AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
dzaba sto daje golove al menez me iz utakmice u utakmicu sve vise nervira
cist gool :S
cist gool :S
FORZA MILAN
Opet sudije ne vide očigledno.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
cist gol nam ponistise. ovo kao protiv juventusa, samo sto je onda bila golcina 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
jos onaj sudija ko tele zinuo i nije vidio :S
bolji smo al nam treba taj jedan da procepi.
bolji smo al nam treba taj jedan da procepi.
FORZA MILAN
Bolji smo al nece lopta u gol. Ustvari hoce,al sudije corave.
Il Club più titolato al mondo!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Umjesto da pare bace na tehnologiju oni plaćaju one lezihljeboviće iza gola.
@francobaresi
kmeee, kmeeeAgentttB je napisao/la:Umjesto da pare bace na tehnologiju oni plaćaju one lezihljeboviće iza gola.

Danas igramo k'o Barca u periodu '08-'12Chinaglia je napisao/la:kmeee, kmeeeAgentttB je napisao/la:Umjesto da pare bace na tehnologiju oni plaćaju one lezihljeboviće iza gola.

@francobaresi
misliš da kružite oko 16 m k'o BarcaAgentttB je napisao/la:Danas igramo k'o Barca u periodu '08-'12Chinaglia je napisao/la:kmeee, kmeeeAgentttB je napisao/la:Umjesto da pare bace na tehnologiju oni plaćaju one lezihljeboviće iza gola.

-
- Kontakt:
Al' prvo da dođu do našeg golamisliš da kružite oko 16 m k'o Barcapresudit' će vam Badu

@francobaresi
-
- Kontakt:
ako ovo nije gol onda nije ni onda protiv juventusa bioPogba je napisao/la:Na SKY-u kažu da ako je ovo kao na drugoj slici na goal line tehnologiji onda sumnjaju da ipak nije gol. Mada je nemoguće biti pametan.

FORZA MILAN
šalu na stranu, Matri je dobar napadač, samo kod vas bio očajan
navijački 

Sudija rek'o da nije bio.Hattrick123 je napisao/la: ako ovo nije gol onda nije ni onda protiv juventusa bio

Kao ni onaj Matriev.

A ovo, pa po ovome lopta kači liniju, ali ja ne vjerujem goal line tehnologiji u Italiji.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobro Milan igra zasad, jel El Nino na klupi? Ako jeste uvesti ga da riješi tekmu 

embrace the chaos
Pa cim se jasno vidi da je obimom presla stativu, znaci da je gol. Ali nije ni sudije kriviti, tesko je ovdje u sekundi procijeniti.
kako cujem fino igramo, rekao sam da ce igra sa ginkelom i jackom pozadi biti ljepsa za oci
samo se nadam da im nece neka frljoka uci, kao svaki put dosad...
bonera
rekoh ja jos jucer da bi nas mogao iznenaditi 
kako cujem fino igramo, rekao sam da ce igra sa ginkelom i jackom pozadi biti ljepsa za oci

samo se nadam da im nece neka frljoka uci, kao svaki put dosad...

bonera

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dobro igramo,samo treba im previse prilika da bi dali gol. Morali smo do poluvremena biti u prednosti.
-
- Kontakt:
Ovaj Van Ginkel sto je vidio Chelsea vidio je

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.