FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2013, 20:14

BadrHari je napisao/la:@Omere , pa ti na avatar stavis pojacanje u dresu Bayerna 2 mjeseca prije nego sto je on predstavljen u klubu
Previse sam uzbudjen glede ovog transfera, jer znam o kakvom se fantazisti radi, s obzirom da sam ga gledao nebrojeno puta. Pojacanje par ekselans. :mrgreen:

A sa avatarom sam pozurio iako jos nista nije sluzbeno, ali sve ima svoje pa tako sam i ja siguran da je ovo sve gotovo. 8-) (Valjda se ne budem morao poklopiti po usima :lol: )
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 12 jul 2013, 21:23

Mislim da u historiji ove igre nije postojao trener kao sto je Pep, pa da mu se ovako sve kockice posloze, nakon sto imao cast da se kali na onakvoj Barceloni, pa se onda, kao pravi lisac povuce kad je osjetio da bi mogao doci kraj njihove vladavine, sad opet dobija atomsku momcad. Momcad koja onako izdominira prosle sezone, jos sad s ovakvim pojacanjima :shock: .
Neki rade decenijama za ono sto ce on postici za nekoliko sezona :? Eh sad koliko je to objektivno i po njegovim zaslugama, to je druga prica!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 21:24

Omerbavarac je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Moji najdraži brojevi su uvijek bili 8 i 18. Vidi ko nosi 8, a ko će aBd 18 8-) Slučajnost ili ne, meni je dobro.

Koja bombastičan igrač. Neki plaćaju 30 miliona za slabije igrače :twisted:
Ja tebe malo nisam skuzio, jesil ti uvijek prijavljen sa svog profila ili opet nekom drugom dajes da isti koristi? :mrgreen:

Danas sam procitao da si nezadovoljan ovim transferom, da ti nije po ukusu a sad dolazi do obrata i do totalno drugacijeg misljenja ili sam ipak ja bio previse pospan pa sam nesto pogresno shvatio? :D

Ne sviđa mi se radi gomilanja igrača u veznom redu a sviđa mi se naravno kao igrač. Kako neće kada je kapiten mlade repke Španije. Također mi se ne sviđao zamisao Javi na stopera itd, pisao sam o tome prije.

A to za 30 miliona i slabije igrače, aludirao sam na Isca :mrgreen:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 jul 2013, 21:30

sta reci ne znam sta pep kuha ali zaista malo je reci da smo prenabildani u veznjaku ako dodje tiago,i previse dali to zasita pep ide na odbranu titule LP sigurno da je jedan od ciljeva ,kako stavri stoje s ovim kadrom se to da zakljuciti ,tesko ce biti tesko ali ne i nedostizno ,ovaj bayern ima nesto sto druge momcadi nemaju ,davno sm nekada pod nickom ex GAL @ reko odmah na pocetku prosle sezone da ce bayern igrati finale Lp i igrao je ,misljenja sam i ubjeden da ovaj bayern moze do ponovnog finala ,ako pep sve poslozi i krene dobro,jer dovodenjem tiago imamo enormno kavliteatan ruster ma ko god bio na klupi kaj se tice veznog reda.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 jul 2013, 21:47

Omerbavarac je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:@Omere , pa ti na avatar stavis pojacanje u dresu Bayerna 2 mjeseca prije nego sto je on predstavljen u klubu
Previse sam uzbudjen glede ovog transfera, jer znam o kakvom se fantazisti radi, s obzirom da sam ga gledao nebrojeno puta. Pojacanje par ekselans. :mrgreen:

A sa avatarom sam pozurio iako jos nista nije sluzbeno, ali sve ima svoje pa tako sam i ja siguran da je ovo sve gotovo. 8-) (Valjda se ne budem morao poklopiti po usima :lol: )
Mislim da neces jer je Saperas izjavio kako ce biti igrac Bayerna a on je veoma pouzdan. Do ponedjeljka bi trebalo biti i zvanicno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 12 jul 2013, 21:50

.......NEUER........

LAHM DANTE ALABA

.........JAVI.........

....SVAJNI TIAGO...

MULLER KROOS RIBERY
..........GOTZE........
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 22:00

Ako bude Robben sebičan kao što zna neće vidjeti prvih 11. Sada kako je osvojio lp mislim da će promijeniti i svoj stil igranja tj. dodavati će tu loptu tako da ćemo aBd imati brži protok lopte.

Kroos će na klupu, tako najavljujem ima ....ne znam ni sam koliko. Možda se i probudi kod Pep-a, šta znaš :mrgreen:

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 12 jul 2013, 22:11

[youtube][/youtube]

Eskalacija sukoba II dio :)
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

sanmia
Kontakt:

Post Postao/la sanmia » 12 jul 2013, 22:40

aždaha " onclick="window.open(this.href);return false; :D
FC BAYERN

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 12 jul 2013, 22:41

[youtube][/youtube]

predobar igrac !!
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jul 2013, 22:45

Neutral je napisao/la:Ako bude Robben sebičan kao što zna neće vidjeti prvih 11. Sada kako je osvojio lp mislim da će promijeniti i svoj stil igranja tj. dodavati će tu loptu tako da ćemo aBd imati brži protok lopte.

Kroos će na klupu, tako najavljujem ima ....ne znam ni sam koliko. Možda se i probudi kod Pep-a, šta znaš :mrgreen:

Sebičnost mu je najmanji problem a znajući njega vjerovatno će veći dio sezone provesti po bolnicama.

Btw na koliko je potpisao Gotze ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sanmia
Kontakt:

Post Postao/la sanmia » 12 jul 2013, 22:46

phily je napisao/la:[youtube][/youtube]

predobar igrac !!
po ovim snimcima vrjedi 35m odlican igrac.
FC BAYERN

sanmia
Kontakt:

Post Postao/la sanmia » 12 jul 2013, 22:48

Saurman je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ako bude Robben sebičan kao što zna neće vidjeti prvih 11. Sada kako je osvojio lp mislim da će promijeniti i svoj stil igranja tj. dodavati će tu loptu tako da ćemo aBd imati brži protok lopte.

Sebičnost mu je najmanji problem a znajući njega vjerovatno će veći dio sezone provesti po bolnicama.

2017g
FC BAYERN

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jul 2013, 22:51

Nije se odavno povrijedio i vjerujem da neće. Igrač koji je imao toliko pehova postade junak i meni je baš merak što ga je baš on zabio u finalu :twisted:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jul 2013, 22:51

sanmia je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

2017g

Mislio sam da je na manje, hmm dobro je. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jul 2013, 23:15

Neutral je napisao/la:Nije se odavno povrijedio i vjerujem da neće. Igrač koji je imao toliko pehova postade junak i meni je baš merak što ga je baš on zabio u finalu :twisted:
Ja sam znao to više puta ponovit , a evo opet ću....Robben može odigrat samo trećinu utakmica u jednoj sezoni i više će spektakularni, bitnih stvari odradit, nego neki igrač koji je odigrao sve utakmice u jednoj sezoni. Ima on to nešto ludo u sebi. A samo treba razmislit o tome, kolika je on psihološka konjina (u pozitivnom smislu), nakon svih tih izgubljeni finala, pehova, povreda, on postane veliki junak finala LP i zabije odlučujući gol. A uz to još u sezoni prije bude proglašen od mnogih za glavnog krivca neuspjeha, desi mu se i to da fuli taj penal protiv BVB-a, pa protiv Chelsesa, a onda ga čovjek odmah u narednoj sezoni zabije BVB-u(odlučujući gol u Kupu), pa ga zabije istoj ekipi baš u finalu LP, u finalu takmičenja u kojem je godinu dana prije bio tragičar. To je nevjerovatna, impresivna psiha, rijetko viđena u fudbalu.

Ima igrača koje bi stavio ispred njega, koje i više gotivim, ali uvijek sam govorio da o Robbenu treba dobro razmislit, da je on itekako bitan i da ne treba olako razmišljat o njegovoj prodaji. A sad me zanima kako će se snaći pod Pepom i koliko će bitnu ulogu igrat.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 12 jul 2013, 23:23

roben je igracina koja jeste sebican ali kojom je u proslosti znao rijesiti mnogo bitnih tekmi i donijeti nam radosti,a ovaj rafinjin potez ne opravdavam ,ja bi ga na patos poslao pa makar me kzanili,treba imati negu granicu sve je Ok zezancija u grnicama ,ali ovako nesto ,i na kraju onaj kiseli zagrljaj da uli bude miran .gledam malo i ribaca i one zezancije sa mandzukicem ,negdje procitah danas nkeo negdje napisao kometar da je tu ibra hajde neka uradi njemu ,pitanj dana je kada ce ribery dobit jednu iza usiju od nekoga u to budite sigurni,predrag mi je igrac ali zna nekad i preceratii previse.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 13 jul 2013, 01:03

Neutral je napisao/la:Nije se odavno povrijedio i vjerujem da neće. Igrač koji je imao toliko pehova postade junak i meni je baš merak što ga je baš on zabio u finalu :twisted:
dobar je to player. samo mislim da kod pepa nece igrati, bar ja tako mislim. nesto mi vise mirise da ce gotze igrati po strani a da ce mandzukic biti u spicu.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jul 2013, 01:18

Sta je ovo, ne pratim Bayern par dana i Pep odmah poludi :) Javi na stoperu, Gotze u spicu, dolazi Thiago...previse informacija u jedinici vremena :)

Ovo mi sve mirise na pokusaj odbrane LP-a, jer mislim da Bundeska i kup nece biti problem sa ovakvom ekipom. I ovako imamo pregrst dobrih igraca i jos ako dodje Thiago bit ce ludnica, pocet ce nas ljudi zezat da smo novi QPR.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 13 jul 2013, 01:23

el-fighter je napisao/la:Sta je ovo, ne pratim Bayern par dana i Pep odmah poludi :) Javi na stoperu, Gotze u spicu, dolazi Thiago...previse informacija u jedinici vremena :)

Ovo mi sve mirise na pokusaj odbrane LP-a, jer mislim da Bundeska i kup nece biti problem sa ovakvom ekipom. I ovako imamo pregrst dobrih igraca i jos ako dodje Thiago bit ce ludnica, pocet ce nas ljudi zezat da smo novi QPR.
nije bitan tim. bitno je kako ce odnosi unutar ekipe biti i da li ce biti harmonije kao sto je bilo kod proslog trenera. bayern u njemackoj nema konkurenta trenutno ali to ce se tek znati kad krene liga. siguran sam da bayern ne moze ponoviti ono od prosle sezone.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.