jer sam se potajno nadao da će kod nas završit... Wenger je ne znam ni sam ni šta je, čini mi se da je izlapio ali i dalje me vjerujem. Kako god bilo ja mislim da on odrađuje posljednji ugovor ovdje. Još ova i naredna sezona i nema ga kasnije, sam je nedavno govorio o tome ako se sjećate...

Poslije njega ne znam koga bismo mogli uzet za trenera!? Piksija možda? :) Ili nekog od kralja rotacija, Mancinija ili Beniteza? :mrgreen:

Volio bih da nam trener poslije AW bude Henry, Klopp ili Moyes.
Bergkamp je sada glavni i odgovorni za omladinski pogon Ajaxa. Koliko ce tamo ostati se ne zna ali jednog dana bi on mogao preuzeti Arsenal. Taman kad stekne dovoljno iskustva u najboljoj skoli fudbala.

Wenger je opet bacio dobro upakovanu bombu. Nema velikih igraca ni u ovom prelaznom roku.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 jan 2013, 19:51

rsenal - Swansea
Arsenal Team: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Mertesacker, Gibbs, Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott, Giroud.

il je 4:4:2 što je extra, il cazorla igra krilo što je opet extra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Wenger je uslišio moje molbe ovom formacijom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vođa zna.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 16 jan 2013, 19:53

sto nema oxa,on je najsveziji od svih igraca,izaso je u 10 minuti jbte
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 16 jan 2013, 19:54

nedim1993 je napisao/la: il je 4:4:2 što je extra, il cazorla igra krilo što je opet extra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Wenger je uslišio moje molbe ovom formacijom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
u oba slucaja bi cazorla igrao kliro ako se ne varam :D

a tesko da moze 4-4-2 sa ovim igracima u vezi.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 jan 2013, 19:58

wansea: Vorm, Richards, Chico, Bartley, Tiendalli, Britton, Agustien, de Guzman, Routledge, Dyer, Graham. (MR)

Znači ako ne povedu do 60te uvest će michua da nam ga zatjera,imat cu opet priliku gledat izvrsnog Bartelya kojeg smo prodali :cry:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 jan 2013, 20:05

Edin.- je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la: il je 4:4:2 što je extra, il cazorla igra krilo što je opet extra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Wenger je uslišio moje molbe ovom formacijom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
u oba slucaja bi cazorla igrao kliro ako se ne varam :D

a tesko da moze 4-4-2 sa ovim igracima u vezi.
ne bih se baš složio, nije isti način igre u ta 2 slučaja, ponajviše baš tih krila
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 jan 2013, 20:35

nabacite neki dobar stream...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 jan 2013, 20:36

Sta ovo Giroud glumi. :?

http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=i ... &ci=8&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Kvalitet nije najbolji ali ne prekida.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jan 2013, 20:37

Oliviere sutaj, wengere **** te rajfeslus

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 jan 2013, 20:38

http://www.frombar.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

Wengera opet zayebaje skafander. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 16 jan 2013, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 jan 2013, 20:38

Haha Arsene i njegovi vječni problemi oko one jakne :)

Veza Diaby - Kokolan i Jackie mi se zasada čini perfektnom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 jan 2013, 20:40

Giroud se bori ondje al nema tu brzinu onda se nabacuje walcottu koji nema visinu :P

msm da igramo 4-4-2

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.