Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tišina. @miki651 ima govor o tzv. kresanju budžeta.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Beduin
- Kontakt:
Hajde slabije posjete na pojedinim terenima, pa i na Tusnju, obzirom da se prvi put ravnopravno borimo za titulu (mada cemo tek vidjeti u nastavku sezone dal' ce se i posjeta povecati, obzirom da je fino odradjeno prvo gostovanje u nastavku), ali Radnik ima posjetu ove sezone cca 800 gledaoca a jucer su cak i ispod tog prosjeka bili, sto je nerazumljivo: bore se na oba fronta ravnopravno, imaju pozitivnu pricu oko kluba i jaku Upravu, 2. su najveci grad u RS (il sam nekoga propustio?), neprihvatljivo zaista.
Danasnji rezultati su najvise isli u prilog Radniku i Slobodi, u naredna 2 kola bi moglo biti svasta, Sarajevo MORA pobijediti neugodnog Celika, dok Siroki-Zrinjski ni sam ne mogu biti pametan, ja ocekujem X i uz pobjedu Slobode protiv Radnika bi Siroki bio podaleko od titule, da ne govorim o Sarajevu ako ne bi pobijedio.
Ne sjecam se zanimljivije sezone, a i mediji su u posljednje vrijeme ispostovali sa clancima, svi su se zainteresovali.
Danasnji rezultati su najvise isli u prilog Radniku i Slobodi, u naredna 2 kola bi moglo biti svasta, Sarajevo MORA pobijediti neugodnog Celika, dok Siroki-Zrinjski ni sam ne mogu biti pametan, ja ocekujem X i uz pobjedu Slobode protiv Radnika bi Siroki bio podaleko od titule, da ne govorim o Sarajevu ako ne bi pobijedio.
Ne sjecam se zanimljivije sezone, a i mediji su u posljednje vrijeme ispostovali sa clancima, svi su se zainteresovali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Čuj ovog šalabajzera. Jašta je, gore je pjevati "j.ebi široki, široki maleni" kao što pjevamo i "j.ebi Saraj'vo, Saraj'vo maleno" nego uzvikivati "javi se, javi se" nakon skandiranja Vedranu Puljiću.brigsiroki je napisao/la: Slažem se sa tobom nismo imali sreće,imali smo dobri šansi prvo onaj pokušaj krstanovića golman želje dobro obrani pa stativa.... a upravu si musa nije dobar trener za široki ali svi znamo kakvi kod nas trebaju biti treneri ili bolje rečeno uprava je nekad više trener nego sam u ovom slučaju musa... ali to je valjda svugdje tako... što se tiče atmosfere fino popunjena grbavica dobar derbi,ali je za osudu pjevanje "**** široki,široki maleni" te gađanje bakljama naše navijače,ali to normalno neće niko osuditi jer ipak je gore tamo nekakvo skandiranje "javi se" kad je bilo kod nas... uglavnom ništa nije gotovo mi moramo pobijediti zrinjski i borba za titulu se može nastaviti....
Zar vas je zaista neko gađao?
ESMČ
Sam povezi šta bi ovo moglo značiti.

Neka smo vas isprskali.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Beduin
- Kontakt:
Malo smijeha, nista zlonamjerno:
Mulalic: "... al to je normalno, par novih igraca, dok se sve leglo, dok se ll.., dok su oni legli raji, raja njima, to je sve normalno po meni, a ti znas sta ja mislim".
King je, Tita mi, hvala mu za danasnju pobjedu. Ako izgube na Tusnju, a uzmu 3 boda na Kosevu ili barem X, halalice im svi tuzlaci Leotar.
Mulalic: "... al to je normalno, par novih igraca, dok se sve leglo, dok se ll.., dok su oni legli raji, raja njima, to je sve normalno po meni, a ti znas sta ja mislim".

King je, Tita mi, hvala mu za danasnju pobjedu. Ako izgube na Tusnju, a uzmu 3 boda na Kosevu ili barem X, halalice im svi tuzlaci Leotar.

075 ❤
075 ❤
Sta kaze "mozda sam malo lud i blentav".Beduin je napisao/la:Malo smijeha, nista zlonamjerno:
Mulalic: "... al to je normalno, par novih igraca, dok se sve leglo, dok se ll.., dok su oni legli raji, raja njima, to je sve normalno po meni, a ti znas sta ja mislim".![]()

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
"Mozda sam blentav i lud, ali volim sve ovo."Agamemnon je napisao/la:Sta kaze "mozda sam malo lud i blentav".Beduin je napisao/la:Malo smijeha, nista zlonamjerno:
Mulalic: "... al to je normalno, par novih igraca, dok se sve leglo, dok se ll.., dok su oni legli raji, raja njima, to je sve normalno po meni, a ti znas sta ja mislim".![]()

Fakat se ne zna ponasati pred kamerama i medijima ali dobar je lik Mulalic.
Ima ispada i ovih fraza ali eto mora i neko biti takav.
Ima ispada i ovih fraza ali eto mora i neko biti takav.

Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 28 feb 2016, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Jučer ih je "večiti derby" zaj.ebao, a realno u Bijeljini ljudima kur.ac puca za Radnikom, bitno je da se Zvezda ode pogledatiBeduin je napisao/la:ali Radnik ima posjetu ove sezone cca 800 gledaoca a jucer su cak i ispod tog prosjeka bili
- elamalakia
- Kontakt:
Aman Bekrijo

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pokopno društvo "Bekrić".elamalakia je napisao/la:Aman Bekrijo![]()
Vratio ga na fabričke postavke.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bekric dribla kao Zeba ali je eksplozivniji.. Biti ce zafrkan za cuvati
- Beduin
- Kontakt:
Ne mogu da pokrenem taj video.PipiDugaCarapa je napisao/la:"Mozda sam blentav i lud, ali volim sve ovo."Beduin je napisao/la:Malo smijeha, nista zlonamjerno:

075 ❤
075 ❤
Upravo tako.lisander je napisao/la:Jučer ih je "večiti derby" zaj.ebao, a realno u Bijeljini ljudima kur.ac puca za Radnikom, bitno je da se Zvezda ode pogledatiBeduin je napisao/la:ali Radnik ima posjetu ove sezone cca 800 gledaoca a jucer su cak i ispod tog prosjeka bili
U BN-u ogroman dio ljudi navija za beogradske klubove. I mnogi svaki vikend idu u BG. Najveće jezgro Delija u RS je upravo u BN, imali su i jako grobarsku podgrupu, a ima i par United forca.
Moj Zvornik je druga stvar, samo što nema rezultata i što su hoštapleri vodili klub sve ove godine. Da smo osmi, a ne četvti imali bi svaku utakmicu 1000+ ljudi na stadionu...
@elamalakia
Ako ti nije problem na pp mi pošalji preko čega radiš gifove

-
- Interni moderator
- Kontakt:
neko je upitao za bijeljinu...kakva crna bijeljina i radnik....to su bg blizanci davno poharali...radnika dodje gledat ko ne zna sta ce sa sobom u subotu i nesto zaljubljenika sto generalno prati fudbal....meni je vise zao sto ce banjalucani prhnut u drugu ligu zbog tog nekog fudbalskog ambijenta...pisaj ti ligu 12 kad ces po selima hodat,igrat i gledat tekme pred 300 ljudi....gledam uze danas slavija vukove i borac ce se vrlooooo,vrloooo tesko iscupat...dzaba ce haman bit i trube i mars na drinu...njima sad trebaju vezane pobjede i to u serijama od 3,4 utakmice....svaka naredna im je preteska i na noz a moraju pobijedit...a znamo svi kako je kad se MORA...bjezi im opstanak velikih 7 bodova a malo je boba u igri
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Meni bi draze bilo da ostane Olimpik, ove primitivce iz Banja Luke je sevap izbacit iz lige. Tesko ce Olimpik da se izbori, Travnik, Slavija i Mladost također moraju se boriti, ali se moze reci da su Velez, Drina vec ispali, Rudar jednom nogom.
Radnik ce biti problem svim ekipama iz vrha do kraja,
Radnik ce biti problem svim ekipama iz vrha do kraja,
Ma taj MCMLXVII je ili balavac ili kreten ili oboje jer ne zna iz kog je vremena ta pjesma.PiromanBL je napisao/la:Pa sta tebe briga sto pustamo Mars na Drinu? I jesmo ti mi mozda krivi za ubistvo navijaca? Ja samo napominjem da si na vrlo neumjesan nacin izrazio svoje misljenje i poceo o nacionalizmu, katolicima, ekstremistima.MCMLXVII je napisao/la:Ma mars u pm batebi da se pravdam koji podrzava ubicu ili ovim djikanima koji pustaju mars na drini na utakmici Slobode?
Ma samo qurcem po celu brate na svakom vasem koraku
No vratimo se temi
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Ma kad pogledate zadnjih 6 kola raspored borca to je 5 pobjeda sigurnih znaci lako cemo mi za borac 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Od ovih ekipa iz vrha Sloboda definitivno najmanje pokazala. Gledam im sad raspored, uporedim igru, fizicku spremu i jednostavno njima je i Evropa upitna. 

Tu istu pjesmu mogli smo cuti po brdima oko Sarajeva dok se prase okrece u nazocnosti ratnog zlocinca radovana karadzica.MMM je napisao/la:Ma taj MCMLXVII je ili balavac ili kreten ili oboje jer ne zna iz kog je vremena ta pjesma.PiromanBL je napisao/la:Pa sta tebe briga sto pustamo Mars na Drinu? I jesmo ti mi mozda krivi za ubistvo navijaca? Ja samo napominjem da si na vrlo neumjesan nacin izrazio svoje misljenje i poceo o nacionalizmu, katolicima, ekstremistima.MCMLXVII je napisao/la:Ma mars u pm batebi da se pravdam koji podrzava ubicu ili ovim djikanima koji pustaju mars na drini na utakmici Slobode?
Ma samo qurcem po celu brate na svakom vasem koraku
No vratimo se temi
Branis neodbranjivo zato okrenite se sportskim temama.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Gledajuci vase prognoze od prvog kola do danas nama je sve upitno. A gledate nam u ledja na -6Lakoste je napisao/la:Od ovih ekipa iz vrha Sloboda definitivno najmanje pokazala. Gledam im sad raspored, uporedim igru, fizicku spremu i jednostavno njima je i Evropa upitna.
Siroki na -5.
Prati Sarajevo i uzivaj.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.