RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 22 sep 2014, 19:52

Lillard je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Evo sad će im se aktivirat pdf, samo im se aktivira kad protiv Veleža igraju. Još kad ih brat pastrmka krene zajebavat pa kad ih se 10-tak registruje :opaopa:
Ima Zrinjski svoj forum za tvoju informaciju. Nisam znao da broj stranica na jbenom forumu prikazuje brojnost navijaca :urnebes: ...
A gdje sam ja napisao da prikazuje ? Samo kažem da će se sad aktivirat ko i svake godine pred gradski derbi, šta sam pogrešno reko ? :lolno:

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 22 sep 2014, 19:53

Ja mislim da se mi trebamo drzati teme o Velezu. Znaci sastav taktika i navijanje. A ovo sve okolo i prepucavanja i sve ostsavimo po strani. Svi mi znamo kako je i sta je i znaju i oni i sve s ovo vec ispricane price. Teren je jedini mjerodavan i na terenu treba da se pokaze sve.

Gledao sam tekmu protiv Borca evidento je da kone tesko primaju golove i da imaju nekoliko dobrih igraca.
Mislim da su nam ekipe tu negdje stim sto je nas poljuljalo bevezno gubljenje bodova kuci inace bi bili sa bodom vise ispred kona. Ova je utakmica jako bitna ne samo zato sto je derbi vec i rezultatski. Puno bi dobili sa eventualnom pobijedom a sa prazom bi opet ostali da se nadamo nekom priljucku i nekoj nasoj seriji pobjeda.

Samo hrabro i napadacki. Ne se povlaciti vec igrati muski i rastereceno.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 19:54

vm22 je napisao/la:Evo sad će im se aktivirat pdf, samo im se aktivira kad protiv Veleža igraju. Još kad ih brat pastrmka krene zajebavat pa kad ih se 10-tak registruje :opaopa:
Babe evo ja kreno. Raspravljamo se o legendama zriNJe pa se dvoumimo jeli onaj iz Glasinca ili onaj iz Mladosti iz Apatina :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 sep 2014, 19:59

RezervniGolman je napisao/la:
Babe evo ja kreno. Raspravljamo se o legendama zriNJe pa se dvoumimo jeli onaj iz Glasinca ili onaj iz Mladosti iz Apatina :urnebes: :urnebes: :rol:
Zoran Rajović ? :mrgreen:
Znaš da su ga prošle godine sa nama povezivali :lol: :urnebes:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2014, 20:01

Kenan Lizde aka loĆe :urnebes:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 sep 2014, 20:03

Oprobani recept cijepanja Mostara jeste:
1) napravi nerede pred izbore, neki incident da neko izgubi oko ili uho ili jos gore
2) ovce pocnu glasati za HDZ, SDA i ostale uhljupe (radi tih incidenata).

Bojim se da ovo nije navlakusa da ne dodje do belaja - jer to bi Mostarskoj raji najmanje godilo. Nama je u interesu da se HDZ i SDA skinu s vlasti - a ne da nam salju seljake u zelenoj ili plavoj uniformi da nam kazu gdje mi pripadamo a gdje ne.

Treba bit pazljiv, jer ove tenzije sto dize Karacic i komsinice, nisu slucajne. Valjda se budi raja malo previse pa je vrijeme za novi belaj. Ne treba se ici odvojeno (jer hinje su hrabre 1 na 10), i ne treba se ici neorganizovano. Ne radi se o strahu (da se bojim misa nosi bi macku) nego me strah da nacionalisti ne naprave belaj na racun ove tekme i ne izvuku sebi bolji skor na izborima.

Ljudi su ovce.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 20:15

MV brat moj sve u pravu od A do Ž ali nema stajanja. Mi ovu tekmu ne gledamo kroz nacionalnu prizmu kao oni,nego kroz Velež koji nam kroz vene teče. To nas ne zanima isto kao ni oni i njihov klub ali nema zajebancije s nama. Nikad to nismo dopustali niti čemo. Idemo svi po pobjedu i samo nas Rođeni zanimaju nista vise
KLUB SVIH NAS.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2014, 20:15

Već sam pisao o tome.Bojim se da nije slučajno da su zrinski-Velež i Široki-Sarajevo stavili baš u ovaj termin.Biti jak i dostojanstven na tribinama i na terenu,to je naš cilj.I pobjeda naravno.
Vječno u našim srcima.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 sep 2014, 20:17

rodjeni pokazite velicinu i da ste gospoda za doticne "mostarce"... :bih: :salut:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 sep 2014, 20:34

tepsija je napisao/la:Već sam pisao o tome.Bojim se da nije slučajno da su zrinski-Velež i Široki-Sarajevo stavili baš u ovaj termin.Biti jak i dostojanstven na tribinama i na terenu,to je naš cilj.I pobjeda naravno.
Mislim da i Sarajevo i Velez trebaju da traze dodatne policijske snage ovaj put. Mozda i iz drugih kantona, jer ovo uopste ne mirise na dobro.

Ali ne brinem se za Rodjene - mislim da cemo igrat muski i da cemo ih dobit. Ne mislim da su uopste toliko jaki koliko depr. Brine me samo ovo tipicno hinjski skutorsko ponasanje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 20:42

MostaracVelezovac je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Već sam pisao o tome.Bojim se da nije slučajno da su zrinski-Velež i Široki-Sarajevo stavili baš u ovaj termin.Biti jak i dostojanstven na tribinama i na terenu,to je naš cilj.I pobjeda naravno.
Mislim da i Sarajevo i Velez trebaju da traze dodatne policijske snage ovaj put. Mozda i iz drugih kantona, jer ovo uopste ne mirise na dobro.

Ali ne brinem se za Rodjene - mislim da cemo igrat muski i da cemo ih dobit. Ne mislim da su uopste toliko jaki koliko depr. Brine me samo ovo tipicno hinjski skutorsko ponasanje.
Ne treba nama nikakva zastita policije. Neka zastite igrace. Nas ne trebaju. Samo nek nas puste u broju koji se skupi
KLUB SVIH NAS.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2014, 20:46

Slažem se.Imali smo i prije zaštitu pa sam se nagutao stakla na Rondou,kad su zasipali kamenicama iz zasjede.
Neka igrače zaštite,ovo se ne smije događati na sportskim priredbama!!!
Ovo je barbarizam!

[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 sep 2014, 20:48

Ostaviš seljačinama stadion i eto šta bude...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 sep 2014, 20:50

Ipak je trebalo jednu utakmicu u subotu drugu u nedjelju.Njihova sva prica se svodi oko stvari koje nemaju veze sa utakmicom.Oni moraju raditi sto stolna stranka naredi druge nema.Sto rece drug nek murija zastiti igrace mi znamo sta cemo.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 sep 2014, 20:56

tepsija je napisao/la:Slažem se.Imali smo i prije zaštitu pa sam se nagutao stakla na Rondou,kad su zasipali kamenicama iz zasjede.
Neka igrače zaštite,ovo se ne smije događati na sportskim priredbama!!!
Ovo je barbarizam!

[youtube][/youtube]
Ma bolan tepsija to je naucilo po gudurama prekidat utakmice lokalnih turnira.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 sep 2014, 20:58

Valja se prisjetiti
[youtube][/youtube]
DAS PERVERZION
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 22 sep 2014, 20:59

emil02in je napisao/la:Ipak je trebalo jednu utakmicu u subotu drugu u nedjelju.Njihova sva prica se svodi oko stvari koje nemaju veze sa utakmicom.Oni moraju raditi sto stolna stranka naredi druge nema.Sto rece drug nek murija zastiti igrace mi znamo sta cemo.
Druze utakmice su i razdvojene,Siroki-Sarajvo igraju u Nedelju a mi u Subotu.
Ali mi u svakom slucaju moramo biti pametni i misliti samo o bodovima,jedna u nizu gdje nam treba dobar rezultat i to je to.Njihov trener pokusava ponovo skrenuti paznju sa sportskog aspekta,on se boji.Nema tu mnogo pameti
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 sep 2014, 21:00

Da.Gledao sam ovu ligu mjesnih zajednica,sela u Hercegovini.To je strašno,skoro svaka utakmica na rubu prekida.Teretna u jednoj,batak u drugoj,i dere se lik punih usta.Isto prahistoric neki.
Nećemo o njima,pišimo samo o Veležu.
Juriš!!!

[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 sep 2014, 21:07

rodjenisa je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Ipak je trebalo jednu utakmicu u subotu drugu u nedjelju.Njihova sva prica se svodi oko stvari koje nemaju veze sa utakmicom.Oni moraju raditi sto stolna stranka naredi druge nema.Sto rece drug nek murija zastiti igrace mi znamo sta cemo.
Druze utakmice su i razdvojene,Siroki-Sarajvo igraju u Nedelju a mi u Subotu.
Ali mi u svakom slucaju moramo biti pametni i misliti samo o bodovima,jedna u nizu gdje nam treba dobar rezultat i to je to.Njihov trener pokusava ponovo skrenuti paznju sa sportskog aspekta,on se boji.Nema tu mnogo pameti
Ma nisam to vidio,to je puno bolje,slazem se mi trebamo samo sebe gledati i odigrati hrabro i pametno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 22 sep 2014, 21:09

Priča se da će vam Vladavića zaboliti neka loža pa teško da zaigra u subotu a i kažu da sopstvene izjave dane proljetos, danas demantira po gradu.....
U svakom slučaju bolje da igra slađe će bit..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.