Ipak bih ja rekao da je tebi dosadno pa očigledno pomno pratiš šta ja pišem i onda očigedno ti ništa ne radiš u životu.Ako imaš pametnija posla, zašto pišeš bilo šta, vrlo jednostavno. Držis kao predavanjem drugima. ko šta radi, šta bi trebao da radi, a ti nakuco na svakoj temi postova more i more. Uživaj ..ne provaljuj se samo..ramiral je napisao/la:Sekiraj se ti jarane za nešto drugo.
Škola, knjiga, životni problemi, treba, žena, posao, djeca..
previše si opterećen Sarajevom, vidim na nekoliko si tema pokupio opomene zbog konstantnog provociranja, izaći će ti na san druže, radi nešto, zigu, uživaj u životu... kažem ti kao stariji brat ima mnogo boljih i ljepših stvari od toga da konstantno ulijećeš klizeći ''komšijama'' i to ti je izgleda čitava preokupacija u životu. Konstantna opterećenost nečim može negativno uticati na zdravlje a Boga mi i pamet zato druže relax, nisu život ni Sarajevo ni Željo koliko god ti ili ja voljeli jedno ili drugo.
Peace
Samo kažem da od fan shopa se ne živi, nego uprava treba da obezbijedi novac, da bi se doveo trener.
Nije Musemić više lud, svaki put kad nema ko za trenera daj Musemića on voli Sarajevo, radit će džaba.
Čovjek naravno traži pare kao i svi ostali.
Ovo nema veze s provociranjem.