FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fedja ce uzet uscuplica ko tito jovanku..
Mozemo pricat sta god hocemo al covjeka od 38 godina nemozes ti nalozit Ciro blazevic, kao ni igraca koji od 2019 godine nije odigra 2 utakmice da valja, mentalnog patuljka koji je fuluo 20 100% sansi, itd
Druga ova ekipa nema nikakav kvalitet najbolji igrac ima 55 kg. Itd
I po vrh svega toga FEDJA nije los trener ima bolji rezultat nego sto igraci vrijede sto znaci da je on taj koji nadomjestava ne znanje njegovih igraca kroz taktiku trku lozijonu i sta vec treba.
Velez mnogo trci i ima mnogo igraca koji znaju lopte igrat, krkanska i spora ekipa kao sto smo mi nemoze takvu ekipu od 10 puta 2 put uzet
Dzeno nije nista posebno nikakav mag, i mislim da ce on bit pod mnogo vecim pritiskom ovaj put i mislim da ce od protivnika dobiti mnogo vise paznje i da ga niko nece podcjenit sto nikako nejde nama na ruku, jer upravo radi podcjenjivanja je i ima par dobri rezova u proslosti. Bez obzira da je tele 25 godina on vodi juniore i mladje kategorije nije da nema pojma vec nemoze se pita pravit od cumura
Mozemo pricat sta god hocemo al covjeka od 38 godina nemozes ti nalozit Ciro blazevic, kao ni igraca koji od 2019 godine nije odigra 2 utakmice da valja, mentalnog patuljka koji je fuluo 20 100% sansi, itd
I po vrh svega toga FEDJA nije los trener ima bolji rezultat nego sto igraci vrijede sto znaci da je on taj koji nadomjestava ne znanje njegovih igraca kroz taktiku trku lozijonu i sta vec treba.
Velez mnogo trci i ima mnogo igraca koji znaju lopte igrat, krkanska i spora ekipa kao sto smo mi nemoze takvu ekipu od 10 puta 2 put uzet
Dzeno nije nista posebno nikakav mag, i mislim da ce on bit pod mnogo vecim pritiskom ovaj put i mislim da ce od protivnika dobiti mnogo vise paznje i da ga niko nece podcjenit sto nikako nejde nama na ruku, jer upravo radi podcjenjivanja je i ima par dobri rezova u proslosti. Bez obzira da je tele 25 godina on vodi juniore i mladje kategorije nije da nema pojma vec nemoze se pita pravit od cumura
Ti nahvali Velež ko da je Bayern. Odvadi malo.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 maj 2022, 16:19Fedja ce uzet uscuplica ko tito jovanku..
ISTINA ZA VEDRANA!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Igramo protiv ekipe koja je 6 na tabeli, 5 bodova manje od nas i najvise primljenih golova iz ekipa gornjeg dijela.
Mislim da imamo pravo reci da je ovo duel dvije ne podjednako dobre, nego podjednako lose ekipe koje su ove sezone ispod svojih ocekivanja.
Pobjedit ce ko sto bi Pape rekao onaj ko napravi manje gresaka i ko postigne vise golova
Nema pravila nekih
Mislim da imamo pravo reci da je ovo duel dvije ne podjednako dobre, nego podjednako lose ekipe koje su ove sezone ispod svojih ocekivanja.
Pobjedit ce ko sto bi Pape rekao onaj ko napravi manje gresaka i ko postigne vise golova

Nema pravila nekih
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dzeno vatrospasac nas, nek mu je sretno. Dao Bog da se Kup uzme ali sta poslije... ooet reset, restart, ili kako vec zovu. Mirvic ima pare, voli klub, ali nema ljudi koji se mogu pozabaviti onim najvaznijim - fudbalom !
Da li ce doci Hadzibegic, Topic ili neko treci, ali je nuzan dolazak nekoga ko se razumuje u balun, ko ce u dogovoru s trenerom dobranooo precesljati ekipu i rijesiti se skarta.
Da li ce doci Hadzibegic, Topic ili neko treci, ali je nuzan dolazak nekoga ko se razumuje u balun, ko ce u dogovoru s trenerom dobranooo precesljati ekipu i rijesiti se skarta.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Prema prvobitnom planu, bilo je dogovoreno da navijači Veleža dobiju 1.500 ulaznica za južnu tribinu dok je isti broj namijenjen navijačima Sarajeva za sjevernu tribinu stadiona u Zenici.
Ipak, kako smo saznali, južna tribina stadiona Bilino polje će biti prazna ovog puta. Razlog za to je navodni zahtjev navijača NK Čelik - Robijaša koji svoj matični klub prate sa ove tribine tako će prema našim saznanjima, najvatrenijim navijačima Veleža - Red Armyju, pripasti 1.500 ulaznica za sektor jugozapad
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Velež je petoplasirana ekipa lige i osvojio je dva boda manje od Sarajeva.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2022, 16:49Igramo protiv ekipe koja je 6 na tabeli, 5 bodova manje od nas i najvise primljenih golova iz ekipa gornjeg dijela.
Nema pravila nekih
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- JavierBosnia
- Kontakt:
I mi smo drugi onda jer da su usli svi oni promasaji Hebibovica i Bagarica..?
Morteme jesi ono ti pisao kapacitet bp po tribinama?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Prema zvaničnim podacima, stadion Bilino Polje raspolaže sa 13.909 sjedećih mjesta, a kapacitet zapadne tribine je 6.924 sjedeća mjesta. S druge strane, na istok je moguće smjestiti 2.497 gledalaca, dok je kapacitet juga 2.346 mjesta, a sjevera 2.142 mjesta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilino Polje - 13.909
Zapad - 6.924
Istok - 2.497
Jug - 2.346
Sjever - 2.142
Ne znam kakve veze imaju bilo čiji promašaji sa osvojenim bodovima, činjenica je da je Velež na terenu osvojio 41 bod.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2022, 16:57I mi smo drugi onda jer da su usli svi oni promasaji Hebibovica i Bagarica..?
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 12 maj 2022, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Balorda je napisao/la: ↑12 maj 2022, 16:50Velež je petoplasirana ekipa lige i osvojio je dva boda manje od Sarajeva.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2022, 16:49Igramo protiv ekipe koja je 6 na tabeli, 5 bodova manje od nas i najvise primljenih golova iz ekipa gornjeg dijela.
Nema pravila nekih

YEBEM TE lištico!
Znači na zapadu 6500 ljudi?
I nas sjever 1500?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Kao što sam i rekao prije 8 dana, jedan od glavnih razloga za produžiti ugovor sa njim je bilo upravo ovo. Velkoski i da ima platu 5000 mjesečno, za dvije godine godine ugovora dobiti će pola ovog iznosa koji je donio klubu odlaskom na evropsko.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako bi trebalo biti, izvodivo je sa malim tampon zonama.
Naš sjever 1500
Naš dio zapada 3000
Njihov jugozapad 1500
Njihov dio zapada 2000
- JavierBosnia
- Kontakt:
Premjeste prijatelje saveza, sponzore i ostale na jug i rijesen problem. Red army nek ostane na jugozapadu i 2000 moze velezovaca na istok, pa cak i 2500
Nema Istoka zbog lože,nece Vico nikog u blizini.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2022, 17:59Premjeste prijatelje saveza, sponzore i ostale na jug i rijesen problem. Red army nek ostane na jugozapadu i 2000 moze velezovaca na istok, pa cak i 2500
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Svi koji budu na zapadu trebaju ici prema sjeveru. Znaci navijaci Sarajeva zapad prema sjeveru a Velezovi prema jugu. Hajdeeeee Sarajevoooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.