FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aldinn1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aldinn1 » 05 jan 2012, 15:40

ramiral je napisao/la:Sekiraj se ti jarane za nešto drugo.
Škola, knjiga, životni problemi, treba, žena, posao, djeca..
previše si opterećen Sarajevom, vidim na nekoliko si tema pokupio opomene zbog konstantnog provociranja, izaći će ti na san druže, radi nešto, zigu, uživaj u životu... kažem ti kao stariji brat ima mnogo boljih i ljepših stvari od toga da konstantno ulijećeš klizeći ''komšijama'' i to ti je izgleda čitava preokupacija u životu. Konstantna opterećenost nečim može negativno uticati na zdravlje a Boga mi i pamet zato druže relax, nisu život ni Sarajevo ni Željo koliko god ti ili ja voljeli jedno ili drugo.

Peace
Ipak bih ja rekao da je tebi dosadno pa očigledno pomno pratiš šta ja pišem i onda očigedno ti ništa ne radiš u životu.Ako imaš pametnija posla, zašto pišeš bilo šta, vrlo jednostavno. Držis kao predavanjem drugima. ko šta radi, šta bi trebao da radi, a ti nakuco na svakoj temi postova more i more. Uživaj ..ne provaljuj se samo..
Samo kažem da od fan shopa se ne živi, nego uprava treba da obezbijedi novac, da bi se doveo trener.
Nije Musemić više lud, svaki put kad nema ko za trenera daj Musemića on voli Sarajevo, radit će džaba.
Čovjek naravno traži pare kao i svi ostali.
Ovo nema veze s provociranjem. ;)
Potpis!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 05 jan 2012, 15:51

FK Sarajevo je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Autonomaš, pazi na rječnik!

Već se sam zapitaj da li je stvarno uredu da ovoliki broj trenera odbije "najveći" klub u državi!?

Logično bi bilo da se "najveći" ne odbijaju, ali kod nas očigledno takva logika ne postoji.
Ne govori mi da sam Autonomas,moji su ginuli za ovu zemlju dok su tvoji bili na Zapadu.Nije uredu da ovoliki broj trenera odbije Sarajevo i to je krajnje neozbiljno od uprave da se ovoliko odugovlaci.Ako je problem naci nekog poznatijeg trenera neka onda uzmu Uscuplica ili Zeku.Ljudi vec vode klubove i tu nije nista cudno.Sa druge strane,glupo je od tebe da svaki drugi komentar pises na ovoj temi i to bez smisla,zato ne budi dosadan.
E nek si nam ti objasnio tko se sve borio za ovu drzavu, a tko je bio na zapadu. BRAVO :!: :!: Procitas li uopste sta napises??? Ljudi komentarisu sa svih strane Bosne i ostavljaju svoja individualna misljenja. Netko je upravo, netko nije, netko ide da zavadi, netko pokusava smiriti. Dakle, ne znam sta se palis kojeg vraga uopste i zasto TEMU odvodis u drugom smjeru :!: :!: :!: RAZMISLI PRIJE NEGO OBJAVIS NESTO JAVNO :!: :!: :!:

Sto se tice FK Sarajeva. Ranije sam govorio, ali ocigleno nitko nece da svati. Glavni PROBLEM U FK SARAJEVO jeste sto koji god trener bude dosao, ON NECE PRAVITI SEBI SVOJU EKIPU, vec ce LJUDI KOJI SU DOVELI IGRACE. Da ne zaboravite, Blekic je doveo dosta igraca bez kojih vasa ekipa jednostavno ne funkcionira. Da netko ne bi pogresno svatio, ne idem na naprkosim vec jednostavno trebata da svatite da FK Sarajevo treba da izbaci uljeze iz UPRAVE, pa ce onda se Musemic sam vratiti, Jagodic ce prihvatiti taj posao rasirenih ruku, itd. Slican problem i sa Hajdukom. Nama da nema Amara, nebi ni nas bilo. Zapamtite jedno, bez JAKA OBA SARAJEVSKA RIVALSKA TIMA, NEMA NIKAKVIH REZULTATA U EVROPI :!: :!: :!: Zajednicke skorove primjenih golova pocinjat cemo opet od 10, pa na dalje :!: :!: :!:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jan 2012, 16:21

BlueTiger je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Autonomaš, pazi na rječnik!

Već se sam zapitaj da li je stvarno uredu da ovoliki broj trenera odbije "najveći" klub u državi!?

Logično bi bilo da se "najveći" ne odbijaju, ali kod nas očigledno takva logika ne postoji.
Ne govori mi da sam Autonomas,moji su ginuli za ovu zemlju dok su tvoji bili na Zapadu.Nije uredu da ovoliki broj trenera odbije Sarajevo i to je krajnje neozbiljno od uprave da se ovoliko odugovlaci.Ako je problem naci nekog poznatijeg trenera neka onda uzmu Uscuplica ili Zeku.Ljudi vec vode klubove i tu nije nista cudno.Sa druge strane,glupo je od tebe da svaki drugi komentar pises na ovoj temi i to bez smisla,zato ne budi dosadan.
E nek si nam ti objasnio tko se sve borio za ovu drzavu, a tko je bio na zapadu. BRAVO :!: :!: Procitas li uopste sta napises??? Ljudi komentarisu sa svih strane Bosne i ostavljaju svoja individualna misljenja. Netko je upravo, netko nije, netko ide da zavadi, netko pokusava smiriti. Dakle, ne znam sta se palis kojeg vraga uopste i zasto TEMU odvodis u drugom smjeru :!: :!: :!: RAZMISLI PRIJE NEGO OBJAVIS NESTO JAVNO :!: :!: :!:

Sto se tice FK Sarajeva. Ranije sam govorio, ali ocigleno nitko nece da svati. Glavni PROBLEM U FK SARAJEVO jeste sto koji god trener bude dosao, ON NECE PRAVITI SEBI SVOJU EKIPU, vec ce LJUDI KOJI SU DOVELI IGRACE. Da ne zaboravite, Blekic je doveo dosta igraca bez kojih vasa ekipa jednostavno ne funkcionira. Da netko ne bi pogresno svatio, ne idem na naprkosim vec jednostavno trebata da svatite da FK Sarajevo treba da izbaci uljeze iz UPRAVE, pa ce onda se Musemic sam vratiti, Jagodic ce prihvatiti taj posao rasirenih ruku, itd. Slican problem i sa Hajdukom. Nama da nema Amara, nebi ni nas bilo. Zapamtite jedno, bez JAKA OBA SARAJEVSKA RIVALSKA TIMA, NEMA NIKAKVIH REZULTATA U EVROPI :!: :!: :!: Zajednicke skorove primjenih golova pocinjat cemo opet od 10, pa na dalje :!: :!: :!:
Ti druzes ne znas ni sta je Bosna dok ne poznajes bosanski jezik.Ne pise se nitko,tko,netko.Greska u koracima,toliko o tebi.Nemoj se vise prosipati,dobronamjerno ti kazem.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 jan 2012, 16:50

Avalanche je napisao/la:E moje sarajlije sad se pabizo navukao na vas cim ste spomenuli Jagodica haha, a bas bi volio znati sta mu je covjek uradio kad sa tolikom mrznjom prica o njemu :)

p.s. nedirajte nam naseg trenera :)
Nije on meni ništa uradio a NJEMU SU DRUGI SVE ODRADELI U NOGOMETU a on i dalje filozofira a u našoj Bosni ima puno boljih samostalnih trenera koji su sve postigli znanjem,,,,,,,,,nema mržnje ali je solidan folirant -----te zvao ga OLIMPIC,pa sada SARAJEVO,VJEROVATNO JE IMAO I RAZGOVORE SA PARTIZANOM i još nekim evropskim klubovima e dosta više nabedjeni i umišljeni treneru samoreklameru,,,,,,

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 05 jan 2012, 17:01

Kada se pominje Jagodic u cilju istine on je zelio doci u Olimpic ali Gracic nije bio zainteresovan.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 05 jan 2012, 17:03

Ti druzes ne znas ni sta je Bosna dok ne poznajes bosanski jezik.Ne pise se nitko,tko,netko.Greska u koracima,toliko o tebi.Nemoj se vise prosipati,dobronamjerno ti kazem.
Stvarno si me iznenadio ovim postom. Ides da sunkes a ujedno i opet bjezis sa glavne teme :!: :!: :!:Da nisi malo providan :?: :?: Ajde vako, ovo je forum i svatko ima pravo da pise kako kod hoce i kako god zeli. Vrati se temi, vec u dva posta izbjegavas srz price i hvatas se nekih drugih problema kojima na ovom forumu nije mjesto. Ovo je SPORTSKI FORUM, a ne forum o ratu i o bosanskom jeziku :!: :!: :!:
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 05 jan 2012, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jan 2012, 17:25

BlueTiger je napisao/la:
Stvarno si me iznenadio ovim postom. Ides da sunkes a ujedno i opet bjezis sa glavne teme :!: :!: :!:Da nisi malo providan :?: :?: Ajde vako, ovo je forum i svatko ima pravo da pise kako kod hoce i kako god zeli. Vrati se temi, vec u dva posta izbjegavas srz price i hvatas se nekih drugih problema kojima na ovom forumu nije mjesto. Ovo je SPORTSKI FORUM, a ne forum o ratu i o bosanskom jeziku :!: :!: :!:
Ja sam jos tvom kolegi rekao svoje misljenje o izboru trenera,necu to 100 puta ponavljati.Isto tako sam tebi rekao da mi ne naredjujes sta cu ja govoriti.Kao prvo on mene naziva autonomasem,a sa tim nedaj Boze nemam veze,kao drugo ti mi pametujes o mom bosanskom znanju,a ti ni jezik ne poznajes.Sarajevo ima problema sa pronalaskom trenera,to sam shvatio,odbijaju nas,pa sta ja tome mogu?Rekao sam ne bih imao nista protiv ni da ekipu preuzmu Uscuplic i Zeka,mislim da ce njih dvojica posao odraditi bolje i od Jagodica,a i od Jovica.Zeka prije svega ima internacionalno iskustvo jer je igrao u mnogim klubovima,a Uscuplic je ucio od mnogih bivsih trenera FKS.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 jan 2012, 17:41

herbion je napisao/la:Kada se pominje Jagodic u cilju istine on je zelio doci u Olimpic ali Gracic nije bio zainteresovan.
Naravno da nije bio zainteresovan i vjerovatno nikad nece ni biti jer OLIMPIC sve što je napravio bilo je pošteno a znali smo i kuci izgubit i na stranu pobjedit a bili smo ošteceni vise puta ali nismo ŠTELALI NIKADA I NECEMO.Generalno takav tip nama ne treba kao trener-POŠTENO DO EVROPE ,ako može-može ako ne to smo mi,,,,,nadam se da je i stav g.Gracica isti kao i moj velikog fana NADOLAZECEG VELIKOG OLIMPICA-Sarajevo,,,,,,,Hvala

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 05 jan 2012, 17:51

Ne kvarimo ljudima temu.Sretno sugradjani.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jan 2012, 18:43

mrtva trka za trenera se vodi izmedju Brace i Galeta :lol: :lol: ne zamjerite ;)
salu na stranu pitari,ima li vam Husrefa na vidiku?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 05 jan 2012, 19:41

Zanemariti ove trolove :roll:
Iskreno previse se ovo oteglo oko izbora trenera,blizi se pocetak priprema a mi trenera "izgleda" ni na vidiku jer kad dodje kad ce selektirat igrace(pojacanja,odlasci),plan priprema gdje, sta, kako :roll: druga stvar iskreno ova imena koja se protezu po novinama i odbijanje trenera postaje prava sprdancija s imenom kluba i neozbiljnost tih istih sto vode te pregovore, de ba ako trazite trenera valjda je red da prvo trener sazna da se zanimate za njega a ne mahala kako je to sad dosad su fakat za mnoge stvari imali punu moju podrsku al ovo sad oko izbora trenera je vrlo neozbiljno i veliki minus :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jan 2012, 19:47

aleksandar_veliki je napisao/la:
herbion je napisao/la:Kada se pominje Jagodic u cilju istine on je zelio doci u Olimpic ali Gracic nije bio zainteresovan.
Samo da potvrdim tacnost ovih informacija, kao i to da Jagodica iz Sarajeva niko nije zvao. Trener će biti onaj ko pristane igrati onako kako mu Irfan bude naredjivao i mislim da tu sva prica zavrsava. Tri dugo spominjana imena su to odbila, vidjet cemo sta ce biti.
Boris Gavran kako sam ja cuo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jan 2012, 19:58

Aleksandar_veliki barem ti kao moderator ne pricaj gluposti.

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 05 jan 2012, 19:58

Da ne bude zabune. I Mehmed Janjoš je odbio klupu samo nije izašao u medije.

alibi

Post Postao/la alibi » 05 jan 2012, 19:59

Sve mogu shvatiti ali nikako da svako drugi "pametuje" na nasoj temi osim nas sami. Pa sta vam je kompleksasi,sjasite vise.Ko god bude....... i kada bude....... bice.............

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jan 2012, 20:27

aleksandar_veliki je napisao/la:Spominje se i on, ali iskreno nemam neki pouzdan info. Realno, malo mi je cudno pa celni ljudi Sarajeva dopustaju da se ovako igra sa imenom kluba, ne bi me cudilo da sutra i Braco kaze da je odbio Sarajevo. Nije to nikako dobro, no ono sto sam govorio prije godinu i pol sad se pokazuje tacnim. Ne mogu klub voditi navijaci ili ti ga Bordo prijatelji i nije mi jasno kako raja to jednostavno nece da shvati.
Ako ne bude Jovic a sve su prilike da ce biti onda ce biti Gavran.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jan 2012, 20:30

Odlicno bi bilo da bude Jovic. Imaju jos 5 dana da izaberu trenera ako ne urade to do pocetka priprema onda su karine.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DANDY
Kontakt:

...?

Post Postao/la DANDY » 05 jan 2012, 21:08

Kako ba ne vidite da Vas samo šaltaju i zamazuju Vam oči nekakvim "fan šopovima".

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 05 jan 2012, 21:25

Danas sam vidio Jovića i Ibrakovića u Vogošći, šetaju se :)
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 05 jan 2012, 21:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
alibi je napisao/la:Sve mogu shvatiti ali nikako da svako drugi "pametuje" na nasoj temi osim nas sami. Pa sta vam je kompleksasi,sjasite vise.Ko god bude....... i kada bude....... bice.............
Fakat ne zelim biti bezobrazan, ali hajde shvatite vec jednom, tema nije vasa. Ukoliko vam se na diskutuje, ne morate i tu prica zavrsava.

Previse pametujes prijetelju,a krijes se kada se udje u neku raspravu iza svog moderatorskog statusa.

Apsolutno je nepotrebno da se pravis kao neko ucviljen i zabrinut nad nasom sudbinom,a vezano za izbor trenera u nasem klubu.

To je apsolutno nasa interna stvar,i to koga cemo mi kao navijaci podrzavati i na koji nacin,isto tako je nasa interna stvar. Ta tvoja prica kako ti ,toBoze,nije jasno kako nama nesto nije jasno..je toliko licemjerno jadna.

A javno ti mogu saopstiti,a ti me banuj ako hoces,da nas sve kolektivno zaboli polni organ sta svi vi koji niste dio nase price i ne navijate za sveti klub mislite i na koji nacin rezonujete,a vezano je za ovo tematiku.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, Kabinet1987, mosarajvosa83, TETRAPAK i 24 gosta.