Edit: Nisu tacni izvjestaji.SipakUlicar1922 je napisao/la:Sumnjam da ce Jankovic igrati laznu devetku iz razloga sto bi Merzic (sudeci po izjvestajima sa zvanicne stranice) trebao biti pod suspenzijom. Po mom proracunu, Merzic je u subotu protiv Slavije dobio zuti karton (treci ove sezone) i nebi trebao imati pravo nastupa u subotu.mikki21 je napisao/la:imam osjecaj da ce vlada proradit zesce u subotu, nekako je pod rucnom bio ovi 8 kola, mada je ove zadnje 2-3 vec podigao formu malo, ocekujem njegovo najbolje izdanje ove sezone u subotu pod BB! neznam sto se raja bezze obazire na raznorazne komentare i provokacije! za mene najobicnija utakmica, tekma za 3 boda kao i uvijek! jedino sto je cini posebnom i za armiju i za igrace je to da na taj dan utakmice jednom godisnje zaigramo gdje smo oduvijek igrali i trebali i dalje igrat! sam stadion jedino dize vaznost i dozivljaj ove utakmice! na terenu kao i uvjek, 11 protiv 11, 3 bobe u pitanju i treba ic na citav plijen! vazna 3 boda su u pitanju, sa pobjedom se izjednacujemo bodovno sa direktnim konkurentom za top 4 pozicije i evropu, bod bi bio donekle ok, poraz se nebi smjeo desit ni pod kojim slucajem jer bi imali 3-4 ekipe koje bi nam vec bjezale 6-8 bodova i to bi vec bio malo povelik bodovni zaostatak.. realno ako gledamo ja mislim da su siroki i sarajevo bolje ekipe od kona, sa sarajevom smo odigrali nerijeseno sa igracem manje dok smo sa sirokim izgubili na nevidjenu odbrambenu gresku skahica, da im nije poklonio onaj gol ja vjerujem da bi tekma otisla u sasvim drugom toku, ali eto tako je kako je! mi jednostavno imamo ekipu koja je vrlo dobro postavljena defanzivno na terenu i vrlo teska za dobit ali isto tako ekipu koja nije efikasna i zna i ptica na grani da nemamo pravog centarfora! ako blagoje bude igrao ja bi jankovica stavio kao laznu devetku jer ce ova tekma bit tvrda gdje ce i jedni i drugi vise gledat da neizgube nogo sto ce napadat i trazit pobjedu! u tom slucaju su vazni igraci poteza a jankovic ga svakako ima, uz blagoju nas najveci znalac na terenu!
Zato mislim da ce Nikolic, Blagojevic i Jankovic formirat vezni red sa Vladom i Anijem na krilima i Popom u spicu. Ako se ispostavi da su izvjestaji sa zvanicne stranice korektni onda suspenzija nastupa Maleticu, Haurdicu, Nikolicu i Pejicu u slucaju zutog kartona.
Haurdic ima dva zuta, znaci igrati ce. Pejic ima isto dva i on ce igrati. I Nikolic isto. Mika ima tri kartona i nece igrati, samo on je pd suspenzijom.Maleta je suspenziju protiv slavije odradio !