Pa sta ce on seljak obicni mrtvoj carsiji naredjivati. Seljacka picka! Mi smo carsija, necemo Kelafija!meecko je napisao/la: ↑25 jan 2025, 18:55Druže malograđanski mentalitet će na kraju uništiti Tuzlu i sve u njoj. Poslije II. Svjetskog rata saveznici su nacističke stručnjake uzimali bez obzira što su radili, u Francuskoj PSG daju Arapima, a najviše problema im prave doseljenici arapskog porijekla
Da nama u Tuzlu dode Kelafi ili sličan naše glavonje bi bile protiv, jer ne mogu upravljati čovjekom. Našao bi se neki razlog da ga se otjera iz grada. Dok bi takav raširenih ruku dočekan u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru ili bilo gdje u svijetu..
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Meni zao ovih carsijskih papaka sto su opet niko i nista kao sto su bili i dok su bili na tribini....a Azmir je tip sa kojim se nemoze upravljati, jedino on moze upravljati sa protiv sebe.....onako iz inata...valjda se opametio.meecko je napisao/la: ↑25 jan 2025, 18:55Druže malograđanski mentalitet će na kraju uništiti Tuzlu i sve u njoj. Poslije II. Svjetskog rata saveznici su nacističke stručnjake uzimali bez obzira što su radili, u Francuskoj PSG daju Arapima, a najviše problema im prave doseljenici arapskog porijekla
Da nama u Tuzlu dode Kelafi ili sličan naše glavonje bi bile protiv, jer ne mogu upravljati čovjekom. Našao bi se neki razlog da ga se otjera iz grada. Dok bi takav raširenih ruku dočekan u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru ili bilo gdje u svijetu..
🔴⚫️
Tako je čuvena nas ne kupuju tituleMadal je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:32Pa sta ce on seljak obicni mrtvoj carsiji naredjivati. Seljacka picka! Mi smo carsija, necemo Kelafija!meecko je napisao/la: ↑25 jan 2025, 18:55Druže malograđanski mentalitet će na kraju uništiti Tuzlu i sve u njoj. Poslije II. Svjetskog rata saveznici su nacističke stručnjake uzimali bez obzira što su radili, u Francuskoj PSG daju Arapima, a najviše problema im prave doseljenici arapskog porijekla
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pratili ko od vas vase bivse igrace
Kakav je Amar Pekaric (20) ?
Kakav je Amar Pekaric (20) ?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ta je najjačameecko je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:51Tako je čuvena nas ne kupuju tituleMadal je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:32Pa sta ce on seljak obicni mrtvoj carsiji naredjivati. Seljacka picka! Mi smo carsija, necemo Kelafija!meecko je napisao/la: ↑25 jan 2025, 18:55Druže malograđanski mentalitet će na kraju uništiti Tuzlu i sve u njoj. Poslije II. Svjetskog rata saveznici su nacističke stručnjake uzimali bez obzira što su radili, u Francuskoj PSG daju Arapima, a najviše problema im prave doseljenici arapskog porijekla
Nasu ljubav ne kupuju titule. Kupiju borbe za opstanak poslovanje na rubu bas nas kupuje da cekamo hoce li nas ko ugasit hocemo li odigrat utakmicu itd
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Ko god da dodje za predsjednika prvo nek ide carsijanerima da ga opečate i štembilj zažigaju na čelo ako je carsija, odnosno posalju u 3pm ako nije carsija. Da mi seljaci i necarsijaneri znamo da su zigosani od prave raje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kako idu pripreme jel nam jos ko dosao dokle smo. Dobar raspored u nastavku samo da se malo trgnu mozemo opet u igru za opstanak
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Kako mislis to izvest, sve ekipe se pojacavaju, jedino mi popunjavamo roster
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Unutar kluba je gore nego iko ovdje moze poimati. Ni Azmir nije vjerovao da se sve ono moglo raditi, a sta je saznaovao sad u hodu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Onda dodju ovdje sra.ti kako je carsija radila ispravno. Dabogda im ovako bilo na njihovim poslovima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zar je tako lose jbt nisam neko vrijeme dole pa nisam ni u toku… sta majmuni uradise jbt
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Gluho bilo.Zar je bas tako

Dje bi carsija, nasi momci, stribine bolan

I sta kaze Kemikaza, idemo ovaj put od temelja ili trcimo preko mrtve ploce odma krov

Ja ga pitao on ko Crni Guja Alah se uvalih

Ja samo ne znam sta Azmir ceka pa da izadje na press i sve pokaze ko kad i kako je zavio klub u crno ovako ce samo jednog dana kad on ode reci za njega opet je isto uradio. Racun je i dalje u blokadi.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Vjerovatno nije jos uvijek sav haos pregledao. Mogu samo misliti sta je carsija ostavila...

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nasi opet 0-0. Ovaj put protiv Arde.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
pa mogu li gola dati ikome

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Cekaj kad se prije odigra tekma, ja mislio tek u 11 pocela
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Makar nisu primili. Igrat cemo kao kad nas je rahmetli Sok vodio

@fukara87 isto brate, sad tek skontao da su stavili u 11 po lokalnom vremenu

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Damire brate Turska je ispred nas 2 sata, tako da je tekma zavrsena i igrala se po njihovom u 11 a ne po nasem
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.