Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tanzla
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tanzla » 13 avg 2011, 01:35

Ma prije da cemo obojica dobiti permanent banip, bice im cudno sto se odjednom pokusavaju registrovati 3,4 "legende_reala" :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 avg 2011, 01:37

Legenda donese spam uvijek na ovu temu.Kad on ode normalno nema nikog drugog :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 01:37

Cujem legendo dobio si mare radi neke cure ? ? ?
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 01:43

tanzla je napisao/la:Ma prije da cemo obojica dobiti permanent banip, bice im cudno sto se odjednom pokusavaju registrovati 3,4 "legende_reala" :lol:
dvije legende ,samo sam jednom probo sa legenda ili nisam ni jednom ne znam

Emir ZENICA je napisao/la:Cujem legendo dobio si mare radi neke cure ? ? ?
šta ti je ba ,odakle ti to ??'' ja se ne bi radi cure pobio nema tih para ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 avg 2011, 01:45

ode ja spavati...sehurio sam danas ranije
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 01:46

legenda reala je napisao/la:
šta ti je ba ,odakle ti to ??'' ja se ne bi radi cure pobio nema tih para ;)
Ja sam tako cuo druze.I to dobra cura neka,i ja bi se pobio jarane.Tako se prica
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 avg 2011, 01:52

de emire pohvali me..

reci ljudima da sam pored tebe profur'o sa autom isto alen Oprosti :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 01:54

Jesi svaka cast :mrgreen:
A hoces ti mene pohvaliti da sam ja kuci pjeske otisao ? a ti profurao pokraj mene sa autom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Al dobar si bio
Volim te Celik ! ! !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 avg 2011, 01:57

Emir ZENICA je napisao/la:Jesi svaka cast :mrgreen:
A hoces ti mene pohvaliti da sam ja kuci pjeske otisao ? a ti profurao pokraj mene sa autom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Al dobar si bio
a bila jedna treba sa mnom...bilo bi ti mozda neugodno da se vozis s nama :mrgreen:

drugi put,cu ja nju istjerat da tebe odbacim..a veceras nisam nesto mog'o :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 01:59

Sto lazes ljudima da je bila treba :mrgreen: Ajd valjda je dobra ,samo se cuvaj da ne bi dobio mare kao legenda.Samo lagano :D
Volim te Celik ! ! !

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 avg 2011, 01:59

T-MAC je napisao/la: a bila jedna treba sa mnom...bilo bi ti mozda neugodno da se vozis s nama :mrgreen:

drugi put,cu ja nju istjerat da tebe odbacim..a veceras nisam nesto mog'o :mrgreen:
Ako je to bila prva voznja sa tom trebom, onda oprosteno :D
Vidim mamin avto sluzi svrsi 8-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 02:01

nemoja ba da sereš ,čuj ja dobio mare ,šta ti je ba ,ko to meni šta smije jel bogati :roll: :roll:
TMAC dobro da nije bio kakv trebo :lol: :lol:

Tanzlane ima li odgovora :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 avg 2011, 02:01

Emir ZENICA je napisao/la:Sto lazes ljudima da je bila treba :mrgreen: Ajd valjda je dobra ,samo se cuvaj da ne bi dobio mare kao legenda.Samo lagano :D
ja cu tebe zvat da me branis... :mrgreen:

ja sam mirno djete...ti si momak na losem glasu,kad me neko dirne ja cu rec da sam tvoj jaran.. :mrgreen:

a profa

jes jes prva voznja...ocar'o sam malu svojim sposobnostima za volanom :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 02:05

legenda reala je napisao/la:nemoja ba da sereš ,čuj ja dobio mare ,šta ti je ba ,ko to meni šta smije jel bogati :roll: :roll:
Jarane ne bi te lag'o .Zato te i pitam je li to istina,da cujem od tebe.Uglavnom mara radi djevojke.Iznenadio sam se.Nisam znao da si papucar !

P.S
@TMAC

De ba hocel neko reci da sam narkoman i mafijas.Sta ti je :D A zato kad budes trazio 5 km za goriva,necu ja vise davati :mrgreen: :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 avg 2011, 02:09

Emir ZENICA je napisao/la: @TMAC

De ba hocel neko reci da sam narkoman i mafijas.Sta ti je :D A zato kad budes trazio 5 km za goriva,necu ja vise davati :mrgreen: :mrgreen:
ma jok gdje bi ti.... 8-)
a onih 10 objekata gdje reket uzimas,to sutis :mrgreen: i to mi jednom zafalilo i ti sad nas'o tu nesta nabrajat..vratio sam ti,plus dobio si poklon koji ti je ost'o uparkiran u garazi... :mrgreen:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 avg 2011, 02:09

legenda@ ne treba ti tamo aktivacijski link, samo se regas i cekas kad odobre, a ti ako si se regao 3-4 puta imaces isto toliko nickova, pokusaj za 2-3 dana, svaki ce upaliti, nikakva filozofija...I da koristi slobodno onaj 10minutemail
15.10 - 15.06 ...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 02:12

T-MAC je napisao/la: ma jok gdje bi ti.... 8-)
a onih 10 objekata gdje reket uzimas,to sutis :mrgreen: i to mi jednom zafalilo i ti sad nas'o tu nesta nabrajat..vratio sam ti,plus dobio si poklon koji ti je ost'o uparkiran u garazi... :mrgreen:
hahahahahha

Ma jarane to je sitna roba.Uskoro idem na vise ,tu mi treba tvoja pomoc.Imas auto i lagano suradnja.
Nisi mi ba vratio,nemoj ljude lagati.Kako te nije stid ! :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2011, 02:16

skyisthelimit je napisao/la:legenda@ ne treba ti tamo aktivacijski link, samo se regas i cekas kad odobre, a ti ako si se regao 3-4 puta imaces isto toliko nickova, pokusaj za 2-3 dana, svaki ce upaliti, nikakva filozofija...I da koristi slobodno onaj 10minutemail
znam jarane ,ali ovaj prvi što sam se regao ,konto i jedini ima desetak dana ,kako sam ,ali nikakvog efekta nema ,ništa ne odobravaju ,i ja nakon sedmicu novi ni njega nisu odobrili ,evo večeras još jedan ni njega nisu odobrili ,e tanzla se regao koda gledam njegov će do sutra odobriti ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 avg 2011, 02:20

Legendo je l' vam se zavrsio onaj festival,zna biti dobrih picica kad je u toku :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 avg 2011, 02:25

Megamon je napisao/la:Legendo je l' vam se zavrsio onaj festival,zna biti dobrih picica kad je u toku :lol:
Pa je mare dobio.Vidis da izbjegava nece da prizna.
Volim te Celik ! ! !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.