Cartman je napisao/la:Jos da dodam da mislim da je RVP najbolji transfer Uniteda od Ronalda. Koliko samo taj covjek znaci. Citavoj ekipi dize moral, i svaki protivnik strahuje. Naravno znao sam da je odlican i kad je bio u Arsenalu, ali tek sad mi je potpuno jasno koliko je zapravo fantastican igrac. Izgledalo je malo cudno dovodit jos jednog napadaca ljetos, ali zna Fergie uvijek sta radi. Bog zna gdje bi bili bez Robina ove sezone. Ovako smo u odlicnoj poziciji trenutno.
Nema tu neke velike pameti. Rooney, Van Persie, Falcao, Cavani, Drogba do jucer, Ibrahimovic, Villa prije povrede i slicni su oni koji apsolutno svakom timu samo dobro donose, s njima samo mozes napredovati. Lagano se prilagodjavaju razlicitim stilovima igre zbog enormnog kvaliteta koji posjeduju. Za koliko god prodas takvog igraca malo je. Ronaldo recimo, rekordan transfer OK ali opet takav igrac nema cijenu jer boljeg tesko da mozes naci ako si se vec doveo u situaciju da prodajes takvog igraca, ja njegov odlazak, iskreno, nikada necu prezaliti.
Kod Robina se tacno vidi sa svakim kontaktom s loptom koliko je to dobar igrac. Znali smo svi njegove kvalitete iz Arsenala, nema potrebe da iko bude iznenadjen ali mislim da ce u Manchester Unitedu biti jos i bolji. Odlicno je startao, ko zna, mozda i bude.